0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια άλλη λύση είναι μια μικρή βασούλα όπου το Lorraine θα έχει χώσει την μούρη του μέσα σε θάμνους και θα παρατηρεί πίσω απ αυτούς...
Μπορείς να δοκιμάσες να ξεκολλήσεις προσεκτικά τα πέδιλα και να τα ξανακολλήσεις.
Αντε πάλι!!! δεν προλαβαίνουμε να απαντήσουμε στο ένα, τσουπ ξεπετάγεται άλλο.
Αντε πάλι! Ritinophilus Grigorus! Ρε κάτσε να ησυχάσουμε που πήρες φόρα σαν αλυσιδωτή αντίδραση. Πότε ανασαίνεις ρε Παναγιώτη;
Όλη μέρα κάθομαι και δεν έχω τί να κάνω....
Να φανταστείτε οτι postάρω μόνο τα ρητηνένια.....συνάμα φτιάχνω και 2-3 πλαστικά Τώρα στο βαφείο έχω καμμιά 5-6 άρματα και 2 phantoms για το group No6 Όλη μέρα κάθομαι και δεν έχω τί να κάνω....οπότε μοντελάρω σχεδόν 4 ώρες το πρωί και 2-3 το βράδι.....απο Μάρτιο ούτε κοπίδι δεν θα μπορώ να πιάνω Γρηγόρη άντε φιλαράκι....έλα για μοντελοσυζήτηση και καφεδάκι........ξέρεις την "υπόγα"
Θέλω να έρθω μια μέρα ρε π... να διαπιστώσω με τα μάτια μου αν όλα αυτά είναι αλήθεια
Θα ήθελα πολύ να βγάλεις φώτος το στοκ σου για να πάθουμε και εμείς την πλάκα μας
Ωπ, να το και αυτό σχεδον έτοιμο!!!Θα το βάλεις σε βάση, έτσι???????????????????????????
Παράθεση από: Raw_Shooter στις Ιανουαρίου 23, 2008, 01:39:03 πμΝα φανταστείτε οτι postάρω μόνο τα ρητηνένια.....συνάμα φτιάχνω και 2-3 πλαστικά Τώρα στο βαφείο έχω καμμιά 5-6 άρματα και 2 phantoms για το group No6 Όλη μέρα κάθομαι και δεν έχω τί να κάνω....οπότε μοντελάρω σχεδόν 4 ώρες το πρωί και 2-3 το βράδι.....απο Μάρτιο ούτε κοπίδι δεν θα μπορώ να πιάνω Γρηγόρη άντε φιλαράκι....έλα για μοντελοσυζήτηση και καφεδάκι........ξέρεις την "υπόγα" Θέλω να έρθω μια μέρα ρε π... να διαπιστώσω με τα μάτια μου αν όλα αυτά είναι αλήθεια