Ξέχασα να σας γράψω γιά τα κροκοδειλάκια-ψείρες.ʼντε να κολλήσεις την μεταλλική αλυσίδα με τα ρητινένια κροκοδειλάκια........

ʼτιμε Raw δεν θα σε πετύχω πουθενά................ 
Πάω να βρω τον Raw καί επανέρχομαι.................
18 μήνες ψάχνω να βρω τον Raw..........Αδύνατον..........Πού να τρύπωσε ο άτιμος.........

:

Τέλος πάντων. Καί να τον βρω τώρα,μετά από τόσο καιρό το αδίκημα που έκανε θα έχει πιά.....παραγραφεί............

Μετά το μικρό αυτό διάλειμα

ας επανέλθουμε στο θέμα μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα...............

Πολλές μικρές λεπτομέρειες προστέθηκαν,όλα όμως είναι τόσο εύθραυστα που γιά να φτιαχτούν κάποια,δυστυχώς χάλαγαν κάποια άλλα που κι αυτά ήθελαν επανατοποθέτηση καί φτού κι απ' την αρχή.............
Κι ας αρχίσουμε λοιπόν το θρίλλερ.................αναποδογύρισμα..............

Οι πίσω κρίκοι ήθελαν βάψιμο καί τα μαδέρια wash........

Έγιναν κι αυτά.
Να μην ξεχάσω να βάλω τις ρόδες της καρότσας............

Μοναδική ίσως ένσταση, το πάτωμα γύρω από τη μοτοσυκλέτα δείχνει ύποπτα καθαρό σε σχέση με το υπόλοιπο υπέροχα ταλαιπωρημένο σύνολο. Μπορεί πάλι να με γελάει και η φωτογραφία...
Το πάτωμα είναι εντελώς καθαρό,όπως καί το πάνω μέρος του κινητήρα.Θέλω να αποφασίσω αν θα τοποθετηθεί καί κάτι άλλο καί μετά θα δέσει όλο μαζί............
Είχε δίκιο ο Γιώργος. Κι αφού η βρωμιά είναι η άλλη μισή αρχοντιά..........

Μπήκε καί μία σκάλα εκεί στο πλάι......
Επίσης βάφτηκαν μεταλικοί τρεις σωλήνες,δέθηκαν μεταξύ τους καί μπήκαν στην θέση τους
Τοποθετήθηκε το πολυβόλο στο καλάθι της μοτοσυκλέτας. Σας θυμίζω πως η μοτοσυκλέτα είναι Γερμανικό λάφυρο.Ότι κινείται όμως είναι ευπρόσδεκτο.
Υπάρχει ένα κενό πίσω από το διαμέρισμα της μηχανής,θα μπεί μιά αλυσίδα καί τρία κιβώτια.
Ο κουβάς βγήκε από το καλάθι της μοτοσυκλέτας καί θα μπεί στον γάντζο,στο εμπρός μέρος του τράκτορα.
Έγινε ένα πρώτο σκόνισμα με επιμονή στους τροχούς. Οι μπροστινοί έστριψαν λίγο πρς τα δεξια. Μπήκαν τα παράθυρα του τράκτορα σε ανοικτή θέση. Το "μεταλικό πλαίσιο" είναι κομάτι από βαμένο σελοτέιπ.Στο καλάθι κάτω από την καμπίνα μπήκε μία αλυσίδα.Βάφτηκαν πάλι τα τυλιγμένα κουρτινάκια στα πλαινά παράθυρα. Επειδή είναι φτιαγνένα από αλουμινόχαρτο,ξεφτύζουν πολύ εύκολα.

Κι εγώ δεν ξέρω πώς έγινε,πάντως ως εκ θαύματος καί οι 14 τροχοί ακουμπάνε στο έδαφος,καί μάλιστα..........ταυτόχρονα.

Αυτά γιά σήμερα. Μην σας ταλαιπωρήσω κι άλλο..............
Ελπίζω,μέχρι να βγεί η χώρα από την επιτήρηση του Δ.Ν.Τ. να το έχω τελειώσει.............

Τα άλλα είναι σουπερ. Αντε να δούμε το επόμενο ποστάρισμα με την πρόοδό του πότε θα είναι. Πριν το Χριστουγενινιάτικο ρεβεγιόν ή την πρωτοχρονιά, να κάνεις και ποδαρικό.

Μπορείς καλέ μου φίλε Στέλιο να διευκρινήσεις σε ποιού έτους την πρωτοχρονιά αναφέρεσαι........