Αποστολέας Θέμα: Millenium Falcon (Revell~ 1/72 Prepainted)  (Αναγνώστηκε 14114 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
Millenium Falcon (Revell~ 1/72 Prepainted)
« στις: Μαρτίου 31, 2008, 12:56:44 πμ »
Αρχίζω σιγά-σιγά, και μετά τις έντονες παρακλήσεις των παιδιών μου, το Millenium falcon. Επίσης θα είναι μια καλή ανάπαυλα από τα μοντέλα α/φών.  

Ξεκινώ από την βελτίωση του κόκπιτ και την κατασκευή εκ του μηδενός ενός από τα δύο Gun Turrets. Tην ιδέα για το τελευταίο πήρα από:
http://www.starshipmodeler.com/starwars/ph_falgun.htm
Πάντως για το θέμα εσωτερικής λεπτομέριας, όσον αφορά σε πλαϊνές κονσόλες, προτίμησα την λύση των χαλκομανιών από υπολογιστή. Αυτό γιατί ο διαθέσιμος εσωτερικός χώρος τόσο στο κόκπιτ, όσο και στο Gun Turret είναι πολύ μικρός.

: Το κόκπιτ όπως δίνεται
: Οι πρώτες επισκευές στο κόκπιτ αφορούν διόρθωση των πίσω καθισμάτων. Επίσης προστέθηκαν κάποιοι μοχλοί στον πίνακα οργάνων. φαίνεται και η ιδιοκατασκευασμένη συσκευή ελέγχου ουροβόλων (συγνώμη: πυροβόλων) - συσκευή σκόπευσης. Χρησιμοποιήθηκαν: κυλινδρικά μήκη πλαστικού, φύλο πλαστικού, άσπρη γόμα για την κατασκευή των μόνιτορ και συρματάκι.
: Τα κομμάτια για το Gun Τθρρετ. Από φύλο πλαστικού. Τροποποιημένο κάθισμα από 1/72 Mig29

Αυτά για σήμερα - καλυνύχτα - μάλλον το επόμενο ΣΒΚ θα υπάρχουν νεότερα

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
Απ: MILLENIUMFALCON (REVELL ~1/72 PREPAINTED)
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 31, 2008, 05:15:44 μμ »

Η καλύπτρα των gun turrets όπως ήταν και όποως κόπηκε.

- το 1 είναι το δαχτυλίδι οπυ θα προσαρμοστεί εσωτερικά στην καλύπτρα κι επάνω του θα πατήσει το οκτάεδρο (2)
- το 3 θα κολληθεί ως πάνω βάση  του οκτάεδρου και η οπή που υπάρχει εκεί οδηγεί στο μικρό τούνελ (4) το οποίο συνδέι το gun turret με το άλλο gun turret και τα υπόλοιπα διαμερίσματα του σκάφους. Στο 4 προσαρμόστηκε μια κλειστή στρογγυλή θύρα.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
Απ: MILLENIUM FALCON (REVELL~1/72 PREPAINTED)
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 05, 2008, 03:54:43 μμ »
Το οκτάγωνο ξεδιπλωμένο

και διπλωμένο κολλημένο στο πίσω δακτυλίδι/τουνελ σύνδσης με τονάλλο gun turret. Από το τούνελ σύνδεσης βήκε η θύρα που δεν υπάρχει κανονικά

Το άνοιγμα που δημιιουργήθηκε από την αφαίρεση της στογγυλής θύρας, (φαίνεται ως μαύρο στρογγυλό) ελπίζω να φέρνει λίγο φως μέσα στην κατασκευή

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 05, 2008, 10:06:24 μμ »
Θα γίνει πολύ όμορφο. Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 05, 2008, 11:34:30 μμ »
Ευχαριστώ. Δυστυχώς τοποθετώντας το gun turret στη θέση του και βάζοντας από πάνω την καλύπτρα δεν φαίνεται τίποτε. Δεν πειράζει

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 08, 2008, 11:54:37 μμ »
α-  Τελικά μετά από μετρήσεις η κλίμακα της ΡΕΒΕΛ είναι περίπου 1/90.

β-  Το κόκπιτ είναι περίπου τελειωμένο. Πίσω του διακρίβεται το πάτωμα και το ένα πλαϊνό του τοίχου.
Επίσης βελτιώθηκε η ράμπα επιβίβασης: έκλεισε με φύλο πλαστικού το κενό από τη μέσα πλευρά και συνδιασμός χαλκομανίας και λωρίδων πλαστικού φτιάχτηκε το πάτω μάτης. Επίσης φαίνονται μερικάτελειωμένα τοιχώματα από το διαμέρισμα της ράμπας.

γ- Ανοίχτηκαν τρυπούλες προκειμένου να φωτιστεί το ξμοντέλο εσωτερικά κι εξωτερικά με LED. Λέω να βάψω το εσωτερικό με παχύ στρώμα μαύρου για λόγους αδιαφάνειας. Μετά λέω να δημιουργήσω στο εσωτερικό ανακλαστικές επιφάνειες και σκέφτομαι πάνω από το μαύρο να περάσω ένα πολύ γυαλιστερό και ψιλόκοκκο silver / chrome silver ή τι άλλο;. Έτσι το φως από τα λεδ να ανακλάται εσωτερικά και να πηγαίνει παντού.

Λεω να χρησιμοποιήσω 15LED χωρεισμένα σε τριάδες. Σε κάθε τριάδα 5 LED σε σειρά και οι τρεις σειρές σε παράλληλη σύνδεση μεταξύ τους. Έτσι θα χρειαστούν 5LED Χ 3 VOLT = 15VOLT (σε σειρά όλα θα ήθελα 15X3=45VOLT)

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 15, 2008, 03:18:44 μμ »
Κολήθηκαν καλώδια στα LED. μαύρο για το αρνητικό -κόκκινο για το θετικό ακροδέκτη (2).
[για όσους δεν γνωρίζουν στα LED ο κοντός ακροδέκτης (1) είναι ο αρνητικός. Επίσης αυτό φαίνεται και από το ότι η βάση του LED από την πλαυρά του αρνητικού ακροδάκτη παρουσιάζει ένα κόψιμο]
Πρόκειται για LED λευκού χρώματος που δουλέυουν με 3,2 VOLT.

Περάστηκαν δύο καλώδια για την σύνδεση με την τροφοδοσία, μέσα από οπές που έγιναν στο κεντρικό σύστημα προσγείωσης. Έτσι θα χρησιμεύσουν και σαν σωληνώσεις εκεί. Πηγαίνουν κάτω από το πέλμα και μετά (αργότερα) θα περάσουν κάτω από την βάση, η οποία ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι ακρβώς θα είναι. Επίσης φαίνεται το εσωτερικό του σκάφους επενδυμένο με αλουμινόχαρτο για λόγους αδιαφάνεις αλλά και εσωτερικής ανάκλασης του φωτός. Φαίνεται το διαμέρισμα εισόδου από την ράμπα επιβίβασης. Όλα αυτά στο κάτω μισό της ατράκτου. Οπές που ανοίχτηκαν στην πάνω και κάτω άτρακτο και θα λειτουργήσουν ως λαμπάκια.
-

Φυσικά παρότι βαμμένο το μοντέλο θα ξαναβαφεί.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 15, 2008, 04:29:33 μμ »
Καλησπέρα... Πολύ καλη δουλεια.
Καλο κουραγιο.... εγω εγω ενα μισοτελειωμενο εχω
κάτι ασχετο μπορεις να τα βάλεις παράληλα... τα LED ίσως να καταναλώνουν λιγότερο....γιατι εκτος απο διώδια που είναι παρουσιαζουν λογω καταναλώσεως ρευματος και αντιστατικά φαινόμενα... και καταναλώνουν 1/8W ανα LED.....  κάτι ακομα..... θα χρειαστείς και ενα σταθεροποιητικό τασεως και ενα τριμεράκι.... ώστε να ρυθμίσεις την φωτεινότητα τους... και αυτό για κατι σταθερο....για να αναβοσβήνουν κιολας πάμε για FLIP-FLOP κυκλωματα και Λογικές πύλες.
Παντως η ιδεα με το αλουμινόχαρτα τρομερήηηηηη...
Κάτι ασχετο ..το μοντέλο δίνει εντελώς διαφάνεις επιφάνειες για τον κινητήρα...πως θα καταφέρεις να μην λάμπει σαν ακτίνακατα συνεπεια να φαινονται τα LED μεσα........αλλα όπως στην τηλεόραση......απλα μια φωτεινή πηγή ?? εχω ειχα σκεφτεί ενα διαφανες λουρίδα ελαστικου πλαστικου....το οποιο  ειναι ματ.... ριχνωντας και ενα καλώδιο μπλε ΝΕΟΝ απο εξαρτήματα υπολογιστή περιμέτρικά στην εξαγωγή..... πισω απο την ματ διαφάνεια......... ποια έιναι η γνώμη σου? Λες να φαινται σωστα?
κάτι ακομα..... για την τροφοδοσία εχω σκεφτεί αντι να κρεμονται καλωδια.... επιφάνειες κατω απο τα πέλματα του συστήματος προσγείωσης.... το καθε πελμα (αριστερο δεξί= θετικο αρνητικό... ) σε μια΄βαση.... ώστε να μην φαίνεται κανένα καλωδιο.
αυτά εχω σκεφτεί και εγω....ελπιζω να μην σε κουρασα.
:) :mrgreen: ::eusa_clap:: ::salut:: ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 15, 2008, 07:17:58 μμ »
Λέω να χρησιμοποιήσω τελικά 9 led, ανα τρία παράλληλα και οι τρεις παράλληλες στείλες σε σειρά. Έτσι θα χριαστώ 3Χ3,3=9,9VOLT. Αν τα βάλω όλα παράλληλα μήπως βγάζουν αδυνατισμένο φώς;

Για το φωτισμό του γαλάζιου ημιδιαφανούς κομματιού που παριστάνει την "εξαγωγή" του κινητήρα προβληματίζομαι κι εγώ. Λέω να δοκιμάσω να βάλω 3-4-5-6 led από πίσω και να δω πως θα το φωτίζουν και μετά βλέπω πώς θα προχωρήσω. δοκιμάζοντας και κάνοντας γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Αυτό που λες για το μπλε νέον τι είναι; με τι τάση τροφοδοτείται; πώς το ζητά; για αγορά;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

Αυτό για τα πέλματα ίσως να είναι πιο καλό. Θα περάσεις τα καλώδια εσωτερικά από τα σκέλη προσγείωσης;
Εγώ είδα την καλωδίωση σ' ένα site και επίσης είχα σκεφτεί ως βελτίωση να υπάρχει και καμιά σωλήνωση στο σύστημα προσγείωσης, οπότε θα δέσει η κατασκευή. Έτσι κια αλλιώς τα καλώδια μπαίνουν μέσα από τα πέλματα και θα περνούν κάτω από τη βάση.

ΤΙΣ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ στο site μου ώστε όποιος θέλει να τις χρησιμοποιήσει και βελτιώσει κτλ. http://starwarsscifimodels.wordpress.com/2008/04/15/millenium-falcon/οι χαλκομανίες είναι σχεδιασμένες στο msword -Εγώ τις τύπωσα σε διάφανη χαλκομανία και τις τοποθέτησα σε λευκό υπόστρωμα.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 15, 2008, 08:49:05 μμ »
1ον..... αυτό για το Νεον που έλεγα...... παρε 2 link να δεις τι εννοω
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805673

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805672

δείχνουν και τα 2 πως είναι το σωληνάκι ώστε με καποιο τρόπο να περάσει περιμετρικά την εξαγωγής του κινητήρος

2ον το θεμα με την βάση είναι οτι φαντάσου μια βάση που εκεί που θα ακουμπουν τα πέλματα να εχει φύλο χαλκου στο ιδιο ύψος με την υπόλοιπη βάση.... και απο κάτω να είναι διατρητη η βάση ώστε να ενωνονται κατω απο την ΄βαση.....
τώρα στο Milenium Flacon θα τρυπήσεις ή τα σκέλη...ή θα περάσεις ένα καλώδιο που θα μοιαζει με σωληνίσκο..... και θα καταλήγουν σε μια παρόμοια επιφάνεια χάλκινη...  όταν έρθουν σε επαφή ή χαλκινη επιφάνεια του μοντέλου με την χαλκινη επιφάνεια της βάσης θα περάνει ρευμα και θα τροφοδοτεί το μοντέλο με ρευμα...

3ον  για το αδυνατισμένο φως αναλογα με τι θα τα τροφοδοτήσεις.... αν παρεις 1 μπαταρία ΑΑ ....εεεε πίστεψε με....δεν φτάνει ουτε για ΖΗΤΩ........ δεν θα αναβουν... προσπαθησε να ιοθετήσεις την λογική τουλάχιστον μιας 9Volt μπαταρίας ή ακόμα και την πολυ παλαιώτερη πλακε 4.5Volt που σαν ακροδέκτες εχει ελασματα.
εγω προτείνω 9Volt με ενα ροοστάτη (τριμεράκι) γυρω το 1ΚΩ ώστε να ρυθμίσεις την ένταση του φωτός εκεί που θες.
Στην αγορα κυκλοφορουν διαφόρων μεγεθών LED που αναλογα με το μέγεθος αλλαζει και η κατανάλωση του ρευματος.....αλλα πιστεψε με ειναι πολυ΄μικρη.
Μην ξεχασεις να βάλεις μικρες αντιστάσεις 100Ω 1/8Watt ή 1/4Watt  στο καθε LED γιατι αλλιως θα το κλαιες....καιγεται αμα εφαρμόσεις χυμα στο κύμα το ρευμα.
Γνώμη ...πριν κολησεις τίποτα μεσα στο μοντελο δοκίμασε πρωτα εκτος....γιατι αμα εχεις κολήσει κενανα LED και σου καει λογο κακης συνδεσεως είναι αμαρτία να το ξηλώνεις.

Οτι ερωτηση θες ...στην διάθεση σου.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 15, 2008, 09:36:05 μμ »
- Σκέφτομαι να τροφοδοτήσω με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό μεταβλητής τάσης 3~16Volt και λέω να το δοκιμάσω γύρω στα 8V, ώστε να μην λειτουργούν σε φουλ τάση για να μην καίγονται. Εννοώ έτοιμο αγοράς, όχι να φτιάξω κάποιο δικό μου.
Αυτό με τις αντιστάσεις δεν το σκέφτηκα -νομίζεις ότι είναι απαραίτητο για την προστασία;
- Το τριμεράκι το προτείνεις για πτώση τάσης -σωστά; Αν βάλω αυτό το μεταβλητό τροφοδοτικό δεν θα είναι το ίδιο;
- Ωραίο αυτό το καλωδιάκι νέον, αλλά με 1,5m μήκος δεν θα είναι πολύ μεγάλο και δε θα δείνει πολύ φως;

Ασχολείσαι με ηλεκτρονικά λόγω επαγγέλματος ή από χόμπυ; Εμένα αυτή η σθζήτηση με γυρίζει πολλά χρόνια πριν που φτιάχναμε πομπούς - τροφοδοτικά κτλ.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 16, 2008, 10:53:36 πμ »
καλημερα
Πιστευω οτι ενα τροφοδοτικο τέτοιο θα κάνει μια χαραααααα......
Το τριμεράκι το θες για ποιο ακριβή ρυθμιση ωστε να το βάλεις να λειτουργεί εκει που θες.... ακριβώς.... γιατι το μεταβλητό τροφοδοτικό βγάζει ή 12-9-8-7.5-6-5-4-3.5 volt.....δηλαδή εχει μια γκάμα τάσεων...που απλα πανω κατω ρυθμίζεις στο περιπου εκει που θέλεις....
Παντα τα LED θελουν μια 100Ω αντίσταση για να μην περνάει πολυ ρευμα...
Οσο για το αν σε μεταφέρω πολλα χρόνια πίσω και εμενα το ίδιο..... όταν σπουδαζα γενική Ηλεκτρονική.... και παει σχεδον πανω απο 10ετια...
Τωρα με υπολογιστες ασχολουμαι...καμια σχεση τα ηλεκτρονικα....αλλα ακομα θυμαμαι τα PNP και τα NPN transistors...  :mrgreen: :mrgreen: ::icon_thumright::

πομπο και γενικα τέτοια κόλπα δεν εκανα.... ασχολήθηκα με αλλα πραγματα... :)
Όσο για το καλωδιο του Νεον.... να σου πω....μπορεις να το βάλεις διπλο...... ή τριπλό.....δεν γνωρίζω καν την φωτεινότητα του.... μην σε παρω και στον λαιμο μου... δεν το εχω δει απο κοντα...
Κάτι που σκέφτηκα ακομα.....μικρή λάμπα φθορίου που εχουν κάποιοι φακοί..... φυσικά πισω απο διαφανή μπλε ζελατίνα...ή βαμένο με μπλε διαφανες χρώμα το διαφανες πλαστικο....
τωρα ιδεες πολλες....το θεμα τι μπορεις να στριμώξεις εκειμέσα..... και να φαινεται όμορφο...

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 16, 2008, 02:38:49 μμ »
Αυτό με τη λάμπα φθορισμού ίσως να είναι πιο λογικό, θα δω αν χωρεί. Τώρα προχθές είπες κα΄τι για φωτάκια που αναβοσβήνουν και σκέφτηκα τα led που αναβοσβήνουν μόνα τους, αλλά αυτά θα πρέπει να τροφοδοτούνται ξεχωριστά γιατί αλλιώς θα αλλάζει η τάση που τροφοδοτεί τα άλλα led. Για το τριμεράκι και τις αντιστάσεις έχεις δίκιο -ξεσκόνισα κι εγώ τις γνώσεις μου περι ηλεκτρονικής
Κοίτα τι ξαναθυμάται κανείς μέσω του μοντελισμού

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 16, 2008, 05:45:12 μμ »
Αυτό με τη λάμπα φθορισμού ίσως να είναι πιο λογικό, θα δω αν χωρεί. Τώρα προχθές είπες κα΄τι για φωτάκια που αναβοσβήνουν και σκέφτηκα τα led που αναβοσβήνουν μόνα τους, αλλά αυτά θα πρέπει να τροφοδοτούνται ξεχωριστά γιατί αλλιώς θα αλλάζει η τάση που τροφοδοτεί τα άλλα led. Για το τριμεράκι και τις αντιστάσεις έχεις δίκιο -ξεσκόνισα κι εγώ τις γνώσεις μου περι ηλεκτρονικής
Κοίτα τι ξαναθυμάται κανείς μέσω του μοντελισμού
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::icon_thumright::
παντως το να αναβοσβήνουν μόνα τους δεν έχω συναν΄τησει τέτοια LED εκτός αν ειναι με ενα κύκλωμα ρολογιου με ολοκληρομένο τσιπακι IC555  που απλα είναι ενα χρονιζόμενο D Flip-Flop. Ελπιζω να υπάρχει σε κύκλωμα ετοιμο....αλλιως....τα χειρότερα...αντε να βρεις τέτοιο έτοιμο....αλλη μια καλη ιδεα ειναι τα χρονιζόμενα LED που ειναι για το Χριστουγενιατικο δεντράκι.... αλλα πο πάμε μακρια το πράγμα....
Γιατι πολυ απλα δεν θυμάμαι κάποιο φωτάκι απο το Milenium Falcon να αναβοσβηνει....αρα τυχερός είσαι.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 16, 2008, 05:51:10 μμ »
Δεν έχεις άδικο -τώρα να μη μπλέξουμε με κυκλώματα κτλ.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 17, 2008, 09:23:45 μμ »
καλησπέρα.
παντως ελπιζω να σε βοήθησα σαν ιδεες..... το θεμα ειναι οτι χρόνο δεν εχω.....εδω θελω αν πηγαινω στην συνάντηση....του Σαββατου στην Αθηνα  και ειναι η μόνη μερα που ξεκουράζομαι και κάνω και κάποια πραγματα...... και ετσι δυσκολα ανεβαινω....
αχχχχ μακάι το 24ώρο να ειχε επιπλεον ώρες......χεχεχε :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 17, 2008, 09:48:22 μμ »
Σαφώς και βοήθησες κι ευχαριστώ
Το θέμα είναι τώρα πότε θα ξαναπιαστώ. Ελπίζω σε κανένα δύωρο μέσα στο ΣΒΚ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 17, 2008, 11:15:38 μμ »
και εγω μην νομιζεις...εκει ελπιζω και στισ μέρες του πάσχα

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 19, 2008, 02:37:32 μμ »
Μικρή πρόοδος. Φαίνονται οι καλωδιώσεις με κλέμες ώστε να μπορούν να διοορθωθούν εύκολα τα λάθη ή να γίνουν τυχόν τροποποιήσεις/αντικαταστάσεις

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 20, 2008, 07:35:40 μμ »
έγινε  δοκιμήτου ηλεκτρονικού κυκλώματος και δεν κάηκε κανέναν LED. Ευχαριστώ για τις ιδέες τον φίλο dive (Δημήτρη συνονώματο) και το αδελφό μου για τη βελτίωση του σχεδίου και τη μελέτη
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=8121.new#new

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 20, 2008, 08:56:20 μμ »
Δοκιμή γενική

Δοκιμή εξαγωγής
Θα βαφεί με ανοιχτό γαλάζιο για να προσομοιάζει ο φωτισμός της ταινίας

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 21, 2008, 01:05:09 πμ »
ωραιοοοοοοοο  ::icon_thumright::
Μια άποψη μπορώ να πω.... η πίσω εξαγωγή....μπλε δεν ήταν?

τα φώτα στο πιλοτήριο μου άρεσε..... :mrgreen: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 21, 2008, 09:26:51 πμ »
Το μπλε θα γίνει με ελαφρό χρωματισμό ίσως ή κάτι άλλο θα δούμε

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 21, 2008, 11:34:00 πμ »
Καλά τώρα με έβαλες στην μπρηζα να ξαναδώ την 6-αλογια.
Είσαι άψογος.
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 21, 2008, 03:11:37 μμ »
Για να δεις τη εξαλογία δεν χρειάζεται καμία πρίζα -(τουλάχιστον εγώ) την βλέπω συχνά. Ευχαριστώ

Tags: