Παιδιά ευχαριστώ.

Προχωράω την κατασκευή, έχοντας αποκτήσει και πάλι την όραση μου μετά την μικρή περιπέτεια που είχα.

Αρχικά ταλαιπώρησα ακόμη περισότερο την παραλλαγή με ψέκασμα ανοιχτότερων τόνων.
Μετά πέρασα γυαλιστερό βερνίκι για πρώτη φορά, γιατί φοβήθηκα να ρίξω λάδια πάνω στα xtracolour επειδή η κάλυψη του χρώματος ήταν πιό ελαφριά για να μή χαθεί το preshading.
Μέχρι σήμερα έκανα wash με λάδια απευθείας πανω στα xtracolour, έχουν τρομερή αντοχή.
Αφού τοποθέτησα τα περισότερα σήματα, εθνόσημα, έβαψα τις κόκκινες λωρίδες στις εισαγωγές, καθώς και τις μαύρες walkaway στην πτέρυγα και έκανα wash με μαύρο λάδι.
Στη συνέχεια τοποθέτησα τα μικρότερα σήματα, προειδοποιητικά κλπ. Τα σήματα προέρχονται απο διάφορες καρτέλες της Icarus decals και έχουν πολύ καλή ποιότητα. Μόνο οι αριθμοί είναι απο παλιές καρτέλες της scale-master.
Απομένουν ελάχιστα προειδοποιητικά για να κλείσει το θέμα χαλκομανίες και προχωράω σε βερνίκια.
Έχω φτάσει μέχρι εδώ:

Ακολουθεί το κομμάτι συστήματα προσγείωσης που με απασχολεί ιδιαίτερα αφου δέν ξέρω αν τα σκέλη που έφτιαξα, με βάση τα μεταλλικά της maintrack, είναι σωστά. Ελπίζω και εύχομαι η maintrack να είχε μετρήσει σωστά