Φίλοι καλησπέρα και πάλι. Σας είχα υποσχεθεί πληροφορίες για το βάψιμο του Τ 55 ΄΄ΕΝΙΓΜΑ''. Δεν λησμόνησα την υπόσχεσή μου καθόλου, αλλά λόγω φόρτου εργασίας καισ σχολείου, η αναφορά μου θα αναβληθεί για μετά την έκθεση. Το μόνο που θανσας πω τώρα είναι ότι προσπάθησα να εφαρμόσω κάποιες τεχνικές του Bernard Lustig στον τομέα της παλαίωσης και του ξεφτίσματος του βασικού χρώματος. Πάντως φίλτρα δεν χρησιμοποίησα γιατί το βρήκα αρκετά δύσκολο ως τεχνική. Κινήθηκα με τον παραδοσιακό τρόπο του Verlinden,λάδια και στεγνά πινέλα του βασικού χρώματος , ξανοιγμένα και χρήση σκιών σκούρου χρώματος πριν από το πέρασμα του βασικού γαιώδους χρώματος.Δεν ξέρω βέβαια αν τα κατάφερα, αλλά το αποτέλεσμα με ικανοποίησε ιδιάιτερα.
Εντός των ημερών θα προσπαθήσω να ανεβάσω από το κινητό μου κάποιες φωτογραφίες από κάτι πολύ HOT που κατασκευάζω εδώ και 8 μήνες με 3ωρη σχεδόν καθημερινή δουλειά. Βέβαια σήμερα προηγήθηκε σεμινάριο πολλών ωρών από φίλο που ασχολείται επαγγελματικά με Η/Υ.
P.S.Απλά σας αναφέρω ότι πρόκειται για άλλο ένα Τ 55, από τον Ιρανο-Ιρακινό πόλεμο της δεκαετίας του '80.
Σας ευχαριστώ πολύ.