Αποστολέας Θέμα: Revell 1/72 Challenger I Mk 2  (Αναγνώστηκε 30102 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: Revell 1/72 Challenger I Mk 2
« Απάντηση #275 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 09:22:12 πμ »
μια προταση.....στο καμενο κανε περιοχες με το αρχικο χρωμα να ξεχωριζει απο τις καμενες περιοχες....(αλα τ 34 και KV2 )

Το ερημι κανονικα αχνιστο πανω αποτο 113 (μιας και εχεις το υποστρωμα με καφε) με σκιες, λαδια ξυδια, σαν να το εφτιαχνες κανονικα...τα καμενα με σκονες (αλλες περιεργες  :wink:) rust, smut, dark rust, dust, και γκρι ασσυμετρα στο οριο μεταξυ του καμμενου και του ακαφτου....τις ερπυστριες με σκουρες καφε σκονες και στεγνο με ανοιχτες (ναι γινεται)...τελος πολυ επιλεκτικο wash στα καμενα με λαδια....λεω εγω τωρα....μη βαρας   :lol: :lol: :lol:

ΥΓ οι σκονες στα καμενα ειναι ευκολες γρηγορες και ελεγχομενες....σε μιση ωρα εχεις τελειωσει...σταμπαριστα και ασσυμετρα....

αχνιστό, σταμπαριστά  :roll: :roll: :roll:
πιο αναλυτικά μήπως γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
Απ: Revell 1/72 Challenger I Mk 2
« Απάντηση #276 στις: Οκτωβρίου 30, 2008, 09:44:06 πμ »
σταμπαριστα------>ακουμπωντας το ψιλο πινελο καθετα με χτυπηματακια, κανοντας σταμπες

αχνιστα-------> πανω απο το βασικο καφε περναμε ενα αραιωμενο στρωμα ερημι ετσι ωστε να μεινουν σκιες, σαν εντονο overspray, σαν να βαφουμε το βραδυ και το πρωι να βλεπουμε στο φως της ημερας οτι δεν βαφτηκε τελεια (με αλλα λογια postshade) ξερω οτι ο γιωργος ψεκαζει οπως μου εχει πει μεχρι να τελειωσει το χρωμα στο μπουκαλακι του αερογραφου...ε οχι τετοιο..σαν να τελειωσε το χρωμα στα πρωτα περασματα και δεν εχει αλλο!!!!!!... :lol: :lol: :lol:

καταλαβατε η να κανω και κακα  ?...... :lol: :lol: :lol: :lol:

η προταση μου ειναι (λεμε καμμια λαλακια να περναει η ωρα) μην βαρατε
  [img]http://i365.photobucket.co

Tags: challenger