Αποστολέας Θέμα: Εμπειρίες απο ξένα καταστήματα/κατασκευαστές  (Αναγνώστηκε 3466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Εμπειρίες απο ξένα καταστήματα/κατασκευαστές
« στις: Μαρτίου 01, 2008, 08:50:33 μμ »
 "Ανοίγω" αυτό το θέμα μετά απο ερώτηση μου σχετικά με ξένο κατάστημα μοντελλισμού. Εκεί κάποιοι απο 'μας κατέθεσαν εμπειρίες τους, θετικές ή αρνητικές. Έτσι μιας και σχετικά λίγο ή πολυ κάναμε ή θα κάνουμε κάποια παραγγελία απο κατάστημα ή κατασκευαστή του εξωτερικού (καλά τα ελληνικά καταστήματα αλλά πολλές φορές δεν εισάγονται κάποια προιόντα που βλέπουμε έξω) θα θέλαμε,νομίζω , κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα λεγόμενα e-shop ή on-line αγορές απο κατασκευαστικές εταιρείες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ για καταστήματα/κατασκευαστές εξωτερικού ΟΧΙ ελληνικά/έλληνες  :!: :!: :!: Επίσης θα επιθυμούσα να "κρατηθεί" ενα επίπεδο στην συζήτηση ΧΩΡΙΣ κοσμητικά επίθετα ή άλλους ειρωνικούς σχολιασμούς   :!: :!: :!:
Tip Εάν η διαχείριση πιστεύει οτι το θέμα δεν είναι πρέπων ή κάποιος απο 'μας παρεκτραπεί, ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαγραφεί

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Εμπειρίες απο ξένα καταστήματα/κατασκευαστές
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 01, 2008, 09:15:19 μμ »
Πολύ καλή εξυπηρέτηση από το www.hobbyshop.cz. Εχω αγοράσει 6 φορές και κάθε φορά είχα τα πράγματα στα χέρια μου σε 10-12 μέρες (ημερολογιακές) συσκευασμένα άψογα. Επίσης οι τιμές του σε "δύσκολα" ρητινένια αεροπορικά κιτ είναι λογικές, όπως επίσης και τα ταχυδρομικά.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 01, 2008, 09:25:31 μμ »
Να πω και εγώ τις εμπειρίες μου
Τα καλά
1. Moduni.com - η πως θα λέγανε οι φίλοι μας Αμερικάνοι - "Walk in a park" - έως 10 μέρες το πολύ.
2. Squadron.com - μια χαρά....επιφύλαξή μονό με το τελωνείο... τους λέτε να το δηλώσουν δώρο και προσέχεστε. η μέχρι 50USD και ολλα καλά.
3. Jadarhobby - θέλουν μέχρι 10 μέρες να προετοιμάσουν την παραγγελία + άλλες τόσες να έρθει.
4. Ηobbyterra.com - περίεργη συσκευασία .. χωρία τα πλαίσια (σε σακουλάκια) και διπλωμένα τα κουτιά τους...(πιάνουν λιγότερο χώρο λένε)  :roll: :roll:

Μακριά
1. Aviapress.com, παρόλο που το CCNOW (ο φορέας που διαχειρίζεται τις πληρωμές τους)  που επέστρεψε όλο το ποσό.

to be updated ...

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 01, 2008, 10:02:37 μμ »
Το  AviationMegastore  για μένα είναι η καλύτερη εμπειρία...
Οτι κουφό αεροπορικό, το έχει.Σπάνιο κιτ ,που το έψαξα στο eBay,το είχε στο ..ράφι του στο 1/3 της τιμής!! Ακριβά ταχυδρομικά βέβαια,αλλά σε μεγάλες παραγγελίες που το κόστος μοιράζεται ,είναι ΟΚ.
Κατά τ'άλλα,σου φέρνει το πακέτο η UPS στην πόρτα σου σε 4-5 μέρες,τέλεια συσκευασμένο,σου επιστρέφει αυθημερόν τα χρήματα όταν κάτι που παρήγγειλες δεν το πρόλαβες,εξαιρετική επικοινωνία.
Κομμάτι που έλειπε μέσα από σφραγισμένο εργοστασιακά κιτ,μου το αντικατέστησαν μέσα σε εφτά μέρες....

Το μόνο μειονέκτημα του,οτι είναι ...αυστηρά για αεροπλανάδες .  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 01, 2008, 10:19:13 μμ »
Blast Models γιατί ο επιμένων Γαλλικά :!:
Ο παράδεισος του αρματά, μεγάλη ποικιλία, άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετική συκευασία και μέσος όρος παράδοσης 4-7 ημέρες.

Accurate armour
Ρεκόρ παράδοσης: σε 3 ημέρες σπίτι μου :!:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 01, 2008, 10:59:42 μμ »
Να πώ και 'γώ τις εμπειρίες μου  :mrgreen:

1. Blast-Models Πάρα πολύ καλό (αρματικό κυρίως e-shop) με πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση (5 μέρες απλή αποστολή) και προσεκτικό αμπαλλάζ
2. Panzershop Τρομερή ποικιλία αποκλειστικά αρματικά και κυρίως 1/35. Αποστολή λίγο αργή (14 μέρες απο Πράγα) και αμπαλλάζ λίγο τσαπατσούλικο αλλά οχι σε σημείο να σπάσουν κιτ
3. Mission Models Πολύ καλή ποικιλία τόσο σε αρματικά αλλά και σ' άλλα θέματα, αργές αποστολές (ίσως λόγω απόστασης  :roll: ) αλλά καταπληκτικό αμπαλλάζ. Προσοχή στο τελωνείο  :!:
4. New Collection καλή ποικιλία απο αρματικά μόνο (πολλά σπάνια) αλλά πολύυυυ αργό στις αποστολές του (μέχρι και 2 μήνες)
5. Modellbaustube καταπληκτικός ο καταστηματάρχης, φιλέλληνας και υπερ-εξυπηρετικός (μέχρι και απο το ξενοδοχείο που έμενα ήρθε να μου φέρει χάρτες κτλ για την Βιέννη). Τρομερή ποικιλία σε διάφορα θέματα και ταχύτατο e-shop (απο Βιέννη μόλις 2 μέρες). Τα δέματα του κα΄τι παραπάνω απο ασφαλή. "Χάθηκε" για λίγο καιρό και ανησυχώ μήπως κάτι του συνέβη  :roll: (Pz-Panos έχεις τπτ νέα του  :?: :?: )
6. Wespe Models καλή ποικιλία απο μοντέλα, λίγο αργές αποστολές (20 μέρες απο Ρουμανία) καλές συσκευασίες με μπόλικο φελιζόλ, αλλά πολύ αργό έως μηδενικό back order (παραγγέλνεις και δεν σ' ενημερώνουν για το τί υπάρχει - επίσης δεν υπάρχουν όλα τα κιτ τους διαθέσιμα)

Μια ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί η Azimut Productions Σαν κατάστημα επι τόπου, άκρως αγενής μέχρι σε σημείο παρεξήγησης  :!: Τεράστια ποικιλία απο κιτ, αλλά μηδενική επικοινωνία μέσω mail και πολύ κακό στις αποστολές του  :evil:  Παράδειγμα....Παρήγγειλα μοντέλα πέρυσι τα Χριστούγεννα, έστειλα μετά απο 4 μήνες e-mail, τπτ  :!: Μετά απο 6 μήνες και πάλι τπτ  :!: Και τελικά προχθές μου ήρθε ειδοποίηση απο ΕΛ.ΤΑ. οτι έφτασε το πακέτο  :shock: :shock: Σήμερα έστειλαν και e-mail για το οτι έστειλαν το δέμα  :!: :!: :!:

6. Cromwell Models απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο κατ' ιδίαν όσο και μέσω mails. Έκανα πρίν 2 χρόνια παραγγελία και ακόμα τπτ. Σε κατ' ιδίαν συνάντηση μαζί τους, σε ταξίδι που έκανα γι 'αλλο λόγο, ήταν εριστικοί και "έκανα τις πάπιες" οτι δεν πήραν ποτέ παραγγελία.
7. Das Werk πολύ μικρή ποικιλία αλλά και πολύ αργές αποστολές (συνέχεια μετακομίζουν)

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 01, 2008, 11:12:17 μμ »
1. Nimix πολύ ευγενικοί στην επικοινωνία τους  (ιδιαίτερα η υπεύθυνη αποστολών και επικοινωνίας τους με την sexy φωνή  ::love7:: ) με πολύ καλή e-mail ενημέρωση (σχεδόν κάθε 5 μέρες) με πολλές προσφορές. Αποστολές λίγο πρόχειρες (συσκευασία) αλλά και λίγο αργές (15 μέρες απο Ισπανία)
2. Baluard Models Τρένα-τρένα-τρένα  :shock: :shock: "Τσιμπημένες" τιμές ακόμα και για ρητίνες, πολύ καλή επικοινωνία με e-mails κτλ αλλά πάαααρα πολύ αργό στις αποστολές (μέχρι και 6 μήνες  :shock: )
3. Des Kit Απλά άμα βρείτε απο άλλο e-shop αγοράστε, αλλά απο τους ίδιους ΠΟΛΥ δύσκολα  :!: :!: :!:
4. Brach Models αρματικά και 1 μόνο αεροπορικό 1/32..... Καλή επικοινωνία (μέχρι και θέματα που ίσως ενδιαφέρουν τον μοντελλιστή ρωτά, ώστε να τα φτιάξει  :shock: :shock: ) αλλά αργός στις αποστολές του (απο Ιταλία 1 μήνα κοντά)....

Αποσυνδεδεμένος Tiramolas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ
    • MODELOPOLIS
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 02, 2008, 01:10:16 πμ »
Να καταθέσω και εγώ τις δικές μου εμπειρίες από τα καταστήματα του εξωτερικού.
1)MODELIMEX- Ο Τσέχος ήταν η πρώτη μου παραγγελία από το εξωτερικό και με ξάφνιασε ευχάριστα, μιας και τότε είχε σαν επιλογή πληρωμής την αντικαταβολή. Παρέλαβα μέσα σε πέντε ημέρες τα προϊόντα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος γενικότερα. Έχει αρκετά βελτιωτικά και ρητινένια Ανατολικής Ευρώπης.
2)AVIATION ΜEGASTORE-Για αεροπορικά θέματα απλά κορυφαίο. ʼψογη εξυπηρέτηση και πάντα με δωράκι. Σε πετούμενα είναι μόνιμη επιλογή μου.
3)HANNANTS-Είμαι μάλλον δυσαρεστημένος γιατί καθυστερούν αρκετά να παραδώσουν παρόλα αυτά  έχουν καλή επικοινωνία με τον πελάτη σε κάθε απορία.
4)MODUNI-Γερμανική συνέπεια γρήγορη αποστολή και καλές τιμές.
Κώστας Μπούρης

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 02, 2008, 01:26:21 πμ »
3)HANNANTS-Είμαι μάλλον δυσαρεστημένος γιατί καθυστερούν αρκετά να παραδώσουν παρόλα αυτά  έχουν καλή επικοινωνία με τον πελάτη σε κάθε απορία.
Να συμφωνήσω και 'γώ απόλυτα  :wink:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 02, 2008, 01:33:41 πμ »
Sprue Brothers : Πολύ καλή θεματολογία και ποικιλία. Πολύ καλό service, από επικοινωνία μέχρι και επιβεβαίωση παραγγελίας. Πολύ καλό πακετάρισμα και max χρόνος αποστολής γύρω στις 15 ημέρες. Από άποψη τελωνείου στις 20 περίπου φορές που έχω ψωνίσει με "πιάσανε" την μία.

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 02, 2008, 01:36:51 πμ »
Να συμφωνήσω και 'γώ απόλυτα  :wink:

Παιδια σε αυτο υπαρχει λυση.Τους λετε να το στειλουν κατευθειαν το δεμα σας,πρεπει να τους το τονισετε ομως.Νομιζω τα κρατανε για 1 εβδομαδα μηπως θες να προσθεσεις/αφαιρεσεις κατι στην παραγγελια σου.Εγω που τους το λεω σε δυο τρεις μερες το εχω σπιτι μου το πακετο ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 02, 2008, 06:37:23 πμ »
Θα ήταν δυνατόν να παραθέτουμε και τα links των μαγαζιών που αναφέρουμε;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 02, 2008, 07:56:43 πμ »
Θα ήταν δυνατόν να παραθέτουμε και τα links των μαγαζιών που αναφέρουμε;

Νομίζω οτι παληά ο Viper είχε κάνει ένα τέτοιο κατεβατό σε άλλο topic.

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα  ::salut::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 02, 2008, 12:01:50 μμ »
http://www.coloradominiatures.com
πολύ καλή εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία σε φιγούρες, καλές τιμές που συμφέρουν και λόγω ισοτιμίας ευρώ/$

http://greatmodels.com/
πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ μεγάλη ποικιλία, καλές τιμές που συμφέρουν και λόγω ισοτιμίας ευρώ/$. κάποιες φορές καθυστερεί λόγω του ότι δεν έχει τα πάντα σε στοκ

http://www.hobbyeasy.com/Home.do?status=yes
πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ μεγάλη ποικιλία, εξαιρετικές τιμές, με όγκο παραγγελίας "3 κουτιά DML/AFV" δεν έχει τελωνείο. εξαιρετικό σύστημα παραγγελίας, αποστολής και tracking.

http://www.aefdesigns.com/
κάκιστος επαγγελματίας και κατα τη γνώμη μου απατεωνάκος και της αρπαχτής. πολλά κακά μοντέλα με ωραίο πλασάρισμα, πολλά clopyright άλλων, κακό πακετάρισμα, λειψές παραγγελίες (λείπουν απο κομμάτια έως ολόκληρα κιτ) και κάκιστο after sales service. Απαντάει σε τηλέφωνα και e-mail εαν προσπαθήσεις αλλά δίνει μόνο υποσχέσεις που δεν τηρεί.

http://squadron.com/
το καλύτερο "after sales service" και "no questions policy"

http://www.micromark.com/
μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία και υλικά. κανένα παράπονο.

η σειρά είναι τυχαία. εαν θυμηθώ κι άλλους, θα επανέλθω  ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 03, 2008, 09:54:33 μμ »

4)MODUNI-Γερμανική συνέπεια γρήγορη αποστολή και καλές τιμές.

Χ2
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 03, 2008, 11:00:47 μμ »
Για την moduni  μπορώ να πω πως οι  άνθρωποι ακόμα και αν σπάσει κάτι στο αλλάζουν αμέσως  χωρίς καμία εξτρά χρέωση   
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 04, 2008, 10:30:11 πμ »
- Luckymodel.com  - η Silvia.... στις διαταγές σας... και superfast delivery .... μικρο στοκ ομως  :!:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 04, 2008, 11:50:32 πμ »
http://www.hobbyeasy.com/Home.do?status=yes
πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ μεγάλη ποικιλία, εξαιρετικές τιμές, με όγκο παραγγελίας "3 κουτιά DML/AFV" δεν έχει τελωνείο. εξαιρετικό σύστημα παραγγελίας, αποστολής και tracking.

Και με παραπάνω κουτιά δεν έχει τελωνείο!
Αρκεί να μην έχει επαναλαμβανόμενους κωδικούς, ή παρεμφερείς ονομασίες στα μοντέλα, πχ King Tiger, Tiger I, Initial Tiger κτλ. Οι τελωνιακοί νομίζουνε ότι είναι το ίδιο και σε χρεώνουνε...

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 04, 2008, 12:17:47 μμ »
hobylinc από Αμερική καλή ανταπόκριση σε χρόνο και προσεκτική συσκευασία

wecohe από Γερμανία αν και τσιμπημένες τιμές λόγω εξειδίκευσης, τα ίδια με την hobbylinc

eduard από Τσεχία με καλή ενημέρωση για την πρόοδο της παραγγελίας, λίγο καθυστερημένο χρόνο παράδωσης

Amazon.de (ναί, έχουν και μοντέλα), καλές τιμές, καλές συσκευασίες και αποστολή-παραλαβή στο δεκαήμερο

Για moduni τα είπαμε παραπάνω
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 04, 2008, 01:46:54 μμ »
Hobbyeasy...
Είδα ότι έχει πολύ καλές τιμές, ιδιαίτερα για hobbyboss...
Από ταχυδρομικά όμως;;;
Κάποιος που να έχει πάρει και να ξέρει;
Υ.Γ. Έχω αγοράσει από jadarhooby μόνο μέχρι στιγμής...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 10, 2008, 12:00:04 πμ »
βρηκα τυχαια αυτο :arrow: http://www.rainbowten.co.jp/english/index.html

εχει κανεις εμπειρια :?: φαινετε να εχει καλες τιμες παντως,ισως καλυτερες κι απο luckymodel.

Αποσυνδεδεμένος Totenkopf

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 14, 2008, 04:47:40 μμ »
Έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από 'Historerx Agents', γενικά τι παίζει με αυτούς; :roll:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 14, 2008, 05:01:49 μμ »
Έχει ψωνίσει ποτέ κανείς από 'Historerx Agents', γενικά τι παίζει με αυτούς; :roll:

Εγώ είχα αγοράσει έναν κινητήρα, αλλά μου ήρ8ε κανά μήνα μετά!
Πάντως η συσκευασία ήταν σε φάκελο με αυτό το νάυλον-με-τις-φουσκάλες-που-τις-σκάνε-όλοι-σαν-υπνωτισμένοι, αλλά δεν έσπασε τίποτα...

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 14, 2008, 05:05:32 μμ »
Εξαιρετικό service με συνεχή ενημέρωση για την παραγγελία σου  ::icon_thumright:: Όσες φορές πήρα κούτα με αρκετά πραγματάκια η συσκευασία ήταν ανθεκτική ακόμα και για τα ΕΛ.ΤΑ  :mrgreen: Το μόνο πρόβλημα αρκετές φορές είναι οταν κάτι δεν υπάρχει και το "βάζει" back order....Τότε καθυστερεί όλη η παραγγελία και δυστυχώς δεν σ' ενημερώνουν  :roll: :roll: Μια λύση είναι να πείς "No back order items"  :wink:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 14, 2008, 05:59:24 μμ »
Hobbyeasy...
Είδα ότι έχει πολύ καλές τιμές, ιδιαίτερα για hobbyboss...
Από ταχυδρομικά όμως;;;
Κάποιος που να έχει πάρει και να ξέρει;
Υ.Γ. Έχω αγοράσει από jadarhooby μόνο μέχρι στιγμής...

τα ταχυδρομικά τους ειναι καλα... και επίσης ειναι πολυ καλοι στους χρόνους τους, 5-7 μέρες

Tags: