Περικλή γειά σου, ωραίοι και σωστοί οι τροχοί στην κλίνη του κιν/ρα, αλλά ή το μάτι μου γυαλίζη ή τους έβαλες δοκιμαστικά άβαφτους (ματ Περικλή, ξέρεις εσύ
), τώρα είσαι τυχε-
ρός που είμαι στην σύνταξη (γιατί έχεις αρχίση και μπαίνης επικίνδυνα σε ξένα χωράφια και θα μας άφηνες άνεργους
), αλλιώς θα σου έκανα μήνυση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.
Τελικά χαίρομαι που τα πας καλά αλλά μ΄αρέση να σε πειράζω, σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...
Φιλε μου Γιαννη καλημερα και χαιρομαι που πετυχα τελικα τους τροχους!!!!!!
Δεν εχουν βαφτει ακομα, απλα του τοποθετησα για να μου πειτε εαν ειανι οκ!

Περικλή γειά σου, ωραίοι και σωστοί οι τροχοί στην κλίνη του κιν/ρα, αλλά ή το μάτι μου γυαλίζη ή τους έβαλες δοκιμαστικά άβαφτους (ματ Περικλή, ξέρεις εσύ
), τώρα είσαι τυχε-
ρός που είμαι στην σύνταξη (γιατί έχεις αρχίση και μπαίνης επικίνδυνα σε ξένα χωράφια και θα μας άφηνες άνεργους
), αλλιώς θα σου έκανα μήνυση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.
Τελικά χαίρομαι που τα πας καλά αλλά μ΄αρέση να σε πειράζω, σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης Χανιά...
Φιλε μου Γιαννη καλημερα και χαιρομαι που πετυχα τελικα τους τροχους!!!!!!
Δεν εχουν βαφτει ακομα, απλα του τοποθετησα για να μου πειτε εαν ειανι οκ!

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο Περικλής με μεθοδική δουλειά θα το πάρει το χρυσό
,όχι γιατί πρέπει αλλά επειδή αυτό που κάνει το κάνει γιατί το γουστάρει πραγματικά
.Keep modelling
.
Φιλε μου Στεφανε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια....
Να σου πω την αληθεια το χρυσο το εχω παρει αφου πρωτα πρωτα αρεσει η δουλεια μου σε ολη την παρεα μας.
Χρυσο για μενα ειναι οι
πολυ καλες φιλιες που εχω θελω να πιστευω με ολα τα παιδια στο φορουμ. Αυτο το χρυσο εχει πολυ μεγαλυτερη αξια απο οποιοδηποτε χρυσο η πρωτη θεση παρω σε διαγωνισμο.
Σας ευχαριστω ολους!!!!

μπραβο κουραγιο ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ πολυ λεπτομερια και σωστη

Φιλε μου
τρελε εεεεεεεεεεεεε!!!!! tralas ηθελα να πω

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
ʼψογος Περικλή!
Φανταστική δουλειά όπως πάντα!

Φιλε μου Siva σε ευχαριστω πολυ!
Sehr gut mein Freund. ::icon_thumright::Ειναι απολαυσει να παρακολουθο αυτη την κατασκευει μαθενοντας κιολας για τα δικα μου μελλοντικα A7.
Μπραβο Περικλη 
Τασος 
Τσο φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και ανταπωδιδω για τις φοβερες δουλειε σου!