Ψηφοφορία

Ðïéü èá èåëáôå íá äåéôå?

Black "3"
Brown "4"

Αποστολέας Θέμα: Το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!  (Αναγνώστηκε 47753 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας, "και οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ"
« Απάντηση #350 στις: Φεβρουαρίου 11, 2008, 06:41:02 μμ »
Advanced Modelling Class!

Κε καθηγητά αναμένουμε τη συνέχεια!

Εγω να δεις αρχοντα μου, πως θελω να τελειωνω....Παρατραβηξε!

Κρίμα που δεν σπούδασες αεροναυπηγική... Η μήπως σπουδασες και μας δουλεύεις ψιλό γαζί.... :roll:

Τζάμπα τα αγοράζεις βρε τα μοντέλα, τι κρατάς? Το 10% απο το αρχικό κίτ?

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η αληθεια ειναι, οτι οταν περασα στο ΤΕΙ στην Πατρα, μηχανολογια, ηθελα να φυγω Αγγλια για αεροναυπηγικη, αλλα τα οικονομικα της οικογενειας δεν το σηκωνανε...οποτε βολευομαι "ημιτασιον"!!!

ΤΝΧ Greg!!!

Top banana ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

top banana?????? Kε σκε σε???? Λε κατασταστιον τρε απελπιστικ????

Με κουλανες Κωστή....!!!

Αχ ρε Αλέξη με τι κουράγιο να πιάσουμε τα δικάμας!!!! :shock: :shock: :shock:
Συνέχισε όμως ακάθεκτος, είσαι άπαιχτος. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::moshi44x42:: ::moshi44x42:: ::moshi44x42::

Με το ιδιο κουραγιο που ειχες παντα!!!!

...με δουλευεις, αλλα προς χαρην σχολιασμου, το παραβλεπω!!!!

ΤΝΧ!!!

...Τζάμπα τα αγοράζεις βρε τα μοντέλα, τι κρατάς? Το 10% απο το αρχικό κίτ?

Για να δει το σχήμα τα παίρνει τα κιτ!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Περιμένω την συνέχεια!!!

κοντευει!!!!

ΤΝΧ Αλεξ!!!

ʼντε παράτα μας ρε Αλέξη. :? :? :? Θα μας στείλεις όλους για πλέξιμο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το ωραιο ειναι, οτι εγω πλεκω, εσυ πλεκεις, ολοι πλεκουμε, και στο τελος ποιος θα μεινει να μοντελαρει????? Η μοδίστρα????

Κοντηβεη,χωρις παρεξηγηση παντα,αλλα

Α'Ι' ΣΤΟΝ  ΚΟΡΑΚΑ ΠΙΑ  :!:  :!:  :!: 

Ποιος κορακας ρε τσεπετο????? Πεταξε ο κακομοιρης και το πρωταθλημα μαζι!!!!

Υ.Γ. Στο τελος απο το βρισιμο, θα φαω ban κατα λαθος!!!! και το Boss δεν σηκωνει πολλα πολλα!!! Ασε που μια ψυχη εδω μεσα με περιμενει στη γωνια, να μη λεμε ονοματα.... :mrgreen:
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #351 στις: Φεβρουαρίου 11, 2008, 07:00:09 μμ »
Πως το καταφερες αυτο βρε Αλεξη,να μας κρατας ενθουσιασμενους τοσο καιρο,φτιαχνοντας τετοια ψιλολογια -με εξαιρεση το μοτερ-χωρις να μας "σερβιρεις" ακομα το κυριως πιατο,ειναι θεμα μελετης απο κοινωνιολογο.
Δηλαδη ετσι και δεσεις το κιτ και αρχισεις βαψιματα-φθορες που "ζωντανευουν" το συνολακι που ετοιμαζεις,θα γινει το ελα να δεις !!!
Αψογος οπως παντα,δεν εχω λογια...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #352 στις: Φεβρουαρίου 11, 2008, 07:22:11 μμ »
Πως το καταφερες αυτο βρε Αλεξη,να μας κρατας ενθουσιασμενους τοσο καιρο,φτιαχνοντας τετοια ψιλολογια -με εξαιρεση το μοτερ-χωρις να μας "σερβιρεις" ακομα το κυριως πιατο,ειναι θεμα μελετης απο κοινωνιολογο.
Δηλαδη ετσι και δεσεις το κιτ και αρχισεις βαψιματα-φθορες που "ζωντανευουν" το συνολακι που ετοιμαζεις,θα γινει το ελα να δεις !!!
Αψογος οπως παντα,δεν εχω λογια...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μιχάλη, εσυ ειδικά, γνωριζεις ΟΛΟ το παρασκηνιο με το φαντασμα της Λουφτβαφε. Ξερεις τι εχω τραβηξει, και συ πακετο με μενα, αλλα και ποσα άλυτα υπαρχουν ακομα...

