Παιδιά καλημέρα
Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους "εμπλεκόμενους" με την πολύ επιτυχυμένη αυτή εκδήλωση, διωργανωτές, συμμετέχοντες βραβευθέντες αλλά και τους απλούς επισκέπτες. Μετείχαμε όλοι μας σε μια πραγματική γιορτή του μοντελισμου κι εγώ προσωπικά το χάρηκα με την ψυχή μου.
Εγώ προσωπικά μετείχα στην έκθεση με 2 άρματα τα οποία δεν έλαβαν καμία διάκριση, αλλά δεν έχω κανενα παράπωνο ή πικρία. Αντιθέτως είμαι πολύ χαρούμενος γιατι αφενλως μεν συμμετείχα, αλλα αφετέρου γιατί τα μοντέλα που διακρίθηκαν τελικά νομίζω οτι το άξιζαν πραγματικά.
Το Σάββατο ήταν τόσο καλή η διάθεση μου που θα ήθελα μετά τις απονομές να συνεχιστεί η βραδιά με ένα πάρτυ από την IPMS με μουσική και ποτό όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα γιορτάζαμε το περας της εκδήλωσης !!!!
Μάλιστα αυτό θα ήθελα να το προτείνω κιόλας στους διωργανωτές, αν είναι εφικτό να διοργανώνεται μια γιορτή - παρτυ μετά τη λήξη της εκδήλωσης.
Επείσης θα ήθελα να κάνω κάποιες επισυμάνσεις.
1. Το συγκεκριμένο μέρος που έγινε η έκθεση είναι καλό και φιλόξενο, η αιθουσα όμως με τα εκθέματα είναι μικρή και στενάχωρη και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση σ αυτό το θέμα για την προστασία των εκθεμάτων αλλα και την διευκόλυνση των επισκεπτών.
2. Ο κόσμος ήταν αρκετός, περίσσότερος απο πέρσυ. Νομίζω όμως οτι ύπαρχουν περιθώρια βελτίωσης και σ αυτόν τον τομέα αν γίνει μεγαλύτερη διαφήμηση της εκδήλωσης, με διαφημιστικές καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά πχ Αθηνόραμα κλπ. Δεν ξέρω άν, και πόσο εφικτό είναι κατι τέτοιο, μιλάω όντας έξω απο τα οικονομικά δεδομένα της IPMS, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να δεί περισσόιτερος (και άσχετος με το χομπυ) κόσμος αυτές τις υπέροχες διμηουργίες έτσι ώστε και γνωστότερο να γίνει το χόμπυ μας, αλλά και να ασχοληθούν νέα άτομα με αυτό.
Τέλος έυχομαι να είμαστε όλοι καλά να βρεθούμε του χρόνου σε μιά ακόμη καλύτερη εκδήλωση.