Αποστολέας Θέμα: BEST OF THE SHOW!  (Αναγνώστηκε 3659 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
Απ: BEST OF THE SHOW!
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 11:57:21 πμ »
Giati ayto me to ypovrihio mou thimizei kati paromoio :?: :?: :?: :?: :?:
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 11:58:11 πμ »
Παιδιά η μηχανή όντως ήταν πολύ όμορφο κομμάτι, και με δεδομένο ότι ποτε δεν έχω φτιάξει μια ,,,ηταν ακόμα πιο αρρώστεια .
Πολύ καλή δουλεια παρα πολύ καλή , κάλλιστη !!!
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 11:59:13 πμ »
.....ψηφιζω την μηχανη οχι γιατι το θεμα με το υποβρυχιο δεν με εντυπωσιασε.....αλλα κατεσκευη σαν αυτη του ''βρωμογκαζου'',πρωτη φορα ειδα.........μετα την 4η φορα που το ειδα καταλαβα με τι ειχαμε να κανουμε...και η πλακα ειναι οτι το προσεξε πρωτη η κοπελια μου......
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 12:01:22 μμ »
Κώστα θα σου θυμίζει ενα παρόμοιο διόραμα με dock αλλά σε έεκίνο το U ήταν σε ημικατάδυση

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 12:06:32 μμ »
Panagioti nomizo oti einai se 1/35 n 32 kai einai panakrivo, then thymamai etairia ispaniki nomizo,
eihe vgalei ton pirgisko prota kai meta olo to skafos,apketa akrivo :!: :!: :!:
alla eihan vgalei kai vivlio 2-3 hronia tora :roll: :roll:
Ok to vrika http://www.andrea-miniatures.com/market/AspsProductos/Detalle.asp?IdProductoDetalle=693 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 12:10:48 μμ »
Εννοείς οτι στο διόραμα αυτό εδώ είναι το κιτ της Andrea ή της Accurate ή σ' εκείνο που είναι μισοβυθισμένο  :?: Εκτός εάν είναι ο πύργος μόνο που είναι και πάλι andrea ή accurate

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 12:16:32 μμ »
Ohi edo des http://www.andrea-miniatures.com/ENG/moreinfo/ap-006E.pdf
to skiniko tou kai genika to olo set up tou dioramatos einai idio peripou me to oti eihan kanei tis Andrea paleotera :wink:

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 12:34:46 μμ »
Συνάδελφοι μοντελιστές. Η μηχανή για μένα είναι απλά ένα άπιαστο όνειρο όπως την έιχε φτιαξει. Δεν υπάρχει αφμιβολία οτι είναι BEST OF THE SHOW. Το θέμα είναι οτι με συγκλόνισε η αληθοφάνεια λες και ειχες πάρει μια κανονική μηχανή και της σμίκρυνες.
Μπράβο στον μοντελιστή που την έφτιαξε.
2 φορες που ήρθαν στην έκθεση και καμια 10αρια φορες που στάθηκα στο μοντέλο για να δώ τις λεπτομέριες.....κάθε φορα ανακάλυπτα λεπτομέριες που έκαναν την διαφορά.
Μπράβο και παλι..... θα είναι το δικό μας BEST OF THE SHOW
ανεβηκε το επίπεδο.... :)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 01:12:08 μμ »
Εννοείς οτι στο διόραμα αυτό εδώ είναι το κιτ της Andrea ή της Accurate ή σ' εκείνο που είναι μισοβυθισμένο  :?: Εκτός εάν είναι ο πύργος μόνο που είναι και πάλι andrea ή accurate

Οχι Πανο,το διοραμα ειναι στην 72....ασχετα που εχει κομματια της 35!!!!!!!!!!!!!!
(Βλεπε
1.το πλακοστρωτο που αν δικαιολογησεις με καποιον τροπο τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πετρες[μιας και ειναι για διοραμα 1/35 και πανω]δεν μπορεις με τπτ να αγνοησεις τους αρμους αναμεσα στις πετρες που σε κλιμακα 1/1 αντιστοιχει σε αποσταση πετρας απο πετρα τουλαχιστον 15ποντων... :shock: :shock:....
Και να πεις οτι δεν υπηρχαν στην σωστη κλιμακα πλακοστρωτα.... :roll: :roll: :roll:
2.ενα κομπρεσερ της Ιταλερι(1/35)που τοποθετηθηκε κατω απο το πισω μερος του υποβρυχιου ενω υπαρχουν στο ιδιο διοραμα αλλα κομπρεσερ  στην σωστη κλιμακα...... :roll: :? :?
3.Οι ταβλες που θεωρητικα ειχαν χρησιμοποιηθει για το καλουπωμα του μπετου της δεξαμενης,σε πλατος εχουν το υψος μισης φιγουρας :roll:
Σε 1/1 δλδ χρησιμοποιηθηκαν ταβλες με πλατος 80 περιπου πιοντων....ασε δε το μηκος τους....
Τεσπα...μην επεκταθω αλλο....
Αυτα ειναι προσωπικα γουστα και θεωρια δικη μου που ισως να μην συμφωνουν με των υπολοιπων που το ψηφισαν :roll:
Αυτα για μενα ειναι αστοχες προτιμησεις του κατασκευαστη που ηθελε να γεμισει τον χωρο με κατι παραπανω αλλα διαλεξε τον ευκολο δρομο.
Προτιμησε δυστυχως κατι που ειναι ευκολα αναγνωρισημο σαν ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ και μειωνει την ολη υπολοιπη δουλεια του στα ματια ενος απλου μοντελιστη σαν εμενα....ποσο μαλλον στα πιο εξειδικευμενα ματια ενος κριτη... :roll: :roll: :roll: :roll:)
Πειτε μου ρε αδερφια ενα λαθος στις μηχανες...
Δεν μιλαω για ΜΕΓΑ λαθος....για ενα μικρο λαθακι ρε παιδια....ετσι για να γινει κουβεντα... :roll: :roll: :? :?
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 01:19:33 μμ »

Δεν μιλαω για ΜΕΓΑ λαθος....για ενα μικρο λαθακι ρε παιδια....ετσι για να γινει κουβεντα... :roll: :roll: :? :?

Δεν υπάρχει αποτύπωμα απο τον ιδρώτα του αναβάτη στην σέλα της μηχανής..

Τάσο, η έκθεση τελείωσε και τα μετάλλια δοθήκανε... ʼστο να πάει στα κομμάτια και ο καθένας νομίζω οτι εβγαλε τα συμπεράσματα του..

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 01:45:15 μμ »
Τάσο, η έκθεση τελείωσε και τα μετάλλια δοθήκανε... ʼστο να πάει στα κομμάτια και ο καθένας νομίζω οτι εβγαλε τα συμπεράσματα του..

Ορθον... :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 02:11:10 μμ »
ενα μεγαλο μπραβο για τις εξαιρετικες φωτο στον δημητρη.
και απο κοντα να εβλεπα και την πραγματικη Μ1 ειμαι σιγουρος οτι δεν θα την θαυμαζα οσο θαυμασα τα δυο μοντελα μεσα στην βιτρινα.συγχαρητηρια στον κατασκευαστη της ελπιζω να συνεχισει και του χρονου να μας εντυπωσιαζει ετσι!
advrider.com

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 02:22:50 μμ »
Δεν πρόλαβα τη συμμετοχή μου σε αυτή την έκθεση επειδή όπως πολλοί εδώ μέσα θέλω αυτό που θα κατεβάσω να είναι 100% σωστό. Πολλοί με έχουν χαρακτηρίσει παλαβό που π.χ. προσθέτω δέστρες στην 1/72. Για εμένα όμως είναι ο νούμερο ένα τρόπος για να μπορεί ένα μοντέλο να σταθεί σε μια έκθεση και ίσως να διακριθεί! Μετά από αυτό που είδα στην έκθεση φέτος λέω του χρόνου να κατεβάσω καμιά 15αρια μοντέλα out of the box σε μια βάση 1m Χ 80cm και να περιμένω την μεγαλύτερη δυνατή  διάκριση!!!

Δεν λέω ότι το BOS ήταν κάτι εύκολο ή ότι το βλέπουμε κάθε μέρα... αυτό που λέω είναι ότι της μηχανές του Rossi δεν της έχουμε δει ΠΟΤΕ!!!!! Δεν ξέρω αν συμφωνείτε συνάδελφοι αλλά αυτό το κομμάτι έσβησε μονοκοντυλιά οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή στη φετινή έκθεση.... και μιλάμε για εκθέματα όπως το C130 του Γιάννη, το γερανό και το διόραμα του άλλου Γιάννη, της φιγούρες του Κώστα... μοντέλα δηλαδή που μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό!!!
Δεν έχω ξαναδεί στη Ζωή μου τέτοιο φινίρισμα... μιλάμε για καλύτερο φινίρισμα και από την πραγματική μοτό!

Ήταν κάτι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....!!!!! Μια πραγματική R1 κοστίζει αυτή τη στιγμή κοντά στα 14.000 ευρώ. Η αγωνιστική της εκδοχή (Μ1)αυτή δηλαδή που καβαλάει ο Rossi κοστίζει περίπου 40.000 - 50.000 ευρώ.... Αυτή η ρεπλίκα (Χ2) πόσο κοστίζει σε κάποιον που έχει πολλά λεφτά και θέλει να την αγοράσει??? Η απάντηση όλων ήταν δεν πωλείται.... αν το είχα κατασκευάσει εγώ η απάντηση θα ήταν όσο η πραγματική (50.000 Χ 2 = 100.000 ευρώ)

Τέλος αφού δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο κατασκευαστή τους έχω να του κάνω και μια πρόταση...
Του χρόνου φτιάξε τον ίδιο τον Rossi πάνω στην μηχανή την ώρα που έχει πάρει κλήση 56 μοιρών πάνω στο κέρμπ και οδεύει προς έναν ακόμα παγκόσμιο τίτλο... Φυσικά φτιάξε και όλη την πίστα με τους θεατές, τα pits, τους μηχανικούς, τον αφέτη, την καντίνα με τα hotdog, τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους και όλα αυτά σε μια βάση 5Χ5 μέτρα...... Τότε και μόνο τότε ΙΣΩΣ πάρεις και εσύ ένα Best Of The Show!!!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 02:53:50 μμ »
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, η μηχανή (ές) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η φετεινή έκθεση της IPMS!
Αξεπέραστη εργασία σε όλα τα επίπεδα!!
Μπράβο στον μοντελιστή που την (τις) κατασκεύασε!!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 08, 2007, 03:22:34 μμ »
@ dedalos

πιστεύω ότι η απαρίθμηση των λαθών που είχε το διόραμα με το υποβρύχιο που πήρε το Best of Show
δεν βοηθά και ενδεχομένως κατευθύνει τη συζήτηση αλλού.
οι μηχανές όπως προείπα και συμφωνούμε όλοι,
ήταν το πραγματικό Best of Show
το οποίο όμως λόγω μεγέθους και πιθανόν λόγω τοποθέτησης στο βάθος της αίθουσας,
μπορεί και να πέρασε απαρατήρητο,
απο τους συμμετέχοντες
σημαντικό ρόλο στην επιλογή του πρώτου έπαιξε το τεράστιο και πολύ εντυπωσιακό μέγεθος
και καθόλου θα έλεγα τα λαθη που επεσήμανες (και κάμποσα ακόμη... :oops:)
τα οποία λίγοι απο αυτούς που το ψηφισαν θα μπορουσαν να επισημάνουν - λόγω άγνοιας ή μη εμβάθυνσης στο αντικείμενο.
προσωπικά πιστεύω και άλλες επιλογές-βραβεύσεις ήταν λαθεμένες
είτε προς τα πάνω (δηλαδή δόθηκαν διακρίσεις που δεν άξιζαν)
είτε προς τα κάτω (δηλαδή δεν δόθηκαν διακρίσεις καθόλου ή κάποιες ήταν "κατώτερες" των περιστάσεων)
και αυτό θα πρέπει να μας οδηγήσει σε διορθωτικές ενεργειες για να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.
ελπίζω στα συλλογικά όργανα της IPMS να ληφθούν υπ' όψιν οι όποιες παρατηρήσεις
Σ.Σ.

Tags: