Φίλοι μου ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

χρόνο έχω αρκετό (έως πάρααα πολύ) οπότε αφιερώνω αρκετό στο modelling καθημερινά..... Βέβαια έχω και λίγο

αλλά με κανά

όλα καλά

Τώρα σχετικά με τον Oshkosh, πέρα της καμπίνας που "τρώει" τον περισσότερο χρόνο, η υπόλοιπη κατασκευή είναι σχετικά εύκολη

αρκεί να "καταλάβεις" τις οδηγίες μιάς και "σε πάνε μπρός πίσω"......... πρέπει πρώτα να διαβάσεις όλα τα στάδια και μετά να ξεκινήσεις

Σήμερα θα ασχοληθώ με το τρέιλερ, δεν είναι πολλά κομμάτια αλλά πρέπει να προσέξω την κατεύθυνση των τροχών, και είναι πολλοί

Θα "ανεβάσω" αργότερα φώτος απο την διαδικασία, αν θέλετε. Γιώργο για διόραμα δεν ξέρω ακόμα αλλά σίγουρα θα φορτωθεί κατιτίς...πάντως σίγουρα κάτι μεγαλύτερο απο το 500αράκι

Ίσως τον άλλο τράκτορα της Oshkosh, σαν τον ελληνικό, με σκασμένα λάστιχα

Δεν ξέρω αν χωράει βέβαια......ίδωμεν
Ίσως το φέρω στου Κίτσου να το "πάρουμε" μάτι............. Έλεγα να το τελειώσω για τον Πήγασο αλλά "δεν το βλέπω"......... βλέπεις έλλειψη χρόνου έως την έκθεση......
Πάντως εντελώς πληροφοριακά, όσοι έχετε μοντέλα Accurate μην δοκιμάσετε τα decals, απογοήτευση σκέτη

Πρέπει να τα αλλάξω όλα, δεν "ξεκολλάνε" με τπτ απο το "χαρτί" τους, έβαλα απο χλιαρό μέχρι καυτό νερό ---> ΤΙΠΟΤΑ