Ψηφοφορία

Ðïéü èá èåëáôå íá äåéôå?

Black "3"
Brown "4"

Αποστολέας Θέμα: Το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!  (Αναγνώστηκε 47718 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisd

• Δημητρης Πετρου
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Δραμα
Απ: Το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!
« Απάντηση #425 στις: Απριλίου 14, 2008, 11:03:28 πμ »
ΩΠΑ!

Επειδη δεν παρακολουθω τα αεροπλανικα (καθοτι επρετας  :wink:) τωρα το πηρα χαμπαρι  :shock:

Ειλικρινα δεν εχω λογια.Ειναι πανεμορφο και χαρα στα χερια σου φιλε Αλεξη.

Μαλλον πρπει να το γυρισω στο ποτο   ::Alcooli5::

::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #426 στις: Απριλίου 14, 2008, 11:14:30 πμ »
Κύριε Αλέξη, άσε τις ευχαριστίες και πιάσε το επόμενο μοντέλο. ʼντε γιατί μας καλόμαθες τόσο καιρό και αρχίζουμε να ανυπομονούμε.  :wink:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #427 στις: Απριλίου 14, 2008, 11:38:36 πμ »
ΩΠΑ!

Επειδη δεν παρακολουθω τα αεροπλανικα (καθοτι επρετας  :wink:) τωρα το πηρα χαμπαρι  :shock:

Ειλικρινα δεν εχω λογια.Ειναι πανεμορφο και χαρα στα χερια σου φιλε Αλεξη.

Μαλλον πρπει να το γυρισω στο ποτο   ::Alcooli5::

::icon_thumright::

Ποτο και μοντελισμός ειναι ....θανατηφορο!!!!
Ευχαριστω Δημητρη!!!  ::salut:: ::salut::

Κύριε Αλέξη, άσε τις ευχαριστίες και πιάσε το επόμενο μοντέλο. ʼντε γιατί μας καλόμαθες τόσο καιρό και αρχίζουμε να ανυπομονούμε.  :wink:

Μπααααα.....που χρονος!!!!  :roll: Οποτε κυρ Στελιο, μονο ευχαριστιες μου μεινανε!!!!  :lol: :lol:
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #428 στις: Απριλίου 14, 2008, 11:42:03 πμ »
Δηλαδή, ότι είδαμε είδαμε ?  Πάει τέλος ?  :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #429 στις: Απριλίου 14, 2008, 12:41:58 μμ »
Δεν ξέρω εάν το έχεις ήδη στείλει σε κάποιο μοντελιστικό στέκι του εξωτερικού, αλλά:
Στείλτο άμεσα!!!!
Η δουλειά σου είναι φοβερή!!!
ʼσε λοιπόν να ζηλέψει η μισή υδρόγειος με την δουλειά σου....  :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #430 στις: Απριλίου 14, 2008, 01:16:04 μμ »
Δηλαδή, ότι είδαμε είδαμε ?  Πάει τέλος ?  :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ειλικρινα δεν ξερω.... :cry: :cry: :cry:

Δεν ξέρω εάν το έχεις ήδη στείλει σε κάποιο μοντελιστικό στέκι του εξωτερικού, αλλά:
Στείλτο άμεσα!!!!
Η δουλειά σου είναι φοβερή!!!
ʼσε λοιπόν να ζηλέψει η μισή υδρόγειος με την δουλειά σου....  :mrgreen: :mrgreen:

Δεν εχω τετοια φιλοδοξια.... :roll: :? Σαν απαντηση ομως μπορει να δωθει σε οποιον αμφισβητησει τον Ελληνικο μοντελισμό!

Ευχαριστω, ειλικρινα φιλε μου!!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #431 στις: Απριλίου 14, 2008, 01:20:08 μμ »

Δεν εχω τετοια φιλοδοξια.... :roll: :? Σαν απαντηση ομως μπορει να δωθει σε οποιον αμφισβητησει τον Ελληνικο μοντελισμό!

αληθεια εχει γινει ποτε κατι τετοιο? εννοω να εχει αμφισβητησει καποιος η καποιοι τον Ελληνικο μοντελισμο? κι εαν ναι ποιοι το εκαναν και ποτε?

sorry για το off topic συναδελφοι ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #432 στις: Απριλίου 14, 2008, 10:49:13 μμ »

αληθεια εχει γινει ποτε κατι τετοιο? εννοω να εχει αμφισβητησει καποιος η καποιοι τον Ελληνικο μοντελισμο? κι εαν ναι ποιοι το εκαναν και ποτε?

ουδεις γνωριζει ? Αλεξη ? μιας και το ανεφερες ?

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #433 στις: Απριλίου 14, 2008, 11:22:58 μμ »
 ::eusa_clap:: Αλέξη, ένα μεγάλο μπράβο και από εμενα - πάντα πηγες έμπνευσης οι δουλειές σου! ::icon_thumright::
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #434 στις: Απριλίου 16, 2008, 08:49:16 πμ »
::eusa_clap:: Αλέξη, ένα μεγάλο μπράβο και από εμενα - πάντα πηγες έμπνευσης οι δουλειές σου! ::icon_thumright::

Ευχαριστω Γιαννη. Ειλικρινα το εκτιμω.

Οοοπς, Λαμπρο μάλλον η δεν το διατυπωσα σωστά και συγνωμη για την παρανόηση, ή δεν καταλαβες. Τεσπα

Θα το επαναδιατυπωσω τουλάχιστον ετσι οπως το εννοουσα εγω.

"Σαν απάντηση ομως μπορει να δωθει κι απο μενα (και οχι μονο) σε οποιον τολμησει να αμφισβητισει ποτέ τον Ελληνικό μοντελισμό"

Λογω κεκτημενης ταχυτητας ισως να πηρε άλλο νοημα απο αυτό που ηθελα να δωσω.

Προς το παρόν ΔΕΝ γνωρίζω ΕΠΩΝΥΜΟ παραδειγμα. Αλλά πιάστηκα απο το γεγονός της απουσίας αρθρων σε Ξένες μοντελισιτκές εκδοσεις. Ενω στις Ελληνικές φιλοξενουνται Ξενες.

Δεν ξερω αν σε καλυψα συναδελφε. Παντως δεν ειναι ασχημο θεμα. Μπορει να εχουν καταγραφει περιπτωσεις σνομπαρισματος και να μην τις ξερουμε.

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #435 στις: Απριλίου 16, 2008, 09:02:00 πμ »

Ευχαριστω Γιαννη. Ειλικρινα το εκτιμω.

Οοοπς, Λαμπρο μάλλον η δεν το διατυπωσα σωστά και συγνωμη για την παρανόηση, ή δεν καταλαβες. Τεσπα

Θα το επαναδιατυπωσω τουλάχιστον ετσι οπως το εννοουσα εγω.

"Σαν απάντηση ομως μπορει να δωθει κι απο μενα (και οχι μονο) σε οποιον τολμησει να αμφισβητισει ποτέ τον Ελληνικό μοντελισμό"

Λογω κεκτημενης ταχυτητας ισως να πηρε άλλο νοημα απο αυτό που ηθελα να δωσω.

Προς το παρόν ΔΕΝ γνωρίζω ΕΠΩΝΥΜΟ παραδειγμα. Αλλά πιάστηκα απο το γεγονός της απουσίας αρθρων σε Ξένες μοντελισιτκές εκδοσεις. Ενω στις Ελληνικές φιλοξενουνται Ξενες.

Δεν ξερω αν σε καλυψα συναδελφε. Παντως δεν ειναι ασχημο θεμα. Μπορει να εχουν καταγραφει περιπτωσεις σνομπαρισματος και να μην τις ξερουμε.

Πάντως προσωπικά όταν έγινα μέλος στο FIGHTERS , μου έκαναν την καλύτερη υποδοχή και σας πληροφορώ οτι μας έχουν ΚΑΙ σε μεγάλη εκτίμηση σαν Ελληνες Μοντελιστές.  ::icon_thumright::

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #436 στις: Απριλίου 16, 2008, 11:56:35 μμ »
Παιδια θα ηθελα να πω και εγω την γνομη μου για το θεμα ( συγνομη Αλεξη για την καταληψη στο χωρο του θεματος σου).
Δεν νομιζω να τειθετε τετοιο ζητημα σνομπαρισματος και αμφισβητησης δηλαδη των Ελληνων μοντελιστων απο ξενους μοντελιστες και αυτο συμβαινει για πολους λογους.
1) Σε διεθνεις διαγονισμους και εκδηλωσεις που γινοντε τα τελευταια 10 με 15 χρονια οι Ελληνες μοντελιστες με τις δουλειες τους αποσπουν διακρισεις και (μεταλια)
καθε χρονο και περισσοτερα, οποτε ποιος  να πει και γιατι κατι τετοιο.
2)Οι ξενοι δεν ασχολουντε τοσο πολυ με το θεμα δηλαδη αν ειναι καλυτεροι μοντελιστες οι Τσεχοι, οι Βελγοι, η οι Εγγλεζοι, αυτο ειναι μαλον δικη μας ανησυχεια και μαλον πιο πολυ περιεργεια.
3)Πιο πολυ εχει να κανει με τις ικανοτητες του καθε μοντελιστη ατομικα και οχι της Εθνικοτητας του συλογικα.
4) Οσοι απο εμας μπαινουν σε διαφορα μοντελιστικα φορουμ μπορουν να δουν την ανταποκριση των αλλων μοντελιστων για τις δουλειες των Ελληνων συναδελφων τους σε συναρτηση παντα με το επιπεδο της δουλειας τους και ποτε με την ταυτοτητα τους.
Οσον αφορα για τον περιοδικο τυπο γνοριζω προσοπικα για μια περιπτοση μονο Ελληνα μοντελιστη, αλλα αυτο γινετε μαλον οχι γιατι σνομπαρουν οι ξενοι τους Ελληνες μοντελιστες αλλα μαλον γιατι δεν ενδιαφεροντε οι δικοι μας μοντελιστες να παρουσιασουν εκει τις δουλεις τους και δικαιομα τους για να μην παρεξηγηθουμε κιολας.

Και για του λογου το αληθες παραθετω και μια φωτο απο διεθνη μοντελιστικο διαγωνισμο με τα μοντελα και τις διακρησεις Ελληνων μοντελιστων.
Περισσοτερα μπορουν να μας πουν και δικα μας παιδια που πηγαν εξω και εχουν προσοπικη αποψη για το θεμα.

Αλεξη μου συγνομη και παλι για την αεροπειρατια στο θεμα σου ::salut:: ::salut::

Telford 2005

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #437 στις: Μαΐου 24, 2008, 11:54:03 μμ »
Φίλε Αλέξη, ότι και να πεί κανείς για το μοντέλο αυτό είναι λίγο  ::award_1::.

Η προσπάθεια, το μεράκι και η αφοσίωση σου, βρίσκουν ανταμοιβή στα σχόλια των συναδέλφων,
στα οποία δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω  από την απόλυτη συμφωνία μου ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ένα μεγάλο μπράβο και θα χαρούμε απεριόριστα να το δούμε (και εσένα φυσικά) στην επόμενη έκθεση!!

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #438 στις: Μαΐου 29, 2008, 08:39:23 πμ »

Βρε Αλέξη! Γιατί παιδευόσουν? Αφού σε κλίμακα 1/1 υπάρχουν έτοιμα, εσύ γιατί κάθισες να το φτιάξεις?

Τί? Δεν είναι 1/1? Μπα, αποκλείεται!

Tags: