0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... στο Uboat που ετοιμάζω και έτσι να κλείσει το κεφάλαιο υποβρύχια για εμένα..
Παράθεση από: Greg Filos στις Νοεμβρίου 30, 2007, 12:13:09 μμ ... στο Uboat που ετοιμάζω και έτσι να κλείσει το κεφάλαιο υποβρύχια για εμένα.. Κι εγώ έχω στα υπόψη το U-BOOT VIIC σε ... 1/35 μαζί με το αντίστοιχο κομμάτι του dock που θα δένει, για να φτιάξω αντίστοιχο διόραμα με το φετινό Best of show της IPMS και μετά ... "έκλεισα" ως μοντελιστής ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
Προσανατολιζόμουν σε αερογράφο και κομπρεσσερ αλλά υπολόγιζα χωρίς την ξενοδόχο! Αν περισσέψει τίποτα από το δώρο της ξενοδόχου κάτι θα κάνουμε...
Siva έλα απο το μαγαζί για καφέ με την ξενοδόχο μπάς και μπορέσω να κάνω κάτι και της αλλάξω την γνώμη
....Αλλα κανω λαθοs :
Φέτος στης γιορτές δεν θα αγοράσω τίποτα... από Ελλάδα!!!! Γιατί μας περιμένει η CMK στην Πράγα και το Modelbunker στη Βιέννη!!!! Τ' ακούς Γρηγοράκηηηηηη???
... θα σου κάνουμε δώρο ένα άρμα στην 1/72!!!!
Auto http://pacmodelscatalog.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=PCM&Product_Code=sky_72002&Category_Code=skyen anamoni, elpizo na proftasa to xristougieniatiko mpleksimo me ta taxidromia
Παράθεση από: KostasT στις Νοεμβρίου 30, 2007, 01:43:07 μμAuto http://pacmodelscatalog.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=PCM&Product_Code=sky_72002&Category_Code=skyen anamoni, elpizo na proftasa to xristougieniatiko mpleksimo me ta taxidromia Κώστα το αγόρασα απο Μιλάνο την προηγούμενη εβδομάδα......πολύ καλό κιτ αλλά εάν το κάνεις "ανοιχτό" θέλει δουλίτσα έως δουλειάαααααααα Πάντως είναι μοναδικό Αααα υπόψην θέλουν αλλαγή οι "λεπίδες" απο τους έλικες. Εάν βρείς εκείνους απο το C-130J της Italeri τότε είσαι ok Επίσης η ίδια εταιρεία ετοιμάζει και εσωτερικό έμαθα (μέσα του '08)......... Νίκο έμαθα για κατάστημα με πολύυυυυ σπάνια κιτ στην Πράγα
Λοιπόν εγώ θα αγοράσω... χρόνο! Μοντέλο κανένα γιατί έχω τιγκάρει ένα δωμάτιο, αλλά μάλλον θα κανονίσω καμμία άδεια και θα μοντελάρω μέχρι αναισθησίας! Θα τελειώσω 2-3 που έχω στη μέση και κάνω κάτι όνειρα για DH-2 (1/48!!!) και μία σειρά Bomber Command (Stirling, Lancaster Dumbusters, Lancaster Grand Slam, Halifax, Wellington, Mosquito, Wellsley). ΟΛΑ Airfix και Matchbox, οπότε έχω πάρει ήδη 23m στόκο!Και όποιος μου χαλάσει το όνειρο... θα τον βάλω να πιει το Maskol της Humbrol
Παράθεση από: gkontog στις Νοεμβρίου 30, 2007, 02:08:27 μμΛοιπόν εγώ θα αγοράσω... χρόνο! Μοντέλο κανένα γιατί έχω τιγκάρει ένα δωμάτιο, αλλά μάλλον θα κανονίσω καμμία άδεια και θα μοντελάρω μέχρι αναισθησίας! Θα τελειώσω 2-3 που έχω στη μέση και κάνω κάτι όνειρα για DH-2 (1/48!!!) και μία σειρά Bomber Command (Stirling, Lancaster Dumbusters, Lancaster Grand Slam, Halifax, Wellington, Mosquito, Wellsley). ΟΛΑ Airfix και Matchbox, οπότε έχω πάρει ήδη 23m στόκο!Και όποιος μου χαλάσει το όνειρο... θα τον βάλω να πιει το Maskol της Humbrol Σε παρακαλώ βάλε αυτό πρώτο στη λίστα σου!!!!!! PLEASEEEEEEEEEEE!!!!!