Αποστολέας Θέμα: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη??? (Πούθε πέφτει το φιλότιμο)  (Αναγνώστηκε 22222 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ss4gogeta

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη??? (Πούθε πέφτει το φιλότιμο)
« Απάντηση #250 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:56:19 μμ »
 Είμαι ερασιτέχνης μοντελιστής τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου και αυτά μισα αν σκέφτει κανείς ότι λόγω δουλειάς σχεδόν τον μισό χρόνο δεν μπορώ ούτε κοπίδι να πιάσω στα χέρια μου.. Ποτέ μου δεν είδα τον σαν πηγή εσόδων ούτε ποτέ σκέφτηκα διακρίσεις και συμμετοχές ούτε σε τοπικούς ούτε σε διεθνείς διαγωνισμούς..Αν και δεν κάνω συνέχεια post θαυμάζω καθημερινά τις δουλείες όλων εδω μέσα και μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω όλους έδω..

Μπορώ να πώ ότι δεν με ενοχλεί το αν ο εν λόγω κύριος πήρε βραβείο ή όχι, στο κάτω κάτω μέτα απο λίγο μονο ο ίδιος θα το βλέπει όταν το ξεσκονίζει... Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κάποιος μας υποτιμά παρουσιάζοντας κάτι που δέν είναι δικό του και το ότι τελικά δέν σέβεται τον κόπο τον άλλων συνάδελφων που διάγωνιζονται με μια δική τους δημιουργία.

Δεν ζήτω απολογίες απο κανέναν και ούτε θέλω να ακούσω καμία και πιστέυω ότι δεν αξίζει να  ασχολούμαστε άλλο με το θέμα μονο αξία του δίνουμε και κατέβαζουμε ταυτόχρονα το επίπεδο μας!!!

Keep modelling!!!

Παναγίωτης Μπιλάλης ::salut::

Παναγιώτης Μπιλάλης

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #251 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:57:58 μμ »
           Ρε φίλε.........έχεις έναν κολλητό (επί πληρωμή) έστω καί στην Σιγκαπούρη.

Πες του τι θέλεις να λέει το μήνυμα καί να στο στείλει μετά.Έτσι καθαρίζεις μιά καί καλή καί βγαίνεις καί από πάνω.

Ακόμα κι αυτός σε "άδειασε"...............

Τί γκαντεμιά είναι αυτή που σε δέρνει............

Δε παιζεσε ρε Νικολα :mrgreen: :mrgreen: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::angel_evil::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #252 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:58:10 μμ »
Πάντως, έχω κάποια ερωτήματα:
1) Εάν δεν υπήρχε internet όπως και άστοχες ενέργειες του Στράτου (όπως π.χ. φωτογραφίες, είσοδος στο forum), πόσο εύκολα θα μπορούσε να ανακαλυφθεί η απάτη;
2) Ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν;
3) Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι κάτι παρόμοιο δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον;

Στους καιρούς μας δυστυχώς, όλο και περισσότεροι επιθυμούν τις μεγαλύτερες απολαβές καταβάλλοντας τον μικρότερο δυνατό κόπο και παραδείγματα τέτοιων συμπεριφορών βλέπει κανείς παντού τριγύρω του.
Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα συνέβαινε και στην  μικρή μας κοινωνία. Το θέμα είναι αφενός πώς θα προστατευθούμε και αφετέρου πώς θα πείσουμε τον 'παραβάτη" ότι έκανε λάθος ώστε να μην το ξανακάνει. Για να γίνουμε καλύτεροι όλοι μας.
Οι αφορισμοί είναι δικαιολογημένοι, όπως και η αγανάκτηση, αλλά μετά τι;
Ο ίδιος ο Στράτος, που είναι εκπαιδευτικός,  πώς αντιμετωπίζει τους μαθητές που αντιγράφουν και παρουσιάζουν τα γραπτά ως δικά τους προς βαθμολόγηση;
Όσοι αντιγράψαμε κάποτε στα μαθητικά/φοιτητικά μας χρόνια (είμαι από αυτούς), πώς συνετιστήκαμε;

