Μιας και είχα λίγο παραπάνω χρόνο να μοντελάρω την τελευταία περίοδο, είπα να ξεκινήσω και καμιά προπέλα...

Το συγκεκριμένο κιτ επιλέχθηκε ανάμεσα στα άλλα πολύ απλά γιατί λατρεύω τα Β' ΠΠ αεροπλάνα της RAF...

Επίσης θεωρώ περιττό να πω ότι το κιτ είναι απλά καταπληκτικό και μπορεί κατά την ταπεινή μου γνώμη να σταθεί ωραιότατα χωρίς απολύτως καμία βελτίωση (Revell).
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο, γίνανε κάποιες περιορισμένες παρεμβάσεις.
Το πρώτο που έγινε ήταν να τρυπηθούν οι εξατμίσεις και τα πολυβόλα του κιτ.
Στη συνέχεια βελτιώθηκε κάπως το κάθισμα, έγιναν ζώνες από φύλλο αλουμινίου, νέα ποδοστήρια, μικροβελτιώσεις στο χειριστήριο, το πάτωμα του κόκπιτ καθώς και στον πίνακα οργάνων.
Στον τελευταίο προστέθηκαν οι βοηθητικοί λαμπτήρες, βελτιώθηκε η πυξίδα, μπήκε μία ράβδος στη βάση του και ένα δυο όργανα ακόμη.
Τα πλαϊνά τρίφτηκαν και έγιναν από το μηδέν.
Τέλος ψεκάστηκε με το RAF Interior Green της Model Master, περάστηκε με future και στη συνέχεια wash, dry brush και λίγο chipping (τα ελληνικά μου δεν παίζονται...

)
Τώρα είναι κάπως έτσι...

Με το κλείσιμο της ατράκτου τα περισσότερα από τα μπιχλιμπίδια που βλέπετε θα χαθούν, αλλά δε βαριέσαι...

Δυστυχώς το βάψιμο θα πρέπει να περιμένει αφού μου λείπει το Azure Blue το οποίο στο Βόλο δεν υπάρχει...

Οπότε στην επόμενη κάθοδό μου στην Αθήνα θα το προμηθευτώ.
Η παραλλαγή του θα είναι ερήμου (αν το έκανα κανένα χρόνο πριν θα μπορούσε να μπει στο GB

) με τα σήματα για το αεροσκάφος της 336 που δίνει το κιτ.
Δεν ξέρω μόνο αν η Revell τα δίνει σωστά...

Αυτά για την ώρα...