0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δικαιολογία περί ελλείψεως χρωμάτων.........ΦΤΗΝΟΤΑΤΗ. ..... .... ʼκου λέει δεν βρίσκει χρώματα........
......ΜΑ την Παναγία έτσι μου 'ρχεται να φέρω κανα κοντέινερ χρώμματα
..ΜΑ την Παναγία έτσι μου 'ρχεται να φέρω κανα κοντέινερ χρώμματα
Η δικαιολογία περί ελλείψεως χρωμάτων.........ΦΤΗΝΟΤΑΤΗ. Κάθε Σάββατο πηγαίνω στο καφέ στην Ιπποκράτους........... Κάθε Δευτέρα πηγαίνω στο ΚΤΕΛ Κηφισού......... Εάν δώσεις παραγγελία μεσοβδόμαδα,Σαββάτο αγοράζω,Δευτέρα στέλνω,Τρίτη παραλαμβάνεις καί πάει λέγοντας......... Ο τάκαν (τέως) καί ο getsa που με προτιμάνε,κορόιδα είναι........... : Δίδεται πίστωση ενός μήνα,τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη καί οι τόκοι θα πληρωθούν στα λαδάδικα όταν κάποια μέρα ανέβω Θεσσαλονίκη. ʼκου λέει δεν βρίσκει χρώματα........
Παλιά ... Κι όμως δεν βρίσκονται πλέον, φίλε Νικ κάνε καμμιά βόλτα να δεις που οι κωδικοί έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται πλεόν ένας ένας και σε λίγο θα τα βρίσκουμε στην μαύρη
Για την εύρεση χρωμάτων, όντως υπάρχει κάποιο μικρό ως μεγάλο πρόβλημα, ιδίως σε ορισμένα καταστήματα κι εδώ στην Θεσσαλονίκη και θέλει αρκετό ψάξιμο. Κι εγώ μόνο Gunze λίγα Τamiya χρησιμοποιώ, τα Lifecolor που πήρα κάποτε τα πέταξα γιατί μόνο προβλήματα με μπουκώματα είχα.Γι' αυτό όταν τα βρω τα προμηθεύομαι δύο δύο τα μπουκαλάκια. Τα enamel που έχω από τον καιρό του πινέλου (και είναι αρκετά) τα χρησιμοποιώ σαν έσχατη λύση.Τί μόνο ένα θα φέρεις ???? Τί θα μας κάνει ένα κοντέινερ.... εγώ θα έλεγα τουλάχιστον τέσσερα, με όοοοοοολους τους κωδικούς Μετά βέβαια δεν θα έχεις καμιά δικαιολογία, να ξέρεις
Πάντως πριν μια βδομάδα το γνωστό μαγαζί στην Ναβαρίνου ήταν φουλ σε Gunze... Είχε ολόκληρη την σειρά σε καλό απόθεμα!
Γιατί δεν δοκιμάζετε και τα Air Vallejo????
... Χμμμμ Air Vallejo τα χρησιμοποιούσα "αβέρτα - κουβέρτα" στην Ιταλία. Τα μεγάλα μπουκάλια Ατελείωτη ποσότητα χρώμματος....αλλά ΠΟΥ να τα βρώ : : : ...
Μάλλον θα "κατέβω" Αθήνα για μερικές αγορές ʼλεξ σοβαρά υπάρχουν Air Vallego στην Αθήνα : : ΣΩΘΗΚΑ Που μπορώ να "δώ" κάποιο χρω/ταλογο ώστε να ψάξω κωδικούς : : :