Συμεών ευχαριστώ, προσπαθώ όσο πιάνουν τα χέρια μου.

Γιώργο - Getsa, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Εντός κάποιων ωρών (δουλεύω κιόλας....

) θα δημοσιεύσω, κατά την προτροπή σου, και την τεχνική που χρησιμοποιώ εγώ στο chipping.

Γιώργο - gkontog, πιθανόν, όλοι μας, έχουμε κάποια πράγματα μέσα μας που περιμένουν την ευκαιρία να εκδηλωθούν. Σε μένα ήρθε η ώρα τους...και αυτό οφείλεται στο forum μας, και τι είναι το forum?...όλοι εσείς (εμείς) φυσικά, που με τις δουλειές-κατασκευές δίνετε ιδέες και γνώση στο αντικείμενο που μας ενδιαφέρει. Χωρίς εσάς και εσύ είσαι ένας από του ΕΣΑΣ (με κεφαλαίο) δεν θα είχα σίγουρα την ευκαιρία να βελτιωθώ.
ΥΓ
Μήπως να πιάσεις και κάτι πιο πικάντικο; Εχω μία φωτό με ένα μισοθαμένο Chi-Ha στην Guadalkanal, ταλαιπωρημένο, σκουριασμένο και γενικώς χάλια. Ή ένα καμμένο εντελώς Te-ke με 4-5 διατρήσεις από 75άρι στη Saipan. Λέω, μήπως...
Δεν λέω όχι, αντιθέτως, αλλά λίγο αργότερα, να τελειώσω αυτά που έχω προγραμματίσει, ειδικά τα οχήματα που θα συμπληρώσουν την τετραλογία που έχω στο μυαλό μου.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Νικόλα σε διαψεύδω...εσύ μου το έχεις πει εδώ και πολύ καιρό...και μέσα μου τότε σκεφτόμουνα "ρε! μπας και με δουλεύει;;; " είχες όμως απόλυτο δίκαιο, όλο αυτό τον καιρό με σπρώχνεις στο να βγάλω μία βελτίωση...είσαι και ΕΣΥ ένας από ΑΥΤΟΥΣ που με "αγκαλιάσατε" και χαίρομαι σαν μικρό παιδί που γίναμε και φίλοι, νασται πάντα καλά.

Γιώργο - mmaker, χαίρομαι που σου αρέσει, αυτό είναι λοιπόν, παίρνεις χαρά όταν βλέπεις ότι οι ώρες που "έφαγες" βρίσκουν ανταπόκριση...ευχαριστώ πολύ.