Μακαρι να πετυχει το πειραμα διοτι μεχρι στιγμης μοντελαρω σαν ρωσικη ρουλετα!!

ΤΝΧ Δασκαλε μου!!!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #353 στις: Φεβρουαρίου 11, 2008, 08:53:39 μμ »
Τσ..τσ...Απαράδεκτος....θα μπορούσες τουλάχιστον να πριτσινώσεις ένα-ένα τα πάνελς με πριτσίνια
1/24... :shock:..... :shock:.....απαράδεκτος..............................Βρε δεν μας παρατάς....μας έχεις καραφλιάσει
με τα ωραία σου  ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Βρε Αλέξη αν είχα το 1/100 του κουράγιου σου.....θα έφτιαχνα ίσαμε και...ένα...μοντέλο το χρόνο   :oops:

Τελείωνε με τις λαμαρίνες και πιάσε τον αερογράφο  ::icon_thumright:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #354 στις: Φεβρουαρίου 11, 2008, 09:02:04 μμ »
τι λαδι βαζεις στον κινητηρα αλεξη??? :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::salut:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::eusa_clap::μεγιστε!!!!!!!!!!

Αγνο Μυτιληνιο παρθενο ελαιολαδο (βιολογικης καλλιεργειας) επιδοτουμενο....

Αντε τελειωνε με το κονσερβοκουτι το Α10 και πιασε ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! Και ξερεις εεεεε???? Γερμανικο!!!! (ξερεις εσυ....! :wink:)

Τσ..τσ...Απαράδεκτος....θα μπορούσες τουλάχιστον να πριτσινώσεις ένα-ένα τα πάνελς με πριτσίνια
1/24... :shock:..... :shock:.....απαράδεκτος..............................Βρε δεν μας παρατάς....μας έχεις καραφλιάσει
με τα ωραία σου  ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Βρε Αλέξη αν είχα το 1/100 του κουράγιου σου.....θα έφτιαχνα ίσαμε και...ένα...μοντέλο το χρόνο   :oops:

Τελείωνε με τις λαμαρίνες και πιάσε τον αερογράφο  ::icon_thumright:: ::salut::

Τι να τελειωσω μωρε Ευγενιε....αν δωσω τωρα λιστα με τις εκρεμοτητες θα πηδηξετε σαν τον Ζαχοπουλο!!! Ουτε θελω να τις σκεφτομαι...ακομα στο 50% ειμαι!!! Αργει ακομα ο αεροπινελος!!!

ΤΝΧ ρε Χορηγε μου!!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #355 στις: Φεβρουαρίου 11, 2008, 09:21:01 μμ »

ΤΝΧ ρε Χορηγε μου!!!!  ::salut::

Κρύβε λόγιααααααααααααα..........μέρες που είναι.... :wink:

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #356 στις: Φεβρουαρίου 11, 2008, 09:28:32 μμ »
Η υπομονή είναι αρετή φίλε Αλέξη. ::icon_rr::
Και εσύ φαίνεται ότι διαθέτεις και υπομονή και επιδεξιότητα, όπως έχω προαναφερθεί. Οι τεχνικές σου με το μέταλλο είναι απίστευτες και πολύ ρεαλιστικές. :shock: 8)
Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της πολύ ενδιαφέρον κατασκευής σου ::icon_thumright::.
Να΄σε καλά ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Duke

