Ψηφοφορία

Ðïéü èá èåëáôå íá äåéôå?

Black "3"
Brown "4"

Αποστολέας Θέμα: Το ΤΕΛΟΣ του Θόδωρα!  (Αναγνώστηκε 47682 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
Απ: Ο Θόδωρας, "στο ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ!!"
« Απάντηση #250 στις: Ιανουαρίου 07, 2008, 11:31:06 μμ »
ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΚΕΛΩΝ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ :!: :!: :!:
θα τον σκοτωσεις τον ερμο τον Αρειο ρε κακουργε :!:
κατα τα αλλα μια απ'τα ιδια  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
advrider.com

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #251 στις: Ιανουαρίου 07, 2008, 11:58:16 μμ »
Αλεξανδρε τι να πω εισαι σκετη απολαυση φιλε μου.. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #252 στις: Ιανουαρίου 08, 2008, 08:40:19 πμ »
Μπράβο βρέ Αλέξη, τι άλλο να πώ, απλά μπράβο... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΤΝΧ μωρε Γιωργο. Χαιρομαι διπλα που το φχαριστιεσαι μαζι μου!!!  ::salut::

Είσαι απόλαυση... ΤΕΛΟΣ...

και ...Κόλαση μαζι!!! ΤΝΧ Κωστα!!!

Δεν λεω τιποτα -πως να μπορεσω εκει που κρεμασε το σαγωνι μου-απλα περιμενω να δω το gun bay και να παω για...υπνο!!!

Ναι...εχει εγερτηριο πρωι πρωι!!! Ο "αρχοντας" σε εχει στημενο στη γωνία, ο "γάτος" νιαουριζει επικυνδυνα να κάνει την πρωτη ...κινηση!!! Απο που να γλυτωσεις!!!!  :mrgreen:

Ρε φίλε γιατί πας και αγοράζεις μοντέλα, αφού μπορέις να να φτιάξεις σκρατς? Τουλάχιστον θα μπορούμε να λέμε: εντάξει το παληκάρι είναι από άλλο πλανήτη και τα φτιάχνει από το 0, ας παίξουμε εμείς με τα αεροπλανάκια μας, και δεν θα κομπλάρουμε κιόλας.
 :shock: :shock: ::award_1:: ::award_1::

Μα αυτό ειναι το ...χομπυ μου Κωστα.... Να αγοραζω (αγοραζα πλεον) και να μοντελαρω με "γιαουρτακια" ΤΝΧ!!  ::salut::

Μπα....αιχμαλωτος ηταν ο καημενος ο επισμηνίας Ηemmy Harter!!! Μαπας πιλοτος ηταν!!!!

Αλεξανδρε τι να πω εισαι σκετη απολαυση φιλε μου.. ::icon_thumright::

Ναι σαν παγωτό σοκολατα με μπολικο σιρόπι!!!!! ΤΝΧ Dimmi!!!

Αλέξη δεν άφησες τρύπα για τρύπα στην Doritsa !!!!!!
Την έχεις ΣΚΙΣΕΙ  :shock:  :shock:
Και επειδή θέλω να τω δω πραγματικά χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ατέλεια, πριν κλέισεις την άτρακτο πρόσεξε αυτό (αν δεν το έχεις δει ήδη) γιατί όταν εγώ το πρόσεξα ήταν αργά ....

Τις θυρίδες απόρριψης των καλύκων προέκτεινέ τες λίγο για να δέσουν με το αντίστοιχο κάτω μέρος της ατράκτου (τα αντίστοιχα ανοίγματα υπάρχουν αλλά θα πρέπει να τρυπήσεις)

Αυτά φίλε .....
Γουστάρω πολύ να σε διαβάζω !!!! Τρέλανέ μας   ::love10::  ::love10:: !!!!!!!!
Καλή συνέχεια ....

Nικόλα, σε ευχαριστω. Αυτές που σημειωσες θα βαφτουν μαυρες και δεν θα τρυπηθουν. Προκειται για τις απορριψης απο τα Διδυμα της ατρακτου.

Αλλά οι πιο βασικές και αυτές που φαινονται ειναι των MG 151 των πτερυγων (αυτες που σημειωσα) και στα early type ειχαν παραλληλογραμμο σχημα και οχι "τραπεζοειδές οπως τις εχει η Τρομπετα τωρα. Αλλα επειδη εχει δυο επιλογές δεν ειναι λαθος. Απλα την κοβεις αναλογα με τον τυπο που θα φτιαξει κανεις)

Το συγκεκριμενο μοντελο Νικο, ειδικά εσυ που το εχεις δουλεψει ειναι περιπτωση ...τι να πιασω και τι να αφησω!!!! Μπαχαλο! Ολο και κατι ξεφευγει.

ΤΝΧ συναδελφε!!!  ::salut:: ::salut::
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
« Απάντηση #253 στις: Ιανουαρίου 08, 2008, 10:56:13 πμ »

Μπα....αιχμαλωτος ηταν ο καημενος ο επισμηνίας Ηemmy Harter!!! Μαπας πιλοτος ηταν!!!!

θα μου επιτρεψεις καλε μου φιλε να διαφωνησω εδω μαζι σου.μαπας πιλοτος και ιδιαιτερα γερμανος δευτεροπαγκοσμιτης λιγο ουτοπικο μου κανει.να μου πεις για πιλοτους μεταγενεστερων γενεων μαχητικων που παιζουν πλεον με τα playstation να το δεχτω...
συγγνωμη για το  ::spam_emoticon::
advrider.com

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #254 στις: Ιανουαρίου 08, 2008, 11:42:39 πμ »
Εχω χασει πολλα επεισοδια............................
Τωρα εχασα και τον μπουσουλα μαζι ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #255 στις: Ιανουαρίου 09, 2008, 12:09:06 πμ »
Ο Θόδωρας στον οφθαλμίατρο..

Παλαβιάρη, ε παλαβιάρη ....  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #256 στις: Ιανουαρίου 12, 2008, 01:40:12 πμ »
σε πρόλαβα   ::glossa::,  κανε ένα έλεγχο στο κείμενο  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
Απ: Ο Θόδωρας, "ο ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ !!!"
« Απάντηση #257 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:25:58 πμ »
Συνέχεια σημερα με την εκ του μηδενος κατασκευη του GUN BAY των MG 151 της ατρακτου.

Οπως θα ειχατε δει στην αρχη του τοπικ, ενα απο τα σημεια που πετσοκοψε ο Νεοπτολαιμος, ηταν το ανοιγμα της θυριδας των πολυβολων της ατρακτου.

Για την συγκεκριμενη εργασία ομως, έχουμε ενα αρνητικο. Η Θυριδα συνεχιζει και στην ατρακτο, και ειναι πολυ δυσκολο να δουλεψεις εχοντας αμονταριστο το φτερο με την ατρακτο. Σχεδον με ικανοτητες Μεντιουμ πρεπει να δουλεψεις αφου για να βρει κανεις τα "μετρα" θα πρέπει να κανει πολλες δοκιμές....μα παρα πολλες!!!!

Αφου ηδη ειχαμε κοψει το μερος της θυριδας στο φτερο, έκοψα και την συνέχεια της στην ατρακτο. Αυτο ηταν το ευκολο....

Κατόπιν θα επρεπε να τετραγωνισουμε τον "κυκλο" , αφου η θυριδα στα φτερα δεν εχει τα ορια του καλλυματος αλλα ειναι ορθογωνια.
Ετσι με στοκο καλυψαμε τα κενα οπως φαινεται στην φωτο που ακολουθει.

Το επομενο βημα ηταν η κατασκευή της φωλιάς της θυριδας. Αφου προχειρα κολλημενα ατρακτος & Φτερα, με χιλιοστομετρο, χαρακα, χαρτι και άλλα γεωμετρικά, βγάλαμε τα πατρον και κοψαμε τα νευρα της ατρακτου και πτερυγας. Διαμορφωθηκαν βασει σχεδιων της AeroDetail και μετά τοποθετησα τον πατο της φωλιάς απο ...Νοβαλακ! (το ξεχασαμε λιγο εεεε?)

Μετά ακολουθησε η αναπλαση των νευρων της φωλιας.

Βαφθηκε με 02, σκουπιστηκε, λαδωθηκε, ξανοιχτηκε και ....ετοιμη!!!

::arrowred:: Στη συνεχεια (το σημειο αυτο το ειχα φτιαξει πρωτο, αλλα για λογους αρμονιας το βαζω ως δευτερη εργασια) επρεπε να δημιουργησουμε το καπακι της θυριδας!!!!!!

Φυσικά δεν ηταν δυνατόν να χρησιμοποιησω το κομμενο κοματι απο την πτερυγα, καθ'οτι λαθος, και επιπλεον δεν συμαζευοταν με τιποτα!!!

Φτιάχνοτας μια προχειρη πατουρα απο ξυλο, αλλα πυραμιδε, χτυπησα με σφυράκι το χαλκο και στη συνέχεια με τον φιλο μου το Ξεκωλιαρη, προχωρησα στο φινιρισμα!!! (ντακα ντουκα, ευτυχως που έλειπε η συζυγος και ο μικρος)

Έβαλα τα νευρα και ασταρωσα. Το απότελεσμα ειναι αυτό.

::arrowred:: Ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα, σειρά ειχε η κατασκευη της κασετας των πυρομαχικων που ειναι ορατη απο το Gun Bay.

Εδω βλεπετε τα τρια βασικά κοματια που θα σχηματισουν την κατασκευη. Απο χαλκο φτιαγμενα.

Χρησιμοποιωντας σφαιρες απο sparesbox, η τελική εικονα της κασετας ειναι αυτη.

::arrowred:: Το επομενο βημα ηταν η ανακατασκευή των ΜG.

H τρομπετα φυσικά δινει μια υποτυπωδης εικονα των MG, οποτε πηραν την άγουσα για το spares. Χρησιμοποιησα ενα Browning απο την ανάποδη πλευρα, και με διάφορες προσθηκες έδωσα την πλησιεστερη εκδοχη των MG με βάση φωτο και σχεδια των MG.

Eδω βλεπετε το ανακασκευασμενο με το αντιστοιχο της Τρομπετας.

Αφού ολοκληρωθηκαν όλα τα παρελκομενα, τοποθετηθηκαν στη φωλιά, με τις ανάλογες καλωδιώσεις και κουτιά ασφαλειων και η θυρίδα μας ...ολοκληρωθηκε.

η ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ειναι η παρακάτω.

Ευχαριστω για τον χρόνο σας  ::salut::

Στο επόμενο επεισοδιο, κλεινουμε την άτρακτο και θα δουμε τα διδυμα των ΜG της ατρακτου.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Απ: Ο Θόδωρας, "ο ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ... !!!"
« Απάντηση #258 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:29:45 πμ »
Πόσα θες να μας τρελάνεις;;;;;;;;;

::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #259 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:37:44 πμ »
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.  ::salut::

ʼντε ρε απο δω πρωί πρωί.  ::glossa:: Πάρε μαζί σου και τον φίλο σου τον Ξεκωλιάρη :lol: και σήκω κοπάνα την από δω. Πήγαινε στην ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ γιατί χαραμίζεσαι εδώ.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #260 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:01:49 πμ »
Η βδομάδα για τον Αλέξη καλή θα είναι, για μας δεν είμαι σίγουρος. Ηδη βάζω κολύριο στα μάτια (πρωι-πρωι)  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #261 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:32:26 πμ »
Πρωί Δευτέρας, αρχή της εβδομάδας και όπως συνηθίζει ο φίλος μας Αλέξης, μας παρουσιάζει την εξέλιξη της νέας του δημιουργίας για να ανοίγουν τα ματακία μας, να ανοίγει η όρεξή μας για μοντελάρισμα για όλη την εβδομάδα, αλλά μετά το χθεσινό,απ' ότι φαίνεται, μάλλον θα μας κάνει να φύγουμε για Σιγκαπούρη για κανένα ταξιδάκι "αναψυχής"  ::icon_thumright::

Ευχαριστούμε πολύ φίλε μας Αλέξη.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #262 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:35:27 πμ »
Πόσα θες να μας τρελάνεις;;;;;;;;;

::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

$411 !!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.  ::salut::

ʼντε ρε απο δω πρωί πρωί.  ::glossa:: Πάρε μαζί σου και τον φίλο σου τον Ξεκωλιάρη :lol: και σήκω κοπάνα την από δω. Πήγαινε στην ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ γιατί χαραμίζεσαι εδώ.  :mrgreen:

Μα αφου τα μεταφορικά ειναι φθηνοτερα μεσω Γκασμαδοπουρης!!! Ασε που πλερωνομαι σε Ευλώ!!!!

Η βδομάδα για τον Αλέξη καλή θα είναι, για μας δεν είμαι σίγουρος. Ηδη βάζω κολύριο στα μάτια (πρωι-πρωι)  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Το κολυριο το δινω δωρο με καθε παραγγελια!!

Πρωί Δευτέρας, αρχή της εβδομάδας και όπως συνηθίζει ο φίλος μας Αλέξης, μας παρουσιάζει την εξέλιξη της νέας του δημιουργίας για να ανοίγουν τα ματακία μας, να ανοίγει η όρεξή μας για μοντελάρισμα για όλη την εβδομάδα, αλλά μετά το χθεσινό,απ' ότι φαίνεται, μάλλον θα μας κάνει να φύγουμε για Σιγκαπούρη για κανένα ταξιδάκι "αναψυχής"  ::icon_thumright::

Ευχαριστούμε πολύ φίλε μας Αλέξη.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δεν ειναι άσχημη ιδεα!!!! Ειδικά στα ηλεκτρονικά...τρομερές ευκαιρίες!!! Μια ψηφιακή μηχανουλα για "επαγγελματικές" φωτογραφισεις!!!! Ονειρο!!

Υ.Γ. Ξεφυγαμε εντελως....με την Σιγκαπουρη!!!! Αντε πισω στους Παγκους μας και μοντελάρετε ρε!!! Αφηστε τον καημενο στην ...αιωνιότητα του!!!

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #263 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:42:49 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Αλεξη τι να πω εγω.....που δεν το εχουν πει αλλοι πριν απο εμενα!!!!

Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ! ! ! ! ! ! !

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #264 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:50:47 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Οπως πάντα άψογος! Πάντως σήμερα έχουμε και κάτι καινούργιο, είδαμε κομμάτια από το κιτ!
Ιδέα: βάψε αν γίνετε τις άκρες από τις σφαίρες μαύρες και κόκκινες ή ότι άλλο χρησιμοποιούσαν.

ΥΓ
Στο παρών topic έχω αρκετές φορές μείνει άναυδος με την "ποιότητα" του αρχικού μοντέλου. Κατα πως φαίνεται οι εταιρείες μυαλό δε βάζουν. Διάβασε Αλέξη και κλάψε... http://www.modelingmadness.com/reviews/allies/previews/2274.htm
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #265 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:58:09 πμ »
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Οπως πάντα άψογος! Πάντως σήμερα έχουμε και κάτι καινούργιο, είδαμε κομμάτια από το κιτ!
Ιδέα: βάψε αν γίνετε τις άκρες από τις σφαίρες μαύρες και κόκκινες ή ότι άλλο χρησιμοποιούσαν.

ΥΓ
Στο παρών topic έχω αρκετές φορές μείνει άναυδος με την "ποιότητα" του αρχικού μοντέλου. Κατα πως φαίνεται οι εταιρείες μυαλό δε βάζουν. Διάβασε Αλέξη και κλάψε... http://www.modelingmadness.com/reviews/allies/previews/2274.htm

Στο πρωτο σκελος....ελα να βαλεις χερι εσυ εκει μεσα!!!!!! Tραλαλάθηκες άρχοντα μου?????  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Στο Δευτερο....Δεν ειναι τυχαιο το logo της Trumpeter!!!!...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Τamiya again Tamiya and again Tamiya (τα καινουργια της 32ρια)!!!!!

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #266 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:06:54 μμ »
ʼντε από δω βρε Δευτεριάτικα... με τον Θόδωρο, τον Ξεκωλιάρη, τους Αμαρτολούς και τους Κλέφτες και τον Αλή Μπαμπά μαζί.... πάει, με βραχυκύκλωσες εντελώς, ντίπ για ντίπ σ'λέω  :shock: :shock: :shock:
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #267 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 04:07:09 μμ »
ειναι σιγουρα δικο σου???????????//

συγχαρητηρια και ας το εφτιαξε............................η πεθερα σου :lol: ::glossa::
πιστευω μεταξυ μας λιγη πλακα να επιτρεπεται φιλικα κωστας ιωαννιδης
www.diesel-experts.gr
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #268 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:17:45 μμ »
Cool job  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΤΝΧ --> συνάδελφε φιλε μου!!!

ʼντε από δω βρε Δευτεριάτικα... με τον Θόδωρο, τον Ξεκωλιάρη, τους Αμαρτολούς και τους Κλέφτες και τον Αλή Μπαμπά μαζί.... πάει, με βραχυκύκλωσες εντελώς, ντίπ για ντίπ σ'λέω  :shock: :shock: :shock:

Αρματωλός όχι ....αμαρτωλος ο καημενος!!!! ΤΝΧ Γιωργη!

Φιλέ, κάθε φορά μια έκπληξη...για τα μάτια μας :o

Αυτό είναι δημιουργία  ::icon_thumright::

::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ολα ειναι ιιιιιδιαααα, ααν δεν τ'αγαπάαααας ....
ΤΝΧ Δημητρη!!!

ειναι σιγουρα δικο σου???????????//

συγχαρητηρια και ας το εφτιαξε............................η πεθερα σου :lol: ::glossa::
πιστευω μεταξυ μας λιγη πλακα να επιτρεπεται φιλικα κωστας ιωαννιδης
www.diesel-experts.gr

Αμαν ....που το ανακάλυψες!!!!! Συγνωμη ρε παιδια, ειπα ψεμματα!!! Η πεθερά μου ειναι ο κατασκευαστης!!!!!

ΤΝΧ Κωστα!!!

Αντε μπραβο αγορι μου,δειξε λιγο κλαση να φχαριστηθει η καρδια και τα ματια μας.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μ'αρέσει να ειμαι ΠΙΣΩ απο τα καγγελα!!!! Ειναι πιο όμορφος ο κοσμος μεσα απο κει!!!!! Εδω μονο Γιαουρτακι τρωμε!!!! Μπολικο!!! Τωρα πηγαινε για υπνο....

ΤΝΧ Μιχάλη!!!!!

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #269 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:28:52 μμ »
καλα για το μοντελο δεν θα πω ειναι τελειο απλως θα ηθελα να μας πεις για το χαλκο τιμη προελευση αγορας και εαν εχει τιποτα ιδιαιτεροτητες σαν
υλικο σε ρωταω γιατι βλεπω οτι σαν υλικο το εχεις σε εκτιμηση και καλο ειναι σιγα να το μαθαινουμε
και παλι τελειος  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #270 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:41:13 μμ »
Πάλι καλά που μετά τις μπούρδες της Σιγκαπούρης διάβασα το post σου και πραγματικά μου άλλαξες την διάθεση! Αυτή είναι χαρά της δημιουργίας. Να μοντελάρεις και να χαίρεσαι και μαζί σου να χαιρόμαστε και εμείς που το μοιράζεσαι μαζί μας. Συγχαρητήρια φίλε μου!! Φανταστική δουλειά!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #271 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 10:37:27 πμ »
καλα για το μοντελο δεν θα πω ειναι τελειο απλως θα ηθελα να μας πεις για το χαλκο τιμη προελευση αγορας και εαν εχει τιποτα ιδιαιτεροτητες σαν
υλικο σε ρωταω γιατι βλεπω οτι σαν υλικο το εχεις σε εκτιμηση και καλο ειναι σιγα να το μαθαινουμε
και παλι τελειος  ::icon_thumright::

ΤΝΧ Ηφαιστος. Ηδη σου εχω λυσει την απορία.

Πάλι καλά που μετά τις μπούρδες της Σιγκαπούρης διάβασα το post σου και πραγματικά μου άλλαξες την διάθεση! Αυτή είναι χαρά της δημιουργίας. Να μοντελάρεις και να χαίρεσαι και μαζί σου να χαιρόμαστε και εμείς που το μοιράζεσαι μαζί μας. Συγχαρητήρια φίλε μου!! Φανταστική δουλειά!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Να σαι καλα φιλε μου! Χαιρομαι που λειτουργησε ως Depon το ζητημα!!! Ευχαριστω! Aν και επεσα πανω στον πανικο, ο Θοδωρας κρατησε τα μποσικα!!!!

Singapore Ole!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #272 στις: Ιανουαρίου 15, 2008, 11:55:21 πμ »
Εντάξει, εντάξει, το καταλάβαμε ότι δεν είναι έτοιμο. Α, όταν τελειώσεις την κατασκευή, δώσε μας το (ανέπαφο) κιτ να το φτιάξουμε εμείς με απλή συναρμολόγηση...

Χι χι!

Αποσυνδεδεμένος Nick the G

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
« Απάντηση #273 στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 07:18:22 μμ »
Αλέξη πως τα καταφέρνεις και φαίνονται όλα τόσο εύκολα !!!!!!  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

.....αλλά έλα που δεν είναι !!!!!  :mrgreen:  :mrgreen:

ʼντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει ....  ::eusa_dance::

Καλή συνέχεια !!!!  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #274 στις: Ιανουαρίου 17, 2008, 07:24:35 μμ »
Εντάξει, εντάξει, το καταλάβαμε ότι δεν είναι έτοιμο. Α, όταν τελειώσεις την κατασκευή, δώσε μας το (ανέπαφο) κιτ να το φτιάξουμε εμείς με απλή συναρμολόγηση...

Χι χι!

Αν θες σε εσενα προσωπικά να σου στειλω το ....περισευμα!!! Ο,τι πρεπει να ξεκινησεις ενα διορματακι με ενα 190 φουνταρισμενο!!!  :mrgreen: :mrgreen:

Αλέξη πως τα καταφέρνεις και φαίνονται όλα τόσο εύκολα !!!!!!  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::

.....αλλά έλα που δεν είναι !!!!!  :mrgreen:  :mrgreen:

ʼντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει ....  ::eusa_dance::

Καλή συνέχεια !!!!  ::icon_thumright::

ΤΝΧ Συνάδελφε!

Εγω να δεις που βλεπω κατι άλλα εδω μεσα και ξινω την τριχια τσι κεφαλης μου, και αναρωτιεμαι ....μα πως τα φτιαχνουν οι τυπαδες αυτά?????

Ο καθενας στα νερά του.... Βάλε με να φτιαξω κανα συγχρονο με remove B.F. και θα το μετακινησει ο Viper στα τοπικ με τα ανεκδοτα!!!!!

Tags: