Αποστολέας Θέμα: Eagle transporter απο "Διαστημα 1999"  (Αναγνώστηκε 40172 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: Eagle transporter απο διαστημα 1999
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 01, 2008, 08:23:41 μμ »
Όσο περνάει ο καιρός και μας παρουσιάζεις την πρόοδο των εργασιών, τόσο ανεβαίνει και το ενδιαφέρον μας για το τελικό αποτέλεσμα.
Προχώρα λοιπόν και μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ βλέποντας αυτά που φτιάχνεις.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος eagle detailer

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: γερμανια
  • Κεριμης Κωστας
landing gear pods
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 03, 2008, 02:11:41 πμ »
Γεια σας και παλι. Γουσταρετε να φτιαξω και τα στηθαια ποδια της ατρακτου απο scratch η γινομαι υπερβολικος  ;
Απλα θελουν παρα πολλες επιδιορθωσεις τα ηδη υπαρχοντα...Δωστε ιδεες...
Κωστας ::tsekouri:: ::tsekouri::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 03, 2008, 02:17:12 πμ »
Μην ρωτάς.... κάν' το απλά, όπως ξέρεις να τα κάνεις.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 03, 2008, 08:15:20 πμ »
Παράθεση
Ελπιζω φιλοι μου να μην βαρεθηκατε με την ανακατασκευη της καγκελωτης ραχης γιατι μου πηρε πολλες μερες για να την τελειωσω αλλα νομιζω ότι το αποτελεσμα αξιζε τον κοπο.Σχολια και κρισεις ευπροσδεκτα...
Θα αστειεύεσαι προφανώς...
Να βαρεθούμε να βλέπουμε καταπληκτική σκρατς δουλειά;;;;  ::eusa_clap::

Παράθεση
Μην ρωτάς.... κάν' το απλά, όπως ξέρεις να τα κάνεις.
::icon_thumright:: ::icon_thumright::

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
στηθαια ποδια ...
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 13, 2008, 11:46:16 μμ »
Γεια σας αγαπητοι μου φιλοι και παλι και συγνωμη για την καθυστερηση αλλα βλεπετε οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις δεν μου αφηνουν πολύ μοντελιστικο χρονο αλλα όπως γνωριζετε το καλο πραγμα αργει να γινει...
Συνεχιζω την κατασκευη του αετου με την κατασκευη των στηθαιων ποδιων.
Όπως βλεπετε στην φωτο κατω εδώ είναι όλα τα κομματια της amt/ertl που απαρτιζουν τα στηθαια ποδια του αετου

Όπως βλεπετε πρεπει να κανουμε πολλες αλλαγες πανω του...
Στην αρχη χρειαζεται να εξαφανισουμε όλα τα πανελ που είναι υπερυψωμενα στις πανω και πλαγιες πλευρες γιατι ο αετος που φτιαχνω είναι ο 1 [σχεδια]από την πρωτη σαιζον ενώ ο αετος της amt/ertl είναι ο 2 επομενως όλα τα πανελ είναι λανθασμενα .
  Μετα πρεπει να φαρδυνουμε το πλατος του στηθαιου κατά 2mm και το υψος του κατά 1mm για να ερθουν στις ιδιες διαστασεις με τα σχεδια .
Η πρωτη μου προσπαθεια είναι να κοψω από το κατω μερος του στηθαιου το τετραγωνο ''κουτακι''όπως φαινεται στις φωτο...

Με πολλη προσοχη αφαιρω  το κουτακι με τον  x-acto...

Και εδώ είναι το στηθαιο με το κουτακι να εχει αφαιρεθει.

Αλλα δυστυχως δεν μου αρεσει.Ειναι πολύ δυσκολο να κρατησεις τις γωνιες του στηθαιου ακμαιες στην προσπαθεια να αφαιρεσουμε τα πανελ που είναι υπερυψωμενα στις πανω και τις γυρω πλευρες. Ετσι αποφασισα να φτιαξω από το μηδεν και τα στηθαια ποδια όπως εκανα  και με τα υπολοιπα κομματια του αετου .

Μεινετε συντονισμενοι και προπαντος υπομονη !!!

