Μηπως-λεω μηπως-θαπρεπε να προσθεσεις καποιες μικροτερες καλωδιωσεις κυριως στο χωρο του αντιπυρικου?? 
ʼν παρατηρήσεις μέχρι στιγμής έχω περάσει μόνο σωληνώσεις (Fuel, Hydraulic, Oil & Cooling systems) στον κινητήρα και σκοπεύω να περάσω τα όποια καλώδια υπάρχουν στο τέλος. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για καλώδια που έχουν σχέση με τον πίνακα οργάνων και τα οποία ξεκινούν από διάφορα σημεία του κινητήρα και καταλήγουν στο κατάλληλο όργανο καθώς και το υπόλοιπο ηλεκτρικό σύστημα γενικότερα..
Σχετικά με το αντιπυρικό που αναφέρεις δέν υπάρχει κάτι άλλο, τα έχω βάλει όλα (!) εκτός από μια πλεξούδα καλωδίων (η οποία βρισκόταν μέσα σε κάποιο ελαστικό προστατευτικό) και κατέληγε μέσα στο σύστημα προσγείωσης από την μία πλευρά και κάτω από το πιλοτήριο στην άλλη. Πάνω στο μοντέλο υπάρχει ήδη η σχετική υποδοχή.
Όπως μπορείς να φανταστείς έχω κάνει πάρα πολύ μελέτη και γενικότερα προσπαθώ να είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται. Πιστεύω ότι τελειώνοντας τον κιντήρα θα έχω καλύψει γύρω στο 90% όσων υπήρχαν στην πραγματικότητα. Γενικά πάντως δεν είμαι της φιλοσοφίας να βάζω κατί απλά επειδή μπορεί να φαίνεται ωραίο. (Βασικά μου το έχουν προτέινει και αυτό, γι'αυτό το αναφέρω)
Σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση πάντως. Ένα ακόμη ευχαριστώ και στους: Stathis70, Eagle, dive, Ορέστη, Jim-eta & Alex...