εαν θελήσεις πολύ ψιλή σίτα,
δοκίμασε το... τσάι Lipton
δεν κάνω πλάκα, στην τελευταία συσκευασία τύπου "πυραμίδα", το "φακελλάκι" είναι απο μια εξαιρετική πάρα πολύ ψιλή σίτα.
έχω κρατημένα μερικά, θα βγάλω φωτό για να δείξω.
Σ.Σ.
Πήρα πυραμιδότσαγα αλλά μάλλον με λεπτό χαρτί μοιάζει και όχι με σίτα

Ισως κυκλοφορούν πολλές παραλλαγές...
Καλά δεν τον δίνει τον μπροστινό θώρακα σε αυτό το κιτ η Revell???

Στο κιτ του Challenger 1 Mk.3 (KFOR) το δίνει!!!
http://www.ble-computer.com/shop/img/90002069.jpg
Λοιπόν δεν το δίνει! Αλλωστε ο μπροστινός είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που τοποθετήθηκε υπό την πίεση του χρόνου το 1991. Ο φόβος ήταν μήπως οι βίδες για τις πλάκες του ERA αδυνατίσουν την αντοχή του Chobham απέναντι σε APFSDS βλήματα. Αν και η πιθανότητα ήταν αμελητέα σύμφωνα με τον κατασκευαστή, όταν είναι να σου έρθει ένα αγγούρι 5Kgr, μήκους 60cm με 1500m/s και να σου μπει στο μάτι (ή αλλού) δεν παίζεις με τις πιθανότητες. Ετσι κατασκευάστηκε ένα ολόκληρο μπλοκ από πλακίδια ERA το οποίο στηρίζεται σε πολύ λιγότερα σημεία από τα 18 ξεχωριστά πλακίδια που τοποθετήθηκαν το 1991.
Όσο για τα μπουλόνια απλά πες μου πόσα περίπου θες...

(σοβαρά μπορώ να σου δώσω αρκετά για να μην μπλέκεις)
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=1601.msg25308#msg25308
Αν θες να μαζοχιστείς από μόνος σου η καλύτερη λύση είναι οι "γραναδόροι".... μικροί ζουμπάδες με διατομές από μπουλόνι στην 1/72 μέχρι και την 1/16!!!!
Τους βρίσκεις σε καταστήματα με εργαλεία αργυροχρυσοχοΐας.... Υπάρχουν αρκετά στα κάθετα στενά της Καραγεώργη Σερβίας νομίζω τα περισσότερα στην οδό Θησέως!
Ζουμπάδες. Χμμμμμ. Ασε να κάνω μία δοκιμή μήπως καταφέρω και βρω τίποτα στην τοπική αγορά και αν αποτύχω θα έρθω να κλαίω έξω από την πόρτα σου

Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο..... Challenger 1 Mk.3 της Revell "με τον θώρακα" φτιαγμένο πριν περίπου μια 10ετία και όλο πινελάτο... 
Μπράβο ρε Νίκο, μου έκανες το ηθικό μαρμαρόσκονη... Και πινελάτο

Να το πάρω τώρα το δικό μου να το βάλω στον κήπο να φωλιάζουν οι αράχνες πού είναι και χειμώνας;
Ρε αρματολάγνοι, τις ερπύστριες τι χρώμα να τις κάνω, θα μου πείτε ή θα σας καταγγείλω όλους;