Ψηφοφορία

Ðïéá ðáñáëëáãç Âéåôíáì??

Íåá (wrap around)
44 (53%)
Standard
39 (47%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 78

Αποστολέας Θέμα: A-7E Corsair 1/48 Revell  (Αναγνώστηκε 75405 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: A-7E Corsair 1/48
« Απάντηση #775 στις: Απριλίου 22, 2008, 12:29:48 μμ »
Βρε  ::icon_antegeia:: σου λεωωωωωω!!!!! Αν ειναι να φταχνω τετοια αεροπλανα μετα αρχιζω τις φιγουρες αμεσως!Μονο ενα πραγμα με χαλαει. :roll: Το φιμωτρο!

Αποσυνδεδεμένος jtrip49

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #776 στις: Απριλίου 22, 2008, 12:42:37 μμ »
Aγαπητέ φίλε Περικλή γειά σου, αυτό που θα σου πώ δεν είναι υπερβολή και καθόλου εγωιστικό, από τα χέρια μου πέρασαν χιλιάδες νέοι όλων των κατηγοριών στα 35 χρόνια Αεροπορικής
υπηρεσίας, πάντα προσπαθούσα ότι μάθαιναν από εμένα να το μάθουν καλύτερα από εμένα γιατί αυτό είναι επιτυχία "ο Μαθητής να γίνεται καλύτερος από τον Δάσκαλο" και ο Δάσκαλος να συνεχίζη να μαθαίνη από τους νέους για να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται στα δεδομένα κάθε εποχής αυτό με μιά λέξη είναι η έννοια της ΠΡΟΟΔΟΥ.
Λοιπόν φίλε Περικλή το μοντέλο σου είναι τέλειο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: εξ΄άλλου στο έχω πη από την αρχή ότι είσαι εξαιρετικός μοντελιστής ::icon_thumright::, επίσης τε-
λικά βλέπω ότι η καλοπροαίρετη κριτική μου έπιασε τόπο (αυτό που παρουσιάζης τώρα είναι φθορά και αυτό εννοούσα) Μπράβο σου για μια ακόμη φορά :wink:
Εύχομαι σε εσένα και την οικογένεια σου ΚΑΛΟ-ΠΑΣΧΑ και ελπίζω καμμιά φορά να βρεθούμε και να τα πούμε δια ζώσης.   Γιάννης   Χανιά... ::salut::
Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε όταν το Αφος είναι για Συντήρηση δεν έχει δεξαμενές καυσίμου (εξωτερικές), ούτε όπλα, θα προτιμούσα να τα έβαζες σε κλίνες δίπλα. :lol: :lol: :lol:
IPMS Ελλάδος - Μέλος #7  (1981-1990)
ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) - 2007.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #777 στις: Απριλίου 22, 2008, 01:06:22 μμ »
Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε όταν το Αφος είναι για Συντήρηση δεν έχει δεξαμενές καυσίμου (εξωτερικές), ούτε όπλα, θα προτιμούσα να τα έβαζες σε κλίνες δίπλα. :lol: :lol: :lol:
Καλλιτεχνική αυθαιρεσία. Του το συγχωρούμε...  :lol:

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #778 στις: Απριλίου 22, 2008, 01:23:21 μμ »
Πλάκα στην πλάκα,Περικλή,τράβα αγόρασε κανένα σετ φιγουρών...
Με τις γνώσεις σου στις φιγούρες,προβλέπω θαύματα!!! Δυνατό βάψιμο και ψιλομετατροπές στις πόζες και θα τα στείλεις τα Εγγλεζάκια...
Γιωργο μακαρι να ειχα χρονο...δεν προλαβαινω για την εκθεση....μπορει αργοτερα να βαλω!!!
 ::icon_thumright::

Απίστευτο το αποτέλεσμα σου. ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!  ::proskino:: ::icon_rr:: και τα μαλυά μου!!!!
Ο κόπος σου έπιασε τόπο.! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σε ευχαριστούμε για τις δημιουργίες σου φίλε Περικλή. Σύγουρο το βραβείο στο England!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πακη φιλε μου σε ευχαριστω!!!!

τι μας δειχνει ο ανθρωπος πασχαλιατικα ρε παιδια???? ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ::proskino::
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τα καλα σου λογια!!!!

Βρε  ::icon_antegeia:: σου λεωωωωωω!!!!! Αν ειναι να φταχνω τετοια αεροπλανα μετα αρχιζω τις φιγουρες αμεσως!Μονο ενα πραγμα με χαλαει. :roll: Το φιμωτρο!
Σε ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια!
Το φιμωτρο το εβαλα γιατι επρεπε να βαλω αρκετω βαρος για να μην γερνει και σπασει τον γαντζο ανασχαισης στο πισω μερος....μετα απο ολα αυτα που εβαλα στον χωρο του κινητηρα  ::dontknow::

Aγαπητέ φίλε Περικλή γειά σου, αυτό που θα σου πώ δεν είναι υπερβολή και καθόλου εγωιστικό, από τα χέρια μου πέρασαν χιλιάδες νέοι όλων των κατηγοριών στα 35 χρόνια Αεροπορικής
υπηρεσίας, πάντα προσπαθούσα ότι μάθαιναν από εμένα να το μάθουν καλύτερα από εμένα γιατί αυτό είναι επιτυχία "ο Μαθητής να γίνεται καλύτερος από τον Δάσκαλο" και ο Δάσκαλος να συνεχίζη να μαθαίνη από τους νέους για να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται στα δεδομένα κάθε εποχής αυτό με μιά λέξη είναι η έννοια της ΠΡΟΟΔΟΥ.
Λοιπόν φίλε Περικλή το μοντέλο σου είναι τέλειο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: εξ΄άλλου στο έχω πη από την αρχή ότι είσαι εξαιρετικός μοντελιστής ::icon_thumright::, επίσης τε-
λικά βλέπω ότι η καλοπροαίρετη κριτική μου έπιασε τόπο (αυτό που παρουσιάζης τώρα είναι φθορά και αυτό εννοούσα) Μπράβο σου για μια ακόμη φορά :wink:
Εύχομαι σε εσένα και την οικογένεια σου ΚΑΛΟ-ΠΑΣΧΑ και ελπίζω καμμιά φορά να βρεθούμε και να τα πούμε δια ζώσης.   Γιάννης   Χανιά... ::salut::
Φιλε μου Γιαννη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Παντα η κριτικη σου με εσπρωχνε ενα ακομα βημα μπροστα, σε ευχαριστω! Δεξαμενες και οπλα εβαλα λογο καλλιτεχνικης ευθαιρεσιας για αν δειξψ τα καταπληκτικα Remove Before Flight Tags που καποια ψυχη μου εστειλε!!!!
Σε ευχαριστω για ολα!

Καλλιτεχνική αυθαιρεσία. Του το συγχωρούμε...  :lol:
::painting::  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος thanasis87

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #779 στις: Απριλίου 22, 2008, 01:40:07 μμ »
φίλε Περικλή, η δουλειά που έκανες είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! τέτοιες κατασκευές έχω δει μόνο από ξένα περιοδικά (και λίγες φορές στην Ελλάδα), και πραγματικά μου κάνουν εντύπωση. Το μοντέλο είναι απίστευτα καλοφτιαγμένο και καλοβαμμένο! ʼψογος! ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::101:: ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #780 στις: Απριλίου 22, 2008, 01:46:19 μμ »
Για πολλές ΚΟΥΠΕΣ σου λέω............. ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1::

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #781 στις: Απριλίου 22, 2008, 01:55:41 μμ »
φίλε Περικλή, η δουλειά που έκανες είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! τέτοιες κατασκευές έχω δει μόνο από ξένα περιοδικά (και λίγες φορές στην Ελλάδα), και πραγματικά μου κάνουν εντύπωση. Το μοντέλο είναι απίστευτα καλοφτιαγμένο και καλοβαμμένο! ʼψογος! ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::101:: ::award_1::
Φιλε Θαναση εισαι νοες στο φορουμ και δεν εχεις δει μου φαινεται τις δουλειες των αλλων παιδιων εδω μεσα....αν η δικη μου ειναι τελεια τοτε των αλλων παιδιων ειναι Χ 1000...000 φορες καλυτερη!!!
Σε ευχαριστω για τα πολυ καλα σου λογια!!

Για πολλές ΚΟΥΠΕΣ σου λέω............. ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1::
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μητσαρα σε ευχαριστω!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #782 στις: Απριλίου 22, 2008, 01:57:47 μμ »

Τι να πω και εγώ ..........  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Απίθανο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υγ: Μια φώτο μένει τώρα για να κλείσει το project   ::director:: Ο κουρσάρος και δίπλα του το  ::1st::

::salut:: ::salut:: ::avgreekflag5pn::

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #783 στις: Απριλίου 22, 2008, 03:01:07 μμ »
Περικλής strikes back!!!! Καταπληκτικό αποτέλεσμα φίλε μου!!!!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #784 στις: Απριλίου 22, 2008, 03:17:08 μμ »
Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα Περικλή!
Το επόμενο τι θα είναι?????

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
« Απάντηση #785 στις: Απριλίου 22, 2008, 03:21:18 μμ »
Μπράβο Περικλή,φοβερή δουλειά ::eusa_clap::,πολύ προσεγμένο σε όλους τους τομείς,τα φορτία που είναι οέο :mrgreen:?

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #786 στις: Απριλίου 22, 2008, 04:51:48 μμ »
Ουτε τα αληθεινα δεν ειναι τοσο ομορφα.Περικλη ΜΠΡΑΒΟ για το Πασχαλινο σου δωρο σε ολους μας. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Tασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Geokid

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αργος
  • modelclub.gr
    • virtual 335th Greek Squadron
« Απάντηση #787 στις: Απριλίου 22, 2008, 05:36:52 μμ »
Γεια σου ρε Περι Μερακλη!!! ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Me,i want what's coming to me.
The world Chico, and everything in it
,Scarface
 Hasegawa 1/48 F-14A"Jolly Rogers" 75% Hasegawa 1/48 Spitfire Vb Trop Τελος!!

Αποσυνδεδεμένος χρηστος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #788 στις: Απριλίου 22, 2008, 05:42:09 μμ »
 Εξαιρετικό μοντέλο Περικλή :!: :!:
  Πολλά μπράβο ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::proskino::    ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #789 στις: Απριλίου 22, 2008, 07:01:14 μμ »
ΟΚ καλό είναι μωρέ :!:

Απλά εγώ τώρα πάω για πλέξιμο γιατί με αυτά που βλέπω από εσένα Περικλή δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι με το μοντελισμό.

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ σου :!:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #790 στις: Απριλίου 22, 2008, 08:00:01 μμ »
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Να σαι καλά ρε Περικλή, να δημιουργείς πάντα τέτοια αριστουργηματα! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #791 στις: Απριλίου 22, 2008, 08:49:41 μμ »
Καλο πασχα δυστυχως ενα ωραιο ταξιδι τελειωσε σε ευχαριστω περιμενω το επομενο
ακομα και τα λαδια στο εδαφος ειναι τελειο μπραβο

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #792 στις: Απριλίου 22, 2008, 08:55:05 μμ »
τι λαδια και ξυδια μας λες φιλε ηφαιστε!!!!!αυτον πρεπει να τον κλειδωσουν στα καρπαθεια και να μοντελλαρει για 20 χρονια μονος του και μετα να τα παρουσιασει ολα μαζι και να κλεισουν ολα τα εργοστασια που φτιαχνουν μοντελα και να μεινουμε εμεις με τις κουβαριστρες και να πεταμε κανεναν χαρταετο γιατι μετα απ αυτο !!!!! ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia::γεια σου περικλαρα καραμεγιστε!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος VIGOR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
« Απάντηση #793 στις: Απριλίου 22, 2008, 09:22:19 μμ »
Να πω και εγω τα συγχαρητηρια μου,μπραβο φιλε ,πρωτα γιατι ολοι εσεις εκει εξω με τις δημιουργιες σας κανεται εμας υπερηφανους που ειμαστε Ελληνες ,και δευτερον γιατι φιλε μου εισαι πραγματικα μερακλης Περικλης,  μηπως να το αλλαζες, ετσι λεω μηπως.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
« Απάντηση #794 στις: Απριλίου 22, 2008, 09:58:08 μμ »
Μπράβο Περικλή καταπληκτικό, δεν υπάρχουν λογια, άντε τώρα και μια φώτο με το  ::award_1:: οπως έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #795 στις: Απριλίου 22, 2008, 10:27:41 μμ »
Ασημάκι ο Κουρσάρος σου είναι ΤΕΛΕΙΟΣ όπως και όλο το διοραματάκι πολύ καλά στημένο!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δέξου και τα συγχαρητήρια από μένα, μ'αρέσει πάντως που είναι το 2ο μοντέλο σου ύστερα από 15 χρόνια  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: που να έφτιαχνες μόνο αεροπλάνα δηλαδη  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Θα μας πεις πιο θα είναι το επόμενο?  ::glossa:: ::glossa::
Καλό Πάσχα!  ::salut:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #796 στις: Απριλίου 22, 2008, 11:16:35 μμ »
αν και γενικά δεν μου αρέσουν τα "διαλυμενα" αεροπλάνα
συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλειά σου
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #797 στις: Απριλίου 23, 2008, 09:13:22 πμ »
...περικλη για το συγκεκριμενο αρκετα σχολια εγραψα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::..περιμενω πραγματικα με αγωνια την επομενη σου κατασκευη...... ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Pyrgiotis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
  • Σπύρος
« Απάντηση #798 στις: Απριλίου 23, 2008, 04:19:12 μμ »
Πραγματικα καταπληκτικο,δεν περιμεναμε αλλωστε τιποτα λιγοτερο!

Παντα τετοια,και καλυτερα (αν ειναι δυνατον...)!

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #799 στις: Απριλίου 23, 2008, 05:00:42 μμ »
Περικλη τον "κούρσεψες" τον κουρσάρο. Πολύ όμορφο μοντέλο με καταπληκτικές φθορές τόσο στο α)φ, όσο και στην πίστα. Για τον δε κινητήρα τι να πω, ένα μοντελάκι μόνος του.
Μας "έστειλες" πάλι αδιάβαστους.  ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::danseuse::

Tags: