0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και τελικά ποιο πήρες Κωνσταντίνε??? και πόσο σου πήγε???Εγώ σκέφτομαι για ένα silair 15 ή 20 αλλά σε αυτό που δεν με διαφώτισαν ιδιαίτερα είναι για τους διαφορετικούς τύπους του κάθε κομπρεσέρ!Μου είπαν ότι το silair 15 βγαίνει σε δυο τύπους, και τα δυο είναι με φιάλη αποθήκευσης απλά το ένα (φτηνό) έχει βαλβίδα ανακούφισης και το μοτέρ λειτουργεί συνεχώς γεμίζοντας τη φιάλη που αδειάζει από την βαλβίδα ανακούφισης όταν δεν τραβάμε αέρα από τον αερογράφο. Το άλλο (ακριβό) γεμίζει τη φιάλη και το μοτέρ σταματάει με πρεσοστάτη όταν γεμίσει, όταν πέσει κάτω από κάποιο επίπεδο η πίεση ξαναπαίρνει μπροστά το μοτέρΤο SA20 που είναι ακόμα πιο ακριβό είναι ίδιο στην λειτουργία με το ακριβό SA15. Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει ακόμα περισσότερο γιατί και αυτά που έγραψα δεν ξέρω αν ισχύουν απόλυταΕγώ ενδιαφέρομαι για ένα κομπρεσέρ όχι συνεχούς λειτουργίας (για το θόρυβο) οπότε μάλλον θα χρειαστώ μεγάλη φιάλη αποθήκευσης και πρεσοστάτη διακοπής του μοτέρ
Έχουνε βγάλει και άρματα τώρα σε ετοιματζίδικα (1/72 - 1/35 & 1/32)Μα καλά είναι σοβαροί???Τα παίρνει κανείς αυτά???
Παιδιά S.O.S το παλιό κομπρεσεράκι (ιδιοκατασκευή απο μοτεράκι ψυγείου με σωλινάκια υψιλής, βαλβίδα ανακούφισης, ρυθμιστή πίεσης και αφυγραντήρα) τα εύτισε τελίος (πάνε και 7-8 χρόνια απο τότε που το εύτιαξα) και φτύνει λάδια τρελά που περνάνε και απο τον αφυγραντήρα ''ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ'' είπα αλλά όταν άκουσα τιμές μου πέσανε οι κάλτσες!!! Προτείνω λοιπόν ομαδική αγορά Compresor, όχι mercedes ,για να μας κάνουνε και καλλυτερη τιμή και να πάρουμε με το κέρδος κανένα κιτ!!!Περιμένω συμετοχές μπάς και βάψω και κανένα απο τα έτοιμα που περιμένουν!!!!