Αποστολέας Θέμα: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)  (Αναγνώστηκε 53979 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)
« Απάντηση #400 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:03:53 πμ »
Και τέλος τα 3 δικά μου με χρυσό ::1st::, ασημένιο  ::2nd::και χάλκινο ::3rd:: κατά σειρά εμφανίσεως...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #401 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:07:05 πμ »
Κερασάκι στην τούρτα οι εικόνες από την εξόρμιση 10 - 12 πεινασμένων μοντελιστών προς αναζήτηση ταβερνείου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #402 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:09:08 πμ »
Τώρα όσο για τον πράσινο διάβολο και το αν θα μπορούσε να ρίξει μέσα στα φυλλώματα, σκεφτείτε τις δεκάδες των φωτογραφιών από Νορμανδία που δείχνουν γερμανούς να βάλουν φορητά ανταρματικά μέσα από θάμνους και δένδρα.
Σαφώς και μπορεί να ρίξει μέσα από τα φυλλώματα και όπως πολύ σωστά λες στη Νορμανδία έριχναν ΠΑΝΤΑ μέσα από τα φυλλώματα του boccage.

Η βινιέτα θα ταξιδέψει τελικά για Αγγλία φέτος τον Νοέμβρη με μια μικρή αλλαγή.
Καλή επιτυχία!

Τσίτσος  ::arrowred:: Χίλια ευχαριστώ Νίκο :oops:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #403 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:14:07 πμ »
OK

η δουλειά της Κριτικής Επιτροπής  δεν είνα εύκολη - και δεν είχα δει τα άλλα διοράματα στην ίδια κατηγορία

αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν "ψειρίζουμε τη μαιμού", όταν μιλάμε για μια τέτοια βινιέτα

Υ.Γ. να γίνω αιρετικός;
Το σκηνικό που κάνει ο Γιάννης δεν το κάνει κανένας άλλος - διεθνώς
Τα υπόλοιπα χρειάζονται βελτίωση - και τότε ποιός Van Gils ή οι λοιποί Champions του διεθνούς μοντελισμού;  :lol: :lol: :lol:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #404 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:15:02 πμ »
Επίσης να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες βραβευθέντες ή μη για την καταπληκτική δουλειά τους. ::eusa_clap::
Πολλά μπράβο στο MC για την κερκίδα που έστησε για μια ακόμα φορά στην απονομή... ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: :mrgreen:

Και βέβαια ένα μεγάλο "ΧΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ" σε έναν απίστευτο μοντελιστή και άνθρωπο που μας ήρθε από μακριά (DJ ANAS). Όποτε μας ξανάρθεις ρίξε σήμα φίλε! ::icon_thumright::

Και του χρόνου μάγκες

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #405 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:20:37 πμ »
Και τέλος τα 3 δικά μου με χρυσό ::1st::, ασημένιο  ::2nd::και χάλκινο ::3rd:: κατά σειρά εμφανίσεως...

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::....... ::eusa_clap:: (αυτο ηταν για τον Πανθηρα !)

ΥΓ πολυ ωραιες φωτο....
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #406 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:34:09 πμ »
Παιδιά πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! Του χρόνου πρέπει να πάρω άδεια όλη την εβδομάδα...

Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά (το jet lag βλέπετε  :lol: ) αλλά θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον philio ο οποίος ήταν ο προσωπικός μου ταξιτζής και ξεναγός.. Ευχαριστώ πολύ Φιλιππάκο!  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Χάρηκα πάρα πολύ που είδα ξανά φίλους και γνώρισα παιδιά που μιλάμε κάθε μέρα σχεδόν μέσω internet αλλά ποτέ δεν είχαμε συναντηθεί από κοντά!

Το modelclub δεν είναι απλά ένα μοντελιστικό forum είναι πολλά παραπάνω! Να είστε όλοι καλά! Εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #407 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:36:07 πμ »
με τη σειρά μου να δώσω τα συγχαρητήρια και τα μπράβο ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

σε όσους κόπιασαν για αλλή μία χρονιά για την οργάνωση-διεξαγωγή της εκθέσεως,

φυσικά σε όσους έλαβαν μέρος, άσχετα αν επιβραβεύτηκαν ή όχι,  ::1st:: ::2nd:: ::3rd::

σε αυτούς που και φέτος πήγαμε μόνο ως θεατές  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

σε όσους ήρθαν απο μακρυά και τους γνωρίσαμε για πρώτη ( και δεύτερη ) φορά ζωντανά .....

σε όλους μας που δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη δημιουργία της κερκίδας   ::director:: ::director:: ::ketten_006::

στους καθηγητές του Γυμνασίου Ρεθύμνου που συνόδευσαν τα παιδιά στην έκθεση  ::hi:: ::hi::

άντε και του χρόνου με νέα ρεκόρ συμμετοχών και με υψηλότερο επίπεδο......
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #408 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:40:16 πμ »
σε όλους μας που δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη δημιουργία της κερκίδας   ::director:: ::director:: ::ketten_006::

Ειδικα εσυ γλωσσα δεν εβαλες μεσα... μας πήρες τα μυαλά εμενα και του ΠΕΖΕ!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #409 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:43:02 πμ »

Ειδικα εσυ γλωσσα δεν εβαλες μεσα... μας πήρες τα μυαλά εμενα και του ΠΕΖΕ!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

αμάν πιά......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #410 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:47:17 πμ »

πανάξια και διεθνώς καταξιωμένα , το δεύτερο όμως ...τι τόθελες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #411 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:55:36 πμ »
Γνωστός σεσημασμένος ο Νικόλας. Αλλά ένα σας λέω.. ο πάνθηρας από κοντά είναι  ::icon_antegeia:: :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #412 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 12:57:42 πμ »

πανάξια και διεθνώς καταξιωμένα , το δεύτερο όμως ...τι τόθελες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Σε 18 μέρες (23 Οκτωβρίου) κλείνουν 50 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση τους... Φόρος τιμής λοιπόν και μια ευκαιρία να μην πετάξω ένα scrap. ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #413 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 01:00:15 πμ »
Γνωστός σεσημασμένος ο Νικόλας. Αλλά ένα σας λέω.. ο πάνθηρας από κοντά είναι  ::icon_antegeia:: :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ρε θα τρελαθώ.... από χτες είσαι ο τέταρτος που μου λέει για τον Πάνθηρα  και όχι για το Sherman (mar290)... τόσο πολύ σας άρεσε??? Να φτιάχνω συχνά αν είναι έτσι!!! :lol:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #414 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 01:25:46 πμ »
Λοιπόν εγώ προσωπικά σε αυτή την έκθεση πέρασα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη. Το διασκέδασα, είδα καταπληκτικές δουλειές, συνάντησα φίλους, μερικούς από τους οποίους πρώτη φορά διά ζώσης, γενικώς ήταν μία αξέχαστη εβδομάδα την οποία διασκέδασα παρά τη γρίππη και κάποιους πελάτες οι οποίοι θεωρούν πως είναι το κέντρο του κόσμου.

Οσον αφορά την έκθεση αυτή καθεαυτή, πιστεύω πως ο κόσμος ήταν περισσότερος, τα μαγαζιά είχαν μεγαλύτερη ποικιλία και φυσικά τα εκθέματα ήταν πολλά και πολύ καλά. Σίγουρα τα φετεινά τραπέζια μας στέκονται ανετότατα σε οποιαδήποτε μεγάλη έκθεση του εξωτερικού και αυτό είναι καλό για το χόμπυ. Εύχομαι του χρόνου να πάει καλύτερα και να ξεπεράσουμε και τον μαγικό αριθμό των 500 συμμετοχών.

Τέλος να πω και εγώ κάτι που δε μου άρεσε, όχι μόνο στη συγκεκριμένη αλλά σε όλες τις εκθέσεις της IPMS που έχω λάβει μέρος. Καταφθάνει ο μοντελιστής με 2-3 κούτες μοντέλα και παραλαμβάνει κάποια έντυπα τα οποία οφείλει να συμπληρώσει. Που όμως; Θα ήταν λογικό να υπάρχει ένας πάγκος με 3-4 καρέκλες για να μπορούν οι συμμετέχοντες να ξεμπερδεύουν με τα γραφειοκρατικά χωρίς να χρειάζεται να έχουν υπερφυσικές δυνατότητες. Επίσης η επιτροπή υποδοχής θα πρέπει να ελέγχει τα ταμπελάκια που γράφουν οι συμμετέχοντες για τυχόν σφάλματα γιατί σήμερα "τσίμπησα" το παρακάτω δίπλα σε ένα όμορφο Abrams.

ΟΟΒ στα βελτιωμένα :shock: Σίγουρα πρόκειται για εκ παραδρομής καταχώρηση ή/και κακή συνεννόηση, αλλά κάποιος από την επιτροπή θα έπρεπε να το ελέγξει.

Αντε και του χρόνου! Και όσοι δεν προφτάσατε φέτος (εμού συμπεριλαμβανομένου) στρώστε διάθεση (και ότι άλλο απαιτείται ::glossa:: ) και ξεκινάτε το μοντελάρισμα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος eagle detailer

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: γερμανια
  • Κεριμης Κωστας
« Απάντηση #415 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 02:19:55 πμ »
Γεια σας παιδια και απο εμενα.Πραγματικα πρεπει να δωσουμε συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες γιατι το επιπεδο εχει ανεβει κατακορυφα σε σχεση με τις δημιουργιες που βλεπαμε πριν 5-10 χρονια ανεξαρτητως που τωρα εχουν βγει χιλιαδες βελτιωτικα για παρα πολλα κιτ. Κατεβαινω σε εκθεσεις απο το 1993 (οι παλιοι ξερετε Μασσαλιας Ελληνοαμερικανικη Ενωση) και πραγματικα εχουν αρχισει και γεμιζουν οι παγκοι παλι οπως τοτε.Ελπιζω του χρονου να εχουμε ακομα περισσοτερες συμμετοχες .Να δωσουμε και τα ευσημα στην ipms που και εκεινοι εκαναν υπερπροσπαθεια κατα την διαρκεια της εκθεσης για να τα βγαλουν περα .Μου αρεσει επισης η σχετικα καινουργια καινοτομια στις απονομες που αποδιδονται κυπελλα και μεταλλια εκτος απο το βραβειο η επαινο που περναμε καποτε και αυτο θυμιζει λιγο πολυ αθλητικη φιεστα μοντελισμου. Να πω επισης οτι χαρηκα πολυ που γνωρισα και εσας στην εκθεση και απο κοντα και οχι πισω απο μια οθονη και ειδα οτι ειστε μια πολυ καλη και ενδιαφερουσα παρεα απο φιλους που πραγματικα αγαπατε τον μοντελισμο αφου οτι απορια ειχα μου την λυνατε με τον ταχυτερο τροπο.Καποια στιγμη θα σκασω μυτη και στο mitos καφε για να τα ξαναπουμε . Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Viper , στον mmaker , στον melpas1013 ,στον crow ,και σε ολους τους υπολοιπους που δεν προλαβα να συγκρατησω τα nicknames τους αλλα παρολα αυτα ηταν το ιδιο αξιολογοι ανθρωποι.
 Θα τα ξαναπουμε συντομα...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #416 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 09:05:27 πμ »
Με τη σειρά μου και εγώ να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, βραβευθέντες και μη.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Και του χρόνου του modelclub να δώσει ακόμη πιο δυναμικό παρών με ακόμη περισσότερα μοντέλα, όχι μόνο αρματικά.
Ελπίζω οι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις μας να ληφθούν υπόψη από την IPMS και του χρόνου να δούμε μία ακόμη καλύτερη έκθεση.
Γιατί αυτό που διαπίστωσα είναι ότι τελικά έχει αρχίσει να ισχύει το κάθε επόμενη έκθεση και καλύτερα.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Και τώρα επιστροφή στους μοντελιστικούς μας πάγκους για τη συνέχεια των μοντελιστικών μας κατασκευών.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #417 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 10:50:54 πμ »
Παιδιά καλημέρα
Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους "εμπλεκόμενους" με την πολύ επιτυχυμένη αυτή εκδήλωση, διωργανωτές, συμμετέχοντες βραβευθέντες αλλά και τους απλούς επισκέπτες. Μετείχαμε όλοι μας σε μια πραγματική γιορτή του μοντελισμου κι εγώ προσωπικά το χάρηκα με την ψυχή μου.
Εγώ προσωπικά μετείχα στην έκθεση με 2 άρματα τα οποία δεν έλαβαν καμία διάκριση, αλλά δεν έχω κανενα παράπωνο ή πικρία. Αντιθέτως είμαι πολύ χαρούμενος γιατι αφενλως μεν συμμετείχα, αλλα αφετέρου γιατί τα μοντέλα που διακρίθηκαν τελικά νομίζω οτι το άξιζαν πραγματικά.
Το Σάββατο ήταν τόσο καλή η διάθεση μου που θα ήθελα μετά τις απονομές να συνεχιστεί η βραδιά με ένα πάρτυ από την IPMS με μουσική και ποτό όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα γιορτάζαμε το περας της εκδήλωσης !!!!
Μάλιστα αυτό θα ήθελα να το προτείνω κιόλας στους διωργανωτές, αν είναι εφικτό να διοργανώνεται μια γιορτή - παρτυ μετά τη λήξη της εκδήλωσης.
Επείσης θα ήθελα να κάνω κάποιες επισυμάνσεις.

1. Το συγκεκριμένο μέρος που έγινε η έκθεση είναι καλό και φιλόξενο, η αιθουσα όμως με τα εκθέματα είναι μικρή και στενάχωρη και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση σ αυτό το θέμα για την προστασία των εκθεμάτων αλλα και την διευκόλυνση των επισκεπτών.
2. Ο κόσμος ήταν αρκετός, περίσσότερος απο πέρσυ. Νομίζω όμως οτι ύπαρχουν περιθώρια βελτίωσης και σ αυτόν τον τομέα αν γίνει μεγαλύτερη διαφήμηση της εκδήλωσης, με διαφημιστικές καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά πχ Αθηνόραμα κλπ. Δεν ξέρω άν, και πόσο εφικτό είναι κατι τέτοιο, μιλάω όντας έξω απο τα οικονομικά δεδομένα της IPMS, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να δεί περισσόιτερος (και άσχετος με το χομπυ) κόσμος αυτές τις υπέροχες διμηουργίες έτσι ώστε και γνωστότερο να γίνει το χόμπυ μας, αλλά και να ασχοληθούν νέα άτομα με αυτό.

Τέλος έυχομαι να είμαστε όλοι καλά να βρεθούμε του χρόνου σε μιά ακόμη καλύτερη εκδήλωση.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #418 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 11:09:56 πμ »
....βλεποντας ολες τισ φωτο μελαγχολω σκεπτομενος οτι δεν καταφερα ουτε ωσ θεατης να ειμαι σε αυτο το γεγονος........... :( :( :(
.....απλα μπραβο σε ολους..... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #419 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 11:12:20 πμ »
Να πούμε ότι φέτος τουλάχιστον κάποια από τα παλαιότερα προβλήματα (ζημιές, επιτήρηση χώρου, ανακοίνωση λαχειοφόρου κλπ) λύθηκαν από τους διοργανωτές και να τους δώσουμε τα εύσημα για τον χρόνο που αφιέρωσαν στην άρτια λειτουργία της έκθεσης. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Να τονίσουμε όμως και ένα άλλο μικρο προβληματάκι που προέκυψε όπως έμαθα την τελευταία στιγμή...(αυτό για την αποφυγή του στην επόμενη έκθεση)

Όπως πολύ σωστά είπαν και οι προηγούμενοι ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε δραματικά φέτος... Ένας επισκέπτης όμως (που στο 60 - 70% των περιπτώσεων δεν  γνωρίζει ονομασίες και τύπους μοντέλων) για να παρακολουθήσει την τελετή βράβευσης με αμείωτο ενδιαφέρον θα πρέπει να βλέπει αυτό για το οποίο ήρθε στην έκθεση... τα μοντέλα. Είναι επιβεβλημένο λοιπών να υπάρχει το καθιερωμένο, τα τελευταία χρόνια, slideshow των βραβευμένων μοντέλων έτσι ώστε ο επισκέπτης να καταλαβαίνει σιγά σιγά και τους λόγους που ένα μοντέλο παίρνει βραβείο. :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #420 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 11:16:49 πμ »
συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου οχι μονο για αυτους που δεν γνωριζουν αλλα και για μας τους ιδιους... ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Gluft

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
« Απάντηση #421 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 11:42:43 πμ »
Μήπως έτυχε κάποιος να έχει λούσει με φώτο το 72αρι U-BOAT της έκθεσης που πρωταγωνιστούσε στήν είσοδο?

Δύστηχως δεν είμαι ικανοποιημένος απο την ποιότητα αυτών που τράβηξα :(... και θα ήθελα πολύ να μελετήσω αυτη την δουλεία  ::glossa::

Συνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #422 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 01:46:08 μμ »
        ΑΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΑΙ............... :shock: :shock: :shock:

Γιατί δεν κατέβασα στην έκθεση το scammel tank tranporter μου καθώς δεν έχω καταφέρει έως σήμερα να δέσω σωστά το φορτίο στην καρότσα,λόγω καθυστερημένης άφιξης του υλικού γιά το δέσιμο.

Οι δύο αρματοφορείς που "εκτέθηκαν" καί πήραν βραβείο ή έπαινο (δεν θυμάμαι καλά),είχαν το φορτίο τους..............λυτό. :roll: :roll:

Επίσης διεκδικώ το ήμισυ του χρυσού βραβείου που δόθηκε στο διόραμα "the Stalingrand" καθώς χωρίς την πολύτιμη συμβολή μου,αυτό το διόραμα δεν θα μπορούσε να είχε εκτεθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν διεκδικώ την πατρότητα του διοράματος (γιατί έχω ικανό τον distam να μου στείλει κανέναν δικηγόρο ή ίσως καί κάποιον πιό ανώτερο) απλά διεκδικώ το μισό βραβείο.

Μισό μισό το χειριστήκαμε,μισό μισό καί το βραβείο...............Όχι άλλοι να αγωνίζονται καί άλλοι να παίρνουν τα βραβεία......... :?

Μήπως διαφωνεί κανείς.......................... :?: :?: :?:

Αλλά εγώ ξέρω πως ο distam θα μου το στείλει το μισό βραβείο. ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
  ʼλλοι θα το κάνουν  :?: ................. :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #423 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 02:01:09 μμ »
ʼλλοι θα το κάνουν  :?: ................. :roll: :roll:
Το ποστ το έγραψες πριν μιλήσουμε στο τηλέφωνο ή μετά :?: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #424 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 02:06:17 μμ »
Ξέρετε κάτι που δε ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι :?:

Tags: