
Raw Shooter

Και να προσθέσω και μερικά πράγματα για να την φάω και εγώ
1. Κάθε διαγωνισμός τελείται με βάση την διακήρυξη του. Η συμμετοχή κάποιου στον διαγωνισμό - στην περίπτωσή μας η υποβολή μοντέλου - συνεπάγεται την αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής από τον συμμετέχοντα. Το ιδανικό θα ήταν οι διακηρύξεις να συγγράφονται από άτομα με ιδιαίτερη γλωσσική ευχέρεια (π.χ. δικηγόροι - φιλόλογοι) για να αποφεύγονται ασάφειες σε όρους. Να προσθέσω οτι επαγγελματικά την έχω πατήσει πολύ άσχημα σε αυτό

2. Δεν είδα πουθενά όρο οτι κάποια μοντέλα θα γίνονται αποδεκτά εκτός συναγωνισμού εαν υπάρχουν υποψίες για την πατρότητά τους, ούτε οτι κάποιος που έκλεψε προηγούμενη φορά, γίνεται αποδεκτός υπό όρους ή αποκλείεται δια βίου σαν κάποιους αθλητές που συνελήφθηκαν ντοπαρισμένοι. Ο εν λογω κύριος δεν έδρασε έξω απο το πνεύμα της διακύρηξης. Αρα οι παραπάνω σχετικές προτάσεις μελών για μη αποδοχή του ή εισαγωγή του σε ειδικό καθεστώς, μπορεί να είναι λογικές, αλλά είναι .......παράτυπες.
3. Από την άλλη μεριά, κάθε διαγωνιζόμενος εχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί εαν νιώθει οτι θίγεται, όταν δεν υπάρχει συναγωνισμός με ίσους όρους, και είναι θέμα της οργανωτικής επιτροπής πως θα αντιδράσει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η θέση μου είναι ότι από την στιγμή που έγιναν αποδεκτά για διαγωνισμό, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εκτός συναγωνισμού εκ των υστέρων. Τιποτα δεν εμποδιζει όμως να τον καταψηφίσετε.
4. Και για να ερθω στο forum, γιατί δεν τον εξοστρακίσαμε όταν τον πήραμε χαμπάρι

: Δεν μιλάω για διαγραφή του από τον Viper, αλλά το να μην του απαντάμε και να μην δίνουμε σημασία στα επόμενα γραφόμενα του, όπως θα έπρεπε να έχουμε κάνει και με τέσσερις άλλους. Μήπως του δίνατε τροφή για να συνεχίσει σε αυτό που έκανε

: Και βρεθήκαμε να εχουμε συμπληρώσει 4 σελιδες, ασχολούμενοι με τα καμώματά του.