Αποστολέας Θέμα: Xριστουγεννιάτικες μοντελιστικές αγορές.  (Αναγνώστηκε 8004 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Xριστουγεννιάτικες μοντελιστικές αγορές.
« στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:13:09 μμ »
 Πλησιάζουν οι γιορτές, κάτι και ο μουντός καιρός που θυμίζει χειμώνα, ότι πρέπει για μοντελεστικές περιπλανήσεις..

Για να δούμε όμως, έχουμε προγραμματίσει να πάρουμε στον εαυτό μας κάτι τις με το "δώρο" τον Χριστουγέννων?

Εγώ λοιπόν έχω βάλει στο μάτι το Gato Class submarine της Revell προκειμένου να κάνε παρέα στο Uboat που ετοιμάζω και έτσι να κλείσει το κεφάλαιο υποβρύχια για εμένα..

Εσείς?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Xριστουγεννιάτικες μοντελιστικές αγορές.
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:19:53 μμ »
Εγω περιμενω το FJ-4 της HobbyBoss! :D

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:30:49 μμ »
... στο Uboat που ετοιμάζω και έτσι να κλείσει το κεφάλαιο υποβρύχια για εμένα..

Κι εγώ έχω στα υπόψη το U-BOOT VIIC σε ... 1/35  :twisted: μαζί με το αντίστοιχο κομμάτι του dock που θα δένει, για να φτιάξω αντίστοιχο διόραμα με το φετινό Best of show της IPMS και μετά ... "έκλεισα" ως μοντελιστής ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!  8)  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:31:11 μμ »
Προσανατολιζόμουν σε αερογράφο και κομπρεσσερ αλλά υπολόγιζα χωρίς την ξενοδόχο!  :roll: :? ::haushalt_001:: ::violent1:: ::director:: ::icon_hang:: ::mastigoma::

Αν περισσέψει τίποτα από το δώρο της ξενοδόχου κάτι θα κάνουμε...  :roll:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:34:47 μμ »
... στο Uboat που ετοιμάζω και έτσι να κλείσει το κεφάλαιο υποβρύχια για εμένα..

Κι εγώ έχω στα υπόψη το U-BOOT VIIC σε ... 1/35  :twisted: μαζί με το αντίστοιχο κομμάτι του dock που θα δένει, για να φτιάξω αντίστοιχο διόραμα με το φετινό Best of show της IPMS και μετά ... "έκλεισα" ως μοντελιστής ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!  8)  :mrgreen:

2,000 euro για best στην Ελλάδα? Χαμηλές βλέψεις έχεις αδερφέ Νίνο... Νόμιζα οτι θα έλεγες best στην Ευromilitaire!!  :lol:

Προσανατολιζόμουν σε αερογράφο και κομπρεσσερ αλλά υπολόγιζα χωρίς την ξενοδόχο!  :roll: :? ::haushalt_001:: ::violent1:: ::director:: ::icon_hang:: ::mastigoma::

Αν περισσέψει τίποτα από το δώρο της ξενοδόχου κάτι θα κάνουμε...  :roll:

Siva έλα απο το μαγαζί για καφέ με την ξενοδόχο μπάς και μπορέσω να κάνω κάτι και της αλλάξω την γνώμη  :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:37:42 μμ »
Siva έλα απο το μαγαζί για καφέ με την ξενοδόχο μπάς και μπορέσω να κάνω κάτι και της αλλάξω την γνώμη  :lol: :lol:

Μάλλον την βλέπω να μας αλλάζει και στων δύο την γνώμη... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:38:59 μμ »
Μετα απο μια συντομη ερευνιτικη βολτα στα    Μοντελομαγαζα   στο γνωστο τριγωνο παρατηρησα οτι τα διαφορα κιτ ολο και ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ , σε αντιθαση με το εξωτερικο.Και μιλαω σε καταστημα-τα αποκλειστικηs εισαγωγηs .δλδ 3 με 4 euro ΠΑΝΩ . :evil: Ενα κιτ που το περιμενα με 43 euro ηρθε με 47-48 euro. Mηπωs ηρθαν πιο γρηγορα οι γιορτεs στην χωραμαs η μου φαινεται ????? :lol:                                                                             
Δεν νομιζω παντωs να ξαναψονισω απο τα εδω  ''μαγαζακια'' .
Συγνωμη για την γκρινια και την διαθεση μου .Αλλα κανω   λαθοs   :?:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 12:45:31 μμ »
....Αλλα κανω   λαθοs   :?:

Noooo.

Greg
1ον δεν είναι 2000 αλλά σκάρτα 1000 EUR.
2ον όταν λέω σαν το BOS δεν εννοώ ότι πάω για το βραβείο (οπουδήποτε), αλλά ότι θα φτιάξω κάτι παρόμοιο σαν σκηνή.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:01:27 μμ »
Φέτος στης γιορτές δεν θα αγοράσω τίποτα... από Ελλάδα!!!! :mrgreen:

Γιατί μας περιμένει η CMK στην Πράγα και το Modelbunker στη Βιέννη!!!! ::proskino::

Τ' ακούς Γρηγοράκηηηηηη??? ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:04:06 μμ »

Γιατί μας περιμένει η CMK στην Πράγα και το Modelbunker στη Βιέννη!!!! ::proskino::

:mrgreen:  ::glossa::  :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:08:03 μμ »
Αυτό ήταν αλητεία!!!!!
Για τιμωρία θα συνεννοηθώ με το Γρηγόρη και στη γιορτή σου θα σου κάνουμε δώρο ένα άρμα στην 1/72!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:10:41 μμ »
... θα σου κάνουμε δώρο ένα άρμα στην 1/72!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Πρόσεξε γιατί θα σου πάρω και σένα υποβρύχιο  :twisted: :twisted: :twisted: στην.... 1/35 να δω τι θα το κάνεις  :lol: :lol:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:13:01 μμ »

Ε ψιτ, στην Βιέννη θα πάμε μαζί στο μέρος, να ξέρεις  :wink:

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:34:00 μμ »
Το BISMARCK της Revell στην 1/350 να κάνει παρέα σε αυτό της Tamiya και της Academy  :wink:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:43:07 μμ »
Auto :mrgreen:
http://pacmodelscatalog.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=PCM&Product_Code=sky_72002&Category_Code=sky
en anamoni, elpizo na proftasa to xristougieniatiko mpleksimo me ta taxidromia :roll:
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:46:52 μμ »
Ρε Γρηγόρη αφού ΣΕ είπα ΠΟΥ να πάς στη Βιέννη....ΔΕΝ μ' ακούς  ::eusa_naughty::
 Αχ χριστουγεννιάτικες μοντελο αγορές  ::love7:: ::love7:: κατιτίς έχω "βάλει στο μάτι" αλλά.............. ok για Χριστούγεννα Α-Model M-50 Pounder 1/72 + A-Models An-22 Cock 1/72........για Πρωτοχρονιά βλέπουμε.......... Nino φίλε μου ΚΑΙ κατι άλλο έχεις παραγγείλει απο τον ʼγιο Βασίλη  :mrgreen: :mrgreen: απο Παρίσι πλευρά  :mrgreen: :mrgreen: Νίκο (Τσίτσος) "κράτα καλά" η Πράγα μας "περιμένει"  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εγώ πάντως παράγγειλα απο τον Αγιο Βασίλη (τον Τσέχο ʼγιο Βασίλη  :mrgreen: :mrgreen: ) το RM-70 1/35 απο panzershop  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ΑΧΧΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:51:27 μμ »
http://pacmodelscatalog.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=PCM&Product_Code=sky_72002&Category_Code=sky
en anamoni, elpizo na proftasa to xristougieniatiko mpleksimo me ta taxidromia :roll:
Κώστα το αγόρασα απο Μιλάνο την προηγούμενη εβδομάδα......πολύ καλό κιτ  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: αλλά εάν το κάνεις "ανοιχτό" θέλει δουλίτσα έως δουλειάαααααααα  :roll: Πάντως είναι μοναδικό  ::icon_thumright::  Αααα υπόψην θέλουν αλλαγή οι "λεπίδες" απο τους έλικες. Εάν βρείς εκείνους απο το C-130J της Italeri τότε είσαι ok  ::icon_thumright::  Επίσης η ίδια εταιρεία ετοιμάζει και εσωτερικό έμαθα  :roll: (μέσα του '08).........
 Νίκο έμαθα για κατάστημα με πολύυυυυ σπάνια κιτ στην Πράγα  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 01:56:56 μμ »
Κώστα το αγόρασα απο Μιλάνο την προηγούμενη εβδομάδα......πολύ καλό κιτ  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: αλλά εάν το κάνεις "ανοιχτό" θέλει δουλίτσα έως δουλειάαααααααα  :roll: Πάντως είναι μοναδικό  ::icon_thumright::  Αααα υπόψην θέλουν αλλαγή οι "λεπίδες" απο τους έλικες. Εάν βρείς εκείνους απο το C-130J της Italeri τότε είσαι ok  ::icon_thumright::  Επίσης η ίδια εταιρεία ετοιμάζει και εσωτερικό έμαθα  :roll: (μέσα του '08).........
 Νίκο έμαθα για κατάστημα με πολύυυυυ σπάνια κιτ στην Πράγα  :twisted:
Krima to poulane kai sto Milano :o :o, makari na to iksera kai apo pou vevaia, yparhei periptosi na pliroso teloneio edo :? :?.
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 02:04:05 μμ »
 ::sorry:: για το  ::spam_emoticon:: , αν το ήξερα φίλε Κώστα θα έπαιρνα ενα και θα στο έστελνα σε συστημένο μέσα σε σακουλάκια  :roll: :roll:
Πάντως παρόλλο που έψαξα βρήκα μόλις ενα, έψαχνα 2 και για εναν φίλο. Σύντομα (Φεβρουάριο) ο bro μου θα πάει Ιταλία πάλι για να μου φέρει το S-100 της Italeri 1/35, οπότε θα τον πώ να ψάξει ξανά. Πάντως τελείως φιλικά τα 134 $ που ζητάν είναι καθαρή κλοπή  :evil:  Το αγόρασα μόλις 41 ευρώ  :evil: :evil: :evil:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 02:07:19 μμ »
@ Raw_Shooter... Το ότι θα βρεθούμε στην Πράγα το θεωρώ σίγουρο τώρα σε μοντελομάγαζο θα πάμε??? σε μουσείο θα πάμε??? θα σε γελάσω!!!! :mrgreen: ::glossa::

Γρηγόρη το ίδιο ισχύει και για σένα αλλά στη Βιέννη!!!! :wink:

Modelclub Christmas All Around Europe!!!!!!! 8)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 02:08:27 μμ »
Λοιπόν εγώ θα αγοράσω... χρόνο! Μοντέλο κανένα γιατί έχω τιγκάρει ένα δωμάτιο, αλλά μάλλον θα κανονίσω καμμία άδεια και θα μοντελάρω μέχρι αναισθησίας! Θα τελειώσω 2-3 που έχω στη μέση και κάνω κάτι όνειρα για DH-2 (1/48!!!) και μία σειρά Bomber Command (Stirling, Lancaster Dumbusters, Lancaster Grand Slam, Halifax, Wellington, Mosquito, Wellsley). ΟΛΑ Airfix και Matchbox, οπότε έχω πάρει ήδη 23m στόκο!

Και όποιος μου χαλάσει το όνειρο... θα τον βάλω να πιει το Maskol της Humbrol :evil:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 02:10:19 μμ »
Λοιπόν εγώ θα αγοράσω... χρόνο! Μοντέλο κανένα γιατί έχω τιγκάρει ένα δωμάτιο, αλλά μάλλον θα κανονίσω καμμία άδεια και θα μοντελάρω μέχρι αναισθησίας! Θα τελειώσω 2-3 που έχω στη μέση και κάνω κάτι όνειρα για DH-2 (1/48!!!) και μία σειρά Bomber Command (Stirling, Lancaster Dumbusters, Lancaster Grand Slam, Halifax, Wellington, Mosquito, Wellsley). ΟΛΑ Airfix και Matchbox, οπότε έχω πάρει ήδη 23m στόκο!

Και όποιος μου χαλάσει το όνειρο... θα τον βάλω να πιει το Maskol της Humbrol :evil:

Σε παρακαλώ βάλε αυτό πρώτο στη λίστα σου!!!!!! PLEASEEEEEEEEEEE!!!!! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 02:11:17 μμ »
Δεν πιστεύω στον Αγιο Βασίλη και φροντιζω για τον εαυτό μου.
Εχει γίνει παραγγελία στα hannants, στο aviationmegastore και εαν οργανώσουμε ομαδική στο moduni θα παρω και μερικά βελτιωτικά απο κει. Περιμενω συνολικά ενα 144άρι α/φος, 2-3 72άρια ένα 43άρι αυτοκινητο και ένα 25άρι.
Απο μοντελα κλείσαμε. Χρόνο για μενα θέλω να μου κανουν δώρο (για να μοντελάρω) και υγεία στους γονείς μου

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 02:12:46 μμ »

Σε παρακαλώ βάλε αυτό πρώτο στη λίστα σου!!!!!! PLEASEEEEEEEEEEE!!!!! ::icon_thumright::
OK!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 30, 2007, 02:23:00 μμ »
...λοιποοοοοον.......εχουμε και λεμε...
απο aviation megastore....
..JU-290/REVELL/...1/72
..AVENGER/ITALERI...1/48
..B-25J/REVEL...OGRAM 1/48

και απο HOBBYEASY....
..BO-105/REVELL...1/48
..SH-3/HASEGAWA...1/48
..DO-335(διθεσιο)/TAMIYA...1/48.....γυρω στα 94 ευρωπουλακια ολα χωρις μεταφορικα....καλα δεν ειναι?
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Tags: