Παιδια θα ηθελα να πω και εγω την γνομη μου για το θεμα ( συγνομη Αλεξη για την καταληψη στο χωρο του θεματος σου).
Δεν νομιζω να τειθετε τετοιο ζητημα σνομπαρισματος και αμφισβητησης δηλαδη των Ελληνων μοντελιστων απο ξενους μοντελιστες και αυτο συμβαινει για πολους λογους.
1) Σε διεθνεις διαγονισμους και εκδηλωσεις που γινοντε τα τελευταια 10 με 15 χρονια οι Ελληνες μοντελιστες με τις δουλειες τους αποσπουν διακρισεις και (μεταλια)
καθε χρονο και περισσοτερα, οποτε ποιος να πει και γιατι κατι τετοιο.
2)Οι ξενοι δεν ασχολουντε τοσο πολυ με το θεμα δηλαδη αν ειναι καλυτεροι μοντελιστες οι Τσεχοι, οι Βελγοι, η οι Εγγλεζοι, αυτο ειναι μαλον δικη μας ανησυχεια και μαλον πιο πολυ περιεργεια.
3)Πιο πολυ εχει να κανει με τις ικανοτητες του καθε μοντελιστη ατομικα και οχι της Εθνικοτητας του συλογικα.
4) Οσοι απο εμας μπαινουν σε διαφορα μοντελιστικα φορουμ μπορουν να δουν την ανταποκριση των αλλων μοντελιστων για τις δουλειες των Ελληνων συναδελφων τους σε συναρτηση παντα με το επιπεδο της δουλειας τους και ποτε με την ταυτοτητα τους.
Οσον αφορα για τον περιοδικο τυπο γνοριζω προσοπικα για μια περιπτοση μονο Ελληνα μοντελιστη, αλλα αυτο γινετε μαλον οχι γιατι σνομπαρουν οι ξενοι τους Ελληνες μοντελιστες αλλα μαλον γιατι δεν ενδιαφεροντε οι δικοι μας μοντελιστες να παρουσιασουν εκει τις δουλεις τους και δικαιομα τους για να μην παρεξηγηθουμε κιολας.
Και για του λογου το αληθες παραθετω και μια φωτο απο διεθνη μοντελιστικο διαγωνισμο με τα μοντελα και τις διακρησεις Ελληνων μοντελιστων.
Περισσοτερα μπορουν να μας πουν και δικα μας παιδια που πηγαν εξω και εχουν προσοπικη αποψη για το θεμα.
Αλεξη μου συγνομη και παλι για την αεροπειρατια στο θεμα σου

Telford 2005