0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντελή άσε τα παλιά θέματα και δίξε μας κάτι καινούργιο Τα εύσημα τα έχεις ίδη πάρει για το F-102A
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον συνάδελφο για την κατασκευή του εδώ είμαι! Μακάρι να μοντέλαρα περισσότερο αλλά έχω μπλέξει με τα πραγματικά πετούμενα για την ώρα και μου τρώει την ώρα διάβασμα και πτήσεις.... Δόξα τω Θεώ να λέμε, περιμένω πως και πως να κατέβω για το extra full detailed F-104G 1/48 tis panagias ta matia.... Ευχαριστώ και ότι βοήθεια και πληροφορία θέλετε εδώ είμαστε!
Παράθεση από: ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ στις Ιανουαρίου 18, 2009, 01:47:51 πμΣας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον συνάδελφο για την κατασκευή του εδώ είμαι! Μακάρι να μοντέλαρα περισσότερο αλλά έχω μπλέξει με τα πραγματικά πετούμενα για την ώρα και μου τρώει την ώρα διάβασμα και πτήσεις.... Δόξα τω Θεώ να λέμε, περιμένω πως και πως να κατέβω για το extra full detailed F-104G 1/48 tis panagias ta matia.... Ευχαριστώ και ότι βοήθεια και πληροφορία θέλετε εδώ είμαστε! με τι αεροσκαφος πετας?
...Kακαλε εβαλες και το κερασακι τωρα....