0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομιζω να καλυψει τετοια διαφορα τονικοτητας.
Υπάρχει ενδεχόμενο να στρώσει η απόχρωση μετά το πάρασμα με future;
Oσο για το σημάδι από το bluetack έγιναν αφού το χρώμα είχε στεγνώσει. Δηλαδή έγιναν από τα "σκουληκάκια" που έβαλα για να ψεκάσω το άλλο χρώμα. Μάλλον άφησε λάδι το bluetack...
Παράθεση από: Παναγιώτης Μαυροειδής στις Φεβρουαρίου 29, 2008, 12:49:05 μμΥπάρχει ενδεχόμενο να στρώσει η απόχρωση μετά το πάρασμα με future; πέρνα δοκιμαστικά την παρκετίνη σε κάποια σημεία που δε φαίνoνται πολύι ώστε να δεις αν καλύπτει την τονική διαφορά.... λογικά θα την καλύπτει μιας και είχα πάθει το ίδιο πρόβλημα στο τρελόphantom μου και λύθηκε με πέρασμα future............
Παράθεση από: Παναγιώτης Μαυροειδής στις Φεβρουαρίου 29, 2008, 01:08:43 πμOσο για το σημάδι από το bluetack έγιναν αφού το χρώμα είχε στεγνώσει. Δηλαδή έγιναν από τα "σκουληκάκια" που έβαλα για να ψεκάσω το άλλο χρώμα. Μάλλον άφησε λάδι το bluetack... Αυτο με το bluetack πρεπει καπου να αναπτυχθει και εξηγηθει καλυτερα γιατι παρουσιαστηκε και σε εναν φιλο μου το ιδιο φαινομενο με ακριβως τις ιδιες αποχρωσεις και ψαχνομασταν!
Παναγιώτη γίνεται πολύ όμορφο
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που αφήνει λαδιές...για πες μας μάρκα και πόση ώρα το άφησες πάνω...?
λογικά εάν αφαιρέσεις το bluetack κατευθείαν μετά το βάψιμοπ, πάλι έχει φόβο να φήσει λάδι??
Εγώ με το UHUTack δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα,και έχει μείνει στο μοντέλο πάνω από μήνα...βέβαια ήταν ακρυλικά τα χρώματα...Μήπως δεν στέγνωσαν αρκετά τα σμάλτα...?
Τελικά φαίνεται πως το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σχετικά...Ως λύση χρησιμοποιήθηκε η ίδια η αιτία που το προκάλεσε!
Σε κάποια σημεία φαίνονται κάτι σημαδάκια τα οποία όμως δε με χαλάνε καθόλου αφού (με λίγη φαντασία) θα μπορούσαν να είναι φθορές.
Παράθεση από: mmaker στις Μαρτίου 04, 2008, 12:36:56 μμΕγώ με το UHUTack δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα,και έχει μείνει στο μοντέλο πάνω από μήνα...βέβαια ήταν ακρυλικά τα χρώματα...Μήπως δεν στέγνωσαν αρκετά τα σμάλτα...?Επιβεβαιώνω την καλή συμπεριφορά του UHUTack και με τα enamel. Χρονικό διάστημα παραμονής 2 μήνες πάνω σε ματ Humbrol 30, το μόνο που έμεινε ήταν μία μικρή αλλαγή στο άλβεδο του χρώματος όπου κάτω από το UHUTack έγινε πιο γυαλιστερό. Λίγη παρκετίνη επανέφερε τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να μείνει κανένα ίχνος από τη χρήση του UHUTack.
Παράθεση από: Παναγιώτης Μαυροειδής στις Μαρτίου 04, 2008, 12:09:49 πμΤελικά φαίνεται πως το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σχετικά...Ως λύση χρησιμοποιήθηκε η ίδια η αιτία που το προκάλεσε! ΑΨΟΓΟΣ
Παράθεση από: Παναγιώτης Μαυροειδής στις Μαρτίου 04, 2008, 12:09:49 πμΣε κάποια σημεία φαίνονται κάτι σημαδάκια τα οποία όμως δε με χαλάνε καθόλου αφού (με λίγη φαντασία) θα μπορούσαν να είναι φθορές.Ποια σημαδάκια; Μια χαρά φθορές είναι, δώσε και την τεχνική
Εγω μεχρι και ...πλαστελινη βαζω, και δεν εχω προβλημα με λαδιες. (ρε μπας κι ειχες φαει σουβλακια πριν και μετα επιασες το bluetack να βαψεις)????