Αποστολέας Θέμα: Ki-100 TONY 1/48 ARII (για επανένταξη ! )  (Αναγνώστηκε 9225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Απ: Ki 100 TONY 1/48 ARII (για επανένταξη ! )
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 20, 2008, 11:59:16 μμ »
Στελάρα  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 08:31:10 πμ »
Ωραιο τροπο βρηκες για πειραματα!!!!!

Χτυπηθηκες 2 μηνες με τον Αντωνη 1, και μετά ....πειραματικο φαρμακο!!!!

Αααααα....εσυ χρηζεις θεραπειας!!!!

Παρακαλώ ο συνοδος 117, οπως παραλαβει τον εν λογω συναδελφο δια προληπτικάς εξετασεις εις στα εξωτερικά ιατρειαν του Ασυλου!!! Κι αν η περιπτωσις χαρακτηριστειν ιδιαιτερως σοβαρήν να γινει εισαγωγή .....(εκει να δεις επανενταξη κυρ Στελιο!)

Σε αναμονή των αποτελεσματων!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 08:42:42 πμ »
Στελιο πολυ ομορφη δουλεια!!!!

Μηπως ξεχασες τις ζωνες?

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 08:59:47 πμ »
Καλώς τονε και ας άργησε. Πολύ ωραία η δουλειά σου μέχρι τώρα Στελάρα  ::icon_thumright::
Για προχώρα, για πρχώρα ...  ::director:: SCHNELL, SCHNELL

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 09:21:11 πμ »
...και το σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες να στην πω, γιατί όλο σουλατσάρεις στα θέματα των άλλων και το δικό σου το topic όλο με αράχνες το έβλεπα. Αποφάσισες βλέπω να το καθαρίσεις φορτώσεις με φωτογραφίες... άντε λοιπόν και καλή συνέχεια  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:21:09 πμ »
Ωπα! It is alive and kicking ::glossa::
Μπράβο Στέλιο! Και πάνω που σκεφτόμουνα τι έγινε το μοντέλο, μπαίνω και βλέπω 2 μοντέλα! Εχεις αποφασίσει παραλλαγές;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 03:47:39 μμ »
Μπραβο Στελαρα, παρτα μας ολα και τα μαλια και τα μουσια και τα μυαλα, ολα. :lol: :lol:
Οραιος ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Δημήτρη άμα πάρω από σένα μαλλιά τι θα σου μείνει βρε αδερφέ ???  :lol:  ʼσε καλύτερα θα πάρω από τον tacan που τα έχει μπόλικα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ευχαριστώ πολύ για το cd αλλά και που μου έδειξες τον τρόπο να κατεβάζω βιβλία με το μουλάρι  :wink:

Επιτέλους, μπράβο Στέλιο. Αναμέμομεν την την συνέχεια με αγωνία
Εγώ να δεις αγωνία που έχω με το τι αποτέλεσμα που θα έχουν αυτά που θα κάνω. Θα τα πήξω  ::moshi44x42::

Αψογος αντε να εχουμε ακομα ενα καλο reference για γιαπωνεζικα που ειναι και η προσωπικη μου ουτοπια(μαζι με τα μεταλλικα αμερικανικα :mrgreen:)! ::icon_thumright::

Γιατί ουτοπία ?  Τα γιαπωνέζικα αεροσκάφη αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του Β΄ ΠΠ. Με πλούσια θεματολογία μοντελιστικά.

Στελάρα  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αη μωρήηηηη !!!!!!   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: 

Ωραιο τροπο βρηκες για πειραματα!!!!!

Χτυπηθηκες 2 μηνες με τον Αντωνη 1, και μετά ....πειραματικο φαρμακο!!!!

Αααααα....εσυ χρηζεις θεραπειας!!!!

Παρακαλώ ο συνοδος 117, οπως παραλαβει τον εν λογω συναδελφο δια προληπτικάς εξετασεις εις στα εξωτερικά ιατρειαν του Ασυλου!!! Κι αν η περιπτωσις χαρακτηριστειν ιδιαιτερως σοβαρήν να γινει εισαγωγή .....(εκει να δεις επανενταξη κυρ Στελιο!)

Σε αναμονή των αποτελεσματων!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σου το έχω ξαναπεί ότι γι' αυτά που τραβάω εσύ και Φαραώ είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Φτιάχνομαι όταν βλέπω αυτά που κάνετε και προσπαθώ ο άμοιρος να τα κάνω κι εγώ  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: αμ δε !!!!!!!!!   Στο ʼσυλο ούτε απέξω δεν θα μ' αφήσουν να περάσω  :wink:

Στελιο πολυ ομορφη δουλεια!!!!

Μηπως ξεχασες τις ζωνες?

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αν είναι όμορφη δουλειά θα δείξει στο τέλος, για την ώρα προσπαθώ να ξεπεράσω τα εμπόδια και γίνονται συνεχώς αλλαγές στα πλάνα.
Πάντως έχεις μάτι  ::icon_thumright::

Καλώς τονε και ας άργησε. Πολύ ωραία η δουλειά σου μέχρι τώρα Στελάρα  ::icon_thumright::
Για προχώρα, για πρχώρα ...  ::director:: SCHNELL, SCHNELL

ʼργησα γιατί πάω σιγά. Είδες εσύ κανέναν  ::sofos11:: βαδίζει γρήγορα ???  Μη με σπρώχνεις λοιπόν γιατί θα πέσω... και ύστερα  ::brancard::

...και το σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες να στην πω, γιατί όλο σουλατσάρεις στα θέματα των άλλων και το δικό σου το topic όλο με αράχνες το έβλεπα. Αποφάσισες βλέπω να το καθαρίσεις φορτώσεις με φωτογραφίες... άντε λοιπόν και καλή συνέχεια  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

ʼσε, άσε Φίλιππα έχω γίνει πολύ ανοικοκύρευτος, όλο ψάχνω δικαιολογίες να μην δουλεύω.  :oops: :oops: :oops:

Ωπα! It is alive and kicking ::glossa::
Μπράβο Στέλιο! Και πάνω που σκεφτόμουνα τι έγινε το μοντέλο, μπαίνω και βλέπω 2 μοντέλα! Εχεις αποφασίσει παραλλαγές;

Αν δεν μου βγουν αυτά που σκέφτομαι, θα ανέβω πάνω στον Χορτιάτη και θα τα αμολήσω από εκεί ψηλά. Θα είναι που θα είναι για πέταμα, τουλάχιστον να το κάνουν με στυλ.  :lol: :lol: :lol:

Η παραλλαγή θα είναι ίδια και στα δύο. Δηλαδή τι παραλλαγή, το κλασικό πράσινο των Γιαπωνέζικων από πάνω και το γκρι από κάτω.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τον τρόπο που βλέπετε το θέμα μου και τα ενθαρρυντικά σχόλια που κάνετε.  ::thanx:: ::thanx:: ::thanx:: 
Θα βάλω σύντομα (ίσως εντός της ημέρας ή αύριο) και άλλες φωτο από την πρόοδο των εργασιών.   ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 06:56:21 μμ »
Τι έγινε ρε παιδιά μίλησε κανείς για μαλλιά???  ::icon_rr:: ::icon_rr::

Τι έγινε Stelios?? Ξυπνήσαμε από τον λήθαργο? (κοίτα ποιος μιλάει...  ::glossa:: ) Μπράβο μπράβο!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Μια χαρά πάνε οι.. Αντώνηδες!   ::icon_thumright::

Ελπίζω να μην βγάζεις photo με τον ρυθμό που μοντελάρεις... ʼντε ακόμααα???  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 22, 2008, 08:15:25 μμ »
 ::director:: ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 12:18:06 μμ »

