Τελικά έχει και το ADC gray την γοητεία του και ταιριάζει αισθητικά με τα μπλε εθνόσημα...!
Ερώτηση: το μπάλωμα του αμερικάνικου διακριτικού τεκμηριώνεται ιστορικά; Από φωτό που έχω δει των ADC στην ΠΑ δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο...

Aπό το περιοδικό της IPMS Ελλάδος, αν δεις λίγο προσεχτικά στο εθνόσημο της ατράκτου φαίνεται ελαφρώς το σβήσιμο του αμερικάνικου εθνόσημου. Απο εκεί και μετά βασίστηκα και λίγο στην έρευνα που έκαναν αυτοί που τις έφτιαξαν, ίσως ξέρουν καλύτερα...

Λοιπόν το F-102A τέλειωσε, μπήκαν οι ασφάλειες RBF, βρωμίστηκε κομματάκι

βάσει φωτογραφιών του πραγματικού και το φωτογράφισα το μεσημέρι. Μπορώ να πω ότι την κατασκευή την καταφχαριστήθηκα, τόσο η ποσότητα της λεπτομέρειας όσο και ο όγκος του αεροπλάνου με άφησαν πολύ ευχαριστημένο..

Ελπίζω να σας αρέσει όσο κι εμένα, βασικός μου στόχος στο συγκεκριμένο ήταν να "σπάσω" την μονοτονία της παραλλαγής (ελπίζω να το πέτυχα

) μέσω της τεχνικής που περιέγραψα καθώς και μέσω ανοιχτών θυρίδων όπως (missile bay, landing gear bay, air brakes κτλ.), για ότι θέλετε ρωτάτε και τα λέμε
Η τοποθέτηση των Falcon έγινε με βάση φωτό από το HAFy (αφιέρωμα στα F-102A) από το profile του Γιώργου Ψαρρά.

LAST BUT NOT LEAST ένα πάάάάάάάάάάάάάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνμοντελιστή Wildcat ο οποίος έτυχε να μου βρει το σπάνιο πια κιτ της Revell και κατάφερα να προσθέσω στην συλλογή μου το συγκεκριμένο jet.

Αυτά τα ολίγα από εμένα, ανάπαυση 2 ημερών για χαλάρωμα του εγκεφάλου

και ξεκινάμε με βαρβάτη και λεπτομερέστατη κατασκευή με το λιγότερο 5 ανοιχτά πάνελ...
Για την ώρα απόρρητον...