Και φυσικά δεν σου κρύβω ότι το Viggen είναι η μεγάλη μου αγάπη....
....και περιμένω με αγωνία να δω ένα τελειωμένο απο Ελληνικά χέρια!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
Είχα αρκετό καιρό να σχοληθώ με τον μοντελισμό και έχω κίτ άφτιαχτα στο πατάρι που περιμένουν. Το συγκεκριμένο το έχω απο τη τρίτη Γυμνασίου, όπου ένας φίλος μου το είχε "πουλήσει", ξέρετε τώρα "ντάξει μωρέ κέρνα ένα καφέ και πάρτο" ο οποίος μάλιστα είναι με μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Σουϊδό, επομένως καταλαβαίνετε ότι το κίτ έχει Σουηδική παράδοση

έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε και για αυτό έχω πεισμώσει να το φτιάξω. Είναι χάλια είναι αισχρό, αλλά προσπαθώ να το φτιάξω τιμής ένεκεν, χωρίς να διαθέσω άλλα χρήματα για χαλκομανίες ή βελτιωτικά κίτ, τα οποία θα στοιχίσουν 2 και 3 φορές τη τιμή του μοντέλου, αλλά να το βελτιώσω με απλά πράγματα της καθημερινότητας. Δεν είναι για έκθεση IPMS σίγουρα, απλά μου αρέσει να φτιάχνω τα μοντέλα με σκεπτικό σαν να ήταν έκθεση IPMS, στο κάτω η βιτρίνα του μοντελιστή είναι μια μικρή έκθεση απο μόνη της, έτσι δεν είναι???
Προτείνω όμως πριν το βάψεις να ψεκάσεις ένα δυο χέρια mr surfacer 500 ώστε να μικρύνουν τα κενά της επαναχάραξης.(σα να το παρακανες λιγo)
Βρήκα ένα Mr. Surfacer 500άρι, άλλα σε spray. Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες όμως. Απο ότι διάβασα είναι κάτι σαν υγρός στόκος?? Το ψεκάζεις και μετά θέελει τρίψιμο, ή είναι υλικό που απλά κάνει ομοιόμορφη την επιφάνεια??? Επίσης πώς θα το περάσω, πρώτα ένα γκρί ακρυλικό για αστάρι και μετά αυτό, ή πρώτα αυτό που θα αναλάβει και τη χρήση του ασταριού και μετά κατευθείαν το κύριο μεταλλικό χρώμα?? Μπορώ να κάνω και pre-shade? ή δε θα φαίνεται ωραία με το μεταλλικό φιρνίρισμα???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.