Αποστολέας Θέμα: Sd.Kfz 222 (1/35 Tamiya)  (Αναγνώστηκε 13179 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Sd.Kfz 222 (1/35 Tamiya)
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 09, 2008, 09:48:38 πμ »
Φίλιππε είσαι απίθανος :!:
 ::eusa_clap::

...Φάνη απίθανοι είναι αυτοί που ανακαλύπτουν τις τεχνικές  ::eusa_clap:: ...εγώ απλά προσπαθώ να εφαρμόσω  :oops:
Ευχαριστώ πολύ  ::salut::

Είσαι φοβερός Φίλλιπε.Πάντως το μπάλωμα μπροστά και να το αφήσεις έτσι λέει πάρα πολύ και αν φορτωθεί κατάλληλα μπροστά θα ήταν ότι έπρεπε ώστε από κάτω να φαίνεται η μεγάλη αυτή φθορά από τα διάφορα φορτώματα και την ταλαιπωρία από τις διάφορες καιρικές συνθήκες και των επιχειρήσεων.
Ευχαριστώ Δημήτρη, όπως λες και εσύ κάτι τέτοιο θα γίνει...  ::salut::

κι εμενα μου αρεσει το ξεφτισμα μπροστά.
κάνε και τις σκουριές σου και θα δείξει πιο καλά
καλη συνεχεια
Σ.Σ.

Θα συνεχίσω τις φθορές και κάποιες σκουριές και ότι γίνει.
Ευχαριστώ Σταύρο.  ::salut::

Κι εγώ ανατρίχιασα όταν το πρωτοείδα. Με μια δεύτερη ματιά όμως είναι φοβερό και δίνει άλλη νότα στην όλη κατασκευή. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ψηφίζω υπέρ του να μείνει. Απλά όπως λέει και ο Σταύρος και τ'άλλα παιδιά, περιποιήσου το λίγο στις φθορές ώστε να φαίνεται σαν να έχει φάει "μια καλή σφαλιάρα" στο συγκεκριμένο σημείο  :wink:
Εσύ ανατρίχιασες...αλλά έπρεπε να ήσουν χθες βράδι από μιά μεριά να με δεις μόλις έγινε το μεγάλο ξεφλούδισμα... αφ΄ενός μου έπεσε από τα χέρια στον νιπτήρα που το ξέπλενα από τη μαρμίτα και αφ΄ετέρου ήρθε τρέχοντας η γυναίκα μου που νόμισε ότι κόπηκα " α! να χαθείς με τις βλακείες που κάνεις, με κοψοχόλιασες" ...και ξανάφυγε...
Θα συνεχίσω, όπως λες και εσύ...και γλιέπουμε φίλε μου, το πολύ - πολύ να οργανώσουμε μία όμορφη τελετή από κανά ψηλό μπαλκόνι και όποιος το φάει κατακέφαλα...  ::glossa::
Ευχαριστώ σας...  ::salut::

Συμφωνώ με τον Wildcat ότι το χεράκι σου έκανε καλύτερο chiping από τη μαρμίτα.
Έκανες όμως πολύ καλή παρουσίαση της τεχνικής.   ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
Δε λες που στην 6η φωτό, στην κάθετη επιφάνεια φαίνεται σα να έχει φουσκώσει το χρώμα... Βέβαια αν την αφήσεις στο μοντέλο θα αποκτήσει και ρεαλιστικά μυγοχεσ..τα.  :mrgreen:  ::glossa::

Καλή συνέχεια...
Ευχαριστώ Γιώργο για τα καλά σου λόγια.  ::salut::
Στην 6η φωτό το φούσκωμα του χρώματος έγινε ξεφλούδισμα όπως θα δεις στην 7η φωτό, αν κατάλαβα καλά τι εννοείς φίλε μου  :oops: :roll:
Μπράβο Φίλιππα,εξαιρετικός όπως πάντα!
Να σου πω την αλήθεια,δεν μ αρέσει ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος τρόπος(καλύτερα με αλάτι ή μασκόλ)μιας και βγάζει σε ορισμένα σημεία,chipping χωρίς κοφτές γωνίες.
Επίσης,θέλει αρκετά διορθώματα και προσθήκες...
Τώρα για το μπροστινό μέρος,αν και θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιο ξέφτισμα,το πιθανότερο είναι να γινόταν σε βαφή που περάστηκε πρόχειρα και δεν έκατσε σωστά στο υπόστρωμα.
Για Γερμανικά το θεωρώ πολύ χλωμό...
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο,είανι από φωτιά ή μεγάλη θερμοκρασία!
Φυσικά θέλει δουλειά στο βάψιμο και διαφορετική προσέγγιση,αλλά για σκεφτείτε...
Κάποιο σακίδιο ή κάτι άλλο που υπήρχε σε αυτό το σημείο,ή καύσιμο που χύθηκε και πήρε φωτιά...
Προσεκτικό βάψιμο και κάποια υπολείματα που να υποδεικνύουν ότι κάτι υπήρχε εκεί...
Ένα μισοκαμμένο σακίδιο,κάποιο εργαλείο που να έχει καεί ή μισοκαεί το ξύλινο μέρος του και έχει μείνει το μεταλλικό...
Επίσης,θα πρότεινα να ξηλώσεις τις βάσεις και τα κάνιστρα,και να φτιάξεις καινούργιες.
Καινούργια,πιο λεπτομερή κάνιστρα και ίσως σε κάποια βάση να λείπει...

Ρε συ...με μπερδεύεις με κάποιν άλλο...δεν είμαι scratch-ας για να κάνω νέες βάσεις για τα κάνιστρα...βαφιάς είμαι  ::glossa::
Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις αλλά και για την υπεράσπιση της Γερμανικής ποιότητας κατασκευής...  :mrgreen:

Χμμμ πατατα η οχι αν το δουλεψεις σωστα θα δειξει καλο.Γνωμη μου ειναι να κανεις λιγο στεγνο πινελο στα ορια του ξεφτισματος(με pnz grey) για να σπαει η εντονη αντιθεση και ισως να επεκτεινεις το ξεφτισματα και σε αλλα σημεια του οχηματος για να δειχνει ομοιομορφο.Εξαλλου εκτος απο το οτι τα γερμανικα οχηματα βαφοταν με χρωμα dark yellow ,τον πρωτο καιρο επειδη σταλθηκαν με panzer grey,τα πληρωματα τα εβαφαν απο πανω με λασπη της ερημου και ετσι εδειχναν βαμενα σαν dark yellow.Αυτο ομως ειχε σαν αποτελεσμα το ξεφτισμα να ηταν πολυ πιο εντονο απ' οταν βαφοταν κανονικα.Οποτε δεν ειναι απιθανο να εδειχναν ετσι.Παντως και η αναπαρασταση της φωτιας ειναι πολυ ωραια ιδεα αν βαφτει το σημειο με σκουρια και μαυριλες.

Αυτο τον τροπο με την μαρμιτα δεν τον ηξερα  :D.Βγαζει ωραιο αποτελεσμα.Βασικα προτιμω τον τροπο με την λακ σαν αυτον που εκανε ο Phil Stuch(πως τον λενε).Εχεις μεγαλυτερο ελεγχο στο ξεφτισμα αλλα ειναι πιο μπελαλιδικος και της υπομονης  :wink:

Anyway ειμαι σιγουρος πως θα βρεις την λυση και στο τελος θα ειναι πολυ ομορφο  ::icon_thumright::

Ευχαριστώ πολύ για τα γραφόμενά σου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 09, 2008, 09:57:07 πμ »

Συμφωνώ με τον Wildcat ότι το χεράκι σου έκανε καλύτερο chiping από τη μαρμίτα.
Έκανες όμως πολύ καλή παρουσίαση της τεχνικής.   ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
Δε λες που στην 6η φωτό, στην κάθετη επιφάνεια φαίνεται σα να έχει φουσκώσει το χρώμα... Βέβαια αν την αφήσεις στο μοντέλο θα αποκτήσει και ρεαλιστικά μυγοχεσ..τα.  :mrgreen:  ::glossa::

Καλή συνέχεια...
Ευχαριστώ Γιώργο για τα καλά σου λόγια.  ::salut::
Στην 6η φωτό το φούσκωμα του χρώματος έγινε ξεφλούδισμα όπως θα δεις στην 7η φωτό, αν κατάλαβα καλά τι εννοείς φίλε μου  :oops: :roll:

Το κατάλαβα. Απλά λέω ότι αν θέλουμε να αναπαραστήσουμε φούσκωμα χρώματος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρόμοια τεχνική.  :wink:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 09, 2008, 10:02:08 πμ »
Πάνω από όλα ΜΗΝ πειράξεις το μπροστινό ξέφτισμα!
Για όλα τα υπόλοιπα το μόνο που θα πω είναι πως τον πήχυ το ψάχνει πια η NASA με το Deep Space Observatory...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 09, 2008, 10:22:15 πμ »
συμφωνω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερα αληθοφανές
φανταστείτε το με διαδοχικά στρώματα χρωμάτων και όχι μόνο ένα  :shock:
μπράβο φίλιππε
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 09, 2008, 12:05:35 μμ »
Φίλιππε ΜΗΝ πειράξεις το μπροστινό ξεφλούδισμα!
Παίξε με διάφορους τόνους χρωμάτων και θα βγει μούρλια!
Απλά η γνώμη μου είναι να ταλαιπωρήσεις ακόμα περισσότερο το υπόλοιπο όχημα, έτσι που να δέσει η φθορά στο μπροστινό μέρος με το υπόλοιπο.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 09, 2008, 01:53:42 μμ »
ΑΛΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :!: :!: :!: Σαν τις αφίσες στις ταινίες του Θ.Β.  :mrgreen: :mrgreen: ΜΗΝ πειράξεις το ξεφλούδισμα μπροστά  :!: :!: Είναι πολύ ωραίο και αληθοφανές....μην ξεχνάς οτι το Dessert yellow ψεκαζόταν πάνω απο το panzer grey και στην Β. Αφρική οι συνθήκες ηταν χάλια....παγωνιά - καύσωνας εναλλάξ, οπότε όλα τα αντικείμενα δεχόντουσαν τρομερές καταπονήσεις  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 09, 2008, 02:57:41 μμ »
Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η "μαρμίτα" θα είναι τόσο νόστιμη.  ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::

Αυτά.  ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 13, 2008, 02:22:10 πμ »
Η πλειοψηφία μίλησε ως προς το μεγάλο «ξεφλούδισμα» στο μπροστινό μέρος του οχήματος, οπότε...  :lol:
συνεχίστηκε η διαδικασία κανονικά, χαλκομανίες, φίλτρα, wash, λαδάκια και pigments στα λάστιχα.
Η συνέχεια έχει τελείωμα της DKW, κλείσιμο με ματ βερνικάκι, σκόνισμα και των δύο...και 3 φιγούρες για χώνεψη...και φυσικά μαρμιτούλα για απόλαυση ::glossa::
(επίσης νομίζω ότι κάπως βελτίωσα τον φωτισμό σε αυτές τις φωτό  :roll: )

Αποσυνδεδεμένος dimitrisd

• Δημητρης Πετρου
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Δραμα
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 13, 2008, 02:35:25 πμ »
Νατο που δειχνει ωραιο το ξεφλουδισμα οπως και το υπολοιπο   ::eusa_clap::

Ωραια δουλεια philio  ::icon_thumright:: Ωραιο chipping

::salut::

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 13, 2008, 03:03:48 πμ »
Οταν σου λέω ότι είσαι ΜΠΚ το εννοώ  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 13, 2008, 03:30:41 πμ »
Πολύ ωραίος μέχρι τώρα.  ::icon_thumright:: Όπως είπες εκκρεμούν σκονίσματα κτλ, να πω απλά ότι στο εσωτερικό των φτερών μην το λυπηθείς ή το ξεχάσεις, γέμισέ το και με αρκετή ξεραμένη λάσπη καθότι φαίνεται. (Πρόσεξέ το στην πρώτη από τις μικρές φωτό που έχεις βάλει που κάνει ΜΠΑΜ).

Και κάτι τελευταίο που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και θα ... σκρατσάρεις και λγουλάκι  :wink: . Τους λασπωτήρες στα τελειώματα των φτερών επειδή φαίνονται πολύ χοντροί για την κλίμακα όπως τους δίνει το κιτ, ξήλωσέ τους και αντικατέστησέ τους με αλουμινόφυλλο. Παρομοίως "κούρεψε" και τις "κεραίες" στα μπροστινά φτερά που οριοθετούσαν τις άκρες του οχήματος και φτιάξε άλλες από συρματάκι. Sorry που στα λέω τώρα καθυστερημένα όλα αυτά Φιλίπ, αλλά τώρα μου χτύπησαν στο μάτι που έπεσε χρώμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 13, 2008, 12:05:29 μμ »
 ::arrowred::Δημήτρη - dimitrisd ευχαριστώ πολύ  ::icon_thumright::
 ::arrowred::Δημήτρη - Ζακυνθινέ επίσης νάσαι καλά φίλε  ::icon_thumright::
 ::arrowred:: Νικόλα, εσωτερικό φτερών θα γίνει, το έχω και εγώ στα υπ΄ όψιν.
Τώρα για τους λασπωτήρες  :roll: χλωμό το βλέπω γιατί έχω κολλήσει τις ρόδες με logo και δεν νομίζω να μου "δίνει χέρι" να δουλέψω για αντικατάσταση, θα το δω Βέβαια με την ησυχία ου αργότερα. Τις κεραίες θα τις αντικαταστήσω άμεσα...
Ευχαριστώ πολύ  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 13, 2008, 12:31:28 μμ »
Εινα πραγματικά εξαιρετικό
το chipping είναι όλα τα λεφτά. Μπράβο.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #63 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:02:14 μμ »
Το όχημα είναι σίγουρα εντυπωσιακότατο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Εγώ όμως λάτρεψα τη μοτοσυκλέτα με τις δερμάτινες σέλες ::love7:: Φίλιππε είναι πολύ όμορφη, συγχαρητήρια ::proskino::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #64 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:07:18 μμ »
Φίλιππε ΠΑΡΑ πολυ καλό το "Σού - Κού - Φού - Τζού" σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Πράγματι το μπρός ξεφλούδισμα κάνει την διαφορά  ::icon_thumright::  Σκόνισε το και είσαι "αρχηγός"  ::icon_thumright:: Συμφωνώ με τον Νίκο περι "φτερών" και λασπωτήρων αλλά γνώμη μου είναι να το εφαρμόσεις σ' άλλο μοντέλο.....μην κάνεις καμμιά "ζημιά" σ' αυτό που είναι έτοιμο  :roll: :roll:
 Δώς μου λίγο χρόνο να παρατηρήσω και την μηχανή  :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #65 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:08:59 μμ »
Πανέμορφο :!: :!: :!:
 ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:25:39 μμ »

:shock:  Έχω πάθει την πλάκα μου!!!!  :shock:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 13, 2008, 03:00:09 μμ »
Το Κουνγκ Φου Τζα είναι πανέμορφο και αν κάνεις αυτά που λέει και ο 1970-1 (σήμερα όλο με προλαβαίνει, φαίνεται ότι μπήκα αργά στο φορουμ) θα είναι άψογο. Έλα ρε δεν είναι δα και τόσο δύσκολο η αλλαγή των λασπωτήρων, με λίγη προσοχή θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Για το μοτοσακό (δεν ξέρω αν την λέγατε έτσι στην εποχή σου την μοτοσικλέτα, εμείς το λέγαμε  :wink: ) θα ήθελα περισσότερα γδαρσίματα στον σκελετό και στο πίσω φτερό, καθώς και περισσότερα σκονίσματα.

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 14, 2008, 08:37:49 μμ »
Ωραια σχεδια με μαρμητες Φιλιππε και ΣΟΥΠΕΡ κατσκ....και εκτελεση. ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 15, 2008, 11:54:17 πμ »
Φίλιππε σου βγάζω το καπέλο!
Είναι ένα πραγματικά πανέμορφο μοντέλο το 222!!!!
Και το μεγάλο ξέφτισμα έδειξε πάρα πολύ καλά τελικά!!!

Αποσυνδεδεμένος Syzygy

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #70 στις: Απριλίου 15, 2008, 07:17:56 μμ »
Φιλλιπ ειναι τελειο ::eusa_clap:: ::eusa_clap::...Για το dark yellow ποιο χρωμα χρισιμοποιησες?για τιν humbrol ποιο ειναι?

Θοδωρης ::salut::
Traceur for a life...

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #71 στις: Απριλίου 15, 2008, 07:31:14 μμ »
Ωχ τώρα το πήρα χαμπάρι...  :oops: :oops: :oops:  Eυχάριστο διάλειμμα από το ikariam..  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Στα υψηλά επίπεδα που μας έχεις συνηθίσει! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος agaida

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
« Απάντηση #72 στις: Απριλίου 15, 2008, 09:29:23 μμ »
philio ειναι κορυφαίο ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: . Πάντα συγκριτικά με αυτά που μπορώ να κάνω εγώ.Που θα πάει όμως θα πλησιάσω. :roll:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 17, 2008, 11:46:45 μμ »
Ευχαριστώ όλους τους από πάνω που αγενώς αμέλησα να ευχαριστήσω, αλλά δεν είχα και πολύ χρόνo τελευταίως για το φόρουμ  :oops:

Ορίστε πάντως μια μικρή ενημέρωση.
Κατ΄ αρχήν έγιναν κάποιες επιπλέον σκουριές στο όχημα για να φαίνεται λίγο πιο πολύ ταλαιπωρημένο.

Βάφτηκαν οι φιγούρες και τοποθετήθηκαν, μία μέσα - ίσα που φαίνεται- ο αρχηγός στον πύργο...και ο μάγκας στο μοτοσακό, όπως λέει και ο φίλος Στέλιος  ::glossa::

Με χαλικάκι φτιάχτηκε μία μισογκρεμισμένη μάντρα και θα γίνει μία βινιέτα με βασικό στήσιμο αυτό που βλέπετε. Επόμενο στάδιο να γίνει το έδαφος να βαφτεί η μάντρα και να δέσει με το έδαφος και να σκονιστούν με buff όλα μαζί. Ευχαριστώ...και  σύντομα θα σας ξαναενοχλήσω  ::glossa:: :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 18, 2008, 12:02:46 πμ »
Τι να λέμε τώρα! :shock:

Φίλιππε θα βγει φανταστικό!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: sd kfz222