Αποστολέας Θέμα: Harder & Steenbeck INFINITY...  (Αναγνώστηκε 25787 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Απ: H & S INFINITY...
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 02:06:28 πμ »
Παιδια υπαρχει καποιος που το προμηθευει στην αθηνα?τιμη ποσο εχει?σκεφτομαι να τον αγορασω  :!:φαινεται παρα μα παρα πολυ καλος! ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Για δες εδω:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=5924.msg116414;boardseen#new

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 02:10:48 πμ »
Παράθεση
Τελος συστήνω ανεπιφύλακτα το σπειροειδές καλώδιο παροχής της IWATA (μαυρο, κανει 20 ευρώ)

Αυτό υπάρχει στην Ελλάδα;ή από Obeeliks?

To σπειροειδες της Iwata το πουλάνε και στην Ελλάδα..

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 02:11:00 πμ »
Παιδια υπαρχει καποιος που το προμηθευει στην αθηνα?τιμη ποσο εχει?σκεφτομαι να τον αγορασω  :!:φαινεται παρα μα παρα πολυ καλος! ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αν μπορεσει να σε βαλει ο Κωστας στη παρουσα παραγγελια εχει καλως,ειδαλως στην επομενη ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pinboy

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νικαια
  • Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 01:14:35 πμ »
ok ελπιζω την επομενη να την δω !γιατι με πηρε ο υπνος ::sleepy2::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 01:45:54 πμ »
Ανοιγοντας το περιεχόμενο ειναι:

ΠΡΟΣΟΧΗ το έξτρα σακουλάκι με το ειδικό κλειδάκι δεν περιέχεται και πρεπει να το παρετε αν θελετε να μην χαλασετε τον αερογραφο σας οταν τον ανοιγετε

Παρα το οτι πηρα εξτρα κλειδακι τελικα μεσα στη κασετινα του βρηκα κι αλλο ομοιο κλειδι :!: τωρα το βαζουν μεσα απ'την αρχη?

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Group Buy @ Obeeliks No6 "Αερογραφοι & Αξεσουαρ" - Δοκιμή!
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 07:03:06 μμ »
Λοιπόν όπως καταλαβαίνεται δεν κρατιόμουν και από χτες έκανα τη σχετική δοκιμή. Πήρα μαύρο Gunze H12, το αραίωσα 1/1 με καθαρό οινόπνευμα και έκανα δοκιμές σε ένα 1/72 Grumman F4F-3 Wildcat. Και ιδού το αποτέλεσμα με την πίεση στα μόλις 10 psi:

Οπως βλέπετε πλέον τα ιταλικά smoke rings είναι εφικτά για πλάκα στην 1/72. Επίσης στο θέμα βούλες μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι ο Infinity είναι απλά τέλειος, οπότε εκείνο το Ki-45 που πάντα θέλατα να φτιάξετε, είναι καιρός να το πιάσετε.

Τώρα αν σας προβλημάτισε το Fw-200 της Revell (1/72) με εκείνο το ψυχεδελικό ζικ-ζακ από RLM65 στα πλαϊνά της ατράκτου, ορίστε η απάντηση στο πρόβλημά σας

Τώρα να τονίσω το εξής. Τέτοιο αποτέλεσμα μπορώ να βγάλω και από τον Badger 150 και τον Revell Professional και άμα το ζορίσω και από τον Graphotec αλλά θα έπρεπε να προηγηθούν πολλές δοκιμές και συνεχείς ρυθμίσεις κατά το βάψιμο. Με τον Infinity όμως το να το πετύχω ήταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Ορισα τη δέσμη που ήθελα στην προρύθμιση και ψέκασα ένα ολόκληρο μικρό μπουκαλάκι χωρίς να μου φύγει η δέσμη, χωρίς να μπουκώσει ποτέ η βελόνα των 0.15mm, χωρίς overspray και χωρίς να ξανασκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο το που θα βάψω. Και όλα αυτά με πίεση μόνο 10psi που μου επέτρεπε να έχω τη βελόνα σχεδόν να ακουμπάει πάνω στο μοντέλο. Η σύγκριση, τουλάχιστον με τον Badger 150 που είναι ότι καλύτερο διαθέτω και στα ίδια λεφτά, απλά δεν υπάρχει. Και τον πλέον απίστευτο είναι οτι και με την βελόνα του 0.2mm μπόρεσα και πέτυχα το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς καμμία προσπάθεια :shock: Στο τέλος τα καθάρισμα απαιτεί τη μισή προσπάθεια από ότι έχω δει μέχρι τώρα σε αερογράφο.

Δεν έχω εμπειρία από άλλους αερογράφους πέρα αυτών που ανέφερα παραπάνω και σίγουρα οι παραπάνω εντυπώσεις είναι αυστηρά προσωπικές και ως εκ τούτου υποκειμενικές. Εν κατακλείδι έχω εντυπωσιαστεί από τον Infinity και δεν βλέπω την ώρα να τον θέσω σε δράση επί πραγματικών... στόχων. Για όλους τους 72άρηδες τον συνιστώ ανεπιφύλακτα ::icon_thumright::

Και πάλι ένα ευχαριστώ στον melpas1013 που μας ανέχτηκε και έφερε εις πέρας την παραγγελία ::eusa_clap:: ::salut::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 09:42:27 μμ »
Ανοιγοντας το περιεχόμενο ειναι:

ΠΡΟΣΟΧΗ το έξτρα σακουλάκι με το ειδικό κλειδάκι δεν περιέχεται και πρεπει να το παρετε αν θελετε να μην χαλασετε τον αερογραφο σας οταν τον ανοιγετε

Παρα το οτι πηρα εξτρα κλειδακι τελικα μεσα στη κασετινα του βρηκα κι αλλο ομοιο κλειδι :!: τωρα το βαζουν μεσα απ'την αρχη?

τελικα το κλειδακι που και πως χρησιμευει :?: :roll:
και πως ξεχωριζουμε βελονες,μπεκ κ.λ.π :?: :roll:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 09:51:13 μμ »
Κι εγώ το πήρα ως extra αλλά τελικά και από ότι φάνηκε το βάζουν τώρα μέσα στη συσκευασία. Πέρα από το ότι μας παρέσυρε (άθελά του φυσικά) ο Greg γιατί όταν αυτός αγόρασε τον δικό του μάλλον δεν συμπεριλαμβανόταν, θεωρώ  ψιλο-φάουλ από τον πωλητή να μην ενημερώσει όταν είδε (γιατί θα το είδε) ότι όλοι αγοράζουμε extra κλειδάκι. Θα μου πείτε το κόστος του είναι μικρό για τον καθένα, επί πόσα όμως αγοράσαμε (πολλά) κάνει μια καλή σούμα :wink: για τον πωλητή. Τέλος πάντων.

Λάμπρο η πιο λεπτή μεριά του "κλειδιού" μπαίνει στις οπές του δαχτυλιδιού για να το ξεσφίξει ή σφίξει από το υπόλοιπο σώμα του αερογράφου.

...επίσης by default ο αερογράφος (τουλάχιστον ο δικός μου όπως τον πήρα) φοράει το 0.15 μπεκ & βελόνα, ενώ στο σωληνάριο είναι τα 0.4 αντίστοιχα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 09:59:11 μμ »
...επίσης by default ο αερογράφος (τουλάχιστον ο δικός μου όπως τον πήρα) φοράει το 0.15 μπεκ & βελόνα, ενώ στο σωληνάριο είναι τα 0.4 αντίστοιχα.

Ναι οταν τα αλλαζουμε ομως?

Παράθεση
Κι εγώ το πήρα ως extra αλλά τελικά και από ότι φάνηκε το βάζουν τώρα μέσα στη συσκευασία. Πέρα από το ότι μας παρέσυρε (άθελά του φυσικά) ο Greg γιατί όταν αυτός αγόρασε τον δικό του μάλλον δεν συμπεριλαμβανόταν, θεωρώ  ψιλο-φάουλ από τον πωλητή να μην ενημερώσει όταν είδε (γιατί θα το είδε) ότι όλοι αγοράζουμε extra κλειδάκι. Θα μου πείτε το κόστος του είναι μικρό για τον καθένα, επί πόσα όμως αγοράσαμε (πολλά) κάνει μια καλή σούμα Wink για τον πωλητή. Τέλος πάντων.

καλα ας υπαρχει ενα παραπανω :wink:

Παράθεση
Λάμπρο η πιο λεπτή μεριά του "κλειδιού" μπαίνει στις οπές του δαχτυλιδιού για να το ξεσφίξει ή σφίξει από το υπόλοιπο σώμα του αερογράφου.

ωραια μπαινει εκει λοιπον και μενει καθετα σταθερο ορθον? και? ποια η λειτουργια του? αφου το πισω κοκκινο μερος ξεβιδωνει μονο του και χωρις το κλειδι...

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 10:05:39 μμ »
Ναι, αλλά το ενδιάμεσο σώμα, που θα χρειαστεί να ξεβιδώσεις, για να απελευθερώσεις την σκανδάλη όταν θές να κάνεις "γενική", δεν ξεβιδώνει με το χέρι...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 10:10:25 μμ »
Ναι, αλλά το ενδιάμεσο σώμα, που θα χρειαστεί να ξεβιδώσεις, για να απελευθερώσεις την σκανδάλη όταν θές να κάνεις "γενική", δεν ξεβιδώνει με το χέρι...

σωστος τρελα ::salut:: τωρα το δοκιμασα κι ειναι οπως τα λες,ευχαριστω και τους δυο για τη βοηθεια :wink:

αν υπαρχει τροπος να ξεχωριζουμε μπεκ,βελονες κ.λ.π πειτε :) 
(το εγχειριδιο εχει κι ελληνικα,το ειδατε? της πλακας ομως :roll: )

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 10:25:34 μμ »
Το εγχειρίδιο έχει οδηγία χρήσης :lol: :lol: :lol:....

Παίδες δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς χρησιμοποιείται το quick fix.... :mrgreen: :oops:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 22, 2007, 05:49:05 μμ »
Βρηκα ενα λεπτομερες Review :arrow: http://www.britmodeler.com/forums/index.php?showtopic=376

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 03:54:53 μμ »
εχω παρατηρησει πως καμποσες φορες μου κολλαγε η σκανδαλη και δεν ανεβαινε πληρως επανω (καθετα) οταν την αφηνα....τι λετε???

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 04:28:34 μμ »
Μπορεί να υπάρχει βρώμα μέσα στην βαλβίδα ή στη διαδρομή της σκανδάλης που την εμποδίζουν να σηκωθεί. Μου έχει τύχει με όσους αερογράφους είχα μέχρι τώρα με πιο συχνή εμφάνιση στον Graphotec. Καθάρισμα και λίγο λίπανση στο εμβολάκι της βαλβίδας και είσαι ΟΚ. Να και το εμβολάκι:

Είναι το χρυσαφί στέλεχος στο πάνω μέρος (part no. 123261). Ξεβίδωσε τη βαλβίδα και δες αν αεβαίνει μόνο του. Αν όχι έχεις βρώμα μέσα στη βαλβίδα. Αν ναι τότε κάτι εμποδίζει τη διαδρομή της σκανδάλης και χρειάζεται καθάρισμα και λίπανση.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 04:36:27 μμ »
ευχαριστω Γιωργο,αλλα....βρωμια στον αερογραφο του κουτιου?? :roll:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 04:54:20 μμ »
ευχαριστω Γιωργο,αλλα....βρωμια στον αερογραφο του κουτιου?? :roll:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Αυτό δεν προβλέπεται! Για δοκίμασε τη βαλβίδα για να βεβαιώσεις οτι το εμβολάκι ανεβαίνει ελεύθερα. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ελατήριο που περιέχει (part no. 123170).

Αν αποφασίσεις να λύσεις τη βαλβίδα πρόσεξε ιδιαίτερα γιατί λόγω του οτι περιέχει ελατήριο έχει την τάση να εκτοξεύει το εσωτερικό της στο άπειρο...

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 04:57:22 μμ »
Επίσης μπορεί να είχε παραπάνω λίπανση και για κάποιο λόγο (πχ κρύο), να έχει σκληρύνει και να έχει μειώσει τη διαδρομή...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 05:07:23 μμ »
Επίσης μπορεί να είχε παραπάνω λίπανση και για κάποιο λόγο (πχ κρύο), να έχει σκληρύνει και να έχει μειώσει τη διαδρομή...

χμ...παιζει κι αυτο λογω χωρου.... ::noidea:: αν μου το ξανακανει θα το λυσω....ευχαριστω και τους δυο σας ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 11:43:10 μμ »
Φίλε Λάμπρο μια ερώτηση....έβαψες ΕΣΤΩ και μια φορά και τον καθάρισες μετά  :?: :?: :?: Εμένα έπαθε κα΄τι ανάλογο (κόλλησε η "σκανδάλη") λόγω του οτι τον καθάρισα με azax και ο βλάκας δεν το σκούπισα μετά και "κόλλησε". Τον ξανακαθάρισα και τον σκούπισα καλά με χαρτί κουζίνας και "επανήλθε"............

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 11:45:54 μμ »
τον καθαρισα (ψεκασμα κυριως με azax) αλλα οχι στη περιοχη της σκανδαλης.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 25, 2007, 11:49:57 μμ »
Ωπααα να το  8)  Και 'γώ την σκανδάλη δεν τη πείραξα καθόλου  :!: Λοιπόν ξεβίδωσε λίγο την βελόνα απο την μέση, "παίξε" λίγο την σκανδάλη μπρός πίσω και πάνω κάτω σαν να ψεκάζεις. Λογικά θα επανέλθει. Βάλε λίγο azax και ψέκασε, μετά σκούπισε καλά το εσωτερικό που βιδώνει το "χωνί" , την βελόνα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ , και τέλος το μπέκ - μύτη. Όλα θα είναι ok  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 02:59:55 πμ »
Πολυ ενδιαφερον θεμα παιδια! Απ ο,τι βλεπω, ειναι πολυ καλος αερογραφος. Εχω τον Badger Anthem και τον χρησιμοποιω μονο για αερογραφια σε μηχανες - αυτοκινητα. Τι παραπανω μπορει να μου δωσει ο συγκεκριμενος σε λεπτομερεια σε σχεση με τον δικο μου? Αξιζει τον κοπο να προχωρησω σε αγορα?

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 03:05:15 πμ »
Ωπααα να το  8)  Και 'γώ την σκανδάλη δεν τη πείραξα καθόλου  :!: Λοιπόν ξεβίδωσε λίγο την βελόνα απο την μέση, "παίξε" λίγο την σκανδάλη μπρός πίσω και πάνω κάτω σαν να ψεκάζεις. Λογικά θα επανέλθει. Βάλε λίγο azax και ψέκασε, μετά σκούπισε καλά το εσωτερικό που βιδώνει το "χωνί" , την βελόνα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ , και τέλος το μπέκ - μύτη. Όλα θα είναι ok  ::icon_thumright::

καθυστερημενη απαντηση στο Πανο :oops: ευχαριστω φιλε πραγματι αυτο ηταν ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:13:33 πμ »
Πολυ ενδιαφερον θεμα παιδια! Απ ο,τι βλεπω, ειναι πολυ καλος αερογραφος. Εχω τον Badger Anthem και τον χρησιμοποιω μονο για αερογραφια σε μηχανες - αυτοκινητα. Τι παραπανω μπορει να μου δωσει ο συγκεκριμενος σε λεπτομερεια σε σχεση με τον δικο μου? Αξιζει τον κοπο να προχωρησω σε αγορα?
Καλημέρα φίλε απο τα Χανιά. Η προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν χρειάζεται να αλλάξεις αερογράφο, μόνο να παραγγείλεις απο τον Καλφάκη νέο ανταλλακτικό για τον badger σου και θα είσαι μία χαρά. Εαν δείς την πρώτη σελίδα αυτού του θέματος, θα καταλάβεις γιατί πολύς κόσμος έχει ξετρελαθεί με αυτόν τον αερογράφο ως προς τις δυνατότητες, την ευκολία και την τιμή. Απο την στιγμή όμως που δεν χρεάζεσαι περίτεχνο καμουφλάζ ιταλικού καταδιωκτικού του 2ου Π.Π στην 1/72 δεν χρειάζεσαι τέτοιον αερογράφο. Και εγώ που πήρα τον απλούστερο Η & S, δεν σημαίνει οτι θα καταργήσω τον παλιό καλό  badger-κλώνο.

Tags: infinity