Αποστολέας Θέμα: HEAVY METAL  (Αναγνώστηκε 10688 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
Απ: HEAVY METAL
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 05:03:41 μμ »
RAW SHOOTER πραγματικά θεόρατο και υπέροχο....μπραβο...και για την υπομονή και για την ταχυτητα σου. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
πραγματικά ανυπομωνω να δω το τελικό αποτέλεσμα....
Μια ακόμα ιδεά.... και δεν ξέρω αν στέκει.... Ενα διαλύμενο Μ1  θα ήταν ενα καλό θέμα και αυτό.
τουλαχιστον αυτό το άρμα ειναι πιο ευκολο να το βρείς...
αλλα οι ιδεες τον προλαλήστατων κυρίων...ήταν πιο καλή μπορώ να πω... :)
καλη συνέχεια

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 05:50:51 μμ »
...   "Έφυγα" για το MAZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κανόνισε μέχρι το βράδυ να το έχεις "ξεπετάξει", φορτώσει και φωτογραφήσει  :twisted: :twisted: ʼντε Πάνο γιατί δεν αντέχουμε την αναμονή!! 

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 06:18:02 μμ »
Τώρα έφυγαν οι επισκέπτες  :evil: :evil: :evil: (ο bro έφερε new p.c.  :mrgreen: ), οπότε βούρρρρρρ στην "υπόγα"  :wink:
 Χμμμμμμμ το 'θεριό" βλέπω οτι είναι '93 production......δλδ μετά την "Καταιγίδα του '91", άρα όταν πρωτομπήκαν στο Ιράκ δεν υπήρχε  :?: οπότε "ταιριάζει" να φορτωθεί Scud  :?: :?:  Aπ' την άλλη το '91 "ελευθέρωσαν" το Κουβέιτ.....μετά "μπήκαν" στο Ιράκ ώστε να "αιχμαλωτίσουν" Scud  :roll: :roll: :roll: Ρε "παίδες"  ::helpsos:: ::helpsos:: ::helpsos:: ::Help2:: ::Help2:: ::Help2:: μην κάνω καμμιά "patatation"  :oops:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Moderator
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 06:25:22 μμ »
Ταιριάζει... ταιριάζει...  :twisted: προχώρει εφοδεύων  :lol: .
Δεν νομίζω να κάνεις πατατιά, μπορείς να το κάνεις ακόμα και στο δεύτερο ντου, να βρήκαν κάπου το scud αδέσποτο και να το μάζεψαν.
ʼμα τώρα ντε και καλά "σε ζώνουνε τα φίδια", ιδέ άλλη, βρες κανένα αγαλματάκι του Sadam καμμιά 30cm ύψος (και μη μας πεις ότι έχεις ΚΑΙ τέτοιο ρητινένιο  ::glossa:: ) και ξάπλωσέ το στο τρεϊλερ ντε και καλά ότι το μάζεψαν από κάπου και το πάνε για λιώσιμο  :wink:  :mrgreen:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 06:36:03 μμ »
Oraio to teras,  :shock: :o fotos edo
http://www.primeportal.net/transports/m1070_home.htm
me diafora kaloudia gia fortoma ::icon_thumright::
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 02:02:42 πμ »
Λοιπόν μισό φτιάχτηκε και το MAZ της dragon..........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κιτ  :!: :!: :!: :!: Όλα στραβά είναι  :evil: 2 ώρες για να ισιώσω σασί και ρόδες  :evil: Κρίμα και είναι dragon υποτίθεται............. Τέσπα..... Φορτώθηκε επάνω στο τρέιλερ. Το MAZ υποτίθεται οτι θα είναι μισο-καταστραμένο, έτσι θα λείπει η 2η αριστερή ρόδα και θα φαίνεται το σύστημα κίνησης (άξονας - ψαλίδια - σωλήνες φρένων κτλ). Επίσης θα τοποθετήσω το σύστημα ανύψωσης του πυραύλου αλλά όχι τον πύραυλο  :roll: Όλες οι πόρτες θα είναι ανοιχτές, όπως και τα "δωματιάκια" κατεύθυνσης του πυραύλου. Αναλυτικότερα το MAZ απο αύριο.......άρχισα να βλέπω "αστράκια"  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:18:18 πμ »
Βρε Παναγιώτη, πλάκα κάναμε! Και εσύ πήγες και το ξεπέταξες σε ένα απόγευμα :shock: :shock: :shock: :shock:

Λοιπόν, το σύνολο δείχνει εντυπωσιακότατο! Στο λεξικό στο λήμα "χορταστικό μοντέλο" αυτή τη φωτό πρέπει να βάλουνε. Πρόταση: αν είναι ιστορικά σωστό να βαφτεί πράσινος ο μεταφορέας για να κάνει αντίθεση με το ταλαιπωρημένο sand του ΜΑΖ.

Πολύ καλή η ιδέα της παράλειψης του τροχού ::eusa_clap:: Και μάλλον έχεις δίκιο που δεν θα τοποθετήσεις τον πύραυλο, είναι λίγο απίθανο να μετέφεραν το ΜΑΖ με τον πύραυλο πάνω λόγω επικυνδινότητας από κεφαλή ή/και καύσιμα.

Φίλε μου δε βλέπω την ώρα να το δω τελειωμένο. Δε σου λέω να επιταχύνεις γιατί θα σε χάσουμε στο υπερμοντελοδιάστημα...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:24:29 πμ »
Πώπω... Θα σου λέμε δηλαδή τι έχουμε απωθημένο και εσύ θα το φτιάχνεις? Θα σε τρελάνουμε αδερφέ μου... Υπομονή... Μη μου βιάζεσαι...

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:36:07 πμ »
.......AMAN....μιλαμε για θεμα...''τουμπανο''.............. ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 09:39:43 πμ »
Kαλά Πάνο,θα μας τρελλάνεις εντελώς!!! :shock: :shock: :shock:
Αυτές οι φωτό με τρέλλαναν!!!!
http://data.primeportal.net/transports/jeremy_mowers/het_bradley/M1070%20(147).JPG
http://data.primeportal.net/transports/jeremy_mowers/het_bradley/M1070%20(146).JPG
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 10:50:43 πμ »
Ρε θηρίο, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ??????????????????????????????

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 12:56:20 μμ »
Φίλοι μου καλημέρα. ʼμα το "διαολεμένο" το MAZ δεν ήταν "μάπα" ώς πρός εφαρμογή κομματιών κτλ, θα ήταν έτοιμο ήδη  :wink: Αλλά με καθυστέρησαν οι "χαζομάρες" της Dragon  :evil:
 Σήμερα έβαλα τις πόρτες του ανοιχτές, ευτυχώς γιατί ξέχασα το τιμόνι  :mrgreen: , πρόσθεσα με λετπό χαλκό-συρμα τα διάφορα "τζίτζιλα μίτζιλα" στις καμπίνες και τους θάλαμους στο πλάι, ενώ σε λίγο θα βάλω τα σωληνάκια των φρένων στον "σπασμένο" τροχό. Ευτυχώς που υπάρχει το net και βρήκα πληθώρα απο φώτο γιαυτό το σημείο  8)
 Στην συνέχεια θα τοποθετήσω το ανυψωτικό του Scud με λίγη λεπτομέρεια (καλωδιώσεις κτλ)......Όποιος θέλει πάντως να φτιάξει το MAZ 543 με τον Scud ΠΡΟΣΟΧΗ τα MAZ ΕΚΤΟΣ των Ρωσικών ΔΕΝ έχουν την κεραία του δορυφορικού συστήματος δεξιά πάνω απο την πλαινή καμπίνα....ΜΟΝΟ τα Ρωσικά την έχουν για δορυφορική επιτήρηση και κατεύθυνση  :!: :!: :!: Έτσι και 'γώ δεν την έβαλα και θα καλύψω της τρυπούλες με στόκο.....
 Χθές δεν "ανέβασα" και τη φώτο των καμπινών (νύσταζα "βλέπετε"  :oops: ) έκανα λίγο "τσίπι" και σκόνισα με το desert sand του Mig pigments...... αλλά λίγα φαίνονται λόγω καμπίνας  ::glossa::
 Σκεφτόμουνα να "σπάσω" κανα τζάμι, τάχα βολές, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το έκανα μιάς και τα τζάμια είναι θωρακισμένα  8)
Το μόνο που με "προβληματίζει" είναι το πού θα "πιάσουν" οι αλυσίδες, μιάς και είναι μακρύ το MAZ και δεν "αφήνει" πολύ χώρο στους κρίκους αγκύστρωσης  :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Moderator
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 01:20:59 μμ »
... (νύσταζα "βλέπετε"  :oops: ) ...

Μετά από τόσο ΚΕΝΤΗΜΑ που έριξες (και μάλιστα σταυροβελονιά :lol: ) και σε χρόνο dt και ορθοπεταλιά μην ξεχνάμε  :lol: , πως να μην νυστάξεις βρε άνθρωπέ μου !!!
Μπράβο Παναγιώτη σου βγάζω το καπέλο.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 01:37:36 μμ »
Φαντάσου να τον πιέσεις να κάνει γρήγορα... Μου θυμίζει διαφήμιση της δεκαετίας του 70, "Ταχύτης-ποιότης-Αξιοπιστία"

Τελικά με αυτά που διαβάζω στο forum έχω σχηματίσει την εικόνα οτι η Dragon έχει δύο πρόσωπα, ένα άψογο και ένα άστα να πάνε. Κιτ που να είναι στη μέση κανείς δεν έχει βρει, ή θα είναι ενθουσιασμένοι ή απογοητευμένοι μέχρι θανάτου. Και δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό, αφού μπορεί και την έχει την τεχνογνωσία γιατί βγαίνουν τέτοιες πατάτες. Εντάξει, το ΜΑΖ είναι παλιό, αλλά θυμάμαι και τις σχάρες από τους ανεμιστήρες του αεριωθούμενου Panther του nino1969 που θύμιζαν Starfix στα χειρότερά της.

Τέλος πάντων, στο κιτ. Παναγιώτη προβλέπεται χάρμα οφθαλμών! Φίλε μου αυτό και αν είναι πρωτότυπο θέμα. Εχεις αποφασίσει τίποτα για το βάψιμο;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 01:42:43 μμ »
Παναγιώτη δεν παίζεσαι :!: Να μας εντυπωσιάσεις και στο βάψιμο.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 02:05:36 μμ »
Μετά από τόσο ΚΕΝΤΗΜΑ που έριξες (και μάλιστα σταυροβελονιά :lol: ) και σε χρόνο dt και ορθοπεταλιά μην ξεχνάμε  :lol: , πως να μην νυστάξεις βρε άνθρωπέ μου !!!
Μπράβο Παναγιώτη σου βγάζω το καπέλο.
φίλε Νίκο "δεν κρατιόμουνα" να κατέβω να "πιάσω" πλαστικό στο χέρι μου  :mrgreen: :mrgreen: Αλλά λίγο η logo, λίγο ο φωτισμός, πολύ τα καψουρο-τράγουδα στο ράδιο...... ήμουνα έτοιομος  ::sleepy2:: ::sleepy2:: ::sleepy2::  :mrgreen:

Τελικά με αυτά που διαβάζω στο forum έχω σχηματίσει την εικόνα οτι η Dragon έχει δύο πρόσωπα, ένα άψογο και ένα άστα να πάνε. Κιτ που να είναι στη μέση κανείς δεν έχει βρει, ή θα είναι ενθουσιασμένοι ή απογοητευμένοι μέχρι θανάτου. Και δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό, αφού μπορεί και την έχει την τεχνογνωσία γιατί βγαίνουν τέτοιες πατάτες. Εντάξει, το ΜΑΖ είναι παλιό, αλλά θυμάμαι και τις σχάρες από τους ανεμιστήρες του αεριωθούμενου Panther του nino1969 που θύμιζαν Starfix στα χειρότερά της.

Τέλος πάντων, στο κιτ. Παναγιώτη προβλέπεται χάρμα οφθαλμών! Φίλε μου αυτό και αν είναι πρωτότυπο θέμα. Εχεις αποφασίσει τίποτα για το βάψιμο;

φίλε μου Γιώργο η Dragon νομίζω είναι όπως "κάτσει", μας εκπλήσει πολλές φορέα αλλά και μερικές είναι να "το στείλεις" να το φτιάξουν αυτοί  :mrgreen:  Ειλικρινά οι ρόδες + αναρτήσεις του MAZ είναι τελείως ηλίθιος ο τρόπος κόλλησης των.......δεν είναι θέμα χύτευσης του πλαστικού αλλά ο σχεδιασμός τους  :roll: :roll: Να υπήρχε "φλάς" ή ίχνη του καλουπιού...Ok είναι πρόβλημα των καλουπιών = ποιότητας. Αλλά το πως και που θα κολλήσουν είναι 100% βλακεία αυτουνού που το σχεδίασε......και υπόψην ΔΕΝ είναι "πιστό" αντίγραφο του original να "πώ" Ok φίλε έτσι είναι στην πραγματικότητα και ήθελαν να το αντιγράψουν  :evil:
 Τώρα για βάψιμο.....το MAZ σίγουρα θα γίνει sand των ιρακινών.....το Oshkosh το έχω δεί και desertέ αλλά και με την άλλη παραλλαγή......  :roll: :roll: :roll: όπως είπες θα έκανε ωραία και "εντυπωσιακή" στο μάτι η αντίθεση του διαφορετικού camo των 2..... :roll: :roll:
Θα ξεκινήσω πρώτα με το "σίγουρο" MAZ και "βλέπουμε"  :wink:

Παναγιώτη δεν παίζεσαι :!: Να μας εντυπωσιάσεις και στο βάψιμο.
φίλε θα "βάλω τα δυνατά μου" ειλικρινά......άλλωστε θέλω να το "κατεβάσω" και στην έκθεση του Πήγασου  :oops: :oops: :oops: 

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 02:14:07 μμ »
Τώρα θέλω την βοήθεια σας.......... αγοράστηκε η βάση........ κατασκευάστηκαν η μότο Harley της Dragon + Ηummer της Tamiya, ΠΩΣ όμως είναι τα οχήματα της αμερικάνικης στρατονομίας στο Ιράκ  :?: :?: :?: Το camo είναι το συνηθισμένο αλλά ΤΙ διακριτικά έχουν  :?: :?: :?: Θα "μπούν" και ανάλογες φιγούρες απο διάφορες εταιρείες (οι οποίες θα "προβληματίζονται" σχετικά με την φόρτωση του MAZ) αλλά κάποιες απο αυτές θα "συνοδεύουν" τα οχήματα της στρατονομίας, οπότε θα είναι στρατονόμοι.....αυτοί φοράνε κάποιο διακριτικό (περιβραχιώνιο  :roll: )......... για δώστε καμμιά βοήθεια  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 02:28:16 μμ »
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 08:36:52 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά απο ενα μικρό διάλειμμα απο τα "μοντελιστικά" και αφού παρέλαβα τον νέο "εργαλείο" (αερογράφο), είπα να "ξαναπιάσω" το Oshkosh.
 Τα "νέα" είναι οτι απο manuals που βρήκα στο net, είναι αδύνατο να φορτωθεί το MAZ λόγω του οτι "καλύπτει" αρκετά την καρότσα και έτσι δεν υπάρχει χώρος ώστε να "τεντώσουν" οι αλυσίδες αγκίστρωσης........οπότε "πάμε" σε κάτι μικρότερο  :roll: :roll: :roll: :roll:
 Αποφάσισα να βάψω τ' όλο σύνολο με την τρίχρωμη παραλλαγή, η οποία ακόμα χρησιμοποιούν στο Ιράκ. Έτσι "όπλισα" τον infinity και έκανα την παραλλαγή. Οι 3χρωμες αυτές παραλλαγές είναι 2 ειδών, η "αμερικανέ" με μεγάλα "στρογγυλά" κομμάτια μαύρου και μικρά καφέ και η NATO που μοιάζει με την γερμανική δλδ καφέ με μαύρες λουρίδες (σκιές). Σε φώτο απο το net παρατήρησα και τις 2  :shock: :roll: Επέλεξα την "γερμανικού τύπου"..........

συνολικά το Oshkosh είναι έτσι προς το παρόν......το Σ/Κ θα "πλακώσω" το τρέιλερ (θέλει πολυυυυυυυ φθορά  :mrgreen: ) και απο Δευτέρα το "φορτίο" του, μπάς και προλάβω την έκθεση του "Πήγασου"  :roll:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 09:10:30 μμ »
 ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
ʼψογος :!:
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 09:14:38 μμ »
Είσαι άρχοντας, πολύ καλό μέχρι τώρα  ::eusa_clap::
άντε να το παρουσιάσεις και στον Πήγασο (Σκέφτομαι να έρθω μια βόλτα,να σας γνωρίσω και από κοντά...)

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 09:15:48 μμ »
Ρε θηριο,το τελειωσες το θηριο :?:Αψογος με αψογο αποτελεσμα ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 09:32:28 μμ »
 ::thanks_smilie:: φίλοι μου  :)  Σκεφτόμουνα να το φορτώσω με 1-2 wheel loader του Mig αλλά δεν βρήκα  :cry: Έτσι "πρόχειρα" θα το φορτώσω με άλλο "σκαπτικό" ογκώδες "μηχανηματάκι"  :mrgreen: :mrgreen: Το οποίο 1000% φορτώνεται (έχω και φώτος  :mrgreen: :mrgreen: )

(Σκέφτομαι να έρθω μια βόλτα,να σας γνωρίσω και από κοντά...)
ʼντε φίλε μου ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Moderator
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 10:55:04 μμ »
Φίλε μου Παναγιώτη τα συγχαρητήριά μου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι αυτή είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ δουλειά που έχουμε δει από σένα (τι να πρωτοπώ για βάψιμο, για σκόνισμα; στο πίσω μέρος του τράκτορα εκεί που "κοτσάρεται" το τρέιλερ; για τα ελαστικά;) αλλά και από τις καλύτερες που έχουμε δει εδώ μέσα.  ::icon_thumright:: Περιμένουμε να μας χαζέψεις ακόμα περισσότερο με το τρέιλερ και το φόρτωμά του. 

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 11:49:48 μμ »
ΜΠΡΑΒΟ Παναγιώτη πολύ καλό τα ''θηριάκι''  σου   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Tags: