Φίλοι μου μετά από πολύ μα πάαααααααρα πολύ καιρό κατόρθωσα να προχωρήσω λίγο το γατάκι μου

Προκαταβολικά να ζητήσω συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών, μιας και τώρα διαπίστωσα ότι βγήκαν λίγο σκοτεινές...

Το μικρό μέχρι στιγμής update αφορά την τροποίηση του πύργου του άρματος. Όλα τα κενά που δημιουργήθηκαν κατά τη διαδικασία των τροποποιήσεων στοκαρίστηκαν με τον πράσινο στόκο της Squadron, ο οποίος τρίφτηκε διαδοχικά με ντουκόχαρτο 400, 800 και 1.000 βαθμών.
Αρχικά πάρτε μία πανοραμική του πύργου, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής

Η κατασκευή βρίσκεται στον πύργο, όπου άλλαξα όλο το εμπρός τμήμα με το κουτί στο κέντρο, το οποίο είναι διαφορετικό στο HEL και τοποθέτησα ΦΠ στο κενό που δημιουργήθηκε από την αφαίρεση του τμήματος αυτού.

Επίσης, τα κουτιά αποθήκευσης εκατέρωθεν των θυρίδων του πύργου στα ελληνικά είναι λίγο μεγαλύτερα και διαφορετικά σε σχήμα από αυτά του κιτ. Οπότε και εδώ έγινε το αναγκαίο κόψε-ράψε και με ΦΠ έχει φτιαχτεί το βασικό σχήμα του κουτιού της δεξιάς πλευράς (έχει δουλειά ακόμα, αλλά το δύσκολο κομμάτι έγινε

) και μένει να φτιαχτεί το αριστερό. Να σημειώσω ότι και εδώ χρειάστηκε να φτιάξω τη λεπτομέρεια που αφαιρέθηκε, αλλά χρησιμοποίησα τα αντίστοιχα κομμάτια από το Leo 2A5 KWS της Italeri (έχει κανιβαλιστεί ολόκληρο

)...τέτοια μαζόχα είμαι

Εδώ φαίνεται το έτοιμο κουτί αποθήκευσης, πρόχειρα τοποθετημένο...για τις ανάγκες της φωτογράφησης

...και το κουτί μόνο του

Επίσης, αντικατέστησα το κουτί του ΣΕΠ με αυτό του Italeri (Τι τράβηξε και ακόμα τραβάει αυτό το κιτ

), αφού θεωρώ ότι έχει καλύτερη λεπτομέρεια από του Hobby Boss

Τέλος, ξεκίνησα την αφαίρεση της αντιολισθητικής επιφάνειας του πύργου, μιας και νομίζω ότι είναι εκτός πραγματικότητας.
Λίαν συντόμως ακολουθεί αστάρωμα των στοκαρισμένων και τροποποιημένων τμημάτων, για να ελεγχθούν τυχόν ατέλειες.
Περιμένω τα σχόλιά σας
Λοιπόν,

με αλύπητα...