Μετα απο καποια προβληματακια που ειχα με το κινητο-φωτο ( τωρα ολα ΟΚ ) ειπα να στειλω μερικες.
Λοιπον εχουμε και λεμε:
::arrowred::Λεπτομερεια του πυργου και των τσιγκο-φυλλων των πλευρικων ασπιδιων.
::arrowred::Οπισθια πλευρα με μια μετατροπουλα στην εξατμιση δλδ με την αφαιρεση ενος απο τους δυο σωληνες .
Πηρε αρκετη ωρα ,αφου ο δακτυλιος της εξατμισης δινοταν μαζι με τον σωληνα εξαγωγης. Επρεπε να τρυπηθει και να τρυφτει με προσοχη διοτι σε περιπτωση λαθους θα κοβοταν....και εχει και ωραια λεπτομερεια με τα παξυμαδια....οποτε ουφ κ' ουφ ....

Και τωρα αρχιζουν τα Γαλλικα,Γερμανικα,Ρουμανικα,Ισπανικα και οτι αλλο υπαρχει....α ....τι ειπες Γρηγορη

:

:

:
μιλαω φυσικα για τα τσιγκοφυλλα...

2.5 ωριτσες ειναι πολλες

:

: Φυσικα εκτος απο τα κομματια που ειναι φορεμενα πανω στο αρμα δλδ 2 πισω δεξια και ο 1 πρωτος μπροστα...

εφτιαξα και μερικα και για προβα ....

....μετα απο ολα αυτα και με τα νευρα τσαταλια εκατσα να ηρεμησω....και λεω
αφου το κανω που το κανω κατεστραμενο δεν δειχνω και οτι η δεξια αναρτηση ειναι OFF..

: ...ολα αυτα με οδηγησαν στο φωτο αρχειομου και να τα αποτελεσματα....
τι ειναι αυτο;;;;; μα φυσικα ο απωσβεστηρας της αναρτησης .
και φυσικα θα παρει τον μπ@λο.....ετσι ελευθερωνετε η αναρτηση και δειχνει πιο ρεαλιστικη την ''DAMAGE'' ( ετσι μου φινεται εμενα τωρα...)
Αυτα τα ολιγα φιλοι μου προς το παρων ......εχω συνεχεια με διορθωσεις στους εδαφιαιους τροχους και κανενα μπουλονι κατεστραμενα....
Ευχαριστω για την προσοχη σας......και ξανα ''sorry'' για φωτο.

.............