Αποστολέας Θέμα: SCAMMEL TANK TRANSPORTER 1/72  (Αναγνώστηκε 19522 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: SCAMMEL TANK TRANSPORTER 1/72
« Απάντηση #175 στις: Αυγούστου 10, 2008, 06:09:18 μμ »
Από την σελίδα 7 βλέπω μόνο όσες φωτογραφίες αναφέρεσαι στα συρματόσχοινα.
Απο την σελίδα 8 βλέπω μόνο 3 φωτογραφίες: 1 για συρατοσχοινα, μια που ποζάρει ο γιός σου και την τελευταία του raw shooter (αυτό και αν δεν είναι περίεργο).
Απο 9 και 10 δεν βλέπω καμμία. Από την 11 όλες κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #176 στις: Αυγούστου 12, 2008, 02:21:05 μμ »
Ουτε και εγώ βλέπω τις εικόνες στην 9 και στην 10.... στις άλλες τις βλέπω κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 12:16:50 μμ »
Κι εγώ δεν βλέπω όλες τις φωτο στις σελίδες που λες, αλλά καλά να πάθεις γιατί ακόμα δεν μας είπες πως έφτιαξες το σωσίβιο.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #178 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 06:01:08 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αγαπητοί συμφορουμίτες. ::salut::

Δείτε πρώτα την ημερομηνία του παραπάνω ποστ.Μετά σας λέω πως τα περίφημα "κροκοδειλάκια" έφτασαν τελικά στην Αθήνα στις αρχές του Οκτώβρη. :shock: :shock:   Βέβαια αυτό δεν οφείλεται στον φίλο μου τον Παναγιώτη αλλά σε πολλούς άλλους εξωγενείς παράγοντες. : :roll:

Σήμερα κάνω αυτό το ποστ καθώς βρήκα λίγο χρόνο καί διόρθωσα-επανατοποθέτησα όλες τις φωτογραφίες που είχαν χαθεί από προηγούμενα ποστ.

Σύντομα θα ανεβάσω καί την πρόοδο του μοντέλου................. :wink:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 08:57:58 μμ »
          Νά ΄μαστε πάλι...........  ::smilieinbox::

Πολύς καιρός πέρασε από το τελευταίο update αυτού του θέματος.Βέβαια ήμασταν έτοιμοι εδώ καί μέρες,αλλά τεχνικά προβλήματα μας εμπόδιζαν να ανεβάσουμε φωτογραφίες.Ακόμα κι εχθές που είμασταν στην διαδικασία ανεβάσματος φωτογραφιών,η διοίκηση αποφάσισε να αλλάξει server......... :evil:

Αντιπαρέρχομαι των δυσκολιών,ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τον ακατονόμαστο που με ανταγωνίζεται σε άλλο τόπικ καί προχωρώ ακάθεκτος προς την ολοκλήρωση του project.......... ::cofee_proi::

Είμαστε λοιπόν εδώ.........................

Βάρκες.........λυτές.......     δεμένες.......     καί στην θέση τους......... 

Βαρέλια...........καί δυό μακρυάααα κουπιά που βλέπετε δίπλα,ήδη "δεμένα",αναμένουν το τελικό τους φινίρισμα.

Ο Bob Ross στις εκπομπές του συχνά λέει.........."εδώ στην ακρούλα ζεί ένα βραχάκι".Στην δική μας περίπτωση ζούν μιά αλυσίδα καί ένα σωσίβιο............ 

Μπήκε καί η μοτοσυκλέτα.Δοκιμαστικά γιά να δούμε την γενική εικόνα του χώρου...........Στο καλάθι της μπήκε ένα μικρό ξύλινο κιβώτιο καί ένας (γ)κουβάς (scratch παρακαλώ   ::lol18:: )...............που δεν έχει βαφτεί ακόμα  ] 

Φάνηκε η ανάγκη να μπεί κάτι,μεταξύ των βαρκών καί της μοτοσυκλέτας.Ιδού.........Τρία ξύλινα κιβώτια,κολλημένα καί "δεμένα" μεταξύ τους, έτοιμα γιά τοποθέτηση αργότερα.  

Σπάγγοι,σχοινιά,αλυσίδες.............έχω έχω πάρεεεεεεεεεε

Δύο γενικές................

Πρωχωράει καί ο τράκτωρας.ʼλλο μπλέξιμο εκεί,με τα συρματόσχοινα του "εργάτη" καί τα τζάμια.Ευτυχώς έχει μόνο μπροστινά καί όχι στα πλαινά του.
    Φωτό αργότερα.

Ξέχασα να σας γράψω γιά τα κροκοδειλάκια-ψείρες.ʼντε να κολλήσεις την μεταλλική αλυσίδα με τα ρητινένια κροκοδειλάκια........ :evil: :evil:
    ʼτιμε Raw δεν θα σε πετύχω πουθενά................ ::mastigoma::

Πάω να βρω τον Raw καί επανέρχομαι.................

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 09:18:26 μμ »
Στο εσωτερικό της βάρκας δεν θα κάνεις τίποτα ????  Πολύ καθαρη είναι.

Τα άλλα είναι σουπερ. Αντε να δούμε το επόμενο ποστάρισμα με την πρόοδό του πότε θα είναι. Πριν το Χριστουγενινιάτικο ρεβεγιόν ή  την πρωτοχρονιά, να κάνεις και ποδαρικό.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 09:30:57 μμ »
Στο εσωτερικό της βάρκας δεν θα κάνεις τίποτα ????  Πολύ καθαρη είναι.

Τα άλλα είναι σουπερ. Αντε να δούμε το επόμενο ποστάρισμα με την πρόοδό του πότε θα είναι. Πριν το Χριστουγενινιάτικο ρεβεγιόν ή  την πρωτοχρονιά, να κάνεις και ποδαρικό.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Στο εσωτερικό της βάρκας θα μπούνε σχοινιά.Θα πεσει κι ένα γενικό wash ιδιαίτερα στις "θηλιές" των ανάγλυφων περιφερειακών σχοινιών.

Όσο γιά το ποδαρικό δεν είναι κακή ιδέα.Είχα ξανακάνει το 2007.............νομίζω :roll:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 09:36:56 μμ »
 :shock: :shock: :shock:
Πω πω Νίκο, καλά που δεν σε πήγα κόντρα στο Scammel! Φοβερό είναι ::eusa_clap::

Μοναδική ίσως ένσταση, το πάτωμα γύρω από τη μοτοσυκλέτα δείχνει ύποπτα καθαρό σε σχέση με το υπόλοιπο υπέροχα ταλαιπωρημένο σύνολο. Μπορεί πάλι να με γελάει και η φωτογραφία...

ΥΓ
Πάρε βρε μια μηχανή να απολαμβάνουμε και εμείς! Πήρα μία με 100EUR της μικρής στα γενέθλιά της και βγάζει απίστευτες φωτογραφίες!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 19, 2008, 09:48:29 μμ »
:shock: :shock: :shock:
Πω πω Νίκο, καλά που δεν σε πήγα κόντρα στο Scammel! Φοβερό είναι ::eusa_clap::

Μοναδική ίσως ένσταση, το πάτωμα γύρω από τη μοτοσυκλέτα δείχνει ύποπτα καθαρό σε σχέση με το υπόλοιπο υπέροχα ταλαιπωρημένο σύνολο. Μπορεί πάλι να με γελάει και η φωτογραφία...

ΥΓ
Πάρε βρε μια μηχανή να απολαμβάνουμε και εμείς! Πήρα μία με 100EUR της μικρής στα γενέθλιά της και βγάζει απίστευτες φωτογραφίες!

Το πάτωμα είναι εντελώς καθαρό,όπως καί το πάνω μέρος του κινητήρα.Θέλω να αποφασίσω αν θα τοποθετηθεί καί κάτι άλλο καί μετά θα δέσει όλο μαζί............

Τα γενέθλιά μου είναι στις 26/5.................κερνάω καί κανταίφι σπέσιαλ....................Ξέρεις εσύ....... :mrgreen: :mrgreen:
   Μέχρι τότε μπορώ να περιμένω. :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #184 στις: Μαΐου 09, 2010, 05:12:53 μμ »

Ξέχασα να σας γράψω γιά τα κροκοδειλάκια-ψείρες.ʼντε να κολλήσεις την μεταλλική αλυσίδα με τα ρητινένια κροκοδειλάκια........ :evil: :evil:
    ʼτιμε Raw δεν θα σε πετύχω πουθενά................ ::mastigoma::

Πάω να βρω τον Raw καί επανέρχομαι.................

18 μήνες ψάχνω να βρω τον Raw..........Αδύνατον..........Πού να τρύπωσε ο άτιμος......... :?: :evil:

Τέλος πάντων. Καί να τον βρω τώρα,μετά από τόσο καιρό το αδίκημα που έκανε θα έχει πιά.....παραγραφεί............ ::glossa::

Μετά το μικρό αυτό διάλειμα  :shock: :shock:  ας επανέλθουμε στο θέμα μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα............... ::eusa_whistle::

Πολλές μικρές λεπτομέρειες προστέθηκαν,όλα όμως είναι τόσο εύθραυστα που γιά να φτιαχτούν κάποια,δυστυχώς χάλαγαν κάποια άλλα που κι αυτά ήθελαν επανατοποθέτηση καί φτού κι απ' την αρχή.............
     Κι ας αρχίσουμε λοιπόν το θρίλλερ.................αναποδογύρισμα..............

Οι πίσω κρίκοι ήθελαν βάψιμο καί τα μαδέρια wash........ :? Έγιναν κι αυτά.

Να μην ξεχάσω να βάλω τις ρόδες της καρότσας............ :roll: :roll:

Το πάτωμα είναι εντελώς καθαρό,όπως καί το πάνω μέρος του κινητήρα.Θέλω να αποφασίσω αν θα τοποθετηθεί καί κάτι άλλο καί μετά θα δέσει όλο μαζί............

Είχε δίκιο ο Γιώργος. Κι αφού η βρωμιά είναι η άλλη μισή αρχοντιά..........

Μπήκε καί μία σκάλα εκεί στο πλάι......
Επίσης βάφτηκαν μεταλικοί τρεις σωλήνες,δέθηκαν μεταξύ τους καί μπήκαν στην θέση τους
Τοποθετήθηκε το πολυβόλο στο καλάθι της μοτοσυκλέτας. Σας θυμίζω πως η μοτοσυκλέτα είναι Γερμανικό λάφυρο.Ότι κινείται όμως είναι ευπρόσδεκτο.
Υπάρχει ένα κενό πίσω από το διαμέρισμα της μηχανής,θα μπεί μιά αλυσίδα καί τρία κιβώτια.
Ο κουβάς βγήκε από το καλάθι της μοτοσυκλέτας καί θα μπεί στον γάντζο,στο εμπρός μέρος του τράκτορα.

Έγινε ένα πρώτο σκόνισμα με επιμονή στους τροχούς. Οι μπροστινοί έστριψαν λίγο πρς τα δεξια. Μπήκαν τα παράθυρα του τράκτορα σε ανοικτή θέση. Το "μεταλικό πλαίσιο" είναι κομάτι από βαμένο σελοτέιπ.Στο καλάθι κάτω από την καμπίνα μπήκε μία αλυσίδα.Βάφτηκαν πάλι τα τυλιγμένα κουρτινάκια στα πλαινά παράθυρα. Επειδή είναι φτιαγνένα από αλουμινόχαρτο,ξεφτύζουν πολύ εύκολα.

Κι εγώ δεν ξέρω πώς έγινε,πάντως ως εκ θαύματος καί οι 14 τροχοί ακουμπάνε στο έδαφος,καί μάλιστα..........ταυτόχρονα. ::danseuse::

Αυτά γιά σήμερα. Μην σας ταλαιπωρήσω κι άλλο..............

Ελπίζω,μέχρι να βγεί η χώρα από την επιτήρηση του Δ.Ν.Τ. να το έχω τελειώσει............. ::glossa::

Μπορείς καλέ μου φίλε Στέλιο να διευκρινήσεις σε ποιού έτους την πρωτοχρονιά αναφέρεσαι........ :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #185 στις: Μαΐου 09, 2010, 09:36:58 μμ »
Μέχρι τον Δεκέμβριο του  2012  που θα "γίνει" (?) η καταστροφή του κόσμου, έχεις καιρό, να προλάβουμε να το δούμε ολοκληρωμένο  ::glossa::

Οι Μαγια μάλλον αυτό εννοούσαν....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κατά την γνώμη μου θα ήθελε και αρκετές σκουριές και στα πλαϊνά. Αλλά αφού δεν το τελείωσες... ξέρεις εσύ  ::icon_thumright::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #186 στις: Μαΐου 09, 2010, 11:55:46 μμ »
Κατά την γνώμη μου θα ήθελε και αρκετές σκουριές και στα πλαϊνά.

Στέλιο,να σου θυμήσω ότι το σκάφος ήταν κυρίως ξύλινο με κάποιες ελαφρές μεταλλικές ενισχύσεις. ʼρα σκουριές,λαδιές καί καπνιές μάλλον θα πρέπει να ήταν σχετικά περιορισμένες.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 11:49:18 πμ »
    Λένε πως κάλιο αργά παρά ποτέ..........

Ποτέ δεν είναι αργά.....

..........και άλλα τέτοια....

Οπότε...........

Θα ερευνήσω κι αν έχω και κάποιες φωτό ακόμα,αλλά ότι ήταν να γίνει ....έγινε :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #188 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 11:55:39 πμ »
ωραίες φωτογραφίες ....   :mrgreen: :mrgreen:

αλλα το μοντέλο πιο ωραίο   :D :D

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #189 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 06:25:47 μμ »
πολυ ομορφο και πρωτοτυπο
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dionisus

• Scale 1/144
  • *
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #190 στις: Απριλίου 18, 2011, 06:48:41 μμ »
Πολύ ωραίο...τα πριτσίνια στο όχημα ήταν εξ'αρχης τόσο ανάγλυφα;

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #191 στις: Απριλίου 18, 2011, 08:44:39 μμ »
Spoiler (hover to show)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Tags: