Αποστολέας Θέμα: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)  (Αναγνώστηκε 53936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τριαντάφυλλος Μετσοβίτης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • LM Decals
27η Έκθεση IPMS Ελλάδος (29/9/2008 εως 5/10/2008)
« στις: Απριλίου 09, 2008, 09:01:35 πμ »
Αγαπητοί φίλοι,

Ανακοινώθηκε η 27η έκθεση - διαγωνισμός της IPMS Ελλάδος. :D
Περισσότερα θα βρείτε εδώ: http://www.ipms-hellas.gr/01_WhatsNew_frame_GR.htm

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Έχετε 6 μήνες μπροστά σας να ετοιμάσετε τα αριστουργήματά σας!!
Καλό μοντελάρισμα. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλλάδος
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 09, 2008, 12:16:03 μμ »
Αν φτιάξω τον ίδιο αριθμό μοντέλων, με αυτά που έφτιαξα τους έξι μήνες που πέρασαν από την προηγούμενη έκθεση, με βλέπω να κατεβαίνω με καμιά μεραρχία!

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 09, 2008, 12:33:37 μμ »
Αν φτιάξω τον ίδιο αριθμό μοντέλων, με αυτά που έφτιαξα τους έξι μήνες που πέρασαν από την προηγούμενη έκθεση, με βλέπω να κατεβαίνω με καμιά μεραρχία!

Αν η τιμή συμμετοχής είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα έτη σε βλέπω να μπαίνεις σε δίλημμα ή μάλλον τρ'ιλημμα, τετράλημμα, πεντάλημμα κ.ο.κ :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 09, 2008, 01:31:49 μμ »
(ακολουθεί προπαγανδιστική απάντηση με σκούρα γκρι διαφήμιση κλπ΄ :lol: :lol:)

τα μέλη όμως δεν πληρώνουν συμμετοχή  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

άρα έαν κάποιος γίνει μέλος - πληρώνοντας αντίτιμο όσο η συμμετοχή τριών μοντέλων - συμμετέχει δωρεάν

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 09, 2008, 01:41:40 μμ »
(ακολουθεί προπαγανδιστική απάντηση με σκούρα γκρι διαφήμιση κλπ΄ :lol: :lol:)

τα μέλη όμως δεν πληρώνουν συμμετοχή  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

άρα έαν κάποιος γίνει μέλος - πληρώνοντας αντίτιμο όσο η συμμετοχή τριών μοντέλων - συμμετέχει δωρεάν

Σ.Σ.

Αυτό έχω σκοπό να κάνω!
Γιατί αλλιώς με 6 Tiger, 1 Panther, 1 Hetzer και ότι άλλο προλάβω να τελείωσω, με βλέπω να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 09, 2008, 02:02:31 μμ »
Ευτυχώς που είμαι και εγώ μέλος, διαφορετικά θα πλήρωνα πολλάαααααααα.........
 :mrgreen:

Αν όλα πάνε καλά: ABRAMS, MAGACH, 5-6 M113 και βλέπουμε...........
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 09, 2008, 02:09:10 μμ »
Eλπιζω φετος να μπορεσω να παρουσιασω καποιο μοντελο και στην IPMS....!

Με το καλο! ;-)

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 09, 2008, 02:10:41 μμ »
Μπορεί να "κατέβω" και 'γώ με ρητινομεραρχία  :mrgreen: :mrgreen: Πάντως Kubel και 1 ακόμα έκπληξη  ::smilieinbox:: θα "κατέβουν" 100% :wink:

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Απ: 27η Έκθεση IPMS Ελλάδος
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 19, 2008, 08:18:38 μμ »
Στην αφισα ,μου κανανε την τιμη ,και βαλανε και την καταπλικτικη μοντελαρα μου ,το αιχμαλωτισμενο Τ-34 ,ευχαριστω πολυ!!!

Αποσυνδεδεμένος Varonos

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 19, 2008, 08:31:22 μμ »
παιδια δινουν και βραβεια στην εκθεση αυτή? Υπάρχει κατηγορια πρωτοεμφανιζομενου? 

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 19, 2008, 09:44:32 μμ »
παιδια δινουν και βραβεια στην εκθεση αυτή? Υπάρχει κατηγορια πρωτοεμφανιζομενου? 
Εαν θυμαμαι καλά απο πέρσι, 72 κατηγορίες εκθεματων με 3 επίπεδα ικανότητας

Παράθεση
Σ.Σ.
Σταύρο καλησπέρα. Ξέρεις α) οτι παρακολουθώ απο πολύ μικρός τις εκδηλώσεις της IPMS - απο την εποχή της μόνιμης έκθεσης στην ελληνοαμερικανική ένωση στην Μασσαλίας
β) η ετήσια έκθεση της IPMS Αθήνας είναι το κορυφαίο μοντελιστικό γεγονός της χρονιάς και πρέπει όλοι να το αγκαλιάζουμε  και να το στηρίζουμε, ακόμα και όσοι δεν είμαστε μέλη της
γ) οτι χαιρετώ παντα τα μέλη της ΙPMS και δεν εχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν
Αλλά
Δεν κατάλαβα αυτή την παρατήρηση σου  ::arrowred:: αντίτιμο όσο η συμμετοχή τριων μοντέλων  :?: :?:
Τι σημαίνει :?: Οτι μειώθηκε η ετήσια συνδρομή  :?: Ή οτι ακρίβυνε και άλλο το κόστος συμμετοχής των μη μελών :?:
Υπόψη πέρσι έλειπα στο εξωτερικό τις ημέρες της έκθεσης. Απο μελος του forum εμαθα ότι άλλες τιμές του χρέωσαν οταν πήγε τα μοντέλα του και άλλες περίμενε απο την διακύρηξη.
Πιστεύω οτι το θέμα της κοστολόγησης των συμμετοχών θα πρέπει να το εξετάσετε διεξοδικά. Έχω ακούσει ήδη σχόλια μελών του FORUM οτι δεν θα συμμετάσχουν ακριβώς γιαυτό το λόγο.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 20, 2008, 12:12:50 πμ »
... Αλλά
Δεν κατάλαβα αυτή την παρατήρηση σου  ::arrowred:: αντίτιμο όσο η συμμετοχή τριων μοντέλων  :?: :?:
Τι σημαίνει :?: Οτι μειώθηκε η ετήσια συνδρομή  :?: Ή οτι ακρίβυνε και άλλο το κόστος συμμετοχής των μη μελών :?:
Υπόψη πέρσι έλειπα στο εξωτερικό τις ημέρες της έκθεσης. Απο μελος του forum εμαθα ότι άλλες τιμές του χρέωσαν οταν πήγε τα μοντέλα του και άλλες περίμενε απο την διακύρηξη.
Πιστεύω οτι το θέμα της κοστολόγησης των συμμετοχών θα πρέπει να το εξετάσετε διεξοδικά. Έχω ακούσει ήδη σχόλια μελών του FORUM οτι δεν θα συμμετάσχουν ακριβώς γιαυτό το λόγο.

Γιάννο μην παρεξηγηθω.
Χρησιμοποίησα ίσως μια δόση υπερβολής αλλά η ουσία είναι αυτή.
Γενικά εννοούσα και εννοώ ότι η συμμετοχή κάποιου που δεν είναι μέλος με πολλά μοντέλα, ισοδυναμεί σε κόστος και κάποιες φορές ξεπερνάει το να εγγραφεί ως μέλος και να έχει τα σχετικά προνόμια και εκπτώσεις.
Σίγουρα δεν το υπολόγισα ακριβώς και δεν είχα τέτοιο σκοπό.
Επίσης, δεν ξέρω φέτος τι θα γίνει στο θέμα του κόστους συμμετοχής.
Ολα πάντως λαμβάνονται υπ' όψιν στο καθορισμό του, ο σχεδιασμός και το όποιο σκεπτικό του ΔΣ, τα εκάστοτε δεδομένα, τα ενδεχόμενα παράπονα κλπ.
Τέλος, θα διαφωνήσω γιατί δεν έχω κάποια επίσημη καταγγελία, για το ότι άλλα έλεγε η περυσινή προκήρυξη (και όχι διακήρυξη  :lol: :lol: :lol: :lol:) και άλλα χρέωναν κατα την εγγραφή.
Πάντως όλα τα παραπάνω θα τα θέσω υπ όψιν του ΔΣ στην επόμενη συνάντηση και εαν υπάρχει σχετική ευκαιρία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα τέλη Μαίου (25/5 κύρια ημ/νία και 1/6/08 η εναλλακτική)
 ::salut::
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 20, 2008, 12:42:21 πμ »
Να κάνω και εγώ μια παρατήρηση που μου χτύπησε άσχημα στο μάτι????

Ο χώρος του μοντελισμού είναι κατεξοχήν αρτίστικος... με πολλούς από τους δημιουργούς να είναι πραγματικά καλλιτέχνες στο επίπεδο και την ποιότητα της δουλειάς τους... Δεν θα μας άξιζε πραγματικά μια καλύτερη αφίσα για το μεγαλύτερο event της χρονιάς???

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 20, 2008, 12:50:16 πμ »

Ο χώρος του μοντελισμού είναι κατεξοχήν αρτίστικος... με πολλούς από τους δημιουργούς να είναι πραγματικά καλλιτέχνες στο επίπεδο και την ποιότητα της δουλειάς τους... Δεν θα μας άξιζε πραγματικά μια καλύτερη αφίσα για το μεγαλύτερο event της χρονιάς???

Νίκο, η συγκεκριμένη είναι η "προαφίσα" όπως τη λεμε τα τελευταία χρόνια.  :wink:
Βγήκε βιαστικά, μόλις ορίστηκαν οι ημ/νίες
Η κανονική, απ΄όσο ξέρω θα ακολουθήσει.
Εαν έχεις κάτι να προτείνεις, είναι ευπρόσδεκτο.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 20, 2008, 03:34:46 πμ »

Εαν έχεις κάτι να προτείνεις, είναι ευπρόσδεκτο.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 20, 2008, 03:46:03 πμ »
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 20, 2008, 04:32:19 πμ »

Σ.Σ.

(Image removed from quote.)

Πραγματικά υπέροχη αφισα....... ,μπραβοοοοο  ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 20, 2008, 04:33:29 πμ »
ρε παιδια μια που το έφερε η κουβέντα ..... στην τελευταια εκθεση έγινε και εγω μέλλος...και αναρωτιεμαι ποτε στέλνουν κάποια περιοδικα που λεγανε....?

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 20, 2008, 09:37:16 πμ »

Σ.Σ.

Βάλε καί το 2008 που είναι απαραίτητο.............καί είμαστε........κομπλε. ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 20, 2008, 09:48:40 πμ »
Ωραίος Νικόλα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

• Scale 1/72
  • *
    • LM Decals
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 20, 2008, 10:03:37 πμ »
Αγαπητοί φίλοι,

Επειδή εγώ είμαι υπεύθυνος για την προ-αφίσα η οποία έγινε υπό πίεση χρόνου και χωρίς να έχω γνώσεις γραφίστικης :oops:, χαίρομαι ιδιαίτερα που επιτέλους κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να συνεισφέρει στην προετοιμασία της έκθεσης ::eusa_clap::. Θα παρακαλέσω οποιονδήποτε έχει την όρεξη και τις ιδέες για να βοηθήσει να επικοινωνήσει άμεσα με το Δ.Σ. της IPMS.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Το περιοδικό θα ξαναβγεί σύντομα και ο λόγος για τη μέχρι τώρα καθυστέρησή του ήταν η έλλειψη ύλης.  :cry:

Ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 20, 2008, 11:40:16 πμ »

Σ.Σ.

τι εφτιαξε ο καλλιτεχνης :shock: ::proskino:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 20, 2008, 01:26:49 μμ »
Μπράβο Νίκο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 20, 2008, 05:42:20 μμ »
...χαίρομαι ιδιαίτερα που επιτέλους κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει και να συνεισφέρει στην προετοιμασία της έκθεσης ::eusa_clap::. Θα παρακαλέσω οποιονδήποτε έχει την όρεξη και τις ιδέες για να βοηθήσει να επικοινωνήσει άμεσα με το Δ.Σ. της IPMS.  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Τριαντάφυλλε εγώ προσωπικά και νομίζω και όλο το modelclub ουδέποτε αρνηθήκαμε την βοήθεια όποτε μας ζητήθηκε... Αλλά είναι και λίγο δύσκολο να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες χωρίς να μας ζητηθεί... Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Θέματα που αφορούν και την IPMS συζητιούνται ανοιχτά σχεδόν κάθε Σάββατο και πολλές φορές μεταφέρονται και στους αρμοδίους.

Μια τελευταία κουβέντα - ιδέα που είχαμε με φίλους με αφορμή την αφίσα ήταν από του χρόνου (αφού φέτος δεν προλάβαμε) η οργανωτική της έκθεσης όταν μάθει της ημερομηνίες να διοργανώσει έναν άτυπο διαγωνισμό αφίσας μέσα από το site της ή και από εδώ στο modelclub...με ένα απλό έπαθλο όπως π.χ. ένα κιτ!!!!!
 Τι στο καλό τόσοι καλλιτέχνες μαζεμένοι είμαστε δεν θα βγει καλό αποτέλεσμα???

Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια και για το χρόνο σας... ::salut::

Υ/Γ:  Διορθώσεις στην αφίσα το βραδάκι.

• Scale 1/72
  • *
    • LM Decals
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 20, 2008, 06:57:51 μμ »
Νίκο,

Νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα υπερβολικής μετριοφροσύνης και ευγένειας!

Τα όρια που θέτεις λέγοντας "Αλλά είναι και λίγο δύσκολο να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες χωρίς να μας ζητηθεί... " τα υπερέβης ήδη όταν σχεδίασες την πολύ καλή αφίσα. Από εκεί και πέρα θα ήταν κρίμα να μην κοινοποιηθεί στα αρμόδια όργανα (Δ.Σ. IPMS εν προκειμένω) τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα μόνο θετικά θα μπορούσαν να δουν την πρωτοβουλία σου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αρέσει σε κάποιον το συγκεκριμένο σχέδιο είναι άλλο θέμα. Από τη στιγμή όμως που προτείνεις και διαγωνισμό αφίσας, μάλλον δε θεωρείς ότι ένα σχέδιο που υποβάλεις θα γίνει υποχρεωτικά αποδεκτό αρά δεν έχεις  τέτοια κολλήματα.  ::eusa_clap::

Εφόσον έχεις την καλή διάθεση να βοηθήσεις και τις εποικοδομητικές ιδέες, γιατί να μην το κάνεις; Το καταλαβαίνω να ντρέπεσαι να ζητήσεις κάτι, αλλά να ντρέπεσαι να προσφέρεις κάτι γιατί; Από πότε είναι κακή η γενναιοδωρία; :shock:

Δε θα ήθελα να παρεξηγηθώ, με αυτά όλα απλά προσπαθώ να πω ότι οποιοσδήποτε έχει κάτι να προσφέρει για το κοινό καλό ή όφελος θα πρέπει να το κάνει χωρίς αναστολές.

Και η ιδέα για το διαγωνισμό αφίσας, προσωπικά μου φαίνεται εξαιρετική!! ::icon_thumright::

Tags: