Μπραβο Στελαρα, παρτα μας ολα και τα μαλια και τα μουσια και τα μυαλα, ολα.

Οραιος

Δημήτρη άμα πάρω από σένα μαλλιά τι θα σου μείνει βρε αδερφέ ???

ʼσε καλύτερα θα πάρω από τον tacan που τα έχει μπόλικα

Ευχαριστώ πολύ για το cd αλλά και που μου έδειξες τον τρόπο να κατεβάζω βιβλία με το μουλάρι
Επιτέλους, μπράβο Στέλιο. Αναμέμομεν την την συνέχεια με αγωνία
Εγώ να δεις αγωνία που έχω με το τι αποτέλεσμα που θα έχουν αυτά που θα κάνω. Θα τα πήξω

Αψογος αντε να εχουμε ακομα ενα καλο reference για γιαπωνεζικα που ειναι και η προσωπικη μου ουτοπια(μαζι με τα μεταλλικα αμερικανικα
)! 
Γιατί ουτοπία ? Τα γιαπωνέζικα αεροσκάφη αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του Β΄ ΠΠ. Με πλούσια θεματολογία μοντελιστικά.
Στελάρα

Αη μωρήηηηη !!!!!!
Ωραιο τροπο βρηκες για πειραματα!!!!!
Χτυπηθηκες 2 μηνες με τον Αντωνη 1, και μετά ....πειραματικο φαρμακο!!!!
Αααααα....εσυ χρηζεις θεραπειας!!!!
Παρακαλώ ο συνοδος 117, οπως παραλαβει τον εν λογω συναδελφο δια προληπτικάς εξετασεις εις στα εξωτερικά ιατρειαν του Ασυλου!!! Κι αν η περιπτωσις χαρακτηριστειν ιδιαιτερως σοβαρήν να γινει εισαγωγή .....(εκει να δεις επανενταξη κυρ Στελιο!)
Σε αναμονή των αποτελεσματων!!!!

Σου το έχω ξαναπεί ότι γι' αυτά που τραβάω εσύ και Φαραώ είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Φτιάχνομαι όταν βλέπω αυτά που κάνετε και προσπαθώ ο άμοιρος να τα κάνω κι εγώ

αμ δε !!!!!!!!! Στο ʼσυλο ούτε απέξω δεν θα μ' αφήσουν να περάσω

Στελιο πολυ ομορφη δουλεια!!!!
Μηπως ξεχασες τις ζωνες?

Αν είναι όμορφη δουλειά θα δείξει στο τέλος, για την ώρα προσπαθώ να ξεπεράσω τα εμπόδια και γίνονται συνεχώς αλλαγές στα πλάνα.
Πάντως έχεις μάτι

Καλώς τονε και ας άργησε. Πολύ ωραία η δουλειά σου μέχρι τώρα Στελάρα
Για προχώρα, για πρχώρα ...
SCHNELL, SCHNELL
ʼργησα γιατί πάω σιγά. Είδες εσύ κανέναν

βαδίζει γρήγορα ??? Μη με σπρώχνεις λοιπόν γιατί θα πέσω... και ύστερα

...και το σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες να στην πω, γιατί όλο σουλατσάρεις στα θέματα των άλλων και το δικό σου το topic όλο με αράχνες το έβλεπα. Αποφάσισες βλέπω να το καθαρίσεις φορτώσεις με φωτογραφίες... άντε λοιπόν και καλή συνέχεια

ʼσε, άσε Φίλιππα έχω γίνει πολύ ανοικοκύρευτος, όλο ψάχνω δικαιολογίες να μην δουλεύω.

Ωπα! It is alive and kicking 
Μπράβο Στέλιο! Και πάνω που σκεφτόμουνα τι έγινε το μοντέλο, μπαίνω και βλέπω 2 μοντέλα! Εχεις αποφασίσει παραλλαγές;
Αν δεν μου βγουν αυτά που σκέφτομαι, θα ανέβω πάνω στον Χορτιάτη και θα τα αμολήσω από εκεί ψηλά. Θα είναι που θα είναι για πέταμα, τουλάχιστον να το κάνουν με στυλ.
Η παραλλαγή θα είναι ίδια και στα δύο. Δηλαδή τι παραλλαγή, το κλασικό πράσινο των Γιαπωνέζικων από πάνω και το γκρι από κάτω.
Παιδιά σας ευχαριστώ για τον τρόπο που βλέπετε το θέμα μου και τα ενθαρρυντικά σχόλια που κάνετε.
Θα βάλω σύντομα (ίσως εντός της ημέρας ή αύριο) και άλλες φωτο από την πρόοδο των εργασιών.