Παράθεση

Σου το έχω ξαναπεί ότι γι' αυτά που τραβάω εσύ και Φαραώ είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Φτιάχνομαι όταν βλέπω αυτά που κάνετε και προσπαθώ ο άμοιρος να τα κάνω κι εγώ  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: αμ δε !!!!!!!!!   Στο ʼσυλο ούτε απέξω δεν θα μ' αφήσουν να περάσω  :wink:

Αν δεν μου βγουν αυτά που σκέφτομαι, θα ανέβω πάνω στον Χορτιάτη και θα τα αμολήσω από εκεί ψηλά. Θα είναι που θα είναι για πέταμα, τουλάχιστον να το κάνουν με στυλ.  :lol: :lol: :lol:

Στελαρα δεν υπαρχει λογος να χτυπας το κεφαλι σου.
Μην προσπαθεις να κανεις οτι κανει ο Αλεξης και γω -ευχαριστω παντως- αλλα αυτα που λες παρακατω οτι εχεις στο μυαλο σου.
Αν δεν σου βγουν με την πρωτη,θα βγουν με τις επομενες προσπαθειες κι απ οτι φαινεται τα πας μια χαρα.
Συνεχισε και συντομα εμεις θα χτυπαμε τα κεφαλια μας...  ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 12:51:24 μμ »
Oτι και να λέμε ο Στέλιος στο τέλος θα βγάλει (παλι) τρελό Γιαπωνέζο...

Καλή συνέχεια φίλε και μην μας κρατάς σε αγωνία  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 07:18:09 μμ »
Καλη συνεχεια και πραβο μεχρι τωρα Στελιο ::icon_thumright::
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 25, 2008, 10:43:19 πμ »
...στελιο αψογος εως τωρα... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::...αναμενουμε την συνεχεια.... :wink: :wink:
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 11:42:54 μμ »
Τι έγινε ρε παιδιά μίλησε κανείς για μαλλιά???  ::icon_rr:: ::icon_rr::

Γιατί έχεις να δώσεις ?  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

::thanx:: Γιάννη.

Οι φωτο θα έρθουν με τον ρυθμό τους....

Στελαρα δεν υπαρχει λογος να χτυπας το κεφαλι σου.
Μην προσπαθεις να κανεις οτι κανει ο Αλεξης και γω -ευχαριστω παντως- αλλα αυτα που λες παρακατω οτι εχεις στο μυαλο σου.
Αν δεν σου βγουν με την πρωτη,θα βγουν με τις επομενες προσπαθειες κι απ οτι φαινεται τα πας μια χαρα.
Συνεχισε και συντομα εμεις θα χτυπαμε τα κεφαλια μας...  ::eusa_wall::

Μιχάλη, κάποτε έρχεται η στιγμή που ένας μοντελιστής θα πρέπει να ανέβει επίπεδο και εγώ πιστεύω ότι μετά από 8-9 χρόνια που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον μοντελισμό ότι αυτή η στιγμή έφτασε και για μένα. Και όταν μάλιστα εδώ μέσα βλέπω δουλειές άλλων μοντελιστών που είναι κορυφαίες, κάτι τέτοιο μου φαντάζει επιβλητικό. Αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι, έτσι για πω ότι κάτι έκανα, αλλά αυτό που θα κάνω να είναι πραγματικά καλό. Και να σου πω και κάτι, είμαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό μου, που όταν κάνω κάτι και μ' αρέσει, σίγουρα θα αρέσει και στους άλλους πραγματικά. Αυτό δεν πετυχαίνω μέχρι τώρα και τρελαίνομαι και γι' αυτό χτυπάω το κεφάλι μου.
Ευχαριστώ πάντως για την ενθάρρυνση.

Καλη συνεχεια και πραβο μεχρι τωρα Στελιο ::icon_thumright::
Τασος ::salut::
...στελιο αψογος εως τωρα... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::...αναμενουμε την συνεχεια.... :wink: :wink:

Ευχαριστώ Τάσο και STARFIGHTER   ::thanx:: ::thanx::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 27, 2008, 11:46:56 μμ »
Oτι και να λέμε ο Στέλιος στο τέλος θα βγάλει (παλι) τρελό Γιαπωνέζο...

Καλή συνέχεια φίλε και μην μας κρατάς σε αγωνία  ::icon_thumright::

Να δούμε μόνο ποιος θα είναι τρελός... Ο Γιαπωνέζος ή εγώ  :?

::thanx:: Γρηγόρη κάποια στιγμή θα πρέπει να βρεθούμε.  ::icon_thumright::

Ξέχασα να πω ότι ΑΥΡΙΟ σίγουρα κάποια στιγμή θα βάλω κι άλλες (λίγες) φωτό  ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 10:02:17 μμ »
ΤΟΝΥ 2 συνέχεια...

Η η λεπτομέρεια που δίνει η Hase για τον ΤΟΝΥ είναι αρκετά ικανοοιητική (για τα δικά μου δεδομένα), το μόνο που πρόσθεσα ήταν κάποια καλώδια από χαλκόσυρμα και καναδυο όργανα από φύλλο χαλκού.
Το βάψιμο και γενικά οι φθορές έγιναν με τον ίδιο τρόπο όπως στον ΤΟΝΥ 1.

Να και το κοκπιτ ολοκληρωμένο.

Αυτή την φορά δεν ξέχασα τις ζώνες, μια και τις είχα έτοιμες τις έβαλα εδώ.

Ο πίνακας οργάνων δίνεται ανάγλυφος με πάρα πολύ καλή λεπτομέρεια. Αλλά δίνεται και σε χαλκομανία. Έτσι αφού τον έβαψα μαύρο (enamel) και τον ψέκασα με γυαλιστερό βερνίκι, μετά κόλλησα την χαλκομανία, φροντίζοντας τα όργανα που αναπαραστώνται σ' αυτήν να πέσουν ακριβώς πάνω σ' αυτά που υπάρχουν πάνω στο πλαστικό. Με την βοήθεια των βελτιωτικών όλα πήγαν καλά και ιδού το αποτέλεσμα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλω από μια σταγόνα clear fix πάνω στα όργανα, για την αναπαράσταση των κρυστάλλων.

Μια από τις σκρατσιές που μου πέτυχε ήταν ο σωλήνας πιτοτ που έφτιαξα.
Όταν δούλευα στο ΑΧΕΠΑ ήμουν στο γραφείο προμηθειών, το αντικείμενο της δουλειάς μου ήταν η διενέργεια διαγωνισμών για την προμήθεια υλικών που χρειαζόταν το Νοσοκομείο. Όταν οι εταιρείες έφερναν τις προσφορές τους, έφερναν μαζί και δείγματα από τα υλικά για να τα αξιολογήσουν οι επιτροπές. Φυσικά αυτά τα δείγματα πριν πάνε στις επιτροπές περνούσαν από τα χέρια μου και έκανα την δική μου "αξιολόγηση"  :wink:.
Έτσι από μια σύριγγα που χρησιμοποιούν οι Αγγειοχειρουργοί, που αντί για την συνηθισμένη βελόνα έχει και οδηγό σύρμα, κάτι σαν μια βελόνα μέσα σε μια άλλη, αλλά εφαρμόζει τόσο καλά που δεν αφήνει καθόλου κενό, έκοψα ανάλογα μήκη από τα επί μέρους τμήματα σύμφωνα με τον σωλήνα που έδινε η Hase και έφτιαξα αυτό που βλέπετε. 

Τώρα μασκάρεται η καλύπτρα και μετά θα κοληθούν τα δύο μισά. Ελπίζω εκεί να μην συναντήσω προβλήματα όπως στον άλλο ΤΟΝΥ.

Φωτο θα ξαναβάλω όταν και οι δύο ΤΟΝΥδες θα είναι στο βαφείο. Μέχρι τότε μοντελάρετε άφοβα.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 10:11:32 μμ »
Ομορφο βγαίνει, μ΄άρεσε ο πίνακας οργάνων πολύ (θέλει μόνο κάποιες μικροφθορές) το cockpit βγήκε και αυτό ωραίο (θέλει όμως κατ΄εμέ, γδαρσίματα). Γειά συνέχα μου φαίνετε ότι και αυτό θα βγεί όμορφο (σχιζομάτη ε σχιζομάτη)  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: :mrgreen:
Μπορείς να βρείς και άλλες τέτοιες σύριγγες (η πως τις λένε;)

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 10:11:51 μμ »
Τα θετικά της σύνταξης αρχίζουν και φαίνονται!!  ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Δάσκαλε παρακολουθώ με προσοχή!  ::sprechende_015:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 10:33:58 μμ »
Ομορφο βγαίνει, μ΄άρεσε ο πίνακας οργάνων πολύ (θέλει μόνο κάποιες μικροφθορές) το cockpit βγήκε και αυτό ωραίο (θέλει όμως κατ΄εμέ, γδαρσίματα). Γειά συνέχα μου φαίνετε ότι και αυτό θα βγεί όμορφο (σχιζομάτη ε σχιζομάτη)  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: :mrgreen:
Μπορείς να βρείς και άλλες τέτοιες σύριγγες (η πως τις λένε;)

Σ' άρεσε Σουρλάρα ????????  Σε βεβαιώ ότι από κοντά φαίνεται ακόμα πιο καλό. Εσύ χάνεις που δεν έρχεσαι.
Τον πίνακα θα τον αφήσω όπως είναι, ίσως τον ψεκάσω με ματ βερνίκι πριν βάλω το clear fix. Για τα γδαρσίματα στο κοκπτι έχεις δίκιο θα τα κάνω. Για τέτοια σύριγγα τώρα πια πάνε τα μπερεκέτια. Ίσως όμως έχω άλλη μια να στην δώσω. Είναι μακρυά και φτάνει για 3-4 τέτοια πιτοτ.

::thanx:: φιλαράκο

Τα θετικά της σύνταξης αρχίζουν και φαίνονται!!  ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Δάσκαλε παρακολουθώ με προσοχή!  ::sprechende_015:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σγουρομάλη μαθητάκο μου, αυτό να κάνεις  :wink:

::thanx:: Γιαννήκη 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 10:44:34 μμ »
Τώρα μασκάρεται η καλύπτρα και ....

...φαντάζομαι αυτή την τεχνική την χρησιμοποιείς λόγω Τσικνοπέμπτης και αποκριάς  :?::glossa::

Δούλευε βρε συνταξιούχε τώρα που είναι νωρίς γιατί σε μόλις 12 χρονάκια  θα σου κάνω παρέα και δεν θα προλαβαίνεις τα πόστ μου  ::glossa:: ::glossa::

Πολύ όμορφη δουλειά πάντως, κάνε και τις σχετικές σου φθορούλες και  :shock: :shock: :shock:
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 10:55:07 μμ »
Ωραία δουλεία Στέλιο... Για συνέχα... Ειμαι πολύ περίεργος να δώ την κατάληξη...  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 11:22:02 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ωωωωω, και ωραίος pitot και πανέμορφο cockpit και πίνακας οργάνων χάρμα, χτυπάς αραιά αλλά δυνατά. Μπράβο Στέλιο! Προβλέπω τρελές ομορφιές...

Για pitot μπορείτε να πάρετε λεπτή βελόνα σύριγγας (ισνουλίνης ή Terumo 21G/1.5, ανάλογα την κλίμακα) και να περάστε από μέσα λεπτό ατσαλόσυρμα ή μεταλλική χορδή κιθάρας.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 11:42:55 μμ »
Τώρα μασκάρεται η καλύπτρα και ....

...φαντάζομαι αυτή την τεχνική την χρησιμοποιείς λόγω Τσικνοπέμπτης και αποκριάς  :?::glossa::

Δούλευε βρε συνταξιούχε τώρα που είναι νωρίς γιατί σε μόλις 12 χρονάκια  θα σου κάνω παρέα και δεν θα προλαβαίνεις τα πόστ μου  ::glossa:: ::glossa::

Πολύ όμορφη δουλειά πάντως, κάνε και τις σχετικές σου φθορούλες και  :shock: :shock: :shock:
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Όταν βγεις κι εσύ με το καλό στην σύνταξη θα δεις ότι η ζωή σου το πρώτο χρονικό διάστημα (και είναι αρκετά μεγάλο) θα βγει εκτός ρυθμού. Πράγματα που αγαπάς πολύ και έχεις όρεξη να τα κάνεις τώρα, ίσως επειδή είναι τα μόνα που σε κάνουν να ξεφεύγεις από τα καθημερινά και σε κάνουν να νοιώθεις καλά, τότε δεν θα έχεις όρεξη να τα κάνεις γιατί απλά δεν θα αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεφύγεις από κάτι. Να σκεφτείς ότι ακόμα δεν κατάλαβα γιατί φέτος που έχω χρόνο, σταμάτησα την τοξοβολία. Τέλος πάντων να μην σε κάνω και μπαίνεις σε σκέψεις, έχεις ακόμα πολλά χρόνια ενεργούς παρουσίας σ' αυτή την κοινωνία. Να είσαι καλά πάντως. Ευχαριστώ.

Ωραία δουλεία Στέλιο... Για συνέχα... Ειμαι πολύ περίεργος να δώ την κατάληξη...  ::icon_thumright::

Ευχαριστώ Γρηγόριε. Να ξέρεις ότι όταν φτιάχνω κάτι, εσένα και μερικούς άλλους εδώ μέσα έχω στο μυαλό μου και προσπαθώ να είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται ώστε το αποτέλεσμα να βγαίνει καλό.

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ωωωωω, και ωραίος pitot και πανέμορφο cockpit και πίνακας οργάνων χάρμα, χτυπάς αραιά αλλά δυνατά. Μπράβο Στέλιο! Προβλέπω τρελές ομορφιές...

Για pitot μπορείτε να πάρετε λεπτή βελόνα σύριγγας (ισνουλίνης ή Terumo 21G/1.5, ανάλογα την κλίμακα) και να περάστε από μέσα λεπτό ατσαλόσυρμα ή μεταλλική χορδή κιθάρας.

ΓΚΟΝΤΟΓΚαρε ευχαριστώ, προσπαθώ να γίνει όσο το δυνατό καλύτερο. ʼλλωστε είναι αφιερωμένο σε σένα, μην το ξεχνάς.

Για σωλήνες πιτοτ, αλλά και για πολυβόλα, τα αποθέματα από βελόνες από σύριγγες, από 14 G ως 26 G είναι πολύ μεγάλα. Είχα την "τύχη" να κάνω δύο διαγωνισμούς για σύριγγες για το Νοσοκομείο και καταλαβαίνεις το τι μάζεψα ε ?  :wink:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 28, 2008, 11:44:53 μμ »
Είχα την "τύχη" να κάνω δύο διαγωνισμούς για σύριγγες για το Νοσοκομείο και καταλαβαίνεις το τι μάζεψα ε ?  :wink:

Μιζαδόρε!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 29, 2008, 12:10:50 πμ »
..., χτυπάς αραιά αλλά δυνατά. ...

Το αυτόν!!
Αργείς αλλά όταν το κάνεις μας δίνεις και καταλαβαίνουμε. Η βελόνα (της σύριγγας) στο κόκκαλο. Χασάπη εε χασάπη  ::glossa::  :lol:

Μπράβο ρε Στελάρα, κυριολεκτικά κεντάς  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: