Σύνολο ψηφοφόρων: 78
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα ειανι πρασινο,πορτοκαλικοκκινο?Εχω αχρωματοψια, ο Πανος τα ειδε σωστα?
Where is the Ball Guys???????? SHOCKED._
Περικλή να σαι πάντα καλά και να μοιράζεσαι μαζί μας τα υπέροχα μοντέλα σου! Προβλέπω να πέφτουν πάλι βραβεία! Για την συνέχεια τι έχεις κατα νου; Κανα δίλιτρο μήπως;
ΑΜΑΝ,τι μοντελάρα είναι αυτή?Και μόνο με αυτές τις φωτό?για βάλε καμμιά 20αριά ακόμη! Και σε μεγαλύτερη ανάλυση please!
Αυτό ήταν. Περιμέναμε κάτι πραγματικά πολύ δυνατό... αλλά αυτό που βλέπω ξεπερνά κάθε προσδοκία!Τί να περιμένουμε στο μέλλον; Τα έχουμε χάσει πλεόν!
Οχι ρε Περικλή δεν μας αρέσει το μοντέλλο σου :mrgreen:ούτε και εσύ Αφού Πέρη σου το έχω ξαναπεί,χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας και βλέπουμε τις απίστευτες δημιουργίες σου. Ανυπομονούμε για το επόμενο πρότζεκτ σου ποιό θα είναι;Καλό Πάσχα να έχεις με την οικογένεια σου.
Περικλή, όλοι ξέραμε περίπου τι μας περίμενε για το τέλος, αυτό που βλέπω όμως τώρα με έχει αφήσει κυριολεκτικά άφωνο. Να είσαι πάντα καλά φίλε για να μας συναρπάζεις με τις απίστευτες κατασκευές σου. Καλό Πάσχα και σε σένα και στην οικογένειά σου ΥΓ ... και στείλε και καμμιά πενηνταριά φωτό ακόμα να χαζέψουμε
Τι, μόνο με αυτές τις φώτο μας αφήνεις : Πανέμορφος ο κουρσάρος σου Περικλή με ρεαλιστική μπίχλα και παρουσίαση .Θα τρίβουν τα μάτια τους στην έκθεση. Συγχαρητήρια
Επειδή δεν είσαι και κανένας πολύυυυυ μικρούλης ίσως να θυμάσαι το τραγουδάκι του Μητροπάνου που ήταν σουξέ όταν είμασταν πιτσιρικάδες... "τι το θες το κουταλάκι να μου δίνεις το φαρμάκι,τι το δίνεις λίγο, λίγο,δώστο μου όλο για να φύγω...."τι θα γίνει τώρα με το σταγονόμετρο θα μας δίνεις τις φωτό, .... άντε μπράβο δώσε πράμα
Μπραβω Περικλη, ωραια δουλεια και παρουσιαση. Ξερεις τι του λειπη? Κανα δυο τρεις φιγουρες και θα ζωντανεψη 100%. Οχι οτι δεν ειναιζωντανο τωρα αλλα............
Φιλε Περικλη ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ Καταπληκτικο το Corsair στην τελικη του μορφη. Παρα πολυ ωραια η βαση και εξυπνη η ιδεα του καθρεφτη με αυτη την μορφη.Παλι μας εστειλες για σπιρτα!!!
Tα λογια ειναι περριτα οι φωτο μιλανε μονες τους δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο εισαι φοβερος ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