Να πώ και 'γώ τις εμπειρίες μου

1.
Blast-Models Πάρα πολύ καλό (αρματικό κυρίως e-shop) με πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση (5 μέρες απλή αποστολή) και προσεκτικό αμπαλλάζ
2.
Panzershop Τρομερή ποικιλία αποκλειστικά αρματικά και κυρίως 1/35. Αποστολή λίγο αργή (14 μέρες απο Πράγα) και αμπαλλάζ λίγο τσαπατσούλικο αλλά οχι σε σημείο να σπάσουν κιτ
3.
Mission Models Πολύ καλή ποικιλία τόσο σε αρματικά αλλά και σ' άλλα θέματα, αργές αποστολές (ίσως λόγω απόστασης

) αλλά καταπληκτικό αμπαλλάζ. Προσοχή στο τελωνείο

4.
New Collection καλή ποικιλία απο αρματικά μόνο (πολλά σπάνια) αλλά πολύυυυ αργό στις αποστολές του (μέχρι και 2 μήνες)
5.
Modellbaustube καταπληκτικός ο καταστηματάρχης, φιλέλληνας και υπερ-εξυπηρετικός (μέχρι και απο το ξενοδοχείο που έμενα ήρθε να μου φέρει χάρτες κτλ για την Βιέννη). Τρομερή ποικιλία σε διάφορα θέματα και ταχύτατο e-shop (απο Βιέννη μόλις 2 μέρες). Τα δέματα του κα΄τι παραπάνω απο ασφαλή. "Χάθηκε" για λίγο καιρό και ανησυχώ μήπως κάτι του συνέβη

(Pz-Panos έχεις τπτ νέα του

:

: )
6.
Wespe Models καλή ποικιλία απο μοντέλα, λίγο αργές αποστολές (20 μέρες απο Ρουμανία) καλές συσκευασίες με μπόλικο φελιζόλ, αλλά πολύ αργό έως μηδενικό back order (παραγγέλνεις και δεν σ' ενημερώνουν για το τί υπάρχει - επίσης δεν υπάρχουν όλα τα κιτ τους διαθέσιμα)
Μια ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί η
Azimut Productions Σαν κατάστημα επι τόπου, άκρως αγενής μέχρι σε σημείο παρεξήγησης

Τεράστια ποικιλία απο κιτ, αλλά μηδενική επικοινωνία μέσω mail και πολύ κακό στις αποστολές του

Παράδειγμα....Παρήγγειλα μοντέλα πέρυσι τα Χριστούγεννα, έστειλα μετά απο 4 μήνες e-mail, τπτ

Μετά απο 6 μήνες και πάλι τπτ

Και τελικά προχθές μου ήρθε ειδοποίηση απο ΕΛ.ΤΑ. οτι έφτασε το πακέτο

Σήμερα έστειλαν και e-mail για το οτι έστειλαν το δέμα

6.
Cromwell Models απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο κατ' ιδίαν όσο και μέσω mails. Έκανα πρίν 2 χρόνια παραγγελία και ακόμα τπτ. Σε κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί τους, σε ταξίδι που έκανα γι 'αλλο λόγο, ήταν εριστικοί και "έκανα τις πάπιες" οτι δεν πήραν ποτέ παραγγελία.
7.
Das Werk πολύ μικρή ποικιλία αλλά και πολύ αργές αποστολές (συνέχεια μετακομίζουν)