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #357 στις: Φεβρουαρίου 12, 2008, 12:32:10 μμ »
Εύγε!!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #358 στις: Φεβρουαρίου 12, 2008, 08:24:44 μμ »
Εε... ψιτ... τρελέ... το χεις χάσει το ξέρεις??  :shock: :shock: :shock:  Και μαζί σου το χάνουμε και εμείς!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υ.Σ. Οι "μαύροι" μας ισοφάρισαν! Ψηφίστε λέμεεεεε:

Brown 4

Αποσυνδεδεμένος Nick the G

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
« Απάντηση #359 στις: Φεβρουαρίου 12, 2008, 11:02:24 μμ »
Ε, ΑΜΑΝ πια .......  :!:  :!:  :!:  :!:
Δεν παλεύεσαι με τπτ   ::bat::....
Η λύση είναι μόνο μια .... ::alarm:: ::alarm::

Σε λίγο θα μαζευτούμε όλοι εκεί  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Γειά σου ρε Αλέξη, έχουμε μείνει ... μαμάκες ... 

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #360 στις: Φεβρουαρίου 13, 2008, 10:16:09 πμ »
Η υπομονή είναι αρετή φίλε Αλέξη. ::icon_rr::
Και εσύ φαίνεται ότι διαθέτεις και υπομονή και επιδεξιότητα, όπως έχω προαναφερθεί. Οι τεχνικές σου με το μέταλλο είναι απίστευτες και πολύ ρεαλιστικές. :shock: 8)
Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της πολύ ενδιαφέρον κατασκευής σου ::icon_thumright::.
Να΄σε καλά ::salut::

Eλα ντε που εξαντληθηκε!!!!!!! Παρα τραβηξε το Project απο θεμα χρονου. Βαρεθηκα!

ΤΝΧ Γιαννη!!! ::salut::

Εύγε!!

ΤΝΧ duke!!  ::salut:: Καλως σε βρηκα στο τοπικ μου με τους παλαβους!!!!

Ε, ΑΜΑΝ πια .......  :!:  :!:  :!:  :!:
Δεν παλεύεσαι με τπτ   ::bat::....
Η λύση είναι μόνο μια .... ::alarm:: ::alarm::

(Image removed from quote.)

Σε λίγο θα μαζευτούμε όλοι εκεί  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Γειά σου ρε Αλέξη, έχουμε μείνει ... μαμάκες ... 

Ενω εσυ εεεεε???? Νομιζεις οτι εισαι απ'εξω κουνιστός λυγιστός και μας χαιρετας????? Παρε τα χαπια και γρηγορα στο Θάλαμο....Εχει βιντεο σημερα!!!! Το "star of Africa"!!!  ::tv::

::director::Περικληηηηηηηηηηηή....δεν σου ειπα να τον προσεχεις???? Πάλι εξω ηταν και πειραζε τους περαστικους... :mrgreen: ::kryoo::

ΤΝΧ Νικόλα!!!  ::salut::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μόνο αυτό :!: Τι να πώ άλλωστε :?: :?: ::dontknow::

Τιποτα!!!! Οποιος μιλαει εδω μεσα....καταληγει αργα η γρηγορα στο εν λογω Ιδρυμα!!!!

ΤΝΧ Χρηστος!!!!  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας, "στο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ!"
« Απάντηση #361 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 09:53:43 πμ »
Συνέχεια σημερα με την βελτιωση του radiator στα πτερυγια ψυξης και ανακατασκευης καλυπτρας.

Η βελτιωση αφορά την περιπτωση που θα φορεθουν ανοιχτα τα πτερυγια ψυξης. Αν μπει η δευτερη επιλογη με κλειστα, (στεκει εν στασει), δεν ειναι αναγκαια καποια επιπλεον βελτιωση.

Οταν ειναι ανοιχτα τα πτερυγια, διακρινεται ενα κουρμπαριστό δαχτυλιδι πισω απο το ογκωδες ψυγειο, όπου εφαρμοζουν τα κλειστρα και στυλιδια κινησης των πτερυγιων.

Μια μεθοδος κατασκευης (εξυπνη κι ευκολη) ειναι του Νικολα. Η μονη διαφορά ειναι οτι δημιουργει κωνικο δακτυλιο, κι οχι κουρμπαριστό. Κανενα νοημα ομως αφου ελαχιστα διακρινεται η διαφορά οταν κλεισουμε, οποτε αναλογα διαλεγετε και κατασκευαζετε.

Στην δικη μου περιπτωση, χρησιμοποισα ενα σφιγχτηρα απο βακελιτη ενός πορτατιφ, ο οποιος με καταλληλη διαμορφωση μου εδωσε το σχημα που ηθελα.

Εβαλα τις πατουρες που ηθελα και εκανα τις οπες οπου περνανε τα στυλιδια κινησης.

Ταυτοχρονα αφαιρεσα τα πτερυγια που εδινε η Τρομπετα και επανω στον δακτυλιο εβαλα νεα πτερυγια απο αλουμινοφυλλο. Διαμορφωθηκαν, μπηκαν οι βασεις και ...έτοιμο!!!!

Κατόπιν, προχωρησα στην ανακατασκευη ολης της καλυπτρας. Σαφως και δεν υπάρχει λογος να πειράξει κανεις την καλυπτρα του κιτ, επ ουδενι. αφου δεν εχει κανενα προβλημα και ειναι μια χαρά.

Στην περιπτωση του Θοδωρα, ειχα τα εξης προβληματα.....

Μετά το κλεισιμο της ατρακτου, ο φιλος μου πηρε καποια ....κιλά παραπάνω! Με αποτελεσμα τα κομματια της καλυπτρας του κιτ να εχουν 3 χιλιοστα κενο απο την εφαπτομενη και ειχα σκαλοπατι!!!!

Ο δευτερος λογος ηταν οτι λογω των μεταλλικων καλυμματων του κινητηρα, οπτικά έπρεπε να ...κλεψω το ματι και λιγο προς τα πισω ωστε να μην ξεχωριζουν σαν μυγα μεσα στο γαλα οι διαφορετικές επιφανειες.... Οποτε μια τσαλακωμενη φυσικα επιφανεια καλυπτρας θα "εδενε απολυτα" το γενικο συνολο μεταξυ μια αλφαδιασμενης πλαστικης επιφανειας με την μεταλλικα φυσική οψη της προσωψης.

Ετσι εχοντας οδηγο την καλυπτρα του κιτ, φτιαξαμε το συνολο και οταν ερθει η ωρα της βαφης θα δεθει στο γυαλι της.

Επιπλεον εφτιαξα με πολυ ψιλο ατσαλόσυρμα, τη παγοπαγιδα του αλεξινεμιου, αφου την εχω δει σε αρκετα του ανατολικου μετωπου. Πολλες φορές παρεμεινε χωρις να αφαιρεθει, στην μετακομιση καποιων αεροσκαφων προς τα εσωτερικά της επιστροφης.

Αυτά για σημερα κι ευχαριστω παντα για τον χρονο σας ::salut::

Στο επομενο επεισόδιο....δεν θα δειτε ΤΙΠΟΤΑ.

Επισημα με αυτό το ποστ, ολοκληρωθηκε το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ κομματι της ιστοριας και αποσυρεται για συναρμολογηση των στοιχειων, συμπληρωματα, και τελικά φινιρισματα ωστε να παει με τσαμπουκα στο βαφειο.

Εδω θελω να συμπληρωσω τα εξης. Επι 3 μηνες στα παρασκηνια, οδηγηθηκα σε ενα αγωνα δρομου, ωστε να τεκμηριωσω μεχρι την παραμικρη βιδα, αλλα και πολυ περισσοτερο το καμουφλαζ του συγκεκριμενου. Με την προυποθεση οτι εχουμε το Wr.N. : 601090, θα χρησιμοποιουθουν οι οδηγιες του 5ου Group βαφης της Fieseler για την σειρά 600981 - 601110. (μια μικρη αραδα σε ενα ογκωδες αρχειο πληροφοριων). Δηλαδη ψιλος στ' άχυρα για να καταλαβετε!!!

Αυτα και σας ευχαριστω για την συντροφια σας! (νεωτερα σε μερικές εβδομαδες παλι)!  ::icon_thumright::

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Ο Θόδωρας, "στο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ"
« Απάντηση #362 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:04:29 πμ »
Επιτελους κυριε Κοντηβεη,μας εχετε τελειωσει,δεν μας λυπαστε ?
Πανω στη ωρα ηρθε το ποσταρισμα σου,ζεστο τσαι και χαζολογημα των κατασκευων σου με το χιονι εξω 10 ποντους,ο τελειος χειμωνας...
Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανεις με τις καμπυλες της καλυπτρας,οταν ερθει η ωρα των κρυσταλλων...
Χαιρετω και περιμενω με αγωνια το -100% ψαγμενο ιστορικα- βαψιμο που θα απογειωσει τον πηχη μακρια απο το οπτικο μας πεδιο !!!

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #363 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:05:47 πμ »
Kάτσε βρε φίλε... Τι μερικές εβδομάδες δηλαδή? Και εμείς τι θα βλέπουμε την Δευτέρα το πρώι?

ʼλεξ, έχεις γράψει μονετλιστική ιστορία στο σκρατς..

Κάποιους μήνες πρίν είχες σηκώσει ένα ποστ σχετικά με την διαφορά σκρατς και after market.. Τότε πολλά φρύδια σηκώθηκαν σχετικά με την εμμονή σου στο θέμα σκράτς..

Σήμερα και μετά απο 2 μοντέλα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο παλαβός είσαι...

Το θέμα είναι οτι έχεις ήδη έναν Γιάπωνα και εναν Γερμανό πρό των πυλών, νομίζω οτι σου λείπει ένας Αμερικάνος και ένα Βρεττανός για μια αξιοζήλευτη συλλογή Β΄ΠΠ ...

Τα σέβη μου μεσιέ  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #364 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:08:16 πμ »
Τι πιο ομορφο ξεκινημα για μια ηλιολουστη μερα ::hlioskaytos:: στο γραφειο στα ναυπηγια...  ::pc024::
Αλεξη παλι πηρες τα κλειδια απο τον φυλακα?..........θα τον απολυσω τον φουστη!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα κανει και μετα μας βγαζεις τα ματια  :shock: :shock: :shock:

Οπως παντα ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!
Περιμενω να δω και εγω την καλυπτρα οπως τονισε ο Μιχαλης!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #365 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:16:30 πμ »
ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ :shock: ::brancard::
Τι λες βρε! Θεραπεία απεξάρτησης θα μας βάλεις να κάνουμε; Αφού αυτά που μας ποτίζεις κάθε Δευτέρα δεν κόβονται εύκολα, γιατί μας παιδεύεις;

Κάποιους μήνες πρίν είχες σηκώσει ένα ποστ σχετικά με την διαφορά σκρατς και after market.. Τότε πολλά φρύδια σηκώθηκαν σχετικά με την εμμονή σου στο θέμα σκράτς..
Γιατό να μην έχει εμμονή, με τέτοιες δυνατότητες ανοίγει εταιρεία after market για πλάκα...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #366 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:36:40 πμ »
Nα ποιός πήρε τους μεντεσέδες από την πόρτα του ασύλου :mrgreen:

Τέλεια δουλειά φίλε συγχαρητήρια ::eusa_clap::

Εγω σας το ειπα....μην αφηνετε ανοιχτους τους σκουπιδοντενεκεδες.... :mrgreen:

ΤΝΧ Αιακε, Μαγε!!!!!

Επιτελους κυριε Κοντηβεη,μας εχετε τελειωσει,δεν μας λυπαστε ?
Πανω στη ωρα ηρθε το ποσταρισμα σου,ζεστο τσαι και χαζολογημα των κατασκευων σου με το χιονι εξω 10 ποντους,ο τελειος χειμωνας...
Ειμαι περιεργος να δω τι θα κανεις με τις καμπυλες της καλυπτρας,οταν ερθει η ωρα των κρυσταλλων...
Χαιρετω και περιμενω με αγωνια το -100% ψαγμενο ιστορικα- βαψιμο που θα απογειωσει τον πηχη μακρια απο το οπτικο μας πεδιο !!!

Τους κατεβασαμε τα σωβρακα Μιχαλη....Οχι θα τους αφηναμε τους νιονιους!!!!  :mrgreen: Κιχ δεν μπορουν να πουν για τα στοιχεια τωρα!!!

ΤΝΧ κε Διοικητα μου!!!!

Kάτσε βρε φίλε... Τι μερικές εβδομάδες δηλαδή? Και εμείς τι θα βλέπουμε την Δευτέρα το πρώι?

