Αποστολέας Θέμα: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)  (Αναγνώστηκε 55010 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 04:43:37 μμ »
Τελικά τα μοντέλα μπήκαν στην έκθεση; Εντός ή εκτός συναγωνισμού;
Παρακαλώ ενημερώστε γιατί αν έγιναν δεκτά, ακόμα και εκτός συναγωνισμού και χωρίς να αναφέρεται το όνομα του κατασκευαστή, τότε υπάρχει ένα θέμα. Το οποίο έχει ήδη διογκωθεί πάααααρα πολύ...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 04:46:24 μμ »
Το θέμα ήδη υπάρχει και δεν έχει απλά διογκωθεί αλλά έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 04:49:03 μμ »
Παρακαλώ ενημερώστε γιατί αν έγιναν δεκτά, ακόμα και εκτός συναγωνισμού και χωρίς να αναφέρεται το όνομα του κατασκευαστή, τότε υπάρχει ένα θέμα. Το οποίο έχει ήδη διογκωθεί πάααααρα πολύ...
Παρακαλώ, κάποιος που έχει ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητα σίγουρη άποψη ας ξεκαθαρίσει τις παραπάνω ερωτήσεις.

Μην τρέχω τζάμπα να ισιώσω αυτό το ένα κομμάτι που θα κατεβάσω.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 04:53:47 μμ »

...μπήκαν σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι, πάνω από 3 τεμάχια... κόλλησε μάλιστα επί τόπου τις αντέννες των αρμάτων...
...τώρα εντός-εκτός;;; θα σε γελάσω...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 04:58:50 μμ »

...μπήκαν σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι, πάνω από 3 τεμάχια... κόλλησε μάλιστα επί τόπου τις αντέννες των αρμάτων...
...τώρα εντός-εκτός;;; θα σε γελάσω...
Ευχαριστώ Φίλιππε.

Λοιπόν η IPMS τι έχει να πει; Εντός ή εκτός διαγωνισμού; Πως μπορούμε επίσημα να το μάθουμε; Σίγουρα μπορούμε να πάμε να δούμε τα ταμπελάκια, αλλά θα ήθελα μία επίσημη απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 05:08:40 μμ »
Τί ήταν ακριβώς αυτά τα 3 τεμάχια :?:
Για να ξέρουμε να τα "θαυμάσουμε" όταν θα πάμε το Σάββατο στην έκθεση.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 05:23:59 μμ »
Τόσο καιρό δεν έγραψα τπτ για τα μοντέλα του εν λόγω Κου, παρόλλο που ισχυριζόταν περι αυθεντικότητας και "επιδείξεων" κτλ κτλ........προσωπικά τα μετάλλια, τα κύπελα και όλες τις "επιβραβεύσεις" δεν τα επιδιώκω γιατί δεν "κρέμεται" η ολη αξία μου ως άνθρωπος απο αυτά......αλλά απο την ΗΘΙΚΗ και αυτό που λέει ο λαός μας ΜΠΕΣΑ  :!: :!: :!: :!: :!: Κύριε λυπάμαι πολύ.....σας χαρίζω όλα τα μετάλλια και τα κύπελα όλων των εκθέσεων.....εγώ προσωπικά θα "κατέβαινα" στην έκθεση καθαρά να ξανασυναντήσω ΦΙΛΟΥΣ και να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ μαζί τους  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τους φίλους διαχειριστές για το τελείως off topic και είμαι έτοιμος να "πληρώσω" όποια "ποινή" του forum μου αντιστοιχεί για την τυχόν απρέπεια μου προς άλλο μέλος του forum αλλά κάποια πράγματα έχουν μεγάλύτερη αξία απο ολους τους μοντελισμούς του κόσμου -- και αυτά είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ & ΦΙΛΙΑ

Φαναρόπουλος Παναγιώτης (Raw_Shooter διαδυκτιακά)
    ευχαριστώ και συγγνώμη

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 06:20:26 μμ »
Τόσο καιρό δεν έγραψα τπτ για τα μοντέλα του εν λόγω Κου, παρόλλο που ισχυριζόταν περι αυθεντικότητας και "επιδείξεων" κτλ κτλ........προσωπικά τα μετάλλια, τα κύπελα και όλες τις "επιβραβεύσεις" δεν τα επιδιώκω γιατί δεν "κρέμεται" η ολη αξία μου ως άνθρωπος απο αυτά......αλλά απο την ΗΘΙΚΗ και αυτό που λέει ο λαός μας ΜΠΕΣΑ  :!: :!: :!: :!: :!: Κύριε λυπάμαι πολύ.....σας χαρίζω όλα τα μετάλλια και τα κύπελα όλων των εκθέσεων.....εγώ προσωπικά θα "κατέβαινα" στην έκθεση καθαρά να ξανασυναντήσω ΦΙΛΟΥΣ και να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ μαζί τους  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τους φίλους διαχειριστές για το τελείως off topic και είμαι έτοιμος να "πληρώσω" όποια "ποινή" του forum μου αντιστοιχεί για την τυχόν απρέπεια μου προς άλλο μέλος του forum αλλά κάποια πράγματα έχουν μεγάλύτερη αξία απο ολους τους μοντελισμούς του κόσμου -- και αυτά είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ & ΦΙΛΙΑ

Φαναρόπουλος Παναγιώτης (Raw_Shooter διαδυκτιακά)
    ευχαριστώ και συγγνώμη

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 07:03:27 μμ »
 ::arrowred:: Raw Shooter  ::salut:: ::salut::
Και να προσθέσω και μερικά πράγματα για να την φάω και εγώ
1. Κάθε διαγωνισμός τελείται με βάση την διακήρυξη του. Η συμμετοχή κάποιου στον διαγωνισμό - στην περίπτωσή μας η υποβολή μοντέλου - συνεπάγεται την αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής από τον συμμετέχοντα. Το ιδανικό θα ήταν οι διακηρύξεις να συγγράφονται από άτομα με ιδιαίτερη γλωσσική ευχέρεια (π.χ. δικηγόροι - φιλόλογοι) για να αποφεύγονται ασάφειες σε όρους. Να προσθέσω οτι επαγγελματικά την έχω πατήσει πολύ άσχημα σε αυτό  :oops: :oops:
2. Δεν είδα πουθενά όρο οτι κάποια μοντέλα θα γίνονται αποδεκτά εκτός συναγωνισμού εαν υπάρχουν υποψίες για την πατρότητά τους, ούτε οτι κάποιος που έκλεψε προηγούμενη φορά, γίνεται αποδεκτός υπό όρους ή αποκλείεται δια βίου σαν κάποιους αθλητές που συνελήφθηκαν ντοπαρισμένοι. Ο εν λογω κύριος δεν έδρασε έξω απο το πνεύμα της διακύρηξης. Αρα οι παραπάνω σχετικές προτάσεις μελών για μη αποδοχή του ή εισαγωγή του σε ειδικό καθεστώς, μπορεί να είναι λογικές, αλλά είναι .......παράτυπες.
3. Από την άλλη μεριά, κάθε διαγωνιζόμενος εχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί εαν νιώθει οτι θίγεται, όταν δεν υπάρχει συναγωνισμός με ίσους όρους, και είναι θέμα της οργανωτικής επιτροπής πως θα αντιδράσει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η θέση μου είναι ότι από την στιγμή που έγιναν αποδεκτά για διαγωνισμό, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εκτός συναγωνισμού εκ των υστέρων. Τιποτα δεν εμποδιζει όμως να τον καταψηφίσετε.
4. Και για να ερθω στο forum, γιατί δεν τον εξοστρακίσαμε όταν τον πήραμε χαμπάρι :?: Δεν μιλάω για διαγραφή του από τον Viper, αλλά το να μην του απαντάμε και να μην δίνουμε σημασία στα επόμενα γραφόμενα του, όπως θα έπρεπε να έχουμε κάνει και με τέσσερις άλλους. Μήπως του δίνατε τροφή για να συνεχίσει σε αυτό που έκανε :?: Και βρεθήκαμε να εχουμε συμπληρώσει 4 σελιδες, ασχολούμενοι με τα καμώματά του.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 07:34:44 μμ »
Και να προσθέσω και μερικά πράγματα για να την φάω και εγώ
1. Κάθε διαγωνισμός τελείται με βάση την διακήρυξη του.
2. Δεν είδα πουθενά όρο οτι κάποια μοντέλα θα γίνονται αποδεκτά εκτός συναγωνισμού εαν υπάρχουν υποψίες ....
Αρα οι παραπάνω σχετικές προτάσεις μελών για μη αποδοχή του ή εισαγωγή του σε ειδικό καθεστώς, μπορεί να είναι λογικές, αλλά είναι .......παράτυπες.

Φυσικά η οποιαδήποτε απόφαση τυπικά ανήκει στην IPMS - δική της η έκθεση και δικαίωμα της να πράξει ότι κρίνει σκόπιμο
και φυσικά η προκήρυξη δεν προβλέπει περί ...υποψιών κλπ - άλλωστε ποιά προκήρυξη προβλέπει κάτι τέτοιο;

το ερώτημα που τίθεται είναι:
αν αληθεύει ότι επεστράφησαν τα περσινά μετάλια, αποτελώντας από την πλευρά του διαγωνιζόμενου έμπρακτη ομολογία "νοθείας στο διαγωνισμό", έχει η IPMS την ηθική υποχρέωση να διαφυλάξει το κύρος ενός θεσμού τουλάχιστο 27 χρόνων, αποκλείοντας οποιαδήποτε συμμετοχή του;
η απάντηση ανήκει στο Δ.Σ. και τα μέλη της

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 08:50:35 μμ »
Τί ήταν ακριβώς αυτά τα 3 τεμάχια :?:
Για να ξέρουμε να τα "θαυμάσουμε" όταν θα πάμε το Σάββατο στην έκθεση.
 :wink:
Φανη ηταν τεσσερα η πεντε ολα Τ-55 η παραλλαγες τους και καποια παρουσιαστηκαν και εδω Τ-55 Ροδεσιας,Τ-55ΑΜ2 KLADIVO.
Mαυρο στο Μαυρογιαλουρο. Για να ευθυμησει και ολιγο η κατασταση
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 08:56:28 μμ »
Πάλι πάει να πάρει μετάλλιο με Τ-55 :?:
 :mrgreen:
Μαύρο κατάμαυρο :!:
Περιμένω να δω τις επίσημες αντιδράσεις...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:35:02 μμ »
- τα μοντέλα για τα οποία συζητάμε, συμμετέχουν "εκτός συναγωνισμού".
- ο σχετικός όρος της προκήρυξης, προστέθηκε φέτος μετά το περυσινό πάθημα και νομίζω καλύπτει επαρκώς το θέμα.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:36:01 μμ »
ο συνάδελφος που είπε ότι δουλεύει κοντά σε μαγαζί με μετάλλια να πάει να αγοράσει πέντε να του τα δώσουμε εμείς να ξεμπερδεύουμε με την επιμονή του να βραβευτεί με ξένα μοντέλα........  :evil: :evil: :evil: :evil:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Varonos

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:43:28 μμ »
παιδια ποιος ειναι? Με χει φαει η περιεργεια.  :mrgreen: :mrgreen:

Λοιπόν αν καταλαβα καλά (διορθωστε με αν κανω λαθος) περισυ επεστρεψε το/α μεταλλια του και παραδεχτηκε το λαθος του.Θα μπορουσε να κανει τη κοτα και να μη πει τιποτα και κανεις να μην τον καταλαβει. ΑΛΛΑ επεστρεψε μεταλιο/α που ουσιαστικα αυτο σημαινει συγνωμη. Φετος αν συμμετεχει εκτος συναγωνισμού δεν το θεωρω κακο και παραδεχεται οτι δεν ειναι δικα του τα μοντελα απλα τα εφερε να τα δειξει.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:44:48 μμ »
Καλώς, ευχαριστώ Σταύρο.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:49:23 μμ »

τελος με το επιμαχο θεμα λοιπον,ας μη συνεχιστει αλλο σχολιο επ'αυτου

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 09:59:46 μμ »
Απόψε είδα ένα μοντέλο χάρμα οφθαλμών, που βρίθει πρωτότυπης λεπτομέρειας και ....ιστορικής ακρίβειας. Θα κατέβει αύριο στην έκθεση. Δεν ξέρω εαν θα έρθει πρώτο στην κατηγορία του (αυτοκίνητα) αλλά ρε παιδιά αξίζει να το ψηφίσετε για καλύτερο ελληνικό θέμα.  ::avgreekflag5pn::   ::award_1::Ποιό είναι  :?: :?:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:10:44 μμ »
- ο σχετικός όρος της προκήρυξης, προστέθηκε φέτος μετά το περυσινό πάθημα και νομίζω καλύπτει επαρκώς το θέμα.
 ::salut::
Σ.Σ.

Καλησπέρα σας κύριοι.Νομίζω ότι έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα καθώς "πειραγμένοι" από την περσινή κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν αφήσαμε τα πράγματα να εξελιχθούν πρώτα και έπειτα να πάρουμε θέσεις "μάχης" :mrgreen:.Όπως ανέφερε και ο Σταύρος όλα έγιναν όπως θα θέλαμε :roll:,αλήθεια τί θέλουμε?ΤΙ επιθυμούμε πραγματικά από την ετήσια έκθεση της IPMS Ελλάδος?Ποιά είναι η ουσία της ΕΚΘΕΣΗΣ?Να πάρουμε μετάλια και τίτλους που θα μας ανεβάσουν το κύρος και την κοινή αποδοχή?Πραγματικά δεν έχω ακόμη καταλάβει με τι κριτήρια κατεβάζει κάποιος ένα ή παραπάνω μοντέλα του στην ΕΚΘΕΣΗ και τι περιμένει από αυτήν του την ενέργεια σαν ανταπόδωση.
Είμαι υπέρ ειδικά της συγκεκριμένης έκθεσης αλλά όχι με την έννοια του διαγωνισμού.Να βραβέυσω το πιτσιρίκι που έφερε με κόπους και θυσίες το μοντελάκι του με ένα κιτ ΝΑΙ,να γίνει κλήρωση με δώρα όπως και πέρισυ με λαχνούς από προσφορές για την ενίσχυση του συλλόγου ΝΑΙ.
Θα πρέπει να ξαναπροσδιορίσουμε την ουσία την ΕΚΘΕΣΗΣ που το λέει και η λέξη και να ανταλάξουμε ιδέες-τεχνικές-εμπειρίες-γνώσεις και πειραματισμούς που θα κάνουν το χόμπυ μας πιο δημιουργικό και ευχάριστο(και ρεαλιστικότερο σε σχέση με το πραγματικό :lol:).
Αυτή ήταν η άποψή μου και δεν έχω την απαίτηση να συμφωνείται όλοι,αλλά να δούμε τους λόγους που κάθε φορά χαλάμε αυτήν την γιορτή του μοντελισμού με κάθε είδους μικρομεγάλομαλακίες για βραβεία-θέσεις-διασυνδέσεις και όλα τα κακά.Ευχαριστώ πολύ ::salut::.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:12:19 μμ »
Παιδιά δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι το πιο σημαντικό γεγονός της έκθεσης είναι ότι...... θα παραστώ εγώ!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
.
.
.
αντε και ο Getsa  με τους τρελοσυριανούς!  :mrgreen:  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Ρε σεις μια χαρά θα περάσουμε! Το παν είναι η ωραία παρέα.  ::icon_thumright::  ::icon_thumright:: Πιο πολύ αγχώνομαι για τα παϊδάκια που μου έταξε ο Φίλιππος παρά για χρυσά, αργυρά, χάλκινα κτλ... 

Τα λέμε κάτω ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:14:48 μμ »
Παιδιά δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι το πιο σημαντικό γεγονός της έκθεσης είναι ότι...... θα παραστώ εγώ!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
.
.
.
αντε και ο Getsa  με τους τρελοσυριανούς!  :mrgreen:  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Ρε σεις μια χαρά θα περάσουμε! Το παν είναι η ωραία παρέα.  ::icon_thumright::  ::icon_thumright:: Πιο πολύ αγχώνομαι για τα παϊδάκια που μου έταξε ο Φίλιππος παρά για χρυσά, αργυρά, χάλκινα κτλ... 

Τα λέμε κάτω ::salut:: ::salut:: ::salut::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:23:23 μμ »
Να τονίσουμε όμως ότι ήδη σήμερα έκλεισε η μέρα με 280 περίπου μοντέλα στα τραπέζια, και αναμένεται να καταρριφθεί το περυσινό ρεκόρ των 399 μοντέλων... Τόσο που ήδη τα παιδιά της IPMS έχουν ξεκινήσει να πονοκεφαλιάζουν, στο που θα βάλουν τα μοντέλα. Ειδικά στα άρματα γίνεται της τρελής... Ενώ το επίπεδο όσο πάει και ανεβαίνει κατακόρυφα... Καλό θα ήταν όσοι προγραμματίζατε για παράδοση μοντέλου/ων την Πέμπτη, να το κάνετε από αύριο, μιας και αμφιβάλλω αν θα βρείτε χώρο να τα βάλετε...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:24:53 μμ »
Να τονίσουμε όμως ότι ήδη σήμερα έκλεισε η μέρα με 280 περίπου μοντέλα στα τραπέζια, και αναμένεται να καταρριφθεί το περυσινό ρεκόρ των 399 μοντέλων... Τόσο που ήδη τα παιδιά της IPMS έχουν ξεκινήσει να πονοκεφαλιάζουν, στο που θα βάλουν τα μοντέλα. Ειδικά στα άρματα γίνεται της τρελής... Ενώ το επίπεδο όσο πάει και ανεβαίνει κατακόρυφα... Καλό θα ήταν όσοι προγραμματίζατε για παράδοση μοντέλου/ων την Πέμπτη, να το κάνετε από αύριο, μιας και αμφιβάλλω αν θα βρείτε χώρο να τα βάλετε...

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:31:50 μμ »
Mπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες! Μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί η έκθεση. Λέτε να φτάσον τα 500 φέτος;
Του χρόνου μας βλέπω να κλείνουμε γήπεδο :shock:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2008, 10:32:49 μμ »
Mπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες! Μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί η έκθεση. Λέτε να φτάσον τα 500 φέτος;
Του χρόνου μας βλέπω να κλείνουμε γήπεδο :shock:

Τα 500 θεωρείται πιθανότατο νούμερο...

Tags: