Φίλτρα! Προσπάθησα να τα περάσω κε το πινέλο αλλά λόγω μικρών επιφανειών δεν στεκόντουσαν με τίποτα

και μετέτρεπαν εαυτόν σε wash

Σκέψις Βαθιά και απόφαση να τα περάσω με τον αερογράφο θεωρώντας πως θα πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα. Ξεκίνησα με αραιό, κατά τας γραφάς 95/5 Humbrol 93 sand για να δώσω κιτρινίλα και στη συνέχεια Humbrol 29 dark earth για να βαθύνει το χρώμα. Δοκιμή-λάθος, δοκιμή-λάθος, after a lot of candles κάπου το έπιασα το νόημα και προς το τέλος μπορούσα και να προβλέψω και το αποτέλεσμα και δούλευα με μεγαλύτερη σιγουριά. Προσπάθησα (λέμε τώρα) να δώσω την ταλαίπωρη όψη που απέκτησαν τα Challenger ύστερα από μερικούς μήνες στα σημεία συγκέντρωσης και έπειτα από δεκάδες ασκήσεις κάτω από τον ανελέητο ήλιο. Τώρα τι κατάφερα, θα μου το πέιτε ελπίζω

Ευχαριστημένος έμεινα και από τη σίτα. Τώρα γιατί σε αυτή τη φωτό δείχνει τόσο ανοικτό το χρώμα, δεν το ξέρω. Θα γεμίσει κάπως και θα καλυφθεί και αυτή με καναβάτσο. Στο κάτω μέρος που είναι λίγο ψιλοχάλια θα βάλω τυλιγμένα καναβάτσα, έχω και φωτογραφίες που το πιστοποιούν. (Αρε αρματάδες πόσα μπορείτε να κρύψετε

)

Αυτά... Επειδή πέρασα τα φίλτρα με τον αερογράφο αντίθετα με την εγχώρια ως και αλλοδαπη αποδεκτή βιβλιογραφία, θέτω αίτημα πνευματικής ιδιοκτησίας της όλης ιδέας και για λόγους αποφυγής της σύγχυσης με τα κλασικά φίλτρα ονομάζω την ως άνω μέθοδο
φλίτρο 
Σε κάποια σημεία που μάλλον το παράκανα θα το μαζέψω με ανοικτόχρωμα λάδια αύριο. Τώρα παρκετίνη και μετά ταινία με την Ελένη, αφού κοιμήσουμε τα μικρά Ναβάχο.
Τέλος έχω και ερώτηση: Αυτό ο διάολος που είχε την εξάτμιση

: Ή είμαι μακάκας ([wiki=]macaca fuscata[/wiki]) ή την έχουν κρύψει πολύ καλά οι άγγλοι...