ʼλεξ, έχεις γράψει μονετλιστική ιστορία στο σκρατς..

Σήμερα και μετά απο 2 μοντέλα μπορούμε να καταλάβουμε πόσο παλαβός είσαι...

Το θέμα είναι οτι έχεις ήδη έναν Γιάπωνα και εναν Γερμανό πρό των πυλών, νομίζω οτι σου λείπει ένας Αμερικάνος και ένα Βρεττανός για μια αξιοζήλευτη συλλογή Β΄ΠΠ ...

Τα σέβη μου μεσιέ  :wink:

Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχουν ρουσβελτ & Τσωρτσιλ στη βιτρινα, αλλα και στα ...επερχομενα!!!!

ΤΝΧ ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!!

Τι πιο ομορφο ξεκινημα για μια ηλιολουστη μερα ::hlioskaytos:: στο γραφειο στα ναυπηγια...  ::pc024::
Αλεξη παλι πηρες τα κλειδια απο τον φυλακα?..........θα τον απολυσω τον φουστη!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα κανει και μετα μας βγαζεις τα ματια  :shock: :shock: :shock:

Οπως παντα ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!!
Περιμενω να δω και εγω την καλυπτρα οπως τονισε ο Μιχαλης!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σε λιγο θα μπω στο δωματιο σου να χαζεψω πάλι....περιμενε ερχεται.....

ΤΝΧ κυριε αντιπροεδρε!!!

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ :shock: ::brancard::
Τι λες βρε! Θεραπεία απεξάρτησης θα μας βάλεις να κάνουμε; Αφού αυτά που μας ποτίζεις κάθε Δευτέρα δεν κόβονται εύκολα, γιατί μας παιδεύεις;

Γιατό να μην έχει εμμονή, με τέτοιες δυνατότητες ανοίγει εταιρεία after market για πλάκα...

Πάλι λάθος τιμονι στριψατε ρε παιδια.... Δεν το ξανασυζητω το εν λογω θεμα. Τεσπα, ο καθενας μας με τα βιτσια του και τις ιδιαιτεροτητες μας. Ολοι στο ιδιο σκαλι ειμαστε!!! Σημερα εμου αυριο ετερου και μηδεποτε τινος!!! Αυτα που κανεις εσυ πχ Γιωργη, δεν εχω τα κοτσια να τα κανω. Ειλικρινα.

ΤΝΧ ΑΡΧΟΝΤΑ μου!!!

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #367 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:53:00 πμ »
Να μην επαναλάβω κι εγώ τα ίδια με τους άλλους, αλλά κι αυτά που σου λέω κάθε φορά που μας πετάς μάτια έξω με τα τρελά που φτιάχνεις (μας έστειλες πάλι Δευτεριάτικα), άλλωστε τα "ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται".  :wink:

Το μόνο που θα ζητήσω είναι, αυτές τις "ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ" να μας λες μια καλημέρα κάθε Δευτέρα, να ξέρουμε ότι δεν μας ξεχνάς.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #368 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 11:34:41 πμ »
Αλέξη είσαι ΑΣΤΕΡΙ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η δουλειά σου είναι απλώς ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ  ::icon_thumright:: ::salut::
Εκπαίδευση στην χρήση χαλκού-πορτατίφ-μπεμπελάκ και λοιπά παρεμφερή υλικά πότε αρχίζουμε; ::sprechende_007::
Δευτεριάτικα μας έχεις για χαρούλες (τι φτιάχνει ο άνθρωπος)  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: & για κλάματα (μήπως πρέπει να αρχίσω το τάβλι;) ::eusa_naughty:: ::eusa_whistle::

Υ.Γ. Είχα πεί ότι μόνο η καλύπτρα θα μείνει, αλλά........... ::cry2:: ::cry2:: ::agree:: ::devil023::

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
« Απάντηση #369 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 12:29:53 μμ »
Αλεξη,σιγουρα δεν εχεις συγγενεια με τον συγχωρεμενο τον Kurt?
μηπως παιζει το ονομα σου στα τελευταια σκανδαλα με Siemens αλλα και με αλλες γερμανικες οπως Junkers,Bosch για παρανομη κατοχη σχεδιων ή χρηματοδοτηση για αναθεση κατασκευης επιμερους τμηματων του αφους?
και ετσι να ειναι,δεν ανησυχω,ο μακης θα σε ξεσκεπασει...
προτεινω την επομενη κατασκευη να την παρουσιασεις σε ωριαια dvd μιας και η κατασκευη ειναι σεμιναριακη.
keep teaching φιλε μου  ::eusa_clap:: 
advrider.com

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: Ο Θόδωρας, "στο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ!"
« Απάντηση #370 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 02:47:39 μμ »
Στο επομενο επεισόδιο....δεν θα δειτε ΤΙΠΟΤΑ.[/b]

(νεωτερα σε μερικές εβδομαδες παλι)! ...

:cry:  :cry: Κι εμείς τι θα κάνουμε μέχρι τότε;;  ::cry2:: ::cry2:: ::cry2::

Μας εθίζεις στην droga πρώτα δηλαδή και μετά μας την κόβεις μαχαίρι εεε;; Πάω να παραπονεθώ στον δ/ντή του ασύλου.

Και αλεξινέμιο - καλύπτρα handmade σταυροβελονιά εεεε;;;  ::eusa_clap::  ΒΡΗΚΑ πράμα να σε "χώσω"  :twisted: :twisted:  :lol:  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #371 στις: Φεβρουαρίου 18, 2008, 08:18:49 μμ »
λιγες εβδομαδες τωρα που πιασανε τα κρυα και δεν υπαρχει και πετρελαιο αυτο φτανει στα ορια της απονιας πλς μια μικρη φωτογραφια μια τοσοδα ελα που εισαι τοσο καλος 

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #372 στις: Μαρτίου 03, 2008, 08:48:08 μμ »
Γειά σου βρέ Αλέξη με τα ωραία σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας, "Αργουμε πολυ ακόμα!!!!"
« Απάντηση #373 στις: Μαρτίου 09, 2008, 09:01:30 πμ »
Τελικά απ'οτ,ι δειχνουν τα πραγματα, ο Θοδωρας θα αργησει ακομα αρκετα.

Λογω υπερβολικων μετατροπων στο σκαρι του, υπηρξαν αδιανοητα προβληματα στο κουμπωμα των επιμερους στοιχειων και οι πλαστικές πηγαν συννεφο!

Αφου εγινε προεκταση του αντιπυρικου, και διαμορφωθηκε το χασμα μπροστα του, η αριστερη πτερυγα κοντυνε κατα 2,5 χιλιοστα ωστε να κουμπωσει, φαγαμε και κανα δυο χιλιοστα κι απο το Gun Bay, μετατροπη στις φωλιες, φτιαξαμε την νεα θωρακιση της καλυπτρας (ειναι η ενδιαμεση των 3 θωρακισεων των Ντορα), στοκαραμε, τριψαμε, βαλαμε και νεες βασεις πτερυγας, φτιαξαμε το δεξιο καπακι του Gun bay (ειναι καπακι και καπελωνει τη θυριδα ενημερωτικά) ....φτασαμε στο πρωιμο σταδιο λιγο πριν το preshading (ατιμε Μελπα που ειναι ο Ινφινιτι?????)

Ετοιμασα και τις μασκες των εθνοσημων κτλ, και ειμαστε ετοιμοι μολις παραλαβω τον ινφινιτι να κανω ....τρελιτσες!!!!

Αυτά και συνεχιζουμε.....μεχρι νεοτερας!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Ο Θόδωρας, "Αργουμε πολύ ακόμα!!!!"
« Απάντηση #374 στις: Μαρτίου 09, 2008, 10:00:46 πμ »
Αααααααααααααχ,επιτελους βρε Αλεξη,ειχα αρχισει να παθαινω συνδρομο στερησης.
Η δουλεια σου αποτελει "οδηγο" για ολους,εντος και εκτός Model club και παρ ολο που εχω την τυχη να γνωριζω την προοδο των κατασκευων σου και να ξερω τι προκειται να ποσταρεις,δεν μπορω να μην σου δωσω συγχαρητηρια γι αυτα -εστω τα λιγα- που ποσταρες σημερα.

Tags: