Αγαπητέ Γιάννη γειά σου.
Για σένα έμαθα από τον Γιώργο (trelas 3), είμαι νέος στο CLUB αλλά 46 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! στο χώρο του Μοντελισμού (βλέπεις ο μοντελισμός χρόνια δεν κοιτά), και
θα ήθελα να σου συστηθώ , με λένε και μένα Γιάννη (jtrip49) είμαι συνάδελφος της 19ης Σειράς Μηχ/κός Αφων (ε.α.) και έχω υπηρετήση και στα C-130H (την εποχή εκείνη 1981 αν θυμάμαι καλά ιδρύσαμε την I.P.M.S. Eλλάδος μαζί με κάποιους φίλους, άλλες ωραίες εποχές), αυτά προς το παρόν για μένα.
Θα ήθελα εφ' όσον βέβαια το επιθυμής : α) Να επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικώς (τα τηλεφ. μου τα έχει ο Γιώργος (trelas3) & υπάρχουν στο Θέμα του (Επετειακό RF4-E της 348 M.T.A.) για περαιτέρω γνωριμία και ανταλλαγή μοντελιστικών απόψεων (βλέπεις ακόμα μαθαίνω) και β) Θα ήθελα να σε παρακαλέσω εάν μπορείς να μου στεί-
λης κοντινές ευκρινής φωτογραφίες με τα σήματα και προειδοποιητικά του Επετειακού C-130H S/N 752 (παρακαλώ η φωτογρ. μηχανή να είναι ή το δύνατο στο ίδιο ύψος με το αντικείμε-
νο που φωτογραφίζεις εάν μπορείς δε και τις διαστάσεις αυτών ( Υ & Π ) με μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!!! ότι τα πρώτα DECALS αυτού που θα φτιάξω θά τα πάρεις εσύ σε οποιαδήποτε κλίμακα
επιθυμής,(ο λόγος ένας ότι έχω βάλει πολλές ώρες στο έδαφος και στον αέρα με το συγκεκριμένο Αφος).
Τελειώνοντας θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προκαταβολικά και είμαι πολύ χαρούμενος που εγνώρισα ακόμη ένα Συνάδελφο!!!!!, και να ξέρης ότι ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
σημαίνει : ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ - ΓΝΩΣΗ μεγάλες αρετές για να προχωρήσης στην ζωή και σπάνιο φαινόμενο στους σημερινούς νέους.
Φιλικά Γιάννης Χανιά... ( α... ξέχασα, είσαι πολύ καλός Μοντελιστής!!!!!!).