Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ.
Πράγματι χρειάζεται κουράγιο γιατί η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να γίνουν είναι ατελείωτη. Οι σωληνώσεις που έχουν μπεί πρός στιγμήν ανήκουν στο υδραυλικό σύστημα, το οποίο είναι και το μόνο που έχει σχεδόν τελειώσει πρός στιγμήν. (Μένει βέβαια και η δεύτετη φωλέα). Επίσης έχει προχωρήσει αρκετά και το σύστημα ελέγχου του κινητήρα (throtle & mixture) το οποίο αποτελείται από τις καφέ τροχαλίες που βλέπετε στο firewall και τις μαυρες ντίζες που μεταφέρουν μηχανικά την κίνηση από την μανέτα του πιλότου στο Manifold pressure regulator που βρίσκεται πάνω στον κινητήρα. Έχουμε ακόμα το σύστημα καυσίμου, λαδιού, ψύξης, ηλεκτρικό και εξαγωγής... (μπορεί να ξεχνάω και κάτι ακόμα..)
Γιάννη σ' ευχαριστώ, πάντως το detailing έχει γίνει στο σπίτι γιατί χρειάζεται συγκέντρωση και ησυχία. Όσο για το στήριγμα του κινητήρα πράγματι φαίνεται στραβό στην φωτό αλλά ευτυχώς δεν είναι! Το έχω μετρήσει με ακρίβεια χιλιοστού γιατί αν αυτό ήταν στραβό όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν κανένα νόημα. Έπεται η συνέχεια...
Κώστα χαίρομαι που μου απάντησες και το ότι σου αρέσει.. Είναι γεγονός οτι το τραβάω πολύ σε αυτή την κατασκευή αλλά γι΄αυτό έκοψα τόσα πολλά καπάκια. Πάντως όλα ξεκίνησαν από το γεγονός οτι έχω πάρα πολλά στοιχεία για το Ρ-38 (manuals & restoration photos) που θα ήταν κρίμα να τα αφήσω ανεκμετάλευτα. Περιτό να πώ οτι όλη αυτή η διαδικασία (οσο επίπονη κι αν φαίνεται) είναι και ο λόγος που ασχολούμαι με τον μοντελισμό...