Αποστολέας Θέμα: Let's Samba in... 1/72 (Brazilian P-47D)  (Αναγνώστηκε 19295 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: Let''s Samba in... 1/72 (Brazilian P-47D)
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 12, 2008, 11:47:22 πμ »
Εμένα και 1/32 να μου λέγανε πάλι θα έμενα χαζός...

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 12, 2008, 05:43:48 μμ »
 ::arrowred:: Ακολουθεί απάντηση Perry 's style!   :lol:

Της πεταξες τα στρινγκακια εξω!!!!!!!  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Φοβερή δουλεια φιλε ιαννη για 72ρι!!!! Αργεις αλλα ....καλά κανεις αν ειναι να χουμε τετοιες εικονες!!!! Μπραβο, και ειμαι σιγουρος οτι αν ερθει και το περιβοητο εργαλειο, θα γινει ονειρο ονειρεμενο!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ευχαριστώ master  ::proskino:: ʼντε να έρθει και το δικό σου το εργαλείο να "απογειωθούμε"  ::salut::

Αυτά είναι, μοντελάρισμα στο πνεύμα των ημερών. ::glossa::  Πάντως άμα είναι να σε πιάσει σύνδρομο στέρησης πάρε μια  ...samba...

(Image removed from quote.)

Με ρέγουλο θα σε έχω όμως, μην μου πάθεις και τίποτα γέρος άνθρωπος!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πω πω τι δουλεια εχεις κανει εκει βρε Γιαννη..............τι λυγισμα, τι κεσεδακια....φοβερο!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock:

Συγνωμη αλλα ολα αυτα τα λεω για τον κινητηρα  :mrgreen: :mrgreen:

Έτσι είναι άμα το χεις το κουνάς...  :mrgreen: :mrgreen: Thanks ξενιτεμένε φίλε μου! ::salut::

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΑΨΟΓΟΣ!!!

Να σαι καλά δεινοσαυράκο μου!!  ::glossa:: ::salut:: ::salut::

Μμμμμμμμμμ !!!!!!!!!!!!!!!!  Μας βγαίνεις σκρατσοαστέρι βλέπω  :shock: :shock: :shock:  Πολύ καλή δουλειά Γιαννάκη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σαν  ::sofos11:: όμως έχω κάποιες ενστάσεις, τις οποίες θα στις πω προσωπικά το απόγευμα από το τηλέφωνο (αφού δεν μας καταδέχεσαι πια  :x ). Αν δεν μας κάνει νούμερα η ΔΕΗ βέβαια.

::salut:: ::salut:: ::salut::

Συγνώμη κύριε ποιος είστε??? :mrgreen:  :mrgreen:   Εεεεεε Δάσκαλε, ταπεινός ταπεινός. :lol:  Αφού ξυπνηστε από τον μεσημεριανό σας λήθαργο call me! ::icon_thumright::

Ο Καλλιτέχνης θέλει το χρόνο του  :D

Με το πάσο σου και θα βγει Αστέρι  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Επιτέλους και ένας που με καταλαβαίνει! :lol:  Να σαι καλά Μητσάκο!  ::salut::

....για την κλιμακα ειναι εντυπωσικοτατη η κατασκευη εως τωρα...... ::salut:: ::salut:: ::salut::

Σ' ευχαριστώ συνονόματε!  ::salut::

Γιάνναρε άσε τις υπερβολές και πιάσε κανα πινέλο γιατί μου φαίνεται και εσύ στην λούφα είσαι τελευταία! :mrgreen:  Να σαι καλά φίλε μου!   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 12, 2008, 05:48:36 μμ »
 ::spam_emoticon::   :shock: :mrgreen:

Α και ξέχασα!  ΜΗΝ το αλλάξεις σε Jet72!  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 12, 2008, 05:55:33 μμ »
Ωχ, τώρα το είδα αυτό...  :shock:  :shock:  :shock:

Πολύ καλή δουλειά Siva.  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 13, 2008, 09:51:42 πμ »
Μπράβο Siva, καταπληκτική δουλειά φίλε!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δείξε τι μπορεί να γίνει στην 1/72... ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 13, 2008, 11:20:40 μμ »
Update!! :shock:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Σοβαρευτείτε ρε πλάκα κάνω...  :lol: Από τώρα? Έχουμε καιρό ακόμα για update.  :mrgreen:

