....... Να σημειώσω ότι η κατηγορία που δηλώθηκε το μοντέλο ήταν στα Βελτιωμένα και σε συνδυασμό με την κλίμακα του 1/24 αλλά και από του ψήφους που έλαβε, η κριτική του ήταν ανάλογη με των παραπάνω προϋποθέσεων.....
Σε ότι αφορά τη Dora του θέματος, παρακαλώ λάβετε υπ' όψιν το παραπάνω που επισήμανε ο Γιάννης. το δήλωσε ως βελτιωμένο , είναι 1/24 και κρίθηκε ανάλογα .....
Να πω και εγώ την άποψή μου ...
Βελτιώσεις έγιναν σε κόκπιτ, φωλιές Σ/Π, κινητήρα και στo χώρο των MG ... και γενικά πιστεύω ότι ήταν αρκετές χωρίς να έχω κάνει λάθη, ιδίως στο κόκπιτ και στις φωλεές που είχα πολύ βιβλιογραφία.
Στον χώρο των MG, ότι είδα από τις λιγοστές φωτο που υπάρχουν τα έβαλα ...
Τώρα για τον κινητήρα ΟΚ, πράγματι η αριστερή πλευρά του φάινεται λίγο "άδεια" από καλωδιώσεις - σωληνώσεις αλλά πόσες ποιά να βάλω και κυρίως που όταν οι διαθέσιμες φωτο για JUMO 213A (και όχι Ε) είναι ελάχιστες ... Τώρα για το βρώμισμά του ουδέν σχόλιο, είναι καθαρά υποκειμενικό (για εμένα είναι αρκετά βρώμικος !!)
Το βάψιμο που είναι πολύ σημαντικό πιστεύω ότι το πέτυχα, όπως επίσης και τις φθορές - chiping, που τουλάχιστον σε εμένα μου "κάθονται" καλά στο μάτι...
Και για το camo, από τα 10 βιβλία μου για το D-9, βρήκα για το "κίτρινο 11", επτά προφίλ, με τρείς (!!!!) διαφορετικές εκδοχές όσον αφορά τα RLM(θα τις ποστάρω στο κατασκευαστικό της Doras).... Αν αυτή η σύγχηση γίνεται για την παραλαγή, φανταστείτε για τις κάτω επιφάνειες .....
Πιστεύω και εγώ ότι η Ντορίτσα άξιζε καλύτερης τύχης ...

(δυστυχώς δεν μπόρεσα να την υπερασπιστώ γιατί Πέμπτη - Παρασκευή έφυγα εκτάκτως εκτός Αθηνών .... )
Αυτά .... δεν πειράζει ...
Φρέσκες φωτό άυριο στο κατασκευαστικό της Doras !!!!!
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους συμμετέχοντες και στους διακριθέντες !!!!
kEEP UP the good job !!!!