0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Της πεταξες τα στρινγκακια εξω!!!!!!! Φοβερή δουλεια φιλε ιαννη για 72ρι!!!! Αργεις αλλα ....καλά κανεις αν ειναι να χουμε τετοιες εικονες!!!! Μπραβο, και ειμαι σιγουρος οτι αν ερθει και το περιβοητο εργαλειο, θα γινει ονειρο ονειρεμενο!!!!
Παράθεση από: siva στις Μαρτίου 11, 2008, 11:34:49 μμΑυτά είναι, μοντελάρισμα στο πνεύμα των ημερών. Πάντως άμα είναι να σε πιάσει σύνδρομο στέρησης πάρε μια ...samba...(Image removed from quote.)Με ρέγουλο θα σε έχω όμως, μην μου πάθεις και τίποτα γέρος άνθρωπος!! Πω πω τι δουλεια εχεις κανει εκει βρε Γιαννη..............τι λυγισμα, τι κεσεδακια....φοβερο!!!!! Συγνωμη αλλα ολα αυτα τα λεω για τον κινητηρα
Αυτά είναι, μοντελάρισμα στο πνεύμα των ημερών. Πάντως άμα είναι να σε πιάσει σύνδρομο στέρησης πάρε μια ...samba...(Image removed from quote.)Με ρέγουλο θα σε έχω όμως, μην μου πάθεις και τίποτα γέρος άνθρωπος!!
ΑΨΟΓΟΣ!!!
Μμμμμμμμμμ !!!!!!!!!!!!!!!! Μας βγαίνεις σκρατσοαστέρι βλέπω Πολύ καλή δουλειά Γιαννάκη Σαν όμως έχω κάποιες ενστάσεις, τις οποίες θα στις πω προσωπικά το απόγευμα από το τηλέφωνο (αφού δεν μας καταδέχεσαι πια ). Αν δεν μας κάνει νούμερα η ΔΕΗ βέβαια.
Ο Καλλιτέχνης θέλει το χρόνο του Με το πάσο σου και θα βγει Αστέρι
....για την κλιμακα ειναι εντυπωσικοτατη η κατασκευη εως τωρα......
Εμένα και 1/32 να μου λέγανε πάλι θα έμενα χαζός...
Update!! ................Σοβαρευτείτε ρε πλάκα κάνω... Από τώρα? Έχουμε καιρό ακόμα για update. Απλά να ευχαριστήσω τον τρελοσυριανό που εξελίσσεται σε τρομερό σκρατσά (να σαι καλά Γιώργο) και τον Παναγιώτη που παραμένει πιστός στην 1/72! Κράτα γερά Βολιώτη!!
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Μαρτίου 12, 2008, 10:17:26 πμΜμμμμμμμμμ !!!!!!!!!!!!!!!! Μας βγαίνεις σκρατσοαστέρι βλέπω Πολύ καλή δουλειά Γιαννάκη Σαν όμως έχω κάποιες ενστάσεις, τις οποίες θα στις πω προσωπικά το απόγευμα από το τηλέφωνο (αφού δεν μας καταδέχεσαι πια ). Αν δεν μας κάνει νούμερα η ΔΕΗ βέβαια. Συγνώμη κύριε ποιος είστε??? Εεεεεε Δάσκαλε, ταπεινός ταπεινός. Αφού ξυπνηστε από τον μεσημεριανό σας λήθαργο call me!
... Τις επόμενες μέρες (ή μήνες ) ακολουθούν ....
Το καλό μόνο που σου θέλω να μην είναι χρόνια εεε;;; (και εντός του 2008 πάντα)
Τα σήματα προέρχονται από μια άγνωστη βραζιλιάνικη εταιρία και φαίνονται να είναι αμφιβόλου έως κακής ποιότητας, Γι'' αυτό και τα παρέλαβε ο Raw_Shooter για σκανάρισμα και επανεκτύπωση ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Η μόνη παρατήρηση στο βάψιμο είναι ότι αλλού φοβήθηκες να ψεκάσεις χρώμα και αλλού το έκανες παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Ούτε αυτό πειράζει, μπορεί να διορθωθεί με τα λουσίματα και τα βρομίσματα γενικά.
......Α, και κάτι ακόμα, ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ. ʼφησες τα αποτυπώματά σου όπως φαίνεται στην 8η φωτο. Αυτό θα μείνει να ξέρεις.