Γεια σας αγαπητοι μου φιλοι και παλι.Συνεχιζουμε την κατασκευη μας με το κατω μερος των στηθαιων.Ειχα μια καθυστερηση στο αρθρο μου λογω περισσοτερης εργασιας στο λυγισμα και στο κολλημα των κατω μερων.
Αρχιζουμε παλι χαραζοντας με πολλη προσοχη με τον κοφτη μας και τον χαρακα μας ολες τις πλευρες που θα λυγισουμε μετα. Κανουμε ακριβως την ιδια εργασια που καναμε για τα πανω μερη των στηθαιων και στις φωτο κατω βλεπετε το πρωτο σταδιο της κατασκευης των κατω στηθαιων ετοιμο.

Από πανω...

Από κατω...

Διαφορες πλευρες...
Μετα τοποθετησαμε εσωτερικα των στηθαιων παλι κυλινδρικα μηκη πλαστικου για περισσοτερη αντοχη, πρωτα με κολλα πολυστερινης και μετα με κυανοακρυλικη και τα αφησαμε να στεγνωσουν για μια μερα και το δευτερο σταδιο ετοιμο...

Το επομενο σταδιο είναι ο σταυρος στο κατω μερος των στηθαιων...
Πρωτα περνουμε το φυλλο πλαστικου που εχει τυπωμενο το σταυρο...

Μετα το κοβουμε προσεκτικα με το νυστερι...

Κανουμε μια οπη ακριβως στο κεντρο διαμετρου 4 mm και τελος το κολλαμε εσωτερικα με κολλα πολυστερινης...

Αφου στεγνωσει το επομενο βημα είναι η τοποθετηση μικρων κομματιων από μηκη πλαστικου για να κλεισουμε ολες τις γωνιες και τα κολλαμε μονο με κολλα πολυστερινης οποτε αν δεν κολληθουν σωστα να εχουμε το περιθωριο να τα μετακινησουμε στη σωστη θεση...

Μετα από την εσωτερικη πλευρα (στα κοκκινα-μαυρα πλαισια)εβαλα κυανοακρυλικη κολλα gel με σκονη γεμισματος για να τα κανω πιο στοιβαρα για το επομενο σταδιο που ειναι το στοκαρισμα και το τριψιμο...

Και εδώ βλεπετε το τελικο σταδιο του κατω μερους των στηθαιων...

Και εδώ βλεπετε τις διαφορες με το κατω μερος του στηθαιου της amt/ertl...

Το επομενο σταδιο στα στηθαια είναι η τοποθετηση των πανελς περιμετρικα, η τοποθετηση της κεντρικης δοκου στηριξης των στηθαιων για την καγκελωτη ατρακτο, η τοποθετηση των 4πλων μικροσκοπικων κινητηρων ανυψωσης και τελικως η κατασκευη του συστηματος προσγειωσης.
Εχετε υπομονη φιλοι μου και μεινετε συντονισμενοι γιατι η καλη και λεπτομερης δουλεια χρειαζεται περισσοτερο χρονο...
Κωστας