Απλά να ευχαριστήσω τον τρελοσυριανό που εξελίσσεται σε τρομερό σκρατσά (να σαι καλά Γιώργο) και τον Παναγιώτη που παραμένει πιστός στην 1/72! Κράτα γερά Βολιώτη!!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 14, 2008, 12:06:48 πμ »
Update!! :shock:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Σοβαρευτείτε ρε πλάκα κάνω...  :lol: Από τώρα? Έχουμε καιρό ακόμα για update.  :mrgreen:

Απλά να ευχαριστήσω τον τρελοσυριανό που εξελίσσεται σε τρομερό σκρατσά (να σαι καλά Γιώργο) και τον Παναγιώτη που παραμένει πιστός στην 1/72! Κράτα γερά Βολιώτη!!

Σε τρώει να τ΄ ακούσεις φίλε μου  ::tsekouri:: ::mastigoma:: ::director::

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 14, 2008, 01:04:13 πμ »
Μπραβο σου ρε Γιανναρε ειμαστε ολοι υπεριφανοι για σενα ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τελικα οταν ο Στυλιανος σε αποκαλει "ο Γιαννης ο Μοντελιστης" κατι παραπανω ξερει το παιδι απο εμας. ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Μπραβο σου και παλι φιλε μου. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 14, 2008, 10:40:35 πμ »
Μπράβο βρε Γιάννη, εξαιρετική η κατασκευή του κινητήρα!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 14, 2008, 10:51:10 πμ »
Μμμμμμμμμμ !!!!!!!!!!!!!!!!  Μας βγαίνεις σκρατσοαστέρι βλέπω  :shock: :shock: :shock:  Πολύ καλή δουλειά Γιαννάκη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σαν  ::sofos11:: όμως έχω κάποιες ενστάσεις, τις οποίες θα στις πω προσωπικά το απόγευμα από το τηλέφωνο (αφού δεν μας καταδέχεσαι πια  :x ). Αν δεν μας κάνει νούμερα η ΔΕΗ βέβαια.

::salut:: ::salut:: ::salut::

Συγνώμη κύριε ποιος είστε??? :mrgreen:  :mrgreen:   Εεεεεε Δάσκαλε, ταπεινός ταπεινός. :lol:  Αφού ξυπνηστε από τον μεσημεριανό σας λήθαργο call me! ::icon_thumright::

Μην νομίζεις ότι κοιμάμαι ακόμα ή ότι σε ξέχασα.... το βράδυ θα πέσουν πολλές  ::punch:: ::punch:: ::punch::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #85 στις: Μαΐου 15, 2008, 09:29:11 μμ »
Update!!!!!  :shock: Χειροκρότημα παρακαλώ!  :mrgreen: :mrgreen: Όχι για το αποτέλεσμα αλλά επειδή αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να μοντελάρω... Έτσι όπως πάει η βραζιλιάνα μου εξελίσσεται σε βραζιλιάνικο σήριαλ μιας και update γίνετε κάθε αγίου κούκου ανήμερα... Τέλος πάντων κάααποια στιγμή θα τελειώσει.. Λέμε τώρα...  :roll:

Χωρίς πολλά λόγια να πω ότι δυο μέρες τώρα χορεύω samba με τον infinity!  Μιλάμε για τρελό χορό, τι πιρουέτες, τι ανάποδες στροφές και πηδήματα, πανικός λέμε! Το αποτέλεσμα... τον ερωτεύτηκα!  ::love7::Ρε σεις μιλάμε για τρομερό εργαλείο!!!  ::icon_thumright::

Και στο διαταύτα... έκανα το πρώτο μου preshading! :oops: Ακολούθησε το βάψιμο των κάτω επιφανειών με το Η82 της Gunze και την επόμενη μέρα βάφτηκαν οι πάνω με το H304 olive drab επίσης της Gunze. Στις επάνω επιφάνειες προσπάθησα να κάνω σκιάσεις  :roll: με το βασικό χρώμα (olive drab) αναμεμειγμένο με λίγο πράσινο μιας και το olive drab είχε την τάση να πρασινίζει καθώς φθείρονταν...

Τις επόμενες μέρες (ή μήνες  :mrgreen: )  ακολουθούν η τοποθέτηση των σημάτων, wash, φθορές κτλ

Βαράτε λέμεεεε!!!!

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 15, 2008, 09:50:22 μμ »
Μπραβο Γιανναρε, μεγια το εργαλιο, εκανες θαυματα με δαυτο. ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Lets Samba λοιπον. :lol:
Η κανατα βγαινει κουκλα .

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 15, 2008, 09:53:43 μμ »
ʼντε ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!  ::danseuse:: ::danseuse:: samba, samba, ::danseuse::

Μπράβο ρε Γιάννη, πολύ ωραία δουλειά μέχρι τώρα,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: κι ας μας γκάστρωσες ολίγον τι ρε αθεόφοβε  :mrgreen:

... Τις επόμενες μέρες (ή μήνες  :mrgreen: )  ακολουθούν ....

Το καλό μόνο που σου θέλω να μην είναι χρόνια εεε;;; (και εντός του 2008 πάντα)  ::glossa::   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 15, 2008, 09:54:36 μμ »
Καθαροτατο βαψιμο, μπραβο! ::icon_thumright::
Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #89 στις: Μαΐου 15, 2008, 10:06:41 μμ »
Ως προς τα βαψίματα...ο infinity! βρήκε το αφεντικό που του άρμοζε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ως προς τα update...έχε χάρη που είσαι φίλος και μακριά  :mrgreen:  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Μαΐου 15, 2008, 10:12:01 μμ »
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου!!  :oops: :oops: :oops:  Σας υπόσχομαι ότι θα τελειώσει λίαν συντόμως!!  :shock:

Μέσα στο 2008 δηλαδή... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το καλό μόνο που σου θέλω να μην είναι χρόνια εεε;;; (και εντός του 2008 πάντα)  ::glossa::   ::salut::

Στου κρεμασμένου την... φάρμα δεν μιλάνε για σκοινί!!  ::glossa:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #91 στις: Μαΐου 15, 2008, 10:28:09 μμ »
Νάτος ο Γιάννης.. Τσούπ, τσίμπησε τον αερογράφο και δίνει τώρα πενιές...   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Πετυχημένο το preshading σου και καθαρό ωραίο σβήσιμο με το olive drab..

Με λίγη προσοχή στα wash και τα σχετικά νομίζω οτι θα γίνει κούκλα..

Φαντάζομαι οτι στα σηματα θα βάλεις Μr. Softer εεε?   :mrgreen:

Μπράβο φίλε μου και εις ανωτερα  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #92 στις: Μαΐου 15, 2008, 10:53:57 μμ »
Γρηγόρη εσένα σ' ευχαριστώ δυο φορές γιατί έβαλες και εσύ το χεράκι σου για τον infinity.. :wink:

Τα σήματα προέρχονται από μια άγνωστη βραζιλιάνικη εταιρία και φαίνονται να είναι αμφιβόλου έως κακής ποιότητας, Γι'' αυτό και τα παρέλαβε ο Raw_Shooter για σκανάρισμα και επανεκτύπωση ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Για το preshading δεν γνώριζα τίποτα, μόνο στην θεωρία. Έτυχε τις μέρες που έβαφε ο "Πανικός" το kubel να είμαι στην υπόγα και μου εξήγησε την όλη διαδικασία την οποία είδα και στην πράξη στην 1/9!!  :shock: Είδες Πανούλη μου, τελικά τόση μάσα δεν προκαλεί μόνο χοληστερίνη..!!  ::icon_thumright:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 15, 2008, 11:31:13 μμ »
Βρε καλώς τον κι ας άργησε..... Θα μου πεις κοίτα ποιός μιλάει.... αλλά λέμε τώρα.

Για πρώτο preshading είναι καλό. Την άλλη φορά μη το φοβηθείς δοσ' του λίγο παραπάνω.

Η μόνη παρατήρηση στο βάψιμο είναι ότι αλλού φοβήθηκες να ψεκάσεις χρώμα και αλλού το έκανες παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Ούτε αυτό πειράζει, μπορεί να διορθωθεί με τα λουσίματα και τα βρομίσματα γενικά.

Καλός. πολύ καλός σε γενικές γραμμές και μπράβο σου. Τις λεπτομέρειες θα στις πω το Σάββατο αν βέβαια μας τιμήσεις με την παρουσία σου.

Α, και κάτι ακόμα, ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ. ʼφησες τα αποτυπώματά σου όπως φαίνεται στην 8η φωτο. Αυτό θα μείνει να ξέρεις.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 15, 2008, 11:55:16 μμ »
Γιάννη δεν είναι ο Infinity. Απλά το έχεις το βρωμόχερο, ο αερογράφος άντε να σου δίνει ένα 10%. Εχουμε να δούμε τρελλά μοντέλα από εσένα, μπράβο!

Τα σήματα προέρχονται από μια άγνωστη βραζιλιάνικη εταιρία και φαίνονται να είναι αμφιβόλου έως κακής ποιότητας, Γι'' αυτό και τα παρέλαβε ο Raw_Shooter για σκανάρισμα και επανεκτύπωση ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Σωστός! Είναι κρίμα να το ρισκάρεις, ειδικά τώρα που πάει ρολόϊ.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #95 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:06:20 πμ »
Ωραιοοοοοοοοοοςςςςςςς! Το'χεις,το'χεις! ::eusa_clap:: Απλα μην σε ξεγελανε τα Gunze.Θελουν τουλαχιστον 48 ωρες για να στεγνωσουν εντελος.Πελατη μουουου! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #96 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:21:50 πμ »
Τώρα που το παρατήρησα και εγώ από κοντά είναι σίγουρα δαχτυλιά...  :oops: Αλλά είμαι 100% βέβαιος ότι δεν είναι από το χρώμα. Έχει αφήσει τα ίχνη της η κόλλα που χρησιμοποίησα για να κολλήσω το P.E. ακριβώς από κάτω.. Δεν το πήρα χαμπάρι...  :(

Μπορούμε βέβαια να το δούμε από την καλλιτεχνική του πλευρά, κάτι σαν υπογραφή του καλλιτέχνη!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Η μόνη παρατήρηση στο βάψιμο είναι ότι αλλού φοβήθηκες να ψεκάσεις χρώμα και αλλού το έκανες παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Ούτε αυτό πειράζει, μπορεί να διορθωθεί με τα λουσίματα και τα βρομίσματα γενικά.

Τι εννοείς captain my captain? Η διαφορά τονικότητας προέρχεται από την μείξη olive drab με πράσινου για να το κάνω σε μερικά σημεία περισσότερο φθαρμένο. Στο κάθετο σταθερό όπως φαίνεται στην 7η photo, δεν έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο καθώς πρέπει να βαφτούν 2 κάθετες λωρίδες με πράσινο και κίτρινο χρώμα αντίστοιχα, όπως τα είχαν οι τρελιάρηδες οι βραζιλιάνοι.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και σας ευχαριστώ ακόμα περισσότερο για τις παρατηρήσεις σας.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #97 στις: Μαΐου 16, 2008, 01:43:18 πμ »
Γιαννάκη "αγόρι μου" ζωγραφίζεις με τον infinity......το σωστό εργαλείο στα σωστά χέρια  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ΑΨΟΓΟ το "πετούμενο"  :wink: :wink: τώρα να ετοιμαστούν και τα decals και πάει για απογειώσεις σε εκθέσεις  ::salut:: ::salut::
 Χαλάλι  βρε τα πιτόγυρα και οι πίτσες  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ελα και θα έχουμε καλοκαιρινή μάζωξη στην υπόγα   :wink:

Γιαννης

• Επισκέπτης
Απ: Let’s Samba in… 1/72 (Brazilian P-47D)
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 16, 2008, 01:54:12 πμ »
Πολυ ωραιο μεχρι στιγμης Γιαννη! Μπραβο σου!

Συνεχισε δυναμικα φιλε και ριχνε και κανενα update πιο συχνα βρε αδερφε.. Μην κρατας τον κοσμο σου σε αγωνια..  :mrgreen:

::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 16, 2008, 09:21:41 πμ »

......
Α, και κάτι ακόμα, ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ. ʼφησες τα αποτυπώματά σου όπως φαίνεται στην 8η φωτο. Αυτό θα μείνει να ξέρεις.

Στελιο, δες το κι αλλιως....ως υπογραφη ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ του Γιαννη!!!!!!  :lol: :lol:

Με λιγο τριψιματακι φευγει!!! Θελω να το δω τελειωμενο παντως!!!! Ενα κουκλι θα βγει παντως!!!

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Tags: p-47