Μήπως να το σκεφτούμε κι έτσι;
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
« Απάντηση #253 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:59:59 μμ »
Να ρωτησω κατι που δεν εχει απαντηθει πιστευω,πως ανακαλυφθηκε το ολο σκηνικο :?:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #254 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:10:08 μμ »
Για μία ακόμη φορά οι μάσκες έπεσαν και καταλάβαμε και πάλι την όλη κομπίνα.
Και αγγλικά καταλαβαίνουμε και μιλάμε πολύ καλά.........
 :wink:
Η υποστήριξη από Σιγκαπούρη δεν ήταν και η αναμενόμενη κε Στράτο μας.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #255 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:39:20 μμ »
1) Εάν δεν υπήρχε internet όπως και άστοχες ενέργειες του Στράτου (όπως π.χ. φωτογραφίες, είσοδος στο forum), πόσο εύκολα θα μπορούσε να ανακαλυφθεί η απάτη;
Πολύ πιο δύσκολα. Θα έπρεπε η διαδικασία αποκάλυψης να βασιστεί σε λάθη του εμπλεκομένου, πχ άγνοια τεχνικών, ασάφεια σε επεξηγήσεις κλπ

2) Ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν;
Κανείς!

3) Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι κάτι παρόμοιο δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον;
Και πάλι κανείς!

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα συνέβαινε και στην  μικρή μας κοινωνία. Το θέμα είναι αφενός πώς θα προστατευθούμε και αφετέρου πώς θα πείσουμε τον 'παραβάτη" ότι έκανε λάθος ώστε να μην το ξανακάνει. Για να γίνουμε καλύτεροι όλοι μας.
Οι αφορισμοί είναι δικαιολογημένοι, όπως και η αγανάκτηση, αλλά μετά τι;
Ο ίδιος ο Στράτος, που είναι εκπαιδευτικός,  πώς αντιμετωπίζει τους μαθητές που αντιγράφουν και παρουσιάζουν τα γραπτά ως δικά τους προς βαθμολόγηση;
Όσοι αντιγράψαμε κάποτε στα μαθητικά/φοιτητικά μας χρόνια (είμαι από αυτούς), πώς συνετιστήκαμε;

Μήπως να το σκεφτούμε κι έτσι;
Σαφώς και εγώ αντέγραψα αλλά εδώ υπάρχει μία διαφορά. Οποτε αντέγραφα, όπως όλοι μας πιστεύω, είχα επίγνωση οτι αυτό που κάνω ΔΕΝ είναι σωστό στο πλαίσιο των κανόνων λειτουργίας του σχολείου/πανεπιστημίου. Ο φίλος μας δε θεωρεί οτι έκανε κάτι λάθος, αντιθέτως προσπαθεί όχι απλώς να δικαιολογηθεί αλλά και να δικαιωθεί με παράξενες θεωρίες και απόψεις. Θα δεχόμουν οτι χρήζει αντιμετώπισης ανάλογης με μαθητή/φοιτητή που αντιγράφει αλλά εκείνος έθεσε θέμα ωριμότητας και γνώσης της έννοιας της αιδούς και αποκάλεσε άλλους μικρά παιδιά. Οταν λοιπόν κατατάσσει εαυτόν στους "ώριμους" δε νομίζω οτι του αξλιζει η συγκαταβατική αντιμετώπιση που θα επιλέξει ένας παιδαγωγός για το μαθητή του. Αλλωστε και στην παιδαγωγική τονίζεται οτι ο μαθητής πρέπει να αποκτήσει γνώση οτι έσφαλε, εδώ προσπαθεί να βγεί και λάτρης και υποστηρικτής του μοντελιστικού ιδεώδους, όπως επίσης και θύμα κάνοντας αναφορά σε "ιερά εξέταση".

Αλλωστε αν αποδεχόταν το εσφαλμένο της πράξης του δε νομίζω να είχε λάβει τέτοια έκταση το θέμα. Ειλικρινα αν παραδεχόταν τα πεπραγμένα και αποφάσιζε να φτιάξει κάτι δικό του, από εμένα τουλάχιστον θα είχε κάθε βοήθεια. Αλλά, εμένα με εξόργισε η προσπάθεια όχι δικαιολόγισης αλλά δικαίωσης και η αναφορά του σε ωριμότητα και τρόπο σκέψης. Εκείνος θεωρεί εαυτόν δίκαιο και σωστό και ώριμο, ας βγει λοιπόν να απαντήσει σε ώριμους συνομιλητές. Σίγουρα αλλιώς θα αντιμετώπιζα την ίδια κατάσταση αν συνέβαινε με το γιό μου των 11 ετών, αλλά εδώ έχουμε έναν εκπαιδευτικό και η αντιμετώπιση δεν μπορεί να είναι η ίδια τη στιγμή που επιμένει στο ορθό των πράξεών του.

Και το κυριότερο είναι η σκιά που θα αφήσει το συμβάν στην παρέα μας. Εχω ένα Do-24 φτιαγμένο πριν 5 χρόνια. Να το ποστάρω; Δεν έχω φωτογαφίες κατά την κατασκευή και αν είχα δε φαίνομαι σε αυτές. Η καχυποψία είναι μη παραγωγικός τρόπος σκέψης και δηλητηριάζει καταστάσεις. Θα βγούνε όλοι να ψάχνουν τα Do-24 στο internet για να δούνε μήπως το έχω αγοράσει από κάπου; Θα πούνε μπράβο και θα σκέφτονται κάτι άλλο; Αν εγώ παρουσιάσω έπειτα από προσωπική προσπάθεια μία σημαντική βελτίωση στην ποιότητα των μοντέλων που ποστάρω πως θα εκληφθεί αυτό; Κάπου στο internet είδα ένα όμορφο Suvorov και πρακτικά το αντιγράφω στη δική μου κατασκευή, θα πρέπει να αποδείξω οτι δεν το έχω αγοράσει από το Καζακστάν τη στιγμή που μοιάζει με κάποιο άλλο; Ακριβώς λοιπόν επειδή οι πιθανές παρενέργειες μπορεί να είναι σοβαρές, πρέπει να βασιζόμαστε στην ειλικρίνια του καθενός, αλλά πιστεύω οτι τέτοια φαινόμενα πρέπει να πατάσσονται αμέσως, ειδικά στην περίπτωση που ο εμπλεκόμενος απαιτεί δικαίωση για τα αδικαιολόγητα.

Τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και μόνο.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
« Απάντηση #256 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:11:32 μμ »
Και εγώ που νόμιζα πως οι εκπαιδευτικοί δεν πληρώνονται καλά, περισσεύουν και για εμβάσματα στην Σιγκαπούρη  :lol:. Μου φαίνεται πως πρέπει να προσπαθήσω πιο πολύ στον επόμενο  ΑΣΕΠ (καθ' ότι φιλόλογος και μάλιστα ιστορικός).

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #257 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:22:04 μμ »

Σαφώς και εγώ αντέγραψα αλλά εδώ υπάρχει μία διαφορά. Οποτε αντέγραφα, όπως όλοι μας πιστεύω, είχα επίγνωση οτι αυτό που κάνω ΔΕΝ είναι σωστό στο πλαίσιο των κανόνων λειτουργίας του σχολείου/πανεπιστημίου. Ο φίλος μας δε θεωρεί οτι έκανε κάτι λάθος, αντιθέτως προσπαθεί όχι απλώς να δικαιολογηθεί αλλά και να δικαιωθεί με παράξενες θεωρίες και απόψεις. Θα δεχόμουν οτι χρήζει αντιμετώπισης ανάλογης με μαθητή/φοιτητή που αντιγράφει αλλά εκείνος έθεσε θέμα ωριμότητας και γνώσης της έννοιας της αιδούς και αποκάλεσε άλλους μικρά παιδιά. Οταν λοιπόν κατατάσσει εαυτόν στους "ώριμους" δε νομίζω οτι του αξλιζει η συγκαταβατική αντιμετώπιση που θα επιλέξει ένας παιδαγωγός για το μαθητή του. Αλλωστε και στην παιδαγωγική τονίζεται οτι ο μαθητής πρέπει να αποκτήσει γνώση οτι έσφαλε, εδώ προσπαθεί να βγεί και λάτρης και υποστηρικτής του μοντελιστικού ιδεώδους, όπως επίσης και θύμα κάνοντας αναφορά σε "ιερά εξέταση".

Αλλωστε αν αποδεχόταν το εσφαλμένο της πράξης του δε νομίζω να είχε λάβει τέτοια έκταση το θέμα. Ειλικρινα αν παραδεχόταν τα πεπραγμένα και αποφάσιζε να φτιάξει κάτι δικό του, από εμένα τουλάχιστον θα είχε κάθε βοήθεια. Αλλά, εμένα με εξόργισε η προσπάθεια όχι δικαιολόγισης αλλά δικαίωσης και η αναφορά του σε ωριμότητα και τρόπο σκέψης. Εκείνος θεωρεί εαυτόν δίκαιο και σωστό και ώριμο, ας βγει λοιπόν να απαντήσει σε ώριμους συνομιλητές. Σίγουρα αλλιώς θα αντιμετώπιζα την ίδια κατάσταση αν συνέβαινε με το γιό μου των 11 ετών, αλλά εδώ έχουμε έναν εκπαιδευτικό και η αντιμετώπιση δεν μπορεί να είναι η ίδια τη στιγμή που επιμένει στο ορθό των πράξεών του.

Και το κυριότερο είναι η σκιά που θα αφήσει το συμβάν στην παρέα μας. Εχω ένα Do-24 φτιαγμένο πριν 5 χρόνια. Να το ποστάρω; Δεν έχω φωτογαφίες κατά την κατασκευή και αν είχα δε φαίνομαι σε αυτές. Η καχυποψία είναι μη παραγωγικός τρόπος σκέψης και δηλητηριάζει καταστάσεις. Θα βγούνε όλοι να ψάχνουν τα Do-24 στο internet για να δούνε μήπως το έχω αγοράσει από κάπου; Θα πούνε μπράβο και θα σκέφτονται κάτι άλλο; Αν εγώ παρουσιάσω έπειτα από προσωπική προσπάθεια μία σημαντική βελτίωση στην ποιότητα των μοντέλων που ποστάρω πως θα εκληφθεί αυτό; Κάπου στο internet είδα ένα όμορφο Suvorov και πρακτικά το αντιγράφω στη δική μου κατασκευή, θα πρέπει να αποδείξω οτι δεν το έχω αγοράσει από το Καζακστάν τη στιγμή που μοιάζει με κάποιο άλλο; Ακριβώς λοιπόν επειδή οι πιθανές παρενέργειες μπορεί να είναι σοβαρές, πρέπει να βασιζόμαστε στην ειλικρίνια του καθενός, αλλά πιστεύω οτι τέτοια φαινόμενα πρέπει να πατάσσονται αμέσως, ειδικά στην περίπτωση που ο εμπλεκόμενος απαιτεί δικαίωση για τα αδικαιολόγητα.

Τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και μόνο.

Συμφωνώ απόλυτα!! Και ειδικά με την τρίτη σου παράγραφο Γιώργο!
Δεν είναι σωστό να αρχίσουμε να αναρωτιώμαστε αν οι πράξεις κρίνονται από την πρόθεση ή από την διάθεση.
Προσωπικά δεν έχω ούτε και πρόκειται να έχω καμία αμφιβολία για την πατρότητα κάθε μοντέλου που παρουσιάζεται από τους φίλους στο φόρουμ.
Και φυσικά όποιος καταπατά τις ηθικές αξίες της κοινότητας και δεν μετανοιώνει, θα πρέπει να αποβάλλεται από αυτή.
Απλά άφησα μια χαραμάδα για την περίπτωση που ο Στράτος δεν κατάλαβε το μέγεθος της πράξης του!

Υ.Γ. Και οι δικές μου απόψεις προσωπικές είναι και μόνο! (...έχει πλάκα να πουλάνε και απόψεις στη Σιγκαπούρη!!!!  ::glossa::   )
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #258 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:24:12 μμ »
Δεν ξέρω αν υπάρχουν,ή θα υπάρξουν και άλλα ανάλογα περιστατικά,αλλά αυτό που για μένα έχει σημασία,είναι ότι ο όποιος το προσπαθήσει,θα πρέπει να ξέρει τι αντιμετώπιση θα έχει από τους υπόλοιπους,έχοντας τον συγκεκριμένο κύριο ως παράδειγμα!
Αν παρόλα αυτά επιθυμεί να στεφθεί μοντελισταράς και μαζί με ένα βραβείο να κερδίσει και την περιφρόνηση των υπολοίπων μοντελιστών και φίλων,τότε δεν μένει παρά να το κάνει....
Αυτός θα χάσει...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος meko

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #259 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:52:05 μμ »
Δεν ξέρω αν υπάρχουν,ή θα υπάρξουν και άλλα ανάλογα περιστατικά,αλλά αυτό που για μένα έχει σημασία,είναι ότι ο όποιος το προσπαθήσει,θα πρέπει να ξέρει τι αντιμετώπιση θα έχει από τους υπόλοιπους,έχοντας τον συγκεκριμένο κύριο ως παράδειγμα!
Αν παρόλα αυτά επιθυμεί να στεφθεί μοντελισταράς και μαζί με ένα βραβείο να κερδίσει και την περιφρόνηση των υπολοίπων μοντελιστών και φίλων,τότε δεν μένει παρά να το κάνει....
Αυτός θα χάσει...

Μπράβο ρε Γιώργο. Το όλο περιστατικό μου προκάλεσε αηδία.
ʼντε....πάω να συνεχίσω εκέινο το άμοιρο Α-7 που το έχω βάψει / ξεβάψει / κόψει (λόγω ατυχήματος!) / συγκολήσει εκ νέου / ξαναβάψει!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #260 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 11:30:33 μμ »
Νομιζω πως το παρων θεμα λιγα εχει να προσφερει πλεον,θεωρω πως εσεις που μας διαβαζετε αλλα και γραφετε στο παρων φορουμ δε τρωτε κουτοχορτο κι ολοι εχετε σχηματισει τη γνωμη σας.

Το τοπικ αυτο μετρα αντιστροφα για να κλειδωθει και να περασει στη ληθη του χρονου ::salut::

(κλειδωμα ισως σημερα-αυριο το πολυ)

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #261 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 12:18:21 πμ »
Το αύριο ήρθε...
Κλείδωσε το και πέταξε το κλειδί ...

::icon_antegeia::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #262 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 12:24:49 πμ »
Νομιζω πως το παρων θεμα λιγα εχει να προσφερει πλεον................

Εγώ πάντως πιστευω το αντίθετο.  Από το όλο θέμα μπορούμε να καταλάβουμε και να μάθουμε πολλά σας μοντελιστες και πολλά περισσότερα σαν ανθρωποι

Γιατί πέρα από μοντελιστές είμστε και σκεπτόμενα οντα ΥΠΕΥΘΥΝΑ για τις πράξεις μας και την συμπεριφορά μας.
Οτι δίνεις παίρνεις λοιπον τελικά.......  :wink:

Ωρα για νανι.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
Απ: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη???
« Απάντηση #263 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 01:28:13 πμ »

Παράθεση
------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path: <administration@modelclub.gr>
Received: from [77.49.116.38] (helo=[192.168.1.2])
        by amsix.grsrv.com with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256)
        (Exim 4.68)
        (envelope-from <administration@modelclub.gr>)
        id 1JE1Ur-0001ge-FU
        for viper@modelclub.gr; Sun, 13 Jan 2008 13:59:25 +0200
Message-ID: <4789FD1A.8010400@modelclub.gr>
Date: Sun, 13 Jan 2008 13:59:22 +0200
From: "ModelClub.GR Team" <administration@modelclub.gr>
Reply-To: administration@modelclub.gr
Organization: Hellenic Modelling Community
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.9 (Windows/20071031)
MIME-Version: 1.0
To: viper@modelclub.gr
Subject: [Fwd: :]
Content-Type: multipart/mixed;
 boundary="------------010002000709030001080902"

This is a multi-part message in MIME format.
--------------010002000709030001080902
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

--------------010002000709030001080902
Content-Type: message/rfc822;
 name=":.eml"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Disposition: inline;
 filename=":.eml"

X-Account-Key: account4
X-Mozilla-Keys:                                                                                 
Return-path: <model@amsix.grsrv.com>
Envelope-to: administration@modelclub.gr
Delivery-date: Sun, 13 Jan 2008 12:02:19 +0200
Received: from model by amsix.grsrv.com with local (Exim 4.68)
        (envelope-from <model@amsix.grsrv.com>)
        id 1JDzfW-0004uk-SK
        for administration@modelclub.gr; Sun, 13 Jan 2008 12:02:18 +0200
To: administration@modelclub.gr
Subject: :
Date: Sun, 13 Jan 2008 12:02:18 +0200
From: =?utf-8?B?zqPPhM+BzqzPhM6/z4IgzpzOsc+Fz4HOv8+FzrTOrs+C?= <anakonda@otenet.gr>
Message-ID: <23f8cdb124eeefd8a43fd433c8e1c823@modelclub.gr>
X-Priority: 3
X-Mailer: PHPMailer [version 1.73]
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"

Ξ'Ο...Ο,,ΟŒ Ρίναι Ξ­Ξ½Ξ± ΞΌΞΞ½Ο...ΞΌΞ± ΞΌΞ­ΟfΟ? http://modelclub.gr/joomla Ξ±ΟEURΟŒ Ο,,ΞΏΞ½
Ξ£Ο,,Ο�Ξ¬Ο,,ΞΏΟ, ΞœΞ±Ο...Ο�ΞΏΟ...Ξ΄ΞΟ, <anakonda@otenet.gr>

ΞˆΟ?Ο? Ξδη Ξ±ΟEURΟŒ Ο?ΞΈΞ΅Ο, Ξ±ΟEURΞ±Ξ½Ο,,ΞΟfΡι ΟfΟ,,ΞΏ ΟfΟ...Ξ½Ο,,ΞΏΞ½ΞΉΟfΟ,,Ξ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ΅ΟEURΞΉΟ+Ο...λάΟfΟfΞΏΞΌΞ±ΞΉ Ξ³ΞΉΞ± Ο,,Ξ·Ξ½ Ο,,ΡλικΞ ΞΌΞΏΟ... Ξ±ΟEURάνΟ,,Ξ·ΟfΞ·. Ξ?δη Ξ³Ξ½Ο?ΟfΟ,,ΞΏΟEURΞΏΞ―Ξ·ΟfΞ± ΟfΟ,,ΞΏΞ½ ΟfΟ...Ξ½Ο,,ΞΏΞ½ΞΉΟfΟ,,Ξ ΟfΞ±Ο, ΟŒΟ,,ΞΉ δΡν Ξ΅ΟEURΞΉΞΈΟ...ΞΌΟŽ Ξ½Ξ± Ρίμαι μέλοΟ, Ο,,ΞΏΟ... κλαμΟEUR ΞΊΞ±ΞΉ ΟfΟ...Ξ½Ξ΅ΟEURΟŽΟ, κανΡίΟ, δΡν Ξ­Ο?Ρι Ο,,ΞΏ δικαίΟ?ΞΌΞ± Ξ½Ξ± ΞΌΞΏΟ... Ξ±ΟEURΞΏΟfΟ,,έλΡι Ο...Ξ²Ο�ΞΉΟfΟ,,ΞΉΞΊΞ¬ ΞΌΞ·Ξ½Ο�ΞΌΞ±Ο,,Ξ±.

[/quote]

Τα τελευταία μαυρισμένα γράμματα από το mail που έλαβε ο Viper, αν τα διαβάσετε σε Unicode γράφουν κάτι τέτοιο.

Αυτ�Œ είναι ένα μήνυμα μέσω http://modelclub.gr/joomla απ�Œ τον
Στ��άτος �œαυ��ουδής <anakonda@otenet.gr>

�ˆχω ήδη απ�Œ χθες απαντήσει στο συντονιστή και επιφυλάσσομαι για την τελική μου απάντηση. Ήδη γνωστοποίησα στον συντονιστή σας �Œτι δεν επιθυμ�Ž να είμαι μέλος του κλαμπ και συνεπ�Žς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου αποστέλει υβ��ιστικά μην��ματα.

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
« Απάντηση #264 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 02:17:48 πμ »
παιδες ξερετε κατι???στην εκθεση θα κατεβασω τα μοντελα εκτος συναγωνισμου!!!!μονο και μονο για να αποδειξω οτι το βραβειο δεν ειναι αυτοσκοπος αλλα το κανω γιατι
καυ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@λα μου!!!!!!
αν το ζητουμενο ειναι να παρω το βραβειο αστο το γραφω ξερετε που....αηδιασα!!!
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντινος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαλάτσι/Αθήνα
« Απάντηση #265 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 02:55:29 πμ »
Να ρωτησω κατι που δεν εχει απαντηθει πιστευω,πως ανακαλυφθηκε το ολο σκηνικο :?:

Διαβαζω εδω και μια ωρα (ισως και παραπανω) το στορυ αλλα εχω και εγω την ιδια βασικη απορια με τον Nick: πώς στο καλο το ανακαλυψετε, τις φωτο, το site κτλ κτλ? Οεο?

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
« Απάντηση #266 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 03:10:03 πμ »

Διαβαζω εδω και μια ωρα (ισως και παραπανω) το στορυ αλλα εχω και εγω την ιδια βασικη απορια με τον Nick: πώς στο καλο το ανακαλυψετε, τις φωτο, το site κτλ κτλ? Οεο?

Μαλλον απο τύχη θα έλεγα αλλα και στην πολύ καλή παρατηρητικότητα του Τσίτσου.

"Η τύχη ευνοεί του παρατηρητικούς"

When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #267 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 03:17:59 πμ »
Ο Τσιτσος εχει το συνήθειο να κάνει βόλτες στο ebay με τον πρωινό του καφέ.. Ε, σε μια απο τις σελίδες ειδε το enigma το οποίο του έκανε κλινκ..

Μάζεψε την αρματική συμμορία που σκότωσε τον Κενεντυ και είπε την ανακάλυψη (μαζί με όλα τα αποδειχτικά).. Απο εκει και πέρα η συνέχεια είναι γνωστή..

Παραλληλα με την αποκάλυψη αυτή απέκτησε και το προσωνύμιο "Μπέκας" για ευνόητους λόγους..

Αυτά και τελικά αυτό που λένε, μια του κλέφτη , 2 , 3 και η κακιά του ώρα είναι αληθινό..   :wink:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #268 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 05:15:03 πμ »
Δυστυχώς ο εν λόγω κύριος διάλεξε να εκτεθεί ακόμη περισσότερο μετά και την αποκάλυψη των παραπλανητικών και ψευδών του ισχυρισμών, παρουσιάσεων και...συμβουλών/επεξηγήσεων, με τις φτωχές προσπάθειες δικαιολόγησης των αδικαιολογήτων. Δεν θέλω να κάτσω να επαναλαμβάνω όσα ειπώθηκαν από όλους μας στο θέμα αυτό καθ'ότι συμφωνώ με όλους σας, και με μερικούς ακόμη και στη διατύπωση.

Απλά θα προσθέσω δύο-τρεις σκέψεις:
Οι εικασίες και διαχωρισμοί από τη μεριά του περί....ωριμότητας και αιδούς, κλπ. καταρρίφθηκαν εν μέρει από τις περίεργες επεξηγήσεις του και ολοκληρωτικά από το περίφημο πια e-mail από τη Σιγκαπούρη (δεν αποκαλύφθηκε εδώ ακόμη....ποιός ήταν ο κομιστής, να φωνάξουμε τον Ανδριανό  ::glossa:: :lol: ) Και το ενδεικτικό της σημασίας δεν είναι οι μοντελιστικές ικανότητες ή η απόκτηση συλλογής, όσο το ηθικό ειδικό βάρος.

Μήπως μας κάνει πλάκα τελικά; Διότι τόση αναισθησία και πλασάρισμα "τρέλλας" μου θυμίζει λίγο και εκείνο το παλληκάρι πριν λίγους μήνες που έκανe συλλογή ban από fora. Και είναι και δάσκαλος; Περίεργοι συνδυασμοί. Δεν τον έχω γνωρίσει και έτσι θα αποφύγω προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Ένα στοιχείο που χρήζει υπογράμμισης όμως είναι η εξεφραζόμενη διάθεση αρκετών μελών (αν όχι όλων) της "συγχώρεσης", λησμονίας του όλου θέματος και αποδοχής και της παρουσίας και της παρέας και της μοντελο-παρέας του Στράτου, παρά την λανθασμένη πορεία που εξακολουθούσε και αυτό είναι αξιέπαινο και με βρίσκει σύμφωνο. Μέχρι βέβαια το σημείο που δεν θα νοιώσω βλάκας ή κορόϊδο, οπότε απλά θα αδιαφορήσουμε παντελώς και θα χλευάσουμε δικαιολογημένα ίσως. Ήδη οι ρόμπες θα φορεθούν ξεκούμπτες φέτος  :)

Τέλος, η απαραίτητη χιουμοριστική νότα περί της αποκαλύψεως της απάτης:

Ιδού ο συνδυασμός που σκοτώνει, όλα τα πρόσωπα είναι...ένα και συμπυκνώνονται στην τεράστια προσωπικότητα και δαιμόνιο του Αστυνόμου Μπέκα (τρέμετε παπατζήδες...). Εναλλακτικά, η ομάδα "Τζι" 8) )  (να χαμογελάσουμε λίγο)

Για όσους έχουν ακόμη την απορία πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι....της μοντελιστικής ανομίας, ο Γρηγόρης το αναφέρει λίγο πιο πάνω. ʼπαξ και βρεθεί το πρώτο στοιχείο, στην προκειμένη περίπτωση τυχαία, τα υπόλοιπα είναι ένα μονοπάτι με προστιθέμενα στοιχεία που βγαίνουν σχεδόν μόνα τους. ("ξεσκόνισμα" του Site της εταιρείας, του ebay, σύγκριση, επαλήθευση και αδιαμφισβήτητο πόρισμα). Απλά χρειάζεται εξάσκηση για άνετο, γρήγορο και "έξυπνο" σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Πλέον, το πρόβλημα δεν είναι να βρει κανείς κάποια πληροφορία αλλά να βρει τη σωστή πληροφορία μέσα σε εκατοντάδες χιλιάδες. Επειδή φλυαρώ τώρα, αν είναι θα μας πει και ο Μπέκας περισσότερα.

Το θέμα έληξε λοιπόν. (πόσο να ασχοληθούμε περισσότερο;)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #269 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 08:30:13 πμ »
 ::locked::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #270 στις: Φεβρουαρίου 06, 2008, 01:59:03 μμ »
Απο την IPMS Ελλαδος μαθαμε πως τα βραβεια απο τα εν λογω μοντελα  επεστραφησαν.

::locked::

Tags: