Σύνολο ψηφοφόρων: 78
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε φιλαράκο ειλικρινά με έχεις κάνει πλέον να μην έχω κάθε φορά τι να πω με αυτά που κάνεις, οπότε δεν λέω τίποτ'άλλο. Περιμένω απλά όταν σε δω από κοντά να σου και να σε Καλημέρα πατριωτάκο.
Το ταλεντο φαινεται και τα λογια ειναι περριτα μια εικονα 1000 λεξεις
Γεια σου ρε Πέρι με τα ωραία σου!!
Εξαιρετικός (για άλλη μια φορά ...) Τα RBF κλέβουν την παράσταση ..... Γειά σου ρε Πέρι ....
Μπραβο ρε Περι τουμπανο το κοκπιτ
Το βλεπα τοσο καιρο στην υπογραφη σου Περικλη και ελεγα ''μα αυτο το cockpit δεν θα το βαψει???'' και σημερα ειδα αυτο που ακριβως περιμενα. Καταπληκτικο το βαψιμο, και το καθισμα και οι κονσολες. Τελειο, σαν το Phantom θα βγει και θα σαρωσει στο διαγωνισμο
Περικλή όταν το βάλεις στην βιτρίνα,βάλε τσοκ στους τροχούς γιατί θα την κάνει ,άψογος όπως πάντα .
Αυτά είναι... Εγώ πάντως πάω να πετάξω χαρταετό από τώρα...
όπως είπε καί ο melpas1013, εμείς οι υπόλοιποι ας πάμε να πετάξουμε κανά χαρταετό να συνέλθουμε λιγάκι. :ro
.......................................................... Τι να σου πώ τώρα δηλαδή ? Πολύ ωραίο, κτλ, κτλ? Συνέχισε έτσι να δούμε τι θα βγάλεις στο τέλος....
Καλημέρα Περικλή,το άλλο Σαββατοκύριακο αργεί να έρθει ,οπότε κάνε κάτι επειγώντος .
όπως βλέπεις κοιτάμε χωρίς να μιλάμε, τι να πούμε άλλωστε....
Εγω βρίσκω οτι το δεύτερο και το τρίτο πτερύγιο του κινητήρα ξεκινώντας απο 12, δεν είναι τόσο λερωμένα όσο τα υπόλοιπα , και αυτό δεν είναι σωστό, διότι το σύστημα κινείται με μεγάλες ταχύτητες και συμμετρικά, ... οπότε λόγω της ροπής που αναπτύσετε και της φυγόκεντρης δύναμης, αρκεί να πάρετε τον τόμο 2 της Flight System Corporation, σελ 158, εκδόσεις Patakis, 1998 και δείτε το πως πρέπει να είναι τα πράγματα... ... ε είμαι λιγο ορεξάτος για πρωϊ...Περικλή τα ίδια λέμε και ξαναλέμε, η κατάληξη είναι μία μπράβο και περιμένουμε να χειροκροτήσουμε το τελικό όλοι μαζί ΥΓ. Καλό ΣΚ σε όλους και καλούς αετούς για αύριο
Καλα σου τα ειπαν οι συναδελφοι ρε Περι, πιπερι!!!!Εχω μονο μια απορία και απαιτω να μου τη λυσεις αμεσα!!!!Επειδη ολα τα λεφτα απο θεμα δουλειας ειναι η βαση του κινητηρα.....ειναι κριμα να την κρυβει το καροτσακι!!!!! Μηπως θα επρεπε τελικά να τον εχεις με γερανο?????Εκτός κι αν αναποδογυρίσεις την καροτσα!!! Κριμα να μη φαινεται το εντερικο συστημα!!!!! Εκτός αν παταει σε καθρεπτη!!GO ON και τρελανες τους Mac's εκει περα!!!
Τι να λεμε τωρα....τα ιδια να λεμε?ΠΕΡΙ!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!