Κωστας

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 14, 2008, 12:31:18 πμ »
Φίλε Κώστα προχώρα εσύ ακάθεκτος κι όσο για μας, μην ανησυχείς καθόλου. Ούτε να βαρεθούμε πρόκειται ούτε να κουραστούμε, απλά παρακολουθούμε με δέος την φοβερή δουλειά που κάνεις  ::icon_thumright::  ::eusa_clap::

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
στηθαια ποδια 1 σταδιο...
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 17, 2008, 02:44:45 πμ »
Γεια σας  φιλοι μου και παλι.Ξεκιναμε τωρα τα στηθαια ποδια από scratch από φυλλα και ραβδους πλαστικου της  evergreen. Βρηκα σε μια αγγλικη σελιδα έναν αετο φτιαγμενο από χαρτι παρακαλω !!!Εχει μεσα όλα τα σχεδια για να φτιαξεις έναν αετο από χαρτι όπως ηταν παλια η χειροτεχνια στο σχολειο. Το μονο που χρειαζεται είναι να κατεβασεις το rar αρχειακι και να το αποθηκευσεις. Μετα όταν το ανοιγεις σου  βγαζει διαφορους υποφακελους με τα διαφορα μερη του αετου. Εγω λοιπον κατεβασα το αρχειο που είναι για τα στηθαια ποδια  και  το εκανα μια εκτυπωση.Να πουμε εδώ ότι τα σχεδια είναι καθαρα σαν blueprints.Στην παρακατω φωτο βλεπετε ένα παραδειγμα...

Μετα εκανα μερικες τροποποιησεις στα σχεδια  συμφωνα με τα δικα μου blueprints και τελος τα εφερα στην ιδια κλιμακα  με αυτά.. Το σκαναρα και το περασα στον υπολογιστη και με ένα φυλλο πλαστικου παχους 0.5mm στον εκτυπωτη μου εκανα την εκτυπωση και ετοιμο.Το αφησα στην ακρη για 3 ημερες περιπου για να στεγνωσουν και καλυτερα τα μελανια...

Ξεκινησα με πολλη προσοχη να κοβω ένα ένα τα κομματια από τα στηθαια ποδια με τον  x-acto και τον μταλλικο μου χαρακα για περισσοτερη σταθεροτητα .Στην φωτο κατω βλεπετε όλα τα κομματια από τα στηθαια κομμενα και ετοιμα για την συνεχεια...

Στην αρχη θα φτιαξω το ανω μερος των ποδιων. Παλι με πολλη προσοχη και τον κοφτη αρχιζω και χαραζω ελαφρα ολες τις επιφανειες που θα λυγισουν αργοτερα...

Μετα αρχιζω και λυγιζω ολες τις επιφανειες και στις χαραγμενες γραμμωσεις ριχνω λιγη κολλα πολυστερινης για να αποκτησει καλυτερη ελαστικοτητα και να αποφυγω τον κινδυνο να σπασει. Αφου κολληθουν όλα τα κομματια με κολλα πολυστερινης μετα περναμε και ολες τις χαραγμενες επιφανειες με κυανοακρυλικη κολλα για περισσοτερη δυναμη.Μπορειτε να δειτε τα αποτελεσματα παρακατω...

Όταν στεγνωσαν τα κομματια  κοψαμε μικρα κομματια από πλαστικες ραβδους και τις τοποθετησαμε εσωτερικα των ποδιων για καλυτερη σταθεροτητα πρωτα παλι με κολλα πολυστερινης και μετα με κυανοακρυλικη...

Παρακατω μπορειτε να δειτε τις διαφορες στο ανω μερος μεταξυ των δικων μου ποδιων και της amt/ertl ...

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
στηθαια ποδια 1 σταδιο...συνεχεια
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 17, 2008, 02:50:59 πμ »
Παρακατω μπορειτε να δειτε τις διαφορες στο ανω μερος μεταξυ των δικων μου ποδιων και της amt/ertl ...

ποδιου].

Από μπροστα  το μονο που χρειαζεται είναι η τοποθετηση ένος φυλλο πλαστικου με παχος 1 mm  για να γινει λιγο ψηλοτερο συμφωνα με τα blueprints που εχουμε παντα...

Αυτά για τωρα αγαπητοι μου φιλοι. Θα συνεχισω με το κατω μερος των στηθαιων ποδιων τις επομενες μερες και πιστευω ότι αυτά είναι ακομα πιο δυσκολα για να γινουν γιατι υπαρχουν περισσοτερα σημεια που πρεπει να λυγιστουν και να κολληθουν...

Αναμεινατε...

Κωστας

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
στηθαια ποδια 1 σταδιο...συνεχεια και παλι
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 17, 2008, 12:47:12 μμ »
Συγνωμη για το μικρο μπερδεμα με τις φωτο...

Εδώ μπορειτε να δειτε το σωστο πλατος του δικου μου ποδιου και το μικροτερο της amt/ertl[κατω μερος στηθαιου ποδιου]

• Scale 1/35
  • *
Απ: Eagle transporter απο "Διαστημα 1999"
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 17, 2008, 09:49:48 μμ »
Εξαιρετικός  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
Εν τω μεταξυ...
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 19, 2008, 08:16:39 μμ »
Γεια σας φιλοι μου αλφανιανοι και καλο απογευμα.Σας ευχαριστω πολύ για τα θετικα σας σχολια πανω σε αυτό το θεμα μοντελισμου. Οσο δουλευα τα κατω τμηματα των στηθαιων ποδιων βρηκα χρονο εν τω μεταξυ να τελειωσω την κατασκευη της καγκελωτης ατρακτου εκτος από τα τελικα τμηματα στις ακρες που ενωνονται με τον  θαλαμο διακυβερνησης και τους κινητηρες.

Εδώ βλεπετε τα δυο τμηματα της καγκελωτης ατρακτου αριστερα και δεξια και στη μεση ένα πλαστικο εξαγωνο παξιμαδι[που παιζει τον ρολο του καλουπιου] .Με την σωστη αποσταση μεταξυ των 2 τμηματων και αφου το εχουμε κολλησει ελαφρα ξεκιναμε κολλωντας πρωτα τα 4 ακριανα τμηματα προχωροντας προς τα μεσαια και μικροτερα...

Στις φωτο παρακατω μπορειτε να δειτε τα τελικα αποτελεσματα της κατασκευης της καγκελωτης ατρακτου εκτος από τα τμηματα του πιλοτηριου και των κινητηρων..

Από πανω...

Από κατω...

Και στις παρακατω φωτο βλεπετε όλα τα τμηματα που εχουν γινει μεχρι στιγμης από scratch [καγκελωτη ατρακτος και καγκελωτη ραχη] μαζι ενωμενα αλλα όχι κολλημενα.

Ελπιζω φιλοι μου να σας αρεσει η δουλεια μου και να μην εχετε απογοητευτει από τις οποιες καθυστερησεις εχουν γινει λογω ανωτερας βιας επαγγελματος.Προσπαθω για το καλυτερο.Θα συνεχισω τωρα  με την υπολοιπη κατασκευη των κατω στηθαιων ποδιων οποτε σε αυτή την περιπτωση ...
Μεινετε συντονισμενοι και παλι...
Κωστας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 19, 2008, 08:46:34 μμ »
Σε βρίσκω λίγο αγχωμένο ως προς την πρόοδο της κατασκευής ή μου φαίνεται ?  Μοντελάρουμε όταν έχουμε ώρα και κυρίως καλή διάθεση, για να γίνονται καλά αυτά που φτιάχνουμε, οπότε μην αγχώνεσαι αν καθυστερείς.

Για τα κατασκευαστικά δεν θα πω τίποτα γιατί θα επαναλάβω τα ίδια με προηγούμενα ποστ μου  ::icon_thumright::

ʼντε προχώρα..... αργείς...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  πλάκα κάνω. 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 19, 2008, 08:51:17 μμ »
Η δουλειά σου είναι εκπληκτική  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut:: :shock: και αναμένουμε για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά θα συμφωνήσω με τον Λιβερπουλ ότι δεν χρειάζεται άγχος (το έπαθα κι εγώ σε μια κατασκευή και τώρα φτου κι απο την αρχή :()

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
Καινουργια βελτιωτικα.....
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 27, 2008, 01:19:47 πμ »
Γεια σας αγαπημενοι φιλοι μου και παλι. Πριν από κανα  μηνα περιπου ειχα παραγγειλει από το εξωτερικο αλλα 2 αξεσουαρ για τον αετο μας και τα οποια τα παρελαβα μολις σημερα. Προκειται για τον βελτιωμενο ρητινενιο θαλαμο διακυβερνησης των 12'' ιντσων του  James Small και την περιφημη καρτελλα χαλκομανιων με τα technical markings των αετων του Chris Τrice, ενός από τους δυο παραγωγους των εκπληκτικων blueprints.

Στις παρακατω φωτο βλεπετε τους θαλαμους διακυβερνησης{command module}[τον έναν τον πηραμε για καβατζα μιας και είναι αρκετα σπανιοι και περιζητητοι παγκοσμιως...!!!]

Και στις παρακατω φωτο βλεπετε μια πιο κοντινη αποψη[τρομερο καλουπαρισμα και πολύ καλη ριτηνη]

Και εδώ βλεπετε την καρτελλα χαλκομανιων με τα technical markings...

Και δυο πιο κοντινες....

Και εδώ βλεπετε την καρτελλα  διπλα στο ευρω , μετα την σμικρυνση που της εγινε για να ερθει στην κλιμακα του αετου μας.[η καρτελλα είναι για αετο 22 ιντσων ενώ ο δικος μας είναι ο μισος περιπου...

Όπως καταλαβαινετε φιλοι μου εδώ βαδιζουμε για να φτιαξουμε ισως έναν από τους τελειοτερους αετους των 12 ιντσων που εχουν φτιαχτει παγκοσμιως σε αυτή τη κλιμακα και αυτό μου δινει ιδιαιτερη χαρα για να συνεχισω με παθος μεχρι το τελος.
Με κατι παρομοια σχολια μου γραφουν και οι φιλοι μου από το εξωτερικο στην αγγλικη σελιδα του αετου που γραφω και αυτό μονο μου δινει πολύ κουραγιο...

Μεινετε συντονισμενοι...
Κωστας

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cochem
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:42:07 πμ »
Πολύ ωραία δουλειά έως τώρα μπράβο σου ::eusa_clap::

Lucas

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 27, 2008, 10:36:53 πμ »
Φίλε eagle detailer, πραγματικά θα φτιάξεις τον καλύτερο αετό παγκοσμίως. Και πάλι πολλά μπράβο.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 27, 2008, 10:54:47 πμ »
Good job ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut::
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 27, 2008, 11:41:32 πμ »
Τα λόγια ειναι περιτά...... θα γινει το πιο καλυτερο μοντελο αετου που εχουν δει τα ματάκια μας...... ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 27, 2008, 09:58:46 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 27, 2008, 10:40:10 μμ »
Εμείς αγωνιούμε να τον δούμε τελειωμένο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείς. Εύχομαι καλή συνέχεια/
 - Έχεις κι άλλες δουλειές να δούμε; είναι επίσης τόσο εντυπωσιακές;

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
Μελλοντικα σχεδια...
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 28, 2008, 12:24:10 πμ »
Φιλοι μου γεια σας και παλι και ευχαριστω για τα καλα σας λογια. "Δυστυχως " θα με ανεχτειτε για πολυ καιρο ακομα και οχι μονο με μοντελα φαντασιας. Στα επομενα μου σχεδια ειναι να φτιαξω το ncc-1701-e enterprise της amt/ertl  που πρωταγωνιστει στις τελευταιες κινηματογραφικες ταινιες του star trek και το περιβοητο υποβρυχιο ''seaquest dsv'' της monogram[καταργημενο].Επισης θα φτιαξω το τεραστιο queen mary 2 της revell  για το οποιο εχω προμηθευτει το βελτιωτικο σετ της golden medal καθως και 1100 ξαπλωστρες απο photo etched για τα καταστρωματα και τα μπαλκονια οπως επισης θα κατασκευασω και το αεροπλανο θρυλος ''concorde''στην 1\72 της heller με τα σηματα της air france μιας και θα φτιαξω το αεροπλανο που επεσε και που του στοιχησε τελικα την καριερα του... Ελπιζω αυτα να σας φτανουν για αρχη...

keep tuned...

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 28, 2008, 02:52:45 μμ »
To NCC-1701E είναι απο το first Contact....που ειναι ενα BORG εξωτερικα στο κουτι?
αληθεια σε ποιοτητα τι λεει?
γιατι εχω ενα απο το HobbyLinkJapan (www.hlj.com) και ειναι σχετικα καλο.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
dive...
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 05, 2008, 09:34:24 μμ »
Γεια σου φιλε dive. Το ιδιο σκαφος εχω ακριβως και εγω. Το σκαφος σε γενικες γραμμες ειναι μια καλη λυση για τα λεφτα του μιας και το αμεσως επομενο ειναι το ρητινενιο της ''geo alliance'' στα 90 ευρω περιπου και ειναι στο ιδιο μεγεθος με της amt/ertl και το αμεσως επομενο ειναι το εκπληκτικο enterprise e απο την sovereign replicas το οποιο ειναι ομως σε απαγορευτικη τιμη και το μεγεθος ξεπερνα το ενα μετρο. (http://www.raytheonmodels.com/srenterprise.html)
Εγω εχω προμηθευτει ενα σετ με βελτιωμενους ρητινενιους πυλωνες για τους κινητηρες και ενα σετ με καινουργιες χαλκομανιες απο την starship modeler και τα δυο.
Οταν θα το ξεκινησω και εγω θα μιλαμε συχνα...
Κωστας

• Scale 1/144
  • *
  • Κεριμης Κωστας
στηθαια ποδια 2 σταδιο...
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 05, 2008, 10:31:19 μμ »

Γεια σας αγαπητοι μου φιλοι και παλι.Συνεχιζουμε την κατασκευη μας με το κατω μερος των στηθαιων.Ειχα μια καθυστερηση στο αρθρο μου λογω περισσοτερης εργασιας στο λυγισμα και στο κολλημα των κατω μερων.
Αρχιζουμε παλι χαραζοντας με πολλη προσοχη με τον κοφτη μας και τον χαρακα μας ολες τις πλευρες που θα λυγισουμε μετα. Κανουμε ακριβως την ιδια εργασια που καναμε για τα πανω μερη των στηθαιων και στις φωτο κατω βλεπετε το πρωτο σταδιο της κατασκευης των κατω στηθαιων ετοιμο.

Από πανω...

Από κατω...

Διαφορες πλευρες...

Μετα τοποθετησαμε εσωτερικα των στηθαιων παλι κυλινδρικα μηκη πλαστικου για περισσοτερη αντοχη, πρωτα με κολλα πολυστερινης και μετα με κυανοακρυλικη και τα αφησαμε να στεγνωσουν για μια μερα και το δευτερο σταδιο ετοιμο...

Το επομενο σταδιο είναι ο σταυρος στο κατω μερος των στηθαιων...
Πρωτα περνουμε το φυλλο πλαστικου που εχει τυπωμενο το σταυρο...

Μετα το κοβουμε προσεκτικα με το νυστερι...

Κανουμε μια οπη ακριβως στο κεντρο διαμετρου 4 mm και τελος το κολλαμε εσωτερικα με κολλα πολυστερινης...

Αφου στεγνωσει το επομενο βημα είναι η τοποθετηση μικρων κομματιων από μηκη πλαστικου για να κλεισουμε ολες τις γωνιες και τα κολλαμε μονο με κολλα πολυστερινης οποτε αν δεν κολληθουν σωστα να εχουμε το περιθωριο να τα  μετακινησουμε στη σωστη θεση...

Μετα από την εσωτερικη πλευρα (στα κοκκινα-μαυρα πλαισια)εβαλα κυανοακρυλικη κολλα gel με σκονη γεμισματος για να τα κανω πιο στοιβαρα για το επομενο σταδιο που ειναι το στοκαρισμα και το τριψιμο...

Και εδώ βλεπετε το τελικο σταδιο του κατω μερους των στηθαιων...

Και εδώ βλεπετε τις διαφορες με το κατω μερος του στηθαιου της amt/ertl...

Το επομενο σταδιο στα στηθαια είναι η τοποθετηση των πανελς περιμετρικα, η τοποθετηση της κεντρικης δοκου στηριξης των στηθαιων για την καγκελωτη ατρακτο, η τοποθετηση των 4πλων μικροσκοπικων κινητηρων ανυψωσης και τελικως η κατασκευη του συστηματος προσγειωσης.

Εχετε υπομονη φιλοι μου και μεινετε συντονισμενοι γιατι η καλη και λεπτομερης δουλεια χρειαζεται περισσοτερο χρονο...

Κωστας

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 05, 2008, 11:08:01 μμ »
Εμείς υπομονή έχουμε, εσύ να έχεις κουράγιο και να συνεχίζεις να μας διδάσκεις σκρατσιές